- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Malibutomi #18886 üzenetére
Az a 10 ember, akit ez érint (foglalt HDMI, csak DP-n tudja kikötni a Vive cuccra), valszeg be fogja dönteni a 1080 eladásokat...
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #18886 üzenetére
VR-ra majd jo lesz a Vega, 1080 marad munkara meg jatszadoni monitoron. Ahogy nezem megoldjak majd driverbol (lehet mar meg is van). Amig a problemakat fixaljak a gyartok driverbol es nem szandekos felrevezetes kamu addig nem erdekel kulonosebben, Fury-k problemai is megoldodtak, ezek egy resze is meg fog.
Amit Szaby irt az utolso 2GBsebessegerol azt erdemes lenne lemerni, mert 2x ua a hiba mar tobb mint nem elfogadhato.
-
Én nem kérem, hogy bárhogy is hívd, csak kíváncsi vagyok, hogy mi alapján megy a kategorizálás. Azt mondod méret alapján, ezért voltam kíváncsi, hogy akkor hol vannak lefektetve a Tier szintekhez társuló méret intervallumok. No offense, csak gondoltam valami közel egyetemes, jól behatárolt kategória sávok alapján megy a besorolás, ezek szerint nem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
#45997568 #18867 üzenetére
Varjuk meg a veget, addig bekeszitek egy popcorn-t. 1080-rol valami hasonlo?
Parancsolj:
Nvidia GTX 1080, 1070 Display Port Incompatible With Vive HMD -
oAcido
aktív tag
válasz
#45997568 #18879 üzenetére
Hogyha újra reg vagyok, akkor örülök neki
Nyilván undorító dolog hamis specifikációkat megadni. Viszont tavaly a 970 3,5GB-jánál is mindenki eret akart vágni, mikor kiderült. Az mellékes volt, hogy a beígért teljesítmény semmit se változott.
Itt is mondhatták volna, hogy 64 helyett 48 ROP aktív, csak az nem nézett volna ki ilyen jól. Viszont ennek ellenére ugyanazt kaptad a pénzedért, amit ígértek. TX fölötti teljesítményt, ami megvan.
AMD-zést meg nem rád illettem, hanem az ígérgetésekre. Arrafelé van már egy pár a padláson.
-
A mérete alapján természetesen - no meg másodsorban a teljesítménye alapján is. Ott egy GK104 kicsit alatta és egy GM204 kicsit felette. Hívjam Tier1-nek, hogy az AMD fanok boldogok legyenek?
Akkor jobb, ha az AMD Tier1-es chipje éppencsak versenyképes az nVidia Tier2-jével?
(#18865) gainwardgs: itt is - raszterizálóból van kevesebb, és a sima fillrate teszt 1:1-ben használja a raszterizálókat és a ROP-okat. 4xMSAA mellett kellene megnézni.
-
törölt tag
válasz
Locutus #18877 üzenetére
AMD károgó ide vagy oda, a teljesítmény alapján az jön ki, hogy bár 64 rop aktív, de csak 48-at tud használni.
A teljesítményt illetően mondjuk nem verhettek át mert az maradt ugyanaz mint első naptól, viszont ez a "játszás" a specifikációkkal nagyon nem gyere be.
Egyébként itt a tesztoldalakat is felelősségre lehetne vonni, mert most a korrekt blockdiagram volt kiadva mégsem gondoltak erre...Ugyanakkor feleannyi roppal nem hiszem, hogy hozná a 980 Ti/TX teljesítményét, szóval le kell tesztelni...
(#18878) cain69: Linkelj egy ROTTR frametimeot tőlük ahol 4 GB-os is 290 van, ne BF4-et ami még max beállításon is 2-3 GB között használ ott persze, hogy nem lesz különbség.
"a fijiben és 2nd rev. hawaiiban a gyártón kívül túl sok közös nincs ilyen tekintetben"
Aha, szóval puszta véletlen, hogy a GCN2-es és GCN4-es 8 GB-os kártyákon jól megy, a GCN3-as 4 GB-oson meg nem, egy olyan játéknál ahol eleve 4 GB+ javasolnak...
A HBM-nek akkor máshol is ilyen stuttereket kéne okoznia, nem csak akkor amikor betelik. -
törölt tag
válasz
oAcido #18873 üzenetére
Tevedes ujrareg forumozo, a gond az hogy ha NV hazudik, az nem gond, ha AMD akkor meg vilagdrama
AMD-zest nem ertem
a 980Ti-k utan sem meg a 1080-amra varva, remelem ezt is meg tudod magyarazni
(igen, lesz Vega is)
Ahogy a Fury-nal is megmondtam a magamet vagy a 980Ti-knel is, ha a 1080-al is lesz valami ott is meg fogom.
-
válasz
#85552128 #18871 üzenetére
a teszt tavaly júniusban készült. mi vele a probléma? ha van frissebb, szívesen megnézem azt is. 480 például potenciálisan jó alany erre, mert van belőle 8 és 4gbs verzió is, de nem találtam sehol frametime összehasonlító méréseket.
a lényeg, hogy minél több közös legyen bennük. a fijiben és 2nd rev. hawaiiban a gyártón kívül túl sok közös nincs ilyen tekintetben. a hbm más technológia, az effektív órajele majdnem egy nagyságrenddel alacsonyabban van, mint a gddr5nek, a gpu sem ugyanaz a gcn iteráció. -
Locutus
veterán
válasz
gainwardgs #18865 üzenetére
Ez egy ügyeletes AMD károgó, már megvan a híre ott...
Még ha igaz lenne is amit mond, úgyse változtat semmin. Az 1070 attól még tudja amit, ahogy a 970 is tudta. Bár azt én se értem, miért kell ilyen gumicsontokat dobni az AMD-nek...
-
FragMaster
addikt
válasz
schawo #18820 üzenetére
Undervolt teszt
Ezek szerint az undervolt miatt még nő is a sebesség a kisebb fogyasztás mellett, mivel kevesebbet throttlingol a kártya. Feleslegesen túlhúzták gyárilag a feszültséget valószínűleg a minél jobb kihozatal elérése miatt. -
nubreed
veterán
válasz
oAcido #18873 üzenetére
Így van. Ezért nem értem, hogy ezen most mit kell problémázni. Még így is egy jó gyors kártya az 1070. Vagy itt most az zavarja a népet, hogy ha ez igaz, akkor maga a hazugság ténye már megint a gáz? Jó hát nem szép dolog, de attól ez még semmit nem von le az 1070 értékéből.
-
keIdor
titán
válasz
Mintha nV sem tudná mennyire vágják meg a chipet, miért nem lehetett az elején leírni, hogy 48, egyszerűen nem értem. Ettől függetlenül a teljesítménye nem lesz kevesebb, marad ahol van.
(#18827) Szaby59: Ha van (lenne) X áron egy GTX-980 meg egy RX-480, akkor én még mindig előbbit venném, egész egyszerűen azért, mert az R600 óta hallgatom, hogy "majd... ez meg az lesz", egyrészt az AMD-től is, meg a tulajdonosaitól is. Szerintem így 9 év után is még mindig gyorsabb a 8800GTX, mint a 2900XT, de mindegy, úgyse fogja már lemérni ezeket senki sem.
Egész egyszerűen szkeptikus vagyok.
-
HSM
félisten
válasz
Jó, hát ez semmi a 970 dolgához képest, az RX480 150W helyett 165W-ja meg pláne.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Inkább ez mint a vram.
-
gainwardgs
veterán
Csak 48 rop aktív a 1070-ben? ? [link]
Újabb 970 fiaskó
-
Tehát ha lényegében nincs chipméretre vonatkozó konkrét meghatározás, hogy mely méret/terület felett minősülhet Tier1-esnek az adott chip és abban szériában nem készült nagyobb méretű vagy teljesítményű chip AMD oldalon (magyarán AMD vonalon ez volt a TOP chip), akkor mi alapján modnod, hogy a 7950/7979-en csücsülő chip Tier2-es?
