- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem,ez így nem igaz.Mindkét vgara ugyanazt a ventiprofilt be tudod lőni hőmérséklet függően.A felső mindig melegebb lesz,mert be van szorítva és kapja alulról a meleget,ergo jobban fog forogni ha ugyanaz a temp target,te hiába tekered az alsónak jobban nem sokra mész vele.Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem felel meg,akkor bizony az Afterburner tudja kártyánként állítani a ventiprofilt,órajeleket,és úgy kb mindent csak ki kell venni a "generals settingsnél" a "syncronize setings for all similar gpu" elöl.Eddig nem voltam biztos benne,de most megnéztem,és ez bizony benne van vagy 5 éve biztosan.Egyébként pedig ha már ekkora a probléma,sokkal inkább célszerű jobb hűtést választani.
Az egész nem innen indult,a kérdés továbbra is az,hogy miért is jobb az amd megoldása,mint egy 3rd program?Ad valami biztosítékot,garanciát?Egyiket sem,az amd ugyanugy mossa kezeit mint eddig,nem tudom pozitívumként értékelni,föleg annak fényében,hogy bizony az amd nem adja a ki szükséges információkat senkinek aki 3rd programot szeretne készíteni az újabb kártyákhoz,tehát ők maguk akarják a teljesítményt ilyen módon kordában tartani (lásd 480 memory OC).Persze azzal takaróznak,hogy a garanciális költségek,stb de a nagy GPUOpenben szépen lassan konzolt csinálnak a gépemből.Ez a folyamat nem most kezdődött el,az első lépés a Vcore limit volt az nVvel karöltve,ami gyakorlatilag ki is nyírta valamilyen szinten a custom vga piacot,mert az kimerül abban hogy kinek van jobb hűtése a jobb pcb nem sokat ér már...ennek én nem tudok örülni...A túloldalon sem jobb a helyzet,a GPU boost 3.0 sem szimpatikus.Értem én,hogy az nem üzlet,hogy veszek egy vgat és +40% OCval szépen elvagyok 2-3 generációig,de az vesse rám az első követ aki nem a saját pénztárcáját nézi....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- Flint 2 OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest