- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daveoff #27744 üzenetére
Jó a Memória maga létezik idén , értem... csak a vele szerelt kártyát tartom nem elképzelhetőnek.
A Felfutást én úgy értelmezem hogy az elején nem lesz csak kis számban és ezért csak a drágább kártyák ismérve lehet.
De tény hogy 16 Gbps sávszélesség az erős és betesz a HBM2nek, mert elolvad az előny és mert nincs 16GBos kártya belőle (jelenleg), abból meg lehet... -
-
Laja333
őstag
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #26636 üzenetére
Kérdés, milyen időtávban gondolkozott. Én ennyire már nem vagyok benne, de pl. gondolom nem véletlen jön új shader nyelv is (SM6) hamarosan... Illetve a Vulcan-on is mintha olvastam volna, hogy tervben vannak hasonlók. De persze, ettől sem lesznek erősebbek a GPU-k, legfeljebb kevesebb művelettel, egyszerűbben tudnak majd bizonyos dolgokat megoldani. Bár innen is voltak pletykák, hogy a jelnelegi vasak közül kb. csak a Polaris nem feküdne ki pár SM6 utasítástól... De nyilván ha ilyenek vannak, a piaci részesedés okán kerülni fogják a fejlesztők még jó sokáig ezeket PC-n...
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #26546 üzenetére
Eléggé rászorulnak, mert roppant fos a DX12 driverük az AMD-hez képest. Vannak olyan szituációk, ahol a minimum fps csak úgy bezuhan és alacsony átlagot hoz igen sok másodpercen át, amíg a rendszer nem törli ki a beszemetelt memóriaallokációt. Ezen próbálnak javítani. Persze ezt nem úgy fogják eladni, hogy rossz az allokációs stratégia, hanem hogy javítottunk az aktuális helyzeten. Ez a javítás arra lesz elég, hogy a DX12 teljesítmény ne romoljon a DX11-hez képest, ahogy azt az AMD-n is lehet látni, hogy meg lehet csinálni. Valójában ez egy régóta húzódó bugfix.
-
korcsi
veterán
válasz
daveoff #26337 üzenetére
Utolsó:
"Az acél a vas legfeljebb 2,06%[1] szénnel alkotott ötvözete," A tiszta vas (csak FE-t tartalmaz) is acél.)
Amúgy meg a szilikon-szilíciumból indult a dolog. Ott se fejtegetjük, hogy milyen szennyezettségű szilíciumból mennyi van a processzorokba, de hogy szilikonból maximum ragasztónak van benne az biztos.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #26346 üzenetére
Az csak egy "aprócska" szolgáltatás, ami illetéktelen vagy akár csak óvatlan kezekben emberéleteket olthat ki. Bocs, én nem olyan világban szeretnék élni, amikor bármelyik szembejövő autó kiolthatja az életem. Persze, ez most is így van, nincsenek illúzióim, de akkor egyértelműen a vezető a felelős. És egy ilyen csodában, ha valaki meghekkelte a komputert?
Az alternatív üzemanyag ebben a formában szvsz használhatatlan. Ugyanaz az akkus-elektromos vacak, amit már 20 éve is meg tudtak volna csinálni. Az akku miatt jó nagy ökológia lábnyommal, és ugye az elektromosság nagy része is hol készül, hát különböző hőerőműben, ami vagy földgáz, olaj vagy más fosszilis energiahordozó elégetésével készít villamos energiát.
Ezzel csak annyit csináltunk, hogy nem az orrunk alá, a szemünk láttára engedjük a mocskot a környezetbe, hanem úri módon tőlünk messze. Ugye, sokaknak amit nem látnak, az nem is létezik, ezért írják ezekre rá, hogy 0 emisszió, amikor a jármű ugyaúgy bocsájtja ki a zajt, a veszélyes, környezetszennyező anyagokat, és az üzemelése ugyanúgy emisszióval jár, csak valahol messze, mások orra alá. Szép új világ.... -
HSM
félisten
válasz
daveoff #26336 üzenetére
Nem-e?
[link]
Ez van a honlapjukon: "Full Self-Driving Hardware on All CarsAll Tesla vehicles produced in our factory, including Model 3, have the hardware needed for full self-driving capability at a safety level substantially greater than that of a human driver."
Magyarul minden kocsijuk fel van szerelve az önvezetéshez szükséges minden hardverrel.
Persze, még kísérleti fázis, meg nem teljesen önvezető, de az én szememben ez már az, amiről írtam. -
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #25625 üzenetére
Nézd, én leírtam, mi a pletyka. Te idejöttél, belekötöttél, hogy túl optmista, amikor nem is én gondolom így, hanem a pletyka. Hoztam rá egy tesztet, ami alátámasztja. Erre az sem jó neked. Mire jó ez az egész?
(#25625) daveoff: "Biztos fake, ha ennyi időt, és energiát áldoz rá a srác, hogy elkészítsen egy ilyen részletes tesztet, videóanyaggal együtt......nope..."
Nekem éppen ez a gyanús benne... Ennyi kártyát ennyi tesztben összehasonlítani egy videó kedvéért? Lol... -
HSM
félisten
válasz
daveoff #25153 üzenetére
Én mondjuk egy fürgébb 80Hz-el is már elvagyok, sync-ek nélkül is, 80-120FPs-el.
(#25154) FollowTheORI: Éppen ezt írtam, hogy aki inkább a 120Hz-et célozza és nem a 4K-t, annak dupla erős procira is szüksége lesz... Ami azért nem olcsó móka. Maradjunk annyiban, hogy ide azért minimum egy magas órajelű i7 kell. Nekem sem viccből van 4Ghz-es hatmagosom, bár sajna kevés játék tudja rendesen kihasználni, de remélem ez majd jó irányba változik a Vulcan/DX12 címekben.
Ebben egyet tudok érteni Zsébernardo-val, manapság egy tuningmentes i5 elég vérszegény egy erőseb GPU alá, ha nem 60hz a cél. Annak idején évekkel ezelőtt is már BF4-hez/Crysis3-hoz 4,4Ghz-re kellett húznom az i5-4690K-m, gyors ramokkal, hogy nagyjából tartsa a lépést a sima tuningmentes R9 290-esemmel és az igényeimmel... Pedig ma már azért vannak annál masszívabb kártyák is....
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #24930 üzenetére
Nem csak Abu írta, hanem más fórumokon is téma volt. Sokaknak igen nagy bánatot okozott, hogy ez az érték nem volt visszaszorítható sok esetben 1-re, mint régebben. Hogy manapság mi van ezzel a funkcióval, azt passzolom. És nem, állatira nem érdekel annyira, hogy itt keresgéljek, mert valaki nem hiszi el, és lusta magának megkeresni.
Az sem érdekel, te mivel gyanúsítasz meg alaptalanul. Akit érdekel a téma, majd szépen utánaolvas. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #24049 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy az elmúlt hónapban ez a harmadik problémás kiadás. Kezdődött a 375.57-es meghajtóval, amit visszavontak a kiadás után. Helyére jött a 375.63-as. Aztán jött a 375.70-es meghajtó, amit nem vontak vissza ugyan, de azonnal kapott egy 375.76-os javítást. És most itt a 375.86-os driver, aminek még nem tudni, hogy mi lesz a sorsa.
Látványosan nem működik a 375-ös sorozat, és nem is csodálkozom rajta, hiszen már négy független csapat csinálja párhuzamosan a meghajtót. Szerintem maximum két párhuzamos branch, ami még úgy ahogy biztonságos, nemhogy négy. Akárhány embert raknak rá, itt már az idő a probléma nem a humánerőforrás.
-
Laja333
őstag
válasz
daveoff #23965 üzenetére
Itt sincs számottevő különbség. Radeonoknál megfontolandó a dx12, kicsivel jobbak ott mint dx11-ben. GTX-eknél fordítva, és így kb NV dx11 ~ AMD dx12.
Kilóg az rx480, de ott azért, mert a Strix hűtőjében csak ennyi van.
Bár lehet, hogy a PDA miatt eleve már dx11-ben is jól megy, és így semmit nem hoz a dx12. -
Peat;)
veterán
válasz
daveoff #23345 üzenetére
Most próbáltam ki, sok maradt a grafikai motorban. Xbox one nem egy erőgép azért, úgy néz ki biztosra mentek, multi miatt. Indie unreal4 címek szebbek kis túlzással. Szegény unreal motor igazából nem kapott még lehetőséget hogy megmutassa mit tud igazán, rá lehet írni hogy elavult de nem tudjuk mi a vége...
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #23335 üzenetére
A Frostbite-tal egyértelműen nem veszi fel a versenyt, de a Frostbite a legtöbb motornak egy utópia, főleg az új verziója, ami szoftveresen implementált GPU-val gyorsított kivágást. Az Unreal Engine 4-nek a Microsoft csak a leképezőjét írta át jóval optimalizáltabb formára, meg persze megszüntették azokat az eljárásokat, amelyek megakadályozzák a több GPU-s rendszerek támogatását, de a motor alapvető működési koncepciója nem igazán változott. Továbbra is egy klasszikushoz közelítő deferred render technika csak a temporális rendszerek nélkül. Ez a klasszikus alap 2002-es kutatásokra épül, míg a Frostbite jóval újabb rendszer, amit 2010 körüli kutatásokra húztak fel. Na de persze a Frostbite hátránya is, hogy mobilon meg sem moccan, míg az Unreal Engine 4 még ezzel a klasszikus deferred leképezővel is megy az új Androidon. Szóval van itt azért pro/kontra érv.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #22110 üzenetére
Én sem. De tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy mi értelme driverhacket fejleszteni, ha az új API-kra épülő játékokban ezek úgyis működésképtelenek. Ugyanezt a kérdést teszik fel a driverfejlesztők is.
Azt is megmondom amúgy, hogy miket fejleszt az AMD és az NV most. Az eSport játékosoknak fps-t növelő (felbontás dinamikus csökkentése), illetve fogyasztáscsökkentő (feldolgozás hibernálása) funkciókat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #21947 üzenetére
Az NV azt mondta, hogy aki driver telepít azok 90%-a felrakja az experience-t is. De azt már nem mondták hozzá, hogy a felhasználóik 85%-a Windows Update-en keresztül letöltött drivert használ, amiben nincs experience. Na most igazából pont ehhez a 85%-hoz kellene ezeket a programokat eljuttatni, mert ők azok, akik nem értenek hozzá. Azt sem tudják, hogy lehet külön drivert telepíteni.
Az energiahatékonyság és nem a fogyasztás szempontjából. Nagy különbség. Azt pedig te is kitalálhatod, hogy van egy 150 wattos TDP-jű cucc, amin a feszültséget úgyis x-re kell állítani, de nem mindegy, hogy ahhoz a hardver 1000 vagy 1150 MHz-es órajelt tud használni.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #21838 üzenetére
De a DVFS/AVFS-nek nincs közvetlen köze a fogyasztáshoz, a hőmérséklethez, a magas órajelhez.
A fogyasztás az architektúra befolyásolja a legjobban, lásd az ultramobil és az asztali piacra tervezett GPU-kat. Az ultramobil verziók jóval kevesebbet fogyasztanak, főleg amiatt, hogy az architektúra rengeteg trükköt vet be. A grafikus számítások egyik jellegzetessége, hogy tervezhető. Ez nagyon csúnya szó rá, de ez az igazság. Akármilyen motort is írnak annak bizonyos részei lényegében ugyanazt csinálják, vagyis azokra tervezhetővé válik egy hardver. Az ultramobil GPU-k ezt a tervezhetőséget használják ki. Az asztali GPU-k abban mások, hogy olyan dolgoknak is jelentőséget tulajdonítanak, amelyekre már nem lehet tervezni. Például a compute teljes mértékben ilyen. Az oka ennek az, hogy compute alatt a fejlesztő azt csinál, amit akar, vagyis ahhoz, hogy a különböző algoritmusok gyorsak legyenek a hardvert kell általánosan erősre tervezni. Na ez viszi a fogyasztást. És ez egy pokolian nehéz ügy mérnöki szemmel, mert egyrészt ott van előttük a cél, amit el akarnak érni, de ott van előttük az a fogyasztási határ, amit semmiképpen sem léphetnek át. Tehát a két véglet közül ki kell választani egy ideális balanszot úgy, hogy amikor tervezik az architektúrát, akkor még nem sokat tudnak arról, hogy a rendszer megjelenése után milyen újításokat fog bevetni a Microsoft és a Khronos. Például ez az oka annak, hogy a Microsoft már a mostani Windows 10 frissítésbe is beletette a shader model 6.0 overview-et, hogy az Intel, a Qualcomm és az NVIDIA kapjon egy gyakorlati képet arról, hogy miképp kell támogatni az új nyelvet a következő év első felében. Az AMD-nek ez ugye mindegy, mert eleve rájuk, pontosabban az Xbox One IGP-jére írták az egészet. Mérnöki szinten ez nem sokkal jobb, mint a szerencsejáték.
A hőmérséklet tisztán a hűtéstől függ. Ha raknak rá vizet, akkor az bizony nagyon alacsony lesz.
A relatíve magas órajel részben az architektúrától is függ, mert amikor ezeket tervezik, akkor már van egy kialakult kép, hogy milyen órajelet szeretnének elérni. Ugyanis az áramköröket lehet célirányosan magasabb órajelekre tervezni. Az előnyök és a hátrányok mellett hosszú listák állnak, és nem véletlen, hogy ez az a kérdés, amit nagyon átrágnak a tervezés előtt.
A DVFS/AVFS közvetlenül azt határozza meg, hogy a célzott órajel tartomány mennyire van közel ahhoz a tartományhoz, amennyin a lapka az elméleti számítások alapján képes lehet üzemelni. A DVFS ugye már amiatt is elég messze van tőle, mert a paraméterezés eleve a legrosszabb körülményekhez illesztett, tehát teszem azt a GPU például hiába lenne képes x körülmény között 1,7 GHz-en is üzemelni, csupán 1,5 GHz-es órajelet tud beállítani, mert manuálisan betáplált értékek alapján dönt. A DVFS hatékonyságát nyilván még ronthatja az, ha szoftveresen vezérelt stb. És ennek az eredménye az két ugyanolyan lapka között igen nagy lesz a teljesítménykülönbség, annak ellenére, hogy a betáplált célórajel és a léptetés ugyanaz. Az AVFS a jelenleg ismert tudásunk szerint lényegesen közelebb van az elméleti maximumhoz, mert a hardver indításkor magának kalkulálja a vezérlést azokra a körülményekre, amiben elindult. Ez sem működik lényegesen más elvek szerint, mint a DVFS, csak nagy előnnyel indul, hogy nem az abszolút legrosszabb körülményekhez van illesztve a vezérlése. Ez az oka annak, hogy a legyártott lapkák teljesítménye is 3%-os határon belül lesz ugyanazzal a betáplált paraméterezéssel.
Végeredményben a cél az, hogy az elvi minimum órajel a lehető legközelebb legyen az elvi maximum órajelhez. Minél távolabb van ez a két érték, annál rosszabb a menedzsment hatásfoka, és annál több teljesítmény marad a lapkában kihasználatlanul. Főleg a szoftveres DVFS-nél, mert ott az elvi maximum eleve csak a lapkák egy kis részén engedélyezhető, tehát ott jellemzően meg van határozva még egy elvi átlag órajel is, ami mehet a specifikációkba.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daveoff #21838 üzenetére
grafikában semmi előre mutató
Ultran a jelenlegi egyik legszebb jatek, ha nem a legszebb szvsz. Nem az effektek miatt, hanem olyan szinten reszletes a grafikaja, amit meg nem lattam. Kepeken es videokon ez nem jon at, de amikor egy lakasban kb nincs ket egyforma textura a mahagoni boritasu falon, az osszes postit es ujsagcikk a falakon olvashato (nem klikkelesre, tenyleg el lehet olvasni mi van rajtuk), az szerintem mindent elmond. A performance problemak egy resze is emiatt van szvsz.Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet mint a HR eseten: Nem az volt az akkori legszebb jatek (hanem a Crysis3), de reszletessegben es designban behozta a lemaradasat.
UInel nagyon ugy nez ki a fel dev csapat gondolta arra, hogy nem mindenki 50es FoVval 16:9en jatszik, a masik fele meg nem, es ettol van par problema.
Performance problema nalam is van, nalam a borderless widescreen oldotta meg a dolgokat kb, de tippre a DX12 lekepezonek a nalam jelentkezo problemakat el kene tuntetnie: Nem a VGA a bottleneckes, nem a CPU (egeszeben) a bottleneckes, en threadlimitre gyanakszom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #21573 üzenetére
Ez bonyolódik egy picit, mert a Deus Ex már használhatja az új elérési módot az Anniversary Update miatt. Ilyenkor a multi-GPU úgy is használható, ahogy régebben használható volt DX11 alatt. Így már implicit a VRAM hozzárendelése a GPU-khoz, vagyis az SLI/CF-hez hasonló. De ha a hagyományos multiadapter módot használja, akkor nyilván a VRAM kezelése is explicit. 99%, hogy multiadapter még a vezérlési mód, mert a driverekben még nincs benne az Anniversary Update új multi-GPU-s rendszere, vagyis a VRAM tárolhat akármit, amit a fejlesztő kér.
-
Habugi
addikt
válasz
daveoff #21443 üzenetére
Tudom sajnos, épp ezaz.., ezért született a post olyan hangvételben/tónussal amilyenben, tőlem nem sűrűn olvasható ilyen de most itt tartok. Kvázi az idei VEGA-val kapcsolatban is elég szkeptikus vagyok, arról nem beszélve hogy szerintem mennyire tud majd odaérni a nagyobb Pascalok mellé..
Mindegy, meglátjuk..