Ex has?
-
FLATRONW
őstag
válasz
lezso6 #18858 üzenetére
Nem értelmetlen, mert kiegyensúlyozottabb lett a játék.
Én sem tartom jó próbálkozásnak, de ne feledkezzünk meg arról hogy egy 10 éves grafikus motorról van szó, nem lehet tőle csodákat várni.
Vegyük az AMD-s Hitmant, ott gyorsabb lett egy kicsivel a játék, de cserébe valami gubanc lett a textura kezeléssel. -
válasz
TTomax #18847 üzenetére
... meg mindenki - lehet, hogy az 1070 is hozott volna árcsökkenést a 970-nél (a 980-on keresztül), de aligha ment volna le 240 USD-ig. Az egy dolog, hogy az nVidia úgy tesz, mintha az AMD nem is létezne, de elég élénken reagálnak mindenre, amit Rajáék csinálnak, ahogy azt az előrehozott 1060 is mutatja.
Igen, a fogyasztás a nagyobb chipeknél aggályos lesz, de itt nem az.
De, a dolláros ár mérvadó, mert elég stabil az effektív USD-EUR arány a végfehasználói árakban. De mindegy, legyen EUR, min változtat?
(#18849) Pug: nyilván Te is tudod, hogy ez nem egy official definíció. Konkrétan mit szeretnél?
(#18855) HSM: yup, rosszul írtam, építhető. Happy?
-
TTomax
félisten
válasz
#45185024 #18851 üzenetére
Tehát akkor azt mondod ,hogy már négy éve is megvolt ez a terméke az amdnek,és aki erre vágyott megvette?HamHam?
Miért is adnák a 1060at olcsóbban amikor kevesebbet is fog fogyasztani,meg gyorsabb is lesz mint a 480?Mert csak mi?Hiszen az amd is ezt tette a FuryX-el,jah hogy nem... -
törölt tag
válasz
TTomax #18847 üzenetére
Tele van a fórum ilyen trollkodó vegyél 970 est 480 helyett emberekkel.
Ha akart volna már vett volna valaki 290x et négy éve és lenne egy Directx 12 t tudó kártyája, ami elveri a 970.
Inkább a 199 dollárért kijövő 1060 at kellene már promotálni, ja az nem annyi hanem 300 dollár ?Sorry.
2033 Hírek:
Egy roncs temetőben megtalálták az utolsó Direct X11 es kártyát ami Direct x 11 alatt már 780 FSP-t nyomott,
A cég vezetői valamikor 2029 ben lenyilatkozták hogy nem hajlandóak feljebb menni majd pár hétre rá a cég elvesztette az utolsó 5 részvényesét, és megszűnt.
Mars Időjárást mondunk. -
TTomax
félisten
A 970 árának csökkenéséhez nem sok köze van a 480nak, a fogyasztás meg azért lesz érdekes mert 250Wnál többet nem igen lehet,és ott ismét csak nem mindegy mennyire fog menni.Ha ezt a vonalat tartják akkor a 1080Tinek nem lesz egy gpus ellenfele...A dolláros ár akkor sem mérvadó Európában,de ehhez elég csak a 1070/1080árát megvizsgálni.
Azért érdekes lenne ha Vegára kukáznának egy nagyot az archban.... -
válasz
TTomax #18826 üzenetére
Fogyasztásban, a jelenben nagyon erős technológiai hátrányban van az AMD, ezt eddig is tudtuk, szerintem felesleges ezen rugózni. Ha valakinek nagyon fontos a fogyasztás, vegyen nVidiát.
A 970 árát 2 év után oda teszi az nVidia, ahová akarja, és ráadásul a mostani csökkenés pont a 480-nak köszönhető, tehát ezt nem fair felhozni. Még így sem bargain deal a 970 amúgy.
A forintos ár ebben a pillanatban nem mérvadó - ha két hét múlva is ennyi lesz, akkor lehet aggódni. Európában (vagy egyes részein) normális az ára a 480-nak. -
törölt tag
válasz
Malibutomi #18844 üzenetére
Mivel nincs elég memória (épp ez lenne a lényeg
) a Very high textúrához így logikus, hogy törölnie kell - nem töröl az amúgy összevissza csak amikor kell.
Ez nem Fiji sajátosság, hanem minden kártya így csinálja csak a Fijinél még külön "optimalizálják" is - elméletileg. Na meg ugye DX12 alatt ingyen van a memóriatörlés... -
-
TTomax
félisten
válasz
Laja333 #18835 üzenetére
Hát régen néztél már árakat az biztos,mert a custom 970 beesett 200font alá és ez még nem is a legolcsóbb [link]
(#18837) lezso6
Mindig van konkurencia...és egy erős amd mindenki érdeke,ahhoz pedig jó termékek kellenek.Nem lehet magas egy olyan elvárás amit más meg tud ugrani.Ráadásul én még azt nem is várom el,hanem egy ahhoz közelit... -
törölt tag
válasz
velizare #18830 üzenetére
Az AMD memóriakezelése sokkal rosszabb mint az nVidia-é: [link]
Ahol egy 4 GB-os Nano rendszeresen beakad, ott a 8 GB-os 390 és a 3.5/4 GB-os 970 vagy a 480 végig simán megy (bár a vége felé a 970/980 is elejtett egy spikeot de még mindig stabilabb volt)...
Kompromisszumokkal persze, csak nem mindegy hogy olyat kell kötni ami amúgy nulla hatással lenne a teljesítményre ha lenne elég VRAM (pl. textúra).
-
válasz
TTomax #18834 üzenetére
ahhoz az kellene, hogy a gcnből kidobálják a szir-szarokat (gyk. featureöket), leegyszerűtítsék. azaz az kellene hozzá, hogy az amd maxwell/pascalt gyártson. ez nem fog megtörténni.
@lezso6: bajnak nem baj, de ez fizetős extra, amit nagyon kevésszer van felhasználva. akkor meg minek fizessek érte? ha a bmwken fizetős extra lenne az index, szerinted ki venné meg?
-
Laja333
őstag
válasz
TTomax #18826 üzenetére
Vessük össze a font árakat.
A 4 GB-os kártyák 180-190 fontért mentek, a 970 customok pedig 250. A 480 estében ott van az "újdonság varázsa" felár is, amivel nem igazán lehet mit kezdeni.
Ebből a szempontból felmerülhetett volna már hónapokkal ezelőtt is, hogy miért vesz valaki 970-et, amikor van olcsóbban gyorsabb 390 custom.De felejtsük el a ref 480-at, 250 fontért már előrendelhető custom, ami már azért határozottan lelépi a 970-et.
-
mcwolf79
veterán
Nem konkrétan erről van szó, csak megint beindult az Abu/AMD marketing(bullshit)gépezet, utána meg az AMD-fanok meg lesznek sértődve, ha esetleg szóvá teszi valaki, hogy hol a beígért "bődületes" teljesítménynövekedés ,amit itt Abu vízionált
[valahogy így] -
-
TTomax
félisten
válasz
#85552128 #18827 üzenetére
Azzal a VRAMmal egy kártya esetén nem sokra mész,meg azzal sem ha az új arch, nem egyértelműen erősebb,ha már egyértelműen kevesebbet sem fogyaszt...az új APIknak is kell még vagy két év,persze el lehet cserélni a biztos jelent egy bizonytalan jövőre.Mert hogy a Vega se már erre a GCNre fog épülni,és már lassan annyi féle variáns lesz,hogy nem lesz olyan játékfejlesztő/kiadó aki mindegyik tud/akar optimalizálni.A PCI-E balhé sem tesz jót,meg a sok ígérgetés sem ismét.
-
törölt tag
válasz
TTomax #18826 üzenetére
Nem szeretném egyesek vásárlási szokásait minősíteni, de nem lehet valami okos befektetés a 2 évvel ezelőtti architektúrát venni ha már van hasonló áron - gyártótól függetlenül - újabb architektúra amin még a VRAM is több. Váltani biztos, hogy nem érdemes róla, nem is erről kell.
A fogyasztás résszel viszont egyetértek... -
TTomax
félisten
Igazad is lenne ,ha feleannyit fogyasztana.Azért ne feledkezzünk meg történt egy csíkszélesség váltás.Meg arról se feledkezzünk meg,hogy kb egy árkategóriába esnek jelenleg,tehát ha nem veri meg akkor miért vegyen valaki ref480at amikor custom 970 erősebb,és az áruk egyforma...persze lehet hasonlítani a 380hoz,csak a vga piac nem egy szereplős és az amd nem magával versenyez.A dolláros árat hagyjuk a tengeren túlra,számunkra az irreleváns,nézzük euroban vagy forintban.
-
válasz
TTomax #18815 üzenetére
Az 1060-nál is azon fogunk lovagolni, hogy mennyire egyértelműen veri meg a 2 éves 980-at vagy a 3 éves 290X-et?
Alacsonyabb kategóriás kártyáról beszélünk, szerintem nem az a fontos, hogy mennyire egyértelműen veri, hanem az hogy hasonló teljesítményt nyújt sokkal kedvezőbb áron. Legalábbis dollárban -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed #18819 üzenetére
Általában ezeket a megjelenés előtt felrakják, hiszen az adott gyártó az OEM-ekre vonatkozóan már végez limitált szintű előzetes terméktámogatást a kiszállított mintákra, de az nyilván nettó hanyagság, hogy ezeket nem rejtik el a publikum elől.
(#18820) schawo: Default beállítással nem lesz teljesítményveszteség. Ugyanakkor lesz egy TDP-t csökkentő speciális beállítás is, ami egy előre konfigurált power limitet állít be, azzal pár százalék tempócsökkentés lesz. Viszont ez alapértelmezetten ki van kapcsolva.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ehhez még annyit hozzáfűznék, hogy jellemzően gyakorlati a meghajtók fejlesztése, noha tény, hogy erősen elméleti alapokra van építve. A legnagyobb ismeretlen az RX 480-nál az utasítás-előbetöltés, és ennek a kiismerése hozhatja a legtöbb extrát, mert korábban minden esetben arra törekedtek a rendszerprogramozók, hogy megfelelően át legyenek lapolva a rendszerben futó szálak. Ez számos kellemetlen döntést is vont maga után minden GPU-n, de érdemes volt a kisebbik rosszt választani. Az RX 480 itt teljesen megkavarja a kártyákat, és érdemes kísérletezni azzal, hogy nem az átlapolásra, hanem az utasítás-előbetöltés épül a meghajtó optimalizálásának egy része, ugyanis lehet, hogy a többi hardver miatt csupán egy kényszerből bevezetett rutinok a GCN4-re egyáltalán nem szükségesek, így mehet az optimális konstrukcióval is a feldolgozás.
-
nubreed
veterán
Értem, köszönöm.
Más: Az AMD találgatós topicban már szerepelt ez: [link]
Mi lehet az oka annak, hogy a Sapphire oldalán már van ticket írási lehetőség a még megsem jelent 490 -hez? Hanyagságból hagyhatták ott vagy tényleg megjelenhet a közeljövőben? Vagy októberig már tényleg nem lesz semmi új (a 470, 460 -at leszámítva) az AMD-től?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed #18814 üzenetére
Valószínűleg csak az RX 480-on. A többi VGA-n nagyon nehéz ilyen hirtelen ennyi teljesítményt találni, mert ezek már nagyon régóta elérhetők, és nagyon régóta fejlesztik rájuk a szoftveres hátteret. Az RX 480 csak a szokásos fejlődést követi. Jellemző, hogy mindegyik új architektúrát használó VGA gyorsul 7-10%-ot a megjelenéstől számítva fél éven belül. Ez azért van, mert az új dolgok megfelelő működését a szoftveres csapatnak ki kell tapasztalni, és annyira bonyolult ez a buli, hogy ez hónapokig tartó tanulási folyamatot von maga után. Az RX 480 ráadásul olyan dolgokat vezetett be, amelyeket soha egyetlen GPU sem tartalmazott, tehát nagyon sok az ismeretlen tényező. Emiatt nőhet a vártnál picit gyorsabban a sebesség az elején is egy-egy driverrel, mert teljesen ismeretlen vizeken járnak a rendszerprogramozók.
-
válasz
TTomax #18815 üzenetére
Mi az, hogy egyértelműen megveri? Tetlegesség nem lesz, tehát így nem dől el, ki a jobb. Eddig is gyorsabb volt bizonyos játékoknál, és lassabb másoknál. 3-5% nem hoz olyan szituációt, hogy most már mindenhol gyorsabb lesz, tehát marad az eddigi felállás (hol gyorsabb, hol lassabb).
De először lássuk azt a 3-5%-ot, és ne mínuszba, ahogy egy fogyasztáscsökkentéstől várható.
-
nubreed
veterán
válasz
Venyera7 #18807 üzenetére
Az átlag user? Sehogy. Pl. Magyarország egy kis piac, de azért korántsem csak a téma iránt jobban érdeklődő, hozzáértőbb, PH-n fórumozó embereket teszi ki. Jó van még néhány más informatikai fórum (bár a többség színvonala kritikán aluli lásd, hwsw, ami régen egy nívós társaság volt, de ellepték a trollok és suttyók), de "nagy" piaci átlagot az átlag pistikék teszik ki, akik a haverjuktól hallották, hogy van ez az új kártya és kb egymást copy-paste -elik. Pl. ezért nincs veszélyben az nVidia picai részesedése amúgy, mert a nagytöbbség gépében még mindig nVidia van és ha a havernak az van, akkor nekem is az lesz alapon megy a vásárlás. Na tehát, hogy el is jussak a mondandóm lényegéhez, az átlag user sosem fog elolvasni egy szakcikket vagy belelesni egy szakfórumba, állítom a többség életében nem hallott még bios upgrade -ről. Teljesen hidegen hagyja őket ez a téma.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Az átlag user eleve elrontotta, mert refet vett.
BTW. "Ők" nem tuningolnak elvileg, tdp limit meg fogja a kártyát és nem fog eleve max orajelen menni (sajnos). VGA Bios csere semmivel sem tobb mint az alaplapi, egy program kell rá, amit az AIB partnerek szoktak is csinálni, most AMD-nek kell nekik küldeni, aztán kiteszik....és kész. Aki már nem az az átlag user és/vagy tuningol, rá fog jönni, ha van update és felteszi.
-
TTomax
félisten
válasz
Viccelsz?Már indítom is a 4way CF projektet egy 990FX lapban egy jóféle FX9590el....AMD powaaa.... 300W fogyi a procitól... 400W meg a vgaról,a 24pines alaplapi csatlakozó meg körmérkőzést játszik a bennmaradásért.Lenne rögtön 32GB VRAMom,ami máris több mint ami most van. (24)
-
TTomax
félisten
válasz
#Morcosmedve #18803 üzenetére
Szerintem csak akkor lehetséges,ha feszböl visszavesznek.Csakk akkor nem biztos,hogy minden kártya birni fogja a gyári órajelet,egyébként egyszerüen nem értem miért nem a 6pines pci-e terhelték.150Wig biztos birja az összes,régebben csomagoltak a vgak mellé 6ról 8ra átalakitót,soha semmi baj nem volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest