- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
egy boldog zoldarc [link]
-
törölt tag
Hüllő 1080-at vett.
[link]
-
guftabi96
addikt
-
Const
újonc
Segítséget szeretnék kérni.
Új számítógép vásárlása előtt állok, és mivel nagyon nem vagyok képben a hardver tekintetében, azt remélem itt kaphatok némi segítséget, hogy ne nyúljak nagyon mellé.
egy I5 6600 (vagy 6600k) konfigurációt akarok összerakni, és ehez egy kb 35-45eft-os videokártyát tudok magamnak megengedni.
ismerősöm a Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 GV-N75TOC-2GI videokártyát ajánlotta, de mivel nem tudta semmivel alátámasztani azt, hogy miért, ezért kicsit vakrepülésnek érzem.
Ebben az árkategóriában van számomra ideálisabb választás?Jelenlegi gépemmel (amd x4, hd5670) főleg régebbi játékokkal játszok (SC2, WoT, Diablo2)
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #18181 üzenetére
Miért, szerinted van köze a tearingnek a játék állapotához?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
korcsi #18180 üzenetére
Ez is. Tele van tearing-el, főleg a házakban-ajtóknál látszik, illetve mikor kijössz, meg pici "görbületek" vannak, aztán meg be be stutteringel. Pedig én "csak" iPad-en néztem, meg se merem nagy monitoron...
Még rengeteg idő van addig mire megjelenik, így javíthatnak a játékon és persze a drivereken is.
-
keIdor
titán
válasz
TTomax #18176 üzenetére
Nekem is azonnal feltűnt, pedig te érzékenyebb vagy ezekre, de ha már én is egyből kiszúrom, az elég gáz. Szerintem. Én örülök a játéknak, az utolsó világháborús multik, amikkel komolyabban játszottam az a CoD UO meg a CoD 2 volt. Egyik 13, másik 11 éves, bőven kellett már egy ilyen.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Gainka #18170 üzenetére
Jaja!
És még azt is nyugodtan hozzátehetjük, hogy komolyabb fps nem igazán jelent meg mostanság az 1-2 vh érájában. Én már nagyon-nagyon régóta vágyom egy 2. világháborús fps-re, ami új, grafikailag is csicsásabb és népszerűbb lehet (multi miatt). Erre jön a BF1 az 1. vh-val. Mégjobb én azt mondom! Nagyon reménykedem benne, hogy az ez utáni BF pedig 2. vh-s lesz!
Így legalább 2 jó játék is lehetne ami a régi korokban játszódik nem pedig ebben az unalomig hajszolt, minden 3. játék cod vagy bf akar lenni világban.
-
Gyula84
veterán
válasz
gainwardgs #18168 üzenetére
szerintem meg cod3
-
Gainka
őstag
válasz
guftabi96 #18169 üzenetére
Ezen röhögök én is
Az egyik videoban, azt hiszem a 44 percesben mikor begurul a gumikerekes páncélozott autóval a kis faluba a régies házak es a macskaköves ut, ott erzödött egy kicsit a cod 2 hangulat, de hát ez egy egyértelmü hisz ugyan ugy régies korban játszódik.
Am nem sok közé van hozzá. -
guftabi96
addikt
válasz
gainwardgs #18168 üzenetére
ez most ugye nem komoly?
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #18156 üzenetére
Nem tom', én saját profillal tolom a kártyámat és fülesben.
-
-
-
joysefke
veterán
válasz
cyberkind #18150 üzenetére
Ez volt a konklúzió:
Idle fan noise is fantastic as the card completely turns its fans off in idle (up to 60°C).In gaming, the card is also extremely quiet, reaching as low as 31 dBA, which makes nearly noise-free gaming with even such a power house as the GTX 1080 possible.
Temperatures are good, too. Excellent job, MSI!
31dB és 37dB között jelentős hangerőkülönbség van. (4x-es hangerő) feltéve, hogy elhisszük, hogy a ref modellre tényleg csak 37dB-t mértek. Én ezzel kapcsolatban szkeptikus lennék.
Tehát a Gaming X egyszerre:
-gyorsabb mint a ref (kb 7%-kal)
-halkabb mint a ref (terhelve 1/4 hangerő)
(-és eszik többet mint a ref) -
Valdez
őstag
Nem gyengén több ennek a fogyasztása mint a referenciáé. Igaz, gyorsabb is.
-
Egon
nagyúr
Kifutottam az időből.
Méghogy hiány van 1080-ból:
Egyesek abban fetrengenek... -
Egon
nagyúr
válasz
=WiNTeR= #18137 üzenetére
Ez ennyiért nagyon sok, és bár a másik topicban linkeltek 150K-s Gigát is, az is túlmutat az ingerküszöbömön. Még szerencse, hogy perpill. nem tervezek új gépet (legkorábban fél év múlva esedékes)...
Mondjuk ha nem megy le a 1070 ára 120-130K közé egy fél év alatt sem, akkor még a végén RX 480-at veszek... -
Harley quinn
tag
válasz
imi123 #18133 üzenetére
az Aots ról többször szó volt már és ki is lett beszélve miért ijen a grafika és hogy akit ez a műfaj érdekel pl engem nem a grafika hanem az egységek fogják érdekelni RTS. A többi nagy grafikával bíró játéknak meg nem kell túl sok tárgyat kezelni ezért szép és ha next-gen graf kell akor igen de egy játék nem csak a grafikáról szól.
-
=WiNTeR=
senior tag
Ha volt már akkor bocsesz: AQUA - ASUS GTX1070 FE 165K
-
törölt tag
Na gyerekek ha valami őrült FAN dolgot akartok látni...
Akkor ha Rocket jól számolta ki már pedig miért ne számolná ki jól
HOLNAP 20: 30-kor AMD e3 Bemutató de nem az hogy bemutató az semmi azon majd megy az AMÉZING
NA DE a Twitch -en az ÉLŐ chat !!!
Van ugyan rajta moderálás , na de előadás előtt ???
Tulajdonképpen nincs , és ami ott van az látni kell))
Warning Nem gyengéknek való vidék!!!! Warning -
törölt tag
Szerintem sokan felreertelmezik az AotS koruli mizeriat. Sok ember szamara ez egy benchmark csak, ahol lehet az e-futyit meregetni, ezek a konzum @*$#-k. Jatekot benchmarkert venni mindezek mellett nem tul ertelmes dontes, de mindenki arra egeti amire akarja.
Ellenben sayinpeti megfogalmazta nagyon szepen hogy Szakmailag (!) miben is forradalmi elorelepes a technikai hattere a jateknak. Termeszetesen egy Szakmai forumon ennek lett volna foganatja, am itt latjuk ez nem nem igy van. A kovetkezteteseket mindenki maga vonja le, lehet hurrogni meg durrogni, azt mindig egyszerubb mint odafigyelni egy-ket percet azokra akik ertenek is a temahoz ahelyett hogy egymas al adnak a lovat kretensegben
-
imi123
őstag
válasz
Malibutomi #18123 üzenetére
Várjuk ki a végét.
Ha az Nv nem jön ki hasonló tudású és árszabású kártyával akkor szerintem gyorsan lerabolják a készletet.
Emlékszem amikor 3-4 hónapot kellett várnom a costum 290-re a bitcoin őrület miatt. -
odorgg
addikt
-
Malibutomi
nagyúr
A hirek alapjan az AMD kartyaknal nem lesz hiany mint az NV-nel.
Kivancsi leszek. -
rocket
nagyúr
válasz
oAcido #18120 üzenetére
Es mindenki csak az AOTS-al jatszik!!!!
, es nem mondjuk (a teljesseg igenye nelkul a legutolso TP teszt 295X2 eredmenyei alapjan) Anno2205, Batman Arkham Knight, Fallout 4, Far Cry Primal, Hitman (ongol), Just Cause 3, Rainbow Six Siege, Rise of the Tomb Raider jatekokkal
-
rocket
nagyúr
válasz
#45185024 #18105 üzenetére
Aruld el mar el, hogy a kis penzuek (ugye itt azokat hivjuk igy, akik majd a ~200 koruli Radeonokat veszik), hogy fognak VR-ezni, ha a 600+ $ a VR Szemuveg?
A gep tobbi alkoto elemrol meg nem is beszeltunk.
#18107: Az nagyon felre ment, es ebbol jon a kerdes, hogy ha ennyire optimistak, akkor miert egy AOTS CF eredmennyel jottek elo?
Ok is jól tudjak, hogy ezen kivul jelenleg egyetlen jatek se tamogatja a MA-t, CF support felemas, es a kovetkezo 1-2 evben is tobbsegben lesznek a jatekok amikhez CF kene.Erosen izzadsag szagu lett az egesz, remelhetoleg csak azert, mert nem akkor elloni a puskaport, hanem inkabb az E3-ra es a megjelenesre tartogatjak
-
oAcido
aktív tag
válasz
#85552128 #18116 üzenetére
Persze, mert jött a hülye marketing duma, hogy "olcsó VR", mintha a VGA-nak bármi szerepe is lenne a szemüvegek árában.
Szerintem a legrosszabb dolog volt amit tehetett az AMD, hogy a 1080-an ellen "mutatta" be az RX480-at. Megint felkorbácsoltak mindenkit, aztán megint pofára esés lesz a vége.
(#18119) Loha: De nem érted... Az már mindenkinek ott porosodik a polcán, mert egy időbe ingyen osztogatták. Ráadásul szarni bele, hogy pénzt se tudsz félrerakni havonta, mindenkinek telik 2db 480-ra
-
törölt tag
válasz
oAcido #18114 üzenetére
Ez a másik. Úgy csinálnak mintha a VGA ára lenne ami a VR terjedését hátráltatja pedig olyan összegekről van szó abban a "kategóriában" ami mellett már nem oszt nem szoroz, hogy most a VR minimum -100$ mert a két headsetből több db-ot is lehetne venni...
Az olyan undorító húzásokról minthogy VR sethez kötött exkluzív címeket/tartalmakat akarnak bevezetni nem is beszélve... -
daveoff
veterán
Na este min fog futni a BF1 stream? Mi van a gépekben? 1080, vagy 480CF, vagy Pro Duo? G-Sync, FreeSync? DX12, vagy DX11, esetleg Vulcan?
-
keIdor
titán
Silence the GPUs: [link]
-
válasz
#45185024 #18105 üzenetére
A 2db RX 480 ~ GTX1080 marketing félre ment szerintem. Lesz néhány játék, ahol elverik a GTX1080-at, és lesz sokkal több játék, ahol nem is tudnak majd összedolgozni. Ennek következtében meg majd elárasztják a netet az elégedetlenkedő vásárlók sirámai. Kontraproduktív hosszabb távon, szerintem.
-
törölt tag
Ez a Felkelés nevű új Amd kampány.
Szabynak ez fog legjobban tetszeni:
"More overclocking control. “We brainstormed what kind of voltage control could be given to them to create a better experience."Jeee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest