Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
Lassan abban megy tönkre az Nvidia hogy minden játékért fizet hogy szarul fusson AMD-n...
Az a szomorú hogy nincs rá szükségük!!Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Egymás után volt 6 AMD kártyám és most 4 Nvidia.
Rohadtul semmi különbség köztük.
Az csak egy"városi legenda" hogy szarabb a Nvidia színvilága.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Itt ezen az oldalon mindig csak ezt fogod olvasni.
Gonosz Nvidia ,szuper jófej AMD.
Az Nvidia megvesz mindenkit és ellehetleníti a szegény AMD-t.Nem kicsit unalmas már!!
Mondom ezt úgy hogy egymás után volt 6 AMD kártyám.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Én sosem értettem mi a jó a Fanboyságban.
Mindig azt kell megvenni ami éppen a legjobb.
Sajnos az alaptalanul nagy elvárások és csoda várások később jó nagy pofára eséseket eredményeznek.
Nagyon jók az AMD kártyák.De hogy majd dx12-ben egy 285 megver egy 980-at azért rendesen túlzott elvárás.
Meg kell nézni az új konzolokat.Hiába a rohadt nagy tudás ha nincs meg az erő a vasakban.
Mindenesetre nagy tisztelet az AMD-nek hogy hogy folyamatosan állja a sarat.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
válasz Milka 78 #5946 üzenetére
Az a baj hogy sokan bukásnak fogják fel.
Ha elmész bulizni vagy iszol egyet a cimbikkel azt is bukásnak fogod fel?
A játékban is ugyan olyan örömöd leled mint a többi szórakozásban.Ezt sem adják ingyen.
Aki az elemezgeti mekkora bukó van az folyamatosan eladás kényszerben van.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Friss ropogós infók
-
imi123
őstag
válasz #52815360 #6177 üzenetére
Majd akkor tesztelgessék ha lesz driver is hozzá.
Arra viszont kíváncsi leszek ha HMB-hez írnak drivert az milyen hatással lesz a DDR5-re.
Mint tudjuk a DX12-ben kis jelentőssége lesz a drivernek.Reménykedjünk nem megint az lesz hogy új hardver támogatás ezerrel a régiek meg le vannak...Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Te is tudod hogy az emberek hálátlanok.
Hiába az innováció ha más kaszál rajta.
Attól hogy tudom hogy egy csomó dolog az AMD-nek köszönhető ettől függetlenül Intel+Nvidia van a gépemben.
Azért valamit keresni is kellene hogy legyen miből fejleszteni.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Nem gondolnám hogy jövőre az AMD csak annyit csinál hogy 16nm-re vált.
Nem 4 éves technológiát fog harcba küldeni.Remélem össze kapják magukat mert nincs kedvem 300 ezreket költeni kártyára.
A monopol helyzet csak az Nvidiának lenne jó.Mi szívnánk rendesen![ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Ha számolnak az AMD-vel akkor jót tesz,ha nem számolnak akkor a driveres utólagos javítás lehetősége is elveszik.Ahhoz hogy számoljanak az AMD-vel ahhoz eladások kellenek.
Nem nagyon elképzelni hogy egy 25%kisebbség igényeit fogják kiszolgálni.
Remélem a jövőben komolyan számolnak a Pc-vel és nem a jelenlegi gyengécske konzol generáció fogja majd vissza fejlődést.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Api támogatáson mit értesz?
Remélem nem a Mantle-ra gondolsz mert az olyan mintha nem is lenne.DX12-ben sem egyből ezek a szuper tudások lesznek kihasználva.
Majd talán jövőre.Mondjuk azért a Tonga utódjára kíváncsi leszek.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz #16729600 #6332 üzenetére
Ez az!
Ne hagyd magad befolyásolni.
Vegyél 2 Fury-t és kösd be a fürdőszobába mosogép mellé!Szerintem a vízmelegítőt simán ki fogja váltani.Játszol 2 óra BF4-et és már megvan a tusoláshoz a melegvíz!
Már most elnézés kérek a leendő Fury tulajoktól.De oylan jól esik szemétkedni!
Béke!
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
válasz #Morcosmedve #6340 üzenetére
Nekem a ref 980-asom ebben a fincsi melegben elkezdett 80 fölé menni.
Witrcher 3 azért adja neki.BF4-ben nem megy 70 fölé.
Megoldottam.
Letöröltem a Witcher 3-at!Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Tetszik a 970-es elméleted.
Persze a sajtó miatt kezdték újra venni a 970-eket és nem azért mert még mindig a legjobb ár érték arányú kártya.A sárdobálás ellenére viszik mint a cukrot.Amit az AMD csinál marketing ügyileg az olyan szintű dilettantizmus ami egy ekkora cégnél szégyen.
Tudom neked nem számít a marketing de nézd meg az Apple-t.
Zseniálisan csinálják akáhogy is köpködnek sokan rájuk.Hozzá teszem nekik a kasszánál kell jól teljesíteni és nem 1-2 fórum megmondó embernek kell megfelelniük.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Értsétek már meg hogy az emberek többségét nem érdekli a technológiai része a dolognak.
Megveszi azt a kártyát amin gond nélkül megy minden.Nem kell rá vízhűtés,nem kell alul -felül feszelni.Természetesen én sem tatrom szép húzásnak az Nv részéről a rosszul megadott specifikációkat.
-
imi123
őstag
válasz m0h0senator #6753 üzenetére
Nem kell egyik gyártót sem félteni.
Megvannak mindkét félnek a kis hazugságai.Szerencsére nem lehet sumákolni mert amióta internet van azóta minden gyorsan kiderül.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest