Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
keIdor
üzenetére
Jo AMD szokast ismerve +-, eleg nagy kilengesekkel, Vega 64 is ilyen.
En azt nezem, ha hoz egy 20-30%-t a V64-hez kepest akkor oke, az mar 1080Ti - 2080 koze loheti a kartyat teljesitmenyben, fogyasztas ugyanannyi lesz mint a 2080..., az ara meg elgondolkodtato, bar az sosem jelentett gondot ha elkapott a gepszij, a 1080Ti-m is 750£ volt hasznaltan

Vegul is a 1080Ti-k meg a 2080-ak is hasonlo aron mennek.
Ez olyan 600-700£ korul johet, gyari hutes eleg, ott van a driverben egy kapcsolo, "Auto undervolt", azt csokolom.
-
törölt tag
válasz
Raymond
üzenetére
Limitalt darabszam, megkotesek
Ha megjelenik kiderul. 
Erdekes modon a Founders Editionoknel nincs haborgas

Ha nem akarjak hogy az AIB-ek tegyenek ra hutest akkor ez van.
Eddig azon ment "haborgas" miert nincs 2080 korul teljesitmenyu kartya, most hogy van most meg a gyari hutes -> FE megoldasok.
Jo a mubalhe csak uncsi

Space Invaderst nem fogjatok hianyolni
Pedig az Minden RTX termekhez jar, csak van akinek meg nem sikerult feloldania 
-
törölt tag
válasz
Raymond
üzenetére
Engem erdekelt volna, nem ertek hozza, szeretek tanulni. Amikor egy kulturalt, szakmai parbeszed folyik, arra szerintem sokan kivancsiak lennenek, am ez elmarad.

Felremagyarazasbol jeles, a tobbit meg ugorjuk.
Szeretek csalodni, meg van remeny hogy elmagyarazod.
ps: Inkabb ugy mondom, megtisztelhetnel minket

-
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
Nem az FPS-en van a hangsuly, a korabbi "parbeszed"-re reagaltam itt.
A texturak betoltese abban az esetben ha VRAM-hoz van kotve itt megoldhatova valik, a Vega 7 annyival lesz elorebb, hogy nem kell egyet kattintani a HBCC-t bekapcsolni, illetve hoz nemi tempo novekedest.
Lehet memoria management is szamit
Marmint a 6GB+ amit beker NV-n. -
törölt tag
Vega 64-en HBCC bekapcsolva igy nez ki a dolog, vagy 12GB-os modellt kaptam

ps: bor elfogyott, scotch meg van

psps: A leendo Vega 7-emen meg majd igy fog kinezni
Fekete Magia

AMD a legfaszabb ceg a vilagon, nem vitas

Space Invader sem jar hozza es akkora VRAM-al megy, amekkoraval akarom

Modern technologia elerheto aron

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Meglatjuk Kedves baratom, szerintem jó lesz
Nem tokeletes, jó.Egy atlag 30% tempo novekedes a Vega 64- hez kepest jól hangzik, a reszletek meg majd kiderulnek.
A 16GB-ot pont nem tudom kihasznalni, 8GB is elég ezen a felbontason, plussz ott a HBCC

Ugyanazon fogyasztas mellett am most 200-230W kozott jar jatekokban Chill nelkul, ezzel mar menni fog Division 2 is szépen

Szorpre fel

-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
Rosszul ertelmezed, nem a tegnapi lepest kritizalom, sot, szerintem jo dontes volt engedelyezni az adaptiv sync-et vegre

Ami nem tetszik, hogy eddig is megtehettek volna hogy ugyanugy tamogassak ingyen es bermentve az adaptiv sync-et, ehelyett eloalltak egy fizetos megoldassal
Most mar mindket megoldas ott lesz januar 15-tol, ez remek 
Szaby: persze, a vicc kategoria amikor megjelennek NV altal szponzoralt jatekok, es a GSync honapokig nem mukodik (lehet meg most sem) a kirakat jatekokban, ala Destiny 2.
Freesync-el is vannak gondok, volt/van hogy bugos, lattam en mar 1080-on GSync monitoron ledadogni Wildlands-t is 35FPS-en

-
törölt tag
Utem tevevesztes mostanaban eleg gyakori Tomcsinal, nezd el neki, elfoglalt szerencsere

(#37522) b.: persze, vegre NV vasarlok is tudnak jo minosegu adaptive syncet ingyen
Nincsenek lesarcolva.(#37525) Falu111: ezt kikerem magamnak, az tegnap volt

(#37526) VTom: nem a meglevo tulajokrol beszelek, hanem az uj vasarlokrol, akit mar atcsesztek az igy jart. Persze jo a GSync, de most ugyanazt a tobbiek megkapjak ingyen...
(#37527) Raymond: a ketto nem fugg ossze, a Vegaknal eddig is a Freesync volt az alap, arkepzesben meg ez csak jo lehet a vasarloknak, alakul egy kis ar-cicaharc. Amugy aki AMD-t akar venni, neki ugyanugy csak a Vega marad.
(#37528) Falu111: nyugtaval dicserjed azt napot te burzsi naplopo

(#37542) TTomax: a vicc az hogy mar az elejetol megtehette volna NV hogy beall az VESA szabvany moge es nem kezd maganakcioba egy dedikalt hardverrel hogy ugyanazt az eredmenyt hozza mint mondjuk AMD ingyen...
No mind1, CES erdekesen indul, nekem tetszik.

(#37544) TTomax: azt hol nyilatkozta le az NV hogy ez 50-60$ es a kereskedok adjak sokkal dragabban? Csak erdekel

-
törölt tag
Remek, orom boldogsag, csak evekig kifizetettek a premium arkulonbozetet a kedves vasarlokkal, mikozben siman megoldjak az ingyenes megoldast
Azert szeretik az NV-t, mert mindent megtesznek a huseges vasaloikkal 
Legalabb mostantol elerheto uggyanaz a panel olcsobban, az sem rossz, mondjuk most az arkulonbozet a kartyaba lesz arazva

Akkor a GSync lassan ertelmet veszti, megint Abu Mesternek volt igaza

-
törölt tag
Nem kell mosdatni Jensent, egy hazug mocskos fereg, atverte a vasarloit is tobbszor meg a befektetoit is 10 millio dollarokkal.
Az a minimum hogy beperelik és remelhetoleg bizonyitjak is.
Kar erte, mert a szakmai multja nagyon komoly, okos, ertelmes ember, kivallo mernok és marketinges.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez nem meres kerdese, online rendeled, masodik ssd-re felrakod a radeonos rendszert es teszteled, ha nem tetszik 14 napon belul visszakuldod.
Most ugy vagyok vele, hogy jo az ami van, ha keves lesz szetnezek ujra.
Amikor kijottek az arak az RTX-ekkel kapcsolatban, akkor mondtam azt hogy ezt en nem tamogatom semmilyen formaban, csereltem, elegedett vagyok, a szoftver most mar baba a par evvel ezelottiekhez kepest.
A hutes boszme nagy, nincsenek ultra igenyeim, azt hozza amit kell, minek koltsek tobbet ra

Mint ahogy emlitettem mas topikokban, 750-800£ a hatar egy VGA-nal, 2 evente. efelett mindegy ki hozza, nem erdekel.
-
törölt tag
Keldor leirta miert lesz talan annyi a kovetkezo, mert most megvettetek ennyiert IS.
Ha most nem vettetek volna meg, hanem protest vasaroltok valami mast vagy semmit, akkor az eladasokbol le tudnak vonni azt a kovetkeztetest hogy ennyiert nem megy el, menjunk lejjeb...
Mindegy, van kis melo, este megnezem mire jutottatok

-
törölt tag
Latod, en nem minositettem a vasarlasodat es teged sem, nem fogom ezutan sem, ezt a szintet meghagyom akkor neked
A tobbi meg elegge kifacsart gondolkodasmodra utal 
Idaig azt akartatok hogy dogoljon meg az AMD, most hogy nem megy neki es 2x annyiba kerulnek a kartyak meg hibasak is megy a hiszti meg a para, meg kocsog AMD

Nincs tobb kerdesem

(#36242) ÁdiBá: Te nem vagy egyenlo NV-vel
Max NV versenyez sajat magaval, nem mi versenyzunk magunkkal, ertem en hogy jol hangzik a kiralyi tobbes, ettol meg nem valos 
Nincs Vegad, nem fikazhatod, huss le innen

-
törölt tag
válasz
keIdor
üzenetére
En amikor meg nem lattuk az arat meg teszteket, azt mondtam olyan 800£ korul kiprobalnam, meg is vettem volna, erre itt is 1200£ also hangon. Akkor mondtam azt hogy akkor itt az ido, szavazok a penzemmel, eladtam a 1080Ti-t meg a 6700k-t es vettem egy 2700-as Ryzen-t meg egy Vega 64-et.
Adom annak a penzemet, aki meg nem nez teljesen hulyenek. Nem volt rossz dontes, okosan beallitva a grafikai megjelenitest 60FPS megvan mindenhol a 60Hz-es 4K TV-men, ennel tobb nem kell jelenleg.
Sajnalom hogy ide fajult a PC-s piac, remelem helyrerazodnak az arak es a technologiak es lesz verseny ujra.
-
törölt tag
Ajjaj, meglettel sertve a sajat velemenyeddel

Nekem nem kell tobb teszt, szeretem magam kideriteni mire eleg egy VGA, en vennek 2080Ti-t ha lenne ertelme, meg nincs a velemenyem szerint, ha a Te tesztedet veszem alapul, akkor meg...
Jol osszefoglaltad 
En jatszani hasznalom a kartyakat es oda amit ad nekem az AMD eleg. Ha tobb kellene, akkor szetneznek a piacon, egy 1080Ti esetleg, az legalabb mukodik

550-600 ezer forintert plusz a teljes vizkor mar megeri hogy lealazz egy 150k-175k koruli kartyat

Remelem az ingyen jatekot nem kapod meg

(#36229) VTom: ertem en, a tobbit lasd feljebb
Eleg jol osszefoglaltam sztem.(#36234) Keldor papa: errol beszelek, de nem ertik meg

Osszefoglalva, amit itt levagtatok jo paran a Fury es Vega megjelenesekor ez kutya f@sza ami itt megy most a Turing kapcsan, megmosolyogtato ahogy piros szemuveggel vadoltok meg par embert (az enyem aranybol van, bocsi, burzsieknal igy megy
) kozben meg egy teljesen elkefelt arazasu, hibakra hajlamos, vedhetetlen kartyat probaltok meg bevedeni egy negyed annyiba kerulo kartyahoz viszonyitva 
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Am evekig fel lehet hozni adu asznak

-
törölt tag
Nem kell, hasznald, aztan ha nincs gond mehet ra a vizesblokk

En varnek vele par honapot azt csoki, vagy kuld vissza, vegyel EVGA-t, arra mehet egybol a blokk, oket nem zavarja.
En ha veszek meg valamikor zoldet, akkor EVGA csakis, abbol is valami players fele fapp edisont

(#36176) Puma K: ennyi embernel ez nem kabel az tuti, itt valami mas van a levesben
(#36177) Kvg: dehogy lenne
-
törölt tag
Feltetelezem, sajat kutfo

Eleg kicsi darabszammal jelentek meg, hetekig tartott mire elkezdtek szallingozni a kartyak, most vagy gyartasi nehezsegek jelentkeztek (mint latjuk miert) es amik meg epphogy atmentek a rostan kiszortak, vagy eleve nem kiforrott, keveset tesztelt architektura/memoria parositas jott ki aminek eredmenyet latjuk. Mindket esetben hibaztak, mert ha a felhasznaloknal kijott a hiba ilyen mertekben akkor a gyarban is megkellett hogy jelenjen, vagy nem teszteltek elegge, ami meg hanyagsag.
Passz, addig is szorpre fel

-
törölt tag
A Space Invader a kedvenc jatekom volt anno, kar hogy igy kellett visszaternie

-
törölt tag

Igaz, az nem volt rossz

-
törölt tag
Nem kell etetni itt senkit, ki lehet probalni
En vegigjartam az utat a 290X-980Ti-Fury X-1080-Vega 64-1080Ti-Vega64-el, G-Sync, Freesync monitorokkal, TV-vel, Intel-AMD procikkal, tudom melyikkel mi bajom volt. Az ilyen hobbi megmondo okosemberek, akik fotelbol ulve osztjak az eszt nem nagyon akarok mit kezdeni, kiprobalt 1-2 ilyen olyan kartyat, van egy kialakult velemenye vagy beall a sorba a tomegbe, ugy talan azt hiszi valaki...Mindegyikrol tudnek sok jot es rosszat is mondani, most ez valt be a leginkabb, vegas rizsa. Ez sok embernek szurja a szemet, letojom, a tapasztalataim szerint ezzel van a legkevesebb gondom.
Neha mar csak poenbol is jo erzes nem a tomegben allni es azt kiabalni egyszerre: "Igen! Mi mind egyenisegek vagyunk!"

Engem ilyen Ray Tracinggel, meg beta kartyakkal mar nem etetnek meg, van bennuk tapasztalatom

-
-
törölt tag
ugy-ugy

" A napokban számos külföldi média kezdett el foglalkozni azzal a helyzettel, amely az NVIDIA új, GeForce RTX 2080 Ti VGA-jait érinti. A felhasználók ugyanis szokatlanul nagy számban panaszkodnak az említett hardverre, amely a beszámolók alapján lefagyhat, grafikai hibákat produkálhat, szimplán nem adhat képet, illetve a rendszertelen működés megannyi eltérő jelenségeit produkálhatja. Ráadásul esetenként még a garancia sem jelent megoldást, ugyanis nem egy érintett már a második-harmadik hibás kártyán van túl, várva arra, hogy a harmadik-negyedik remélhetőleg jó lesz."
Meselj meg

-
törölt tag
A cikkben hozzak az NV forumat es az ottani bejegyzeseket, ha az sem hiteles neked...

valogass:
Techradar
Forbes
Digitaltrends
ExtremetechNot bad for £1200.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A link utan egy nagy meretu kep a hibak egyikevel [link] 661kb

Ha nem lennenek ezek a hibai, 800£ kornyeken meg erdeklodtem volna ezert a kartyaert egy proba erejeig, igy viszont nem, majd a 3080Ti talan. A beta teszterek kuldenek eleg visszajelzest

-
törölt tag
Ipari hulladek "olcson", tessek szepen vasarolni

Beta teszteles barati aron
[link] -
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Szegeny zold hivok most biztos felszisszentek, kommersz gyartonak tartani a szeretett nv-t...
Abbol indulok ki mint Te is, leven a 20XX sorozat meg erosen kompromisszumos...

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zovifapp111
üzenetére
Auto, arra buknak a csajok

-
törölt tag
válasz
lezso6
üzenetére
Profi, koszi

Most mar ertem miert is lenne jo nekunk a GCN fele megoldas, csak hat a nepnek a buta megoldas kell, tiszta.
A sort annyira nem szeretem, cider es feher szaraz borok

Arrol volt mar szo hogy a primitive shader vegul miert is nem valtott ki akkora hatast mint illett volna (piaci helyzet, vagy melos vagy csak lustasag?)

Egy csomo manualis munkat ki lehetne vele valtani/leegyszerusiteni gondolom, csak hat a szemleletvaltas sosem egyszeru, ki kell kenyszeriteni, ami NV-nek menni fog.
-
törölt tag
válasz
lezso6
üzenetére
"Under the belt"

Te Gandalf, van itt olyan cikk, ahol esetleg vegigmentek egy grafikus pipeline-on es elmagyarazzatok, mikor mi tortenik, melyik egyseg felel az adott feladatert...
pl: mi az a futoszallag, mi az a domain-geometry shader, vertex - hull shader..
Ha van ilyen johet egy link is, akar angolul is

ps: igen, nem ertek ehhez (sem)

-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Legalabb meglatjuk mit is kellett volna kapnunk a Vega-hoz

Kivancsi leszek, mit mond A Mester

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Trollok komolyan
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha megjelenik kiderul. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)