"Kiderül hogy beborul", még kiderülhet hogy nem borul be. -
válasz
daveoff #21329 üzenetére
kizárt, hogy az amd olyan helyzetben legyen, hogy elhalassza egy játék indulását. nv lehet ilyen helyzetben gameworks játékoknál, hogy amíg nem adja oda a végleges kódot, addig nem megy ki a játék (mert így szól a szerződés), de ebből szerintem csúnya kurvaanyázás és/vagy kötbérezés lenne bármelyik kiadó részéről.
a szoftverfejlesztés olyan, hogy a kiadó a fix határidőkbe beszállítóknak nem igazán enged beleszólást a saját jól felfogott érdekében. deus exet ki akarták adni még iskolakezdés előtt, és mivel a dx11 leképző szerintük van olyan állapotban, hogy ki mernek jönni vele, nem halasztanak. más kérdés, hogy szerintem rá fog menni jópár hetük a stabilizációra, és nem fogják tudni tartani szeptember 5.-ét a dx12vel.@Abu: tényleg, mi van akkor, ha az ea is halasztja a bf1 megjelenést? mármint nem csak a dx12/vulkan módot, hanem en bloc. elhalasztják a vega startot is, vagy az(ok?) azért jönni fog(nak?)?
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #21255 üzenetére
Ennek a legfőbb oka az, hogy a Battlefield 1 csak FreeSync-et támogat natívan. A G-Sync-re nem natív a támogatás, hanem a Microsoft swapchain rétegein keresztül működik, és ugyanez igaz a nem FreeSync-es Adaptive-Sync implementációkra. Valószínű egyébként, hogy a swapchain API-k a mostani programverzióban még nincsenek is támogatva, ezért ma még csak a FreeSync működik a natív támogatás mellett.
-
killer095
őstag
válasz
daveoff #21247 üzenetére
Ez a baja a topik lakóknak is, van olyan aki már több mint 2 hónapja vár egy beszerezhető normális áró nem ref vga-ra 480-ból
Elvileg az OEM partnerek elszipkázták az összes gpu-t azért ilyen szegényes a felhozatal!
gollo:
Sonja már linkelte, de látom nem sikerült megnézni, így linkelem én is :88k
-
Sonja
nagyúr
-
korcsi
veterán
válasz
daveoff #21242 üzenetére
Sapphire Nitro RX480 8GB volt 88000Ft is. Valakinek legalábbis sikerült rendelnie.
-
válasz
daveoff #21203 üzenetére
hardwaretesztek akkor jók, ha összehasonlíthatóak. jellemzően más hardverekkel. azokat viszont nem egyszerre (ez a nyár kivételes volt ebből a szempontból, hogy 7 új gpu is megjelent) adják ki a gyártók. emiatt ha szoftvercím megjelenésről-megjelenésre változtatsz a hw tesztek összetételén, akkor nem lesz meg az a közös alap, amely miatt képes vagy összehasonlítani a hardwareket. ez miatt ügyelnek rá máshol is, hogy lehetőség szerint állandó legyen a tesztbázis.
persze van igény arra is, amit mondasz, hogy az aktuálisan legjobban várt címmel (és csak azzal) lemérjék a vga-kat, viszont a ph!nak erre a szerkesztők hsz-aiból ítélve sincs erőforrása (sem humán, sem anyagi). -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #21203 üzenetére
Mint írtam, azok a játékokban, amelyek technológiailag nem képviselik a csúcsot nem is igényelnek olyan erőforrást, mint a csúcsot képviselők. Emiatt akármit választasz jó lesz vele a működés. Kivéve az elbaszott optimalizálású játékok, mint mondjuk az új No Man's Sky. Ott nyilván mindegy, hogy mit veszel alá. Ezen belül lehetnek egyedi szempontok, mint mondjuk a variálható frissítés, például a G-Sync nem működik vele, míg a FreeSync igen, stb.
(#21202) hpeter10: Leginkább a Civilization 6 a megfontolandó az AMD-nek, mert a Civilization 5-öt rengetegen játsszák. A játékosok heti átlagos száma ver minden játékot a tesztcsomagunkból. Nem is kevéssel. Még ha összeadjuk a tesztben szereplő játékok heti játékosainak számát, akkor is magasan a Civilization 5 vezet. Valószínűleg a Battlefield 1-et sem fogják annyian játszani, mint a Civ 6-ot.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #21036 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik DX11-es játék megy vagy marad. Azt nem én döntöm el. Nekem mindegy, hogy melyik megy.
(#21037) gbors: Igen az a terv, hogy záros határidőn belül áttérjünk az új irányra. Mi voltunk az elsők a médiában, ahol csak DX11-es játékokkal teszteltek, és szeretnénk mi lenni az elsők, ahol csak explicit API-val tesztelnek. Minden szempontból ez az ideális, mert így jóval hamarabb tudunk az olvasóknak jövőbiztos teszteket készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged