Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Laja333
üzenetére
Én ezt nem teljesen értem.
A polaris persze nem sikerült rosszul, de kiemelkedően jól se. Sokat adnak el belőle, az igaz, de másik oldalról meg azt hallani, azért nem többet, mint a gp104-ből. Annyi, hogy talán a polarisban van még potenciál (rev2)A vegáról men csak pletykák se nagyon vannak, csak hogy valamit ünnepeltek. A zenről sincsenek konrét infók még. Van valami prifesszionális téren, ami ígéretes? Én egyelőre nem látom, hogy az Amd valóban és tartós sikereket ért volna el a puszta életben maradáson túl. Mire föl a bizakodó árfolyamemelkedés? Spekuláció?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Figyelo tekintetemet a kovetkezo csucs kartyakon tartom.
Mindenkinek jo ha erosodik az AMD es lesz sok beveteluk.