Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TTomax

félisten

Nem,ez így nem igaz.Mindkét vgara ugyanazt a ventiprofilt be tudod lőni hőmérséklet függően.A felső mindig melegebb lesz,mert be van szorítva és kapja alulról a meleget,ergo jobban fog forogni ha ugyanaz a temp target,te hiába tekered az alsónak jobban nem sokra mész vele.Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem felel meg,akkor bizony az Afterburner tudja kártyánként állítani a ventiprofilt,órajeleket,és úgy kb mindent csak ki kell venni a "generals settingsnél" a "syncronize setings for all similar gpu" elöl.Eddig nem voltam biztos benne,de most megnéztem,és ez bizony benne van vagy 5 éve biztosan.Egyébként pedig ha már ekkora a probléma,sokkal inkább célszerű jobb hűtést választani.

Az egész nem innen indult,a kérdés továbbra is az,hogy miért is jobb az amd megoldása,mint egy 3rd program?Ad valami biztosítékot,garanciát?Egyiket sem,az amd ugyanugy mossa kezeit mint eddig,nem tudom pozitívumként értékelni,föleg annak fényében,hogy bizony az amd nem adja a ki szükséges információkat senkinek aki 3rd programot szeretne készíteni az újabb kártyákhoz,tehát ők maguk akarják a teljesítményt ilyen módon kordában tartani (lásd 480 memory OC).Persze azzal takaróznak,hogy a garanciális költségek,stb de a nagy GPUOpenben szépen lassan konzolt csinálnak a gépemből.Ez a folyamat nem most kezdődött el,az első lépés a Vcore limit volt az nVvel karöltve,ami gyakorlatilag ki is nyírta valamilyen szinten a custom vga piacot,mert az kimerül abban hogy kinek van jobb hűtése a jobb pcb nem sokat ér már...ennek én nem tudok örülni...A túloldalon sem jobb a helyzet,a GPU boost 3.0 sem szimpatikus.Értem én,hogy az nem üzlet,hogy veszek egy vgat és +40% OCval szépen elvagyok 2-3 generációig,de az vesse rám az első követ aki nem a saját pénztárcáját nézi....

Új hozzászólás Aktív témák