Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz venember83 #3150 üzenetére
Bizony a Juve ellen nekem nagyon gyanús volt a "játékuk"...edző buktató stílus.
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #3150 üzenetére
Egyébként egy Lukaku-val nagyon sokkal beljebb lennénk most csatárposzton. Agilis, gyors, fiatal, és fizikailag óriási.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #3153 üzenetére
Drogba, Torres és a tavalyi Sturridge árnyékában nehéz volt lehetőséghez jutni.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Boxer001
veterán
válasz venember83 #3153 üzenetére
Annál is szarabbat? A csodaedző úgy is marad egy darabig, szóval inkább azon kéne lenni, hogy a bajnokságban partiba legyenek, nem buktatni.
-
baluka26
nagyúr
válasz Boxer001 #3155 üzenetére
Ha Torres-t megjavítja pincér úr, akkor én már örülni fogok.
Van egy haverom, szegénynek Toro a kedvenc játékosa régóta, a Chelsea kedvenc csapata. Anno olyan örömmel mesélte, hogy jön Torres
Az én "hősöm" amikor megjött a Stamford-ra jobb teljesítményt nyújtott, az én kedvencem 2002-es VB óta Ballack volt.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz baluka26 #3160 üzenetére
majd válaszolj már arra a kérdésre, amit hozzád intéztem még kora délután, köszi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema
"Iker Casillas cannot take to the turf without setting a new record lately, whether in 'La Liga' or the Champions League. This weekend's meeting with Betis brings up another red-letter day for the experienced goalkeeper.Casillas is stepping up onto the podium of the most seasoned players in Madrid history. Against Betis, he is making his 645th appearance, drawing level with Santillana and putting him behind only Sanchís and Raúl. As for the European Cup, Casillas is the second most experienced Madrid player ever. His tally of 129 appearances in the competition means Raúl's record of 132 is very much in his sights."
venember: X lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Rafa szereti a stabil középpályát, de ahogy én tudom ő is a 4-3-2-1 hve, szóval nem lesz változás a kezdőben
Cech - Cole, Luiz, Cahill, Ivanovic-Ramires, Mikel - Hazard, Oscar, Mata - Torres.Viszont egy sokkal-sokkal erőteljesebb rotáció valószínű szerintem.
Kielégítő lesz a válasz öcsi?
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #3146 üzenetére
Nem is a gól miatt mondtam,kihagy 3 hónapot->beáll->15 másodpercen belül gólt lő
Ha szép gólt akarsz nézd meg az első kettőt,azok tényleg szépek
Amúgy a Weltklasse inkább gúnynév ,de néha azért csinál szép dolgokat(pl. a Hollandok ellen), sajnos Elber óta nincs olyan csatárunk aki képes saját erőből gólt lőni évente több mint 5-ször
Integra: Neuer meg igenis WK ,csak mostanában beszedett pár pottyát )
De remélem azt te se gondolod komolyan,hogy Adler jobb -
pohár
félisten
válasz venember83 #3162 üzenetére
nem azért kérdeztem, a meccsre valószínűleg X2-t teszek majd
baluka, köszi! (egy játékhoz lesz, ha nyerek, és Chelsea-s ajándékokat sorsolnak, elküldöm mind )
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
Nincs mit. De formáción belül előfordulhat változás. Nem tudom most éppen ki szed össze pici sérülést, ki lesz már bevethető, esetleg Rafa más szélsőben lát nagyobb fantáziát.
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #3165 üzenetére
A spanyoloknak ez nem késő, sajnos nekünk viszont igen. Ott teljesen máshogy alakítják a napjukat, de ezt azt hiszem hogy valamilyen szinten érthető is.
baluka: Cech nem jobb, mint Neuer.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #3170 üzenetére
Hogyne lenne jobb. Szerintem a szintek azok kb úgy vannk, hogy Gigi-Cech>Iker>Neuer
Mike: Az első szerintem annyira nem bravúros, a második komoly reflex. Lloris jó kapus.
[ Szerkesztve ]
-
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #3173 üzenetére
Cech 10 éve véd a legmagasabb szinten, egy komolyabb hullámvölggyel. Ezt leszámítva a védelem bástyája, koncentrált, és félévente van hibája. Kevés labda jön ki róla, nagy biztonsággal jön ki a kapujából, ziccereket elég nagy százalékban védi. Kiváló reflexkapu, tizenegyesölő.
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #3174 üzenetére
Nekem igazából ez a meccs tett mindent világossá kapus poszton. A "tanítvány" és példaképe egymás ellen, hihetetlen párbaj volt ez, a mai napig tisztán emlékszek rá. Ez a torna nagyon Iker-é volt, először volt CSK a válogatottban. És az egészben az a legszebb, hogy kölcsönösen hatalmas tisztelettel vannak egymás iránt (ugyanez Cech irányába is).
Számomra azóta sem változott a helyzet.
-
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #3173 üzenetére
Nálam: Gigi-Neuer<Cech-iker-Hart(igen,már ő is a legjobbak között van)
Igazából ebből az jön le,hogy Buffon a legjobb ,és az utánuk jövők sorrendje nem tisztázott,de nagyon sok múlik rajta,hogy ki milyen napot fog ki,egyértelműen nem lehet eldönteni most,annyi remek hálóőr van
Integrának: Szerintem azért látod így mert a Bundesligában meccseként 80%-ban max. 1-2 bravúrra van szükség tőle,valamikor annyira se,nincs sok gondja általában
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #3177 üzenetére
Ugye nem mondod, hogy ebből az egy párbajból vontál le következtetéseket? A rosszul rúgott tizenegyeseket mindketten fogták, arról meg már nemigen tehet egy kapus, hogy egy Di Natale vagy De Rossi hogy rúgja a tizenegyest.
Amúgy jó látni, hogy nem csak az elvakultság mondatja velem, hogy Gigi kb. a legjobb kapus jelenleg is.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #3182 üzenetére
Amúgy nem gondoltam, hogy valaha le kell olyat írnom, hogy el kell ismerjem, sok év után nem a Chelsea védelme a legbitangabb, hanem a Hölgyé. Sok ideje halogatom ezt kimondani, de az olaszok jók hátul. Sosem szerettem Chiellini-t, aki idejár a topikba tudja, hogy régóta szídom, de ő tényleg világklasