- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
proci985 #20497 üzenetére
Nálam drasztikus javulás történt Vulcan alatt a 7870-el. Sebesség drámaian javult. OGL alatt nem volt Triple Buffering, így folyamatos V-Sync esetén vagy 30 vagy 60 fps volt a sebesség, ami instabil volt. Vulcan alatt van Triple Buffering, folyamatos V-Sync mellett egyszer ment le 55-re a sebesség, de stabil 60-on megy. V-Sync nélkül pedig sokkal magasabb a framerate, mint OGL alatt.
Más játék:
Az ARK esetében a jelenlegi ingyenes hétvége alkalmából gondoltam teszek egy próbát, hogy az elmúlt egy évben mennyit tudtak javítani az akkor még katasztrofális állapotban lévő játékon. 1680-as felbontásban és közepes preset-tel a játék állandóan kifutott a 2 GB VRAM-ból már a pályabetöltésnél (Crimson 16.7.2)! Minden idők legnagyobb technikai katasztrófája ez a fos game. A szarból sikerül te gy gigantikus trágyadombot varázsolni az elmúlt egy évben. Nekem senki ne mondja, hogy egy UE4-nél közepes részletesség mellett 1680-as felbontásban AA nélkül kevés a 2 GB VRAM!Rainbow Six Siege:
Ingyenes hétvége alkalmából ezzel is tettem egy próbát. A játékban a textúrák (Medium) és AA(off) kivételével minden maxon van, így stabil 60 fps. A játék egyáltalán nem csúnya így, már a közepes textúra is korrekt, a tükröződések pedig fantasztikusan néznek ki, főleg a víztócsákon visszaverődő napfény. Érdekes, hogy 2 GB VRAM-ba csak a közepes textúra fért be, kíváncsi lettem volna a maximumra itt is, de ahhoz már 4 GB VRAM kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest