- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Tudja valaki,hogy megérkezett-e a javitás a 480hoz?Azt hiszem mára igérték.
-
válasz
lezso6 #18792 üzenetére
Ha most csak annyit írok, hogy Tier2 GPU-ra épülő kártya, akkor az nagyon helpful, ugye?
Tier2 GPU az adott architektúrán épített (méretben) második GPU (Nvidiánál GK104, GF104, GM204, stb.). Tier2a a vágatlan chip (esetleg a legkevésbé vágott, ld. GTX 460), Tier2b a vágott. Stb.
-
imi123
őstag
Én anno 6950-ről váltottam 7950-re.
Nem volt rossz a 7950 de semmi extra.
Nem olyan régen rám jött a tesztelhetnék.Sok kártya megfordult rövid idő alatt nálam.Volt nálam pár napig egy GHZ-es 7870-es.
Rendesem leesett az állam hogy milyen szépen megállja a helyét még ma is. -
-
FLATRONW
őstag
válasz
keIdor #18783 üzenetére
Nagyok voltak a fejlesztők részéről az ígérgetések, megkapták amit akarnak és mégis szarnak bele egy nagyot. Nem csak arról volt szó hogy összeadódnak, hanem arról is hogy sokkal kevesebb lehet a video memóriahasználat (pl. hogy konzolon 500 MB körül van az új Tomb Raider memóriahasználata High textura mellet és ez a szint hozható DX12 alatt is).
-
keIdor
titán
válasz
nonsen5e #18770 üzenetére
Volta már inkább a Navi-val fog versenyezni, az a Vega utódja, mindkettő 2018.
cain69: Ha két darab GTX-1060 3GB-ot SLI-be raknál, akkor hatalmas fék lenne a vram, ezért se raktak rá SLI csatlakozót. Voltak olyan pletykák, hogy DX12 alatt majd összeadódik a két kártyán a vram, mert nem kell szinkronban tárolni rajta mindent. Viszont ez nem lesz így várhatóan.
-
sakal83
addikt
válasz
oAcido #18734 üzenetére
A 7970 elég rossz példa. Az AMD valaha volt egyik legjobb vgai voltak a 7950/70 7850/70. Én már 4. éve használok 7950-et (67k-ért vettem). Most cserélem majd le 480-ra, vagy 1060-ra. És csak az ár fog számítani, ha mind a kettőből lesz ventileállítós. A két vga kb ugyanaz lesz (max 10%, ami nem oszt nem szoroz a gyakorlatban, az idő múlásával meg jelentéktelen lesz)
-
válasz
#85552128 #18773 üzenetére
Ez alapján Intel már megpróbálta, csak nem jött össze. Mondjuk lehet az is rontott a dolgon, hogy Intel (
), de ez alapján semmi értelme nincs egyelőre a plusz feature-öknek erő hiányában. A Feature Level 12_1 gyakorlatilag 12_0 + ROV + konzervatív raszterizáció.
-
válasz
velizare #18727 üzenetére
A fenti két RAM alól hiányoznak az SMD alkatrészek, tehát 192 bites lesz, ez oké. Viszont a hiányzó ramok azt jelzik, hogy lesz 256 bites variáns, azaz Ti. Szóval most az a nagy kérdés, hogy most a GPU az egy GP104 lesz alaposan megvágva vagy a GP106 esetleg 256 bites lesz?
Ha GP104, akkor ebből az következik, hogy a kapacitásproblémákon felül van bőven hibás chip is. Legalábbis nem kéne azzal szívatniuk magukat, hogy abból a kevés chipből még meg is vágnak egy csomót, hogy aztán olcsón megváljanak tőle.
Ebben nincs sok logika, szóval inkább GP106 lesz ez, 256 bittel, vagy kamu a kép.
-
nonsen5e
veterán
Akkor megint csak ott vagyunk, hogy minden évben vegyél új kártyát, ha játszani akarsz?
Másfél év múlva meg jön az XYZ játék, ami csak a Volta / Vega-n fog futni, mert tettek az új architektúrákba két apró eltérést, amit a fejlesztők rögtön hardveresen le is kezeltek és sosorry a többieknek.Lehet, hogy nekem rossz az emlékezetem, de DX11 alatt mintha nem lettek volna olyan címek amik ne futottak el bármilyen DX11 kompatibilis kártyán (az adott kártya teljesítményt figyelmen kívül véve).
Már látom előre, ahogy a kártyák dobozán a hatalmas DX11 / DX12 matricák helyett az általad linkelt táblázat TIER szintjei lesznek nyomtatva, mert minden második "DX12-t támogató" játék más feature-öket fog igényelni a különböző kártyáktól.
"Ilyenek a jövőben is lehetnek, ahogy fejlődik a rendszer. "
A logika nem pont azt diktálná, hogy DX13-ig ez pont fordítva legyen? Megvannak a (végleges?) specifikációi a DX12-nek, minden szoftver támogassa és kész. -
Laja333
őstag
Azért ha termékkatalógusban feltüntetik az 1.1A-t, az közel sem a fizikai korlát, legfeljebb egy gyártó által hitelesített és ajánlott érték. Nem nagyon láttam olyan terméket, amiben nem számoltak volna biztonsági tényezővel.
Ha tényleg fizikai korlát lenne, már leégett volna az összes PCIe foglalat, amibe belerakták.
Ettől eltekintve ez tényleg egy hiba, de AMD reagált rá.
-
HSM
félisten
válasz
#Morcosmedve #18766 üzenetére
Csak a 8-as csati magában elbír ~280W-al.
(3x8Ax11,4V)
De ja nekem is a 6+6 a kedvenc kiosztásom.
Szval, okos tervezéssel szerintem bőven jó lesz. -
HSM
félisten
Másik topiba írtam: [link].
Mert amúgy ha előre láthat, hogy ennyit fog enni, akkor azt csinálták volna, amit írsz, többet vesznek fel a 6-os csatlakozóból. Az egyetlen értelmes magyarázat, hogy eredetileg azt sejthették, hogy be fognak férni, és akkor egyk csatin se lépik túl egy durván feles elosztással.Nem tudtam, hogy a csatlakozónál ez fizikai korlát, köszönöm a linket.
Ettől függetlenül érdekes, hogy még senkinél nem füstölt el tőle a lap, tehát valami mégsem stimmel az elmélettel, mert azért egy 20% túlterhelés ilyen esetekben nem éppen kevés.
Amúgy érdemes az ATX specifikált minimum fesszel számolni, az 11,4V. -
Loha
veterán
Egyáltalán nincs felfújva a dolog, a PCIe slot 12V-on 66W-os terhelhetősége (5 x 1,1A x 12V = 66W) a csatlakozó fizikai korlátja is, nem csak a PCIe szabványé, miközben a PCIe 6 tűs tápkábel csatlakozójának a fizikai korlátja 8A érintkezőnként, ami 2 db 12V-os tüske esetén (2 x 8A x 12V) = 192W.
Nem lenne téma az egész, ha csak a 6 tűs PCIe tápcsatlakozón lépén túl RX 480 a 75W -ot, mert több mint kétszeresen túl van biztosítva, de a PCIe foglalat nincs!
Nem is értem, hogy miért nem 2/3 -ad arányban a PCIe tápcsatlakozót terheli a kártya a jelenlegi 1/1 helyett, mert úgy biztonságosan elmehetne kb. 200W-ig.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nonsen5e #18737 üzenetére
Dehogyis nincs. Csak van egy funkció, amit a DX12-es kódnál a Warhammer hardveresen old meg, és nincs szoftveres backend. Ilyenek a jövőben is lehetnek, ahogy fejlődik a rendszer. Emiatt mondtam mindig, hogy törekedni kell a legújabb architektúrára, mert azok többet támogatnak.
-
HSM
félisten
válasz
TTomax #18755 üzenetére
Mindenképpen kell javítani, ha ez a felhasználói igény, és látjuk, hogy fel lett fújva....
Én pl. a 6-pines csatiról tudom, hogy ATX szabvány szerint max 75W, miközben megnézve a csatlakozó specifikációját mehetne rajta nyugodtan a duplája is....
(#18756) Gertrius: Akkor nem refet veszel, és nincs gond... OCUK-n már előrendelhető pl. a Sapphire Nitro, alig drágább a refnél, és azzal a 8-pines csatival aligha lesz gond.
-
törölt tag
válasz
daveoff #18747 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, ha customot akarnak, de akkor minden kártyán ugyanazon a beállításokon fusson, hogy lássuk a tényleges erősorrendet.
Amúgy a 380-on is temporal aa nélkül ment (1440p mérés van az oldalon), ezért éri be a 290X-et és ha jól látom a 380, 480 kivételével minden eredmény a 1080-as tesztből van amik mind temporal aa-val készültek. -
nonsen5e
veterán
válasz
Laja333 #18751 üzenetére
Hát ja. Most egy legolcsóbb kategóriás Giga B75M-HD3 lapban van a 280X, és tervez(t)em is még a 480-ra váltást, de kérdéses, hogy mennyire szeretné a lap hosszú távon az extra terhelést.
Mert végülis engem az extra funkciók nem érdekelnek, a dobozára meg sehol nem volt ráírva, hogy X kártyánál erősebbet/újabbat nem tehetek bele. Szerintem joggal feltételezhetem, hogy bármilyen kártyát beletehetek és elvárhatom, hogy ne legyen tőle semmi baja. -
törölt tag
válasz
keIdor #18744 üzenetére
Egyelőre nem igazán látom ennek a 3GB-os változatnak a felvevőpiacát. Már egy 960/380 teljesítménye is ott volt, hogy jól jött a 4GB RAM sok játék esetén. Nyilván az árától is függ majd, de 180$ felett épeszű ember egészen biztosan nem vesz már 3GB-os kártyát az elkövetkező hónapokban.
-
TTomax
félisten
Ugye nem baj hogy peak????A maximum 76W az average meg még annál is alacsonyabb,de a gtx480nál az average 84W,a peak meg a maximum még magasabb!Felesleges százfelé mutigatni,attól a gtx480 nem fog kevesebbet kérni a pci-e foglalattól,és ha rendben lenne sem jönne igért javitás 5-re.Egyébként egyszerü a történet,a mérnökök nem számoltak azzal,a jobb kihozatal miatt feltekerik a gpu feszt,ha ez a kártya 150W alatt marad,akkor nincs miröl beszélni,8pinest meg nem akartak rárakni,mert azt akarták sugallani milyen takarékos,az is lenne csak akkor több gpu végezné kukában vagy 470ként sokkal kisebb hasznot termelve.
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #18739 üzenetére
Pfff.... Ez aztán a színvonal... Clicbait, ennyi.
(#18743) korcsi: Szerintem gyenge lappal CF-el sok lehet, ugye két tüske ad max 144W-ot szabvány szerint az alaplapi 24 tűs csatiból 12V-ot, az szépen leolvadhat. No, meg tuninggal sok még amit felvesz egy kártya is, ott a slotban az érintkezők lehetnek veszélyben, főleg ha nincsenek jó állapotban.
(#18746) Loha: Szval a kép alapján ~0,3Vx6,5A=1,95W teljesítmény veszik el az alaplap és a kártya között összesen mindenhol? Nem tűnik ez vészesnek.
-
daveoff
veterán
Lehet, hogy később visszaállunk a presetekre, de mindenképpen kíváncsiak voltunk a hardveres limitekre.
Már ne is haragudj, de amikor elolvasok egy videokártya tesztet, akkor hol érdekel engem, hogy Ti mire vagytok kíváncsiak. Mérjétek le a kártyákat azonos feltételek mellett, aztán rendezzétek egy jól érthető táblázatba, mint az összes többi oldal. Nem értem ezt az állandó variálást, meg a totál káosz táblázatokat. Nem nekünk csináljátok a teszteket, hanem magatoknak, vagy mi?
-
Loha
veterán
válasz
korcsi #18743 üzenetére
PCIe slotban 5 db érintkezőn keresztül kapja a 12V-os tápellátást a kártya.
A foglalat gyártója 1,1A-ban adja meg ezek terhelhetőségét, ami 5 x 1,1A x 12V = 66W ehhez jön még a 3,3V-os érintkezők terhelhetősége amivel együtt jön ki a maximális 75W-os fogyasztási limit, amit a PCIe foglalat érintkezői limitálnak.A nem tuningolt ref. RX 480 tartósan 6,5A (x 12V = 78W) vesz fel a PCIe foglalat 12V-os érintkezőiből, 7A-es tüskékkel, a tuningolt 8A fölé is megy.
Azt senki sem tudja, hogy meddig bírja a PCIe foglalat 5 pici érintkezője a specifikációk feletti terhelést, de a 6,5A esetén 1,55V-ra visszaeső (eredetileg 12V-os) feszültség a PCIe foglalat csatlakozóin jó indikátorra annak, hogy a terhelhetőségük határán vannak.
PCper videója: AMD Radeon RX 480 Power Concerns - Detailed Analysis
-
oAcido
aktív tag
válasz
nonsen5e #18737 üzenetére
Én is erre akarok kijukadni. Akkor felesleges volt a 3-4 (nem tudom pontosan) éves mantra a hú de fejlett GCN-ről, amikor ugyan azt az időt éli meg, mint az ellenfele.
Na ezért tart ott az AMD, ahol most van. Igérgetésekben, meg állmok kergetésében viszont toronymagasan vezetnek.
-
korcsi
veterán
Konkrétan mi történik amikor a PCIe szabványt meghaladó teljesítményt próbálunk meg kivenni a slotból? Mi történik, hogyan, mennyire megy tönkre az alaplap?
Vagy csak bumm mintha kikapcsolnák? (Az a k...va macska...
) szarkazmus.
Tönkre megy a foglalat? (látható eredménye van)
Van saját tápellátása a slotnak? Akkor védelem is lenne/lehetne benne, maximum lekapcsolna.
Szerintem nincs, csak rá van kötve a 12V-os körre.Bármit elhiszek ha szakmailag megfelelően bizonyítva van.
Persze egy ezer éves alaplap behalhat a terheléstől (használattól), meg idővel a kisebb terheléstől is, de ha nem kapcsoljuk be "örökké" jó marad.
Eddig nekem nagyon aknamunkának tűnik ez az egész PCIe teljesítmény kérdés. Jogos, hogy túllőttek a szabványon sajnos, de tényleg valós problémát jelent ez?
-
keIdor
titán
Meg is van az elso alaplap, ami nem birta etetni az RX-480-at PCI-E-n keresztul. Regi lap, de fogjak ilyenekbe is venni...
[link] -
nonsen5e
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
oAcido #18734 üzenetére
Mennyit akartok még profitálni a HD 7970-ből? A GTX 680-nal volt egy szinten a startkor és most a GTX 780 és 780 Ti között van jelentősen lenyomva a GTX 680-at. A 290X a GTX 780 Ti-vel volt egy szinten és most a GTX 970-980 között van jelentősen lenyomva a 780 Ti-t. Plusz kaptak a vásárlók aszinkron compute-ot, ami szintén hozza a boostokat, úgy hogy a megjelenéskor nem DX12-re vették ezeket a VGA-kat. Plusz a 290X-szel futtatható a Warhammer DX12-es módja, míg a GTX 780 Ti-vel már nem. Nem ez lesz az utolsó példa erre idén.
Idővel minden felett eljár az idő. Természetes, hogy az AMD nem tudja beépíteni a Polaris újításait a kiadott hardverekbe. Ebbe bele kell törődni.
-
oAcido
aktív tag
Mivel mindenki pénzből él, persze hogy nem akarnak "plusz" munkát végezni. Ráadásul az is jó dolog, ha sikerül eladni a partner termékét is, mert legközelebb is adni fog pénzt/embert a fejlesztéshez.
Viszont aki megvette a 7970/290X/390X kártyáját, hogy majd egyszer profitálni fog belőle fps tekintetében, az meg "át lett verve". Előjöttek/előjönnek az újabb limitek, amit csak az új kártyák tudnak megoldani rendesen.
Béküljön ki azzal a tudattal a vásárló, hogy nem 2 fps-sel fog futni a játék mint a konkurenciánál, hanem 7-tel?De most a Polaris-ból látszik, hogy aki eddig a jövőre vásárolt, az ugyanúgy nem nyer semmit, mint aki megvette a másik oldal buta kártyáját.
Nyilván a példám túlzó és ahogy eddig látszanak a dolgok, ez még mindig egy hosszú folyamat lesz.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
FLATRONW #18730 üzenetére
Az hátulról nem állapítható meg. Sok NYÁK-on van több bekötési pont, de aztán végül nem lesznek felhasználva. Az biztos, hogy maga a tápcsatlakozó nem a NYÁK-on lesz, hanem valahol kivezetve. Talán hátrébb. Kvázi hosszabbítóval lehet bekötni, amit gondolom bele is építenek.
-
Laja333
őstag
válasz
TTomax #18726 üzenetére
Nem probléma, hanem opció. User választhat, hogy akar-e +15% teljesítményt alacsonyabb fogyasztással 30-40ezres felárral vagy sem. Figyelembe véve, hogy a fogyasztás csak a hűtés szempontjából lényeges (a villanyszámla már számtalanszor ki lett vesézve, hogy elhanyagolható) és 180-200 W alatt gyakorlatilag bármelyik custom hűtés képes lehűteni halkan a VGA-t.
-
1060 pcb hátlap
ki vesz észre valami furcsát?
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #18724 üzenetére
Meglehet próbálni, de ennyi "véletlen" egybeesést nem nagyon lehet...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18720 üzenetére
Custom kellett volna oda. De annyira nehéz azt a hülye grafikont javítani, hogy úgy maradt.
(#18721) oAcido: Itt nem gondolnak az időre a mérnökök. Egyszerűen a Mantle tesztelésénél látták, hogy az eddigi limitek leküzdésével milyen limitek keletkeznek a rendszerben. Ezek eddig is ott voltak, csak korábban beleütköztél egy erősebb limitbe, így minden mögötte lévő limit érdektelen volt. Nyilván a skálázhatóság múlik azon, hogy a felszínre került új limiteket kezeljék, emiatt került be az utasítás előbetöltés. Ennek igazából minden játékra van már hatása, csak lehet csekély és sok, és az egész beállításfüggő. Viszont a hardveresen kezelt probléma a fejlesztők életét egyszerűbbé teszi, mivel persze észreveszik, hogy hol keletkezik a rendszerben a limit, csak nem kritikus fontosságú tenni ellene, mert a Polaris hardveresen kezeli. Sokkal egyszerűbb egy cégnek azt közölni, hogy vegyél Polarist, mint azt, hogy beküldök pár mérnököt egy szobába, és egy év múlva jön a patch.
-
oAcido
aktív tag
Szóval, ha pár év múlva (Vega-Volta és az utánuk jövő generáció idején) esetleg ilyen játékok jönnek (ahogy írod jönni is fognak, mert a stúdiók majd szarnak rá) akkor ugyanúgy mehet a kukába a GCN1-2-3, mint a Kepler-Maxwell-Pascal trió?
Szép volt AMD, megérte a "jövőbe" fejleszteni -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Laja333
őstag
válasz
TTomax #18713 üzenetére
Látom mi várható:
Kapunk egy 980 esetleg afölötti teljesítményt, durván 120 Wattból, viszont 120-140 ezer Ft környékén. Ezzel szemben most a 480 custom lesz 980 szinten, ~180 max 200 Wattból, aminek az ára már most előrendelve is ~100ezer Ft körül alakul.
Nem csak a te nézőpontod van kártyaválasztáskor.(#18717) smkb
Semmi baj, akkor olvasd vissza még egyszer.
Te nem említetted a 960-at, csak hogy "28nm-t a 14nm-el". A 480-nak (14 nm-en) a 380 volt az elődje (28 nm-en) Remélem így világos. -
smkb
őstag
-
törölt tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
TTomax
félisten
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18711 üzenetére
Mi nem küldjük a méréseket a netre, nincs bekötve a tesztgép.
(elővigyázatosság, hogy ne frissüljön az alkalmazás). Persze lehet, hogy egyet-egyet a neten futtatunk, de amikor élesben megy, akkor sosem. Ezt nem tudom, hogy kinek van kedve a mi nevünkkel nyomulni, lehet, hogy nem mi vagyunk azok, mert nem PH-s nevet szoktunk használni. Persze az AotS-re van több accountunk. Az az app legalább háromszor megvan.
-
törölt tag
Akkor nem extrém presettel mértetek, és ha a "Prohardver" nevezetű account a ti profilotok akkor a 480-at alacsonyabb részletességen mértétek, megmutatom miért:
Fury X: [link]
RX 480: [link]
A számok megegyezik a benchmark grafikonotokban feltüntetett értékekkel, VISZONT a Fury X, 980 Ti és 1080 Temporal AA-val volt mérve, a 480 nem:
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18707 üzenetére
Az extreme preset csak a kiindulás volt. Azon még változtattunk. Közel van hozzá a minőség, de ahogy írtam megnöveltük a mintavételezést. Ezt azért tettük, hogy ráküldjük a hardvereket a futószalagozás határára. Ezt az összes előre konfigurált preset próbálja elkerülni, de mi pont arra voltuk kíváncsiak, hogy melyik hardver skálázódik, ha belefutnak a belső limitekbe. Egyelőre csak a Polaris.
A skálázás azért lényeges, mert nem mindenki fog hónapokat szöszölni a megfelelő preset konfiguráción, ahogy azt teszi az Oxide. Puszi a hasukra a lelkiismeretes munkájukért, de a valóság inkább az lesz, hogy ha egy stúdió belefut a limitekbe, akkor azt elkönyvelik hardveres gondnak. -
Laja333
őstag
válasz
TTomax #18706 üzenetére
Persze hogy meg kell nézni. Amint lesz 1060, akkor lesz NV oldalon is konkurenciája a 480-nak.
Jelenleg a 970 lehet árban konkurencia, de attól kicsivel kevesebbet is fogyaszt. A 980 pedig jóval drágább.
Vagy szerinted 960/380-ról a következő lépcső az 1070?
Személyeskedés helyett lehetne, hogy érvekkel próbálsz meggyőzni? -
Laja333
őstag
válasz
TTomax #18701 üzenetére
Értem, tehát aki 960/380-ról vált, az nézze meg, hogy mennyit javult a 970-ről az 1070. Teljesen logikus, én kérek elnézést.
Ne folytasd már ezt a szintet, légyszíves. Szerintem tudsz te normálisan is, már láttam tőled olyat.(#18703) smkb
Talán nem lehet? Mértékegységet is változtattak közben? Mégis mihez hasonlítanád, ha egyszer az volt az előd? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#85552128 #18695 üzenetére
Mi úgy állítottuk be az AotS-t, hogy sok legyen a mintavétel, ami növeli a rajzolási parancsok számát. Az RX 480 azért olyan erős itt, mert ez az első GPU, ami támogat utasítás előbetöltést, és nem ütközik bele a futószalag mélységének limitjeibe, ami a régebbi GPU-kra jellemző. Amint tízezer rajzolás fölé megy a jelenet komplexitása, azonnal hatékonyságot vesztenek a korábbi hardverek, mert 1 mikromásodpercük van egy rajzolásra, és az túl alacsony érték ahhoz, hogy a memóriaelérést átlapolja a többi szál. A Polaris esetében a határérték 100 nanomásodperc, vagyis 100-szor kisebb a futószalag mélysége, így addig biztosan skálázódik a hardver, ameddig az API. Talán tovább is, de értelemszerűen ezt a gyakorlatban nem lehet még megnézni.
-
TTomax
félisten
válasz
Laja333 #18698 üzenetére
Gondozz már egy kicsit feleakkora csíkszélességen van,az nagyon harmatos.Nézd meg a 970hez képest a 1070 mennyit javult,ugyanannyit fogyaszt vagy még kevesebbet és 40%al erősebb.Ha ezt nem látod be akkor nem marad más csak a köd...A 1070 kevesebbet eszik mint a 480,és hol van egymástól a két kártya,mintha egy gen difi lenne,ez szerinted jó?
(#18699) Rubbi
Ja persze,alá lett támasztva most dölt romba...amikor az nV többet fogyasztott akkor gyorsabb is volt ez a mellékes apróságot nagy kegyesen mindig elfelejtitek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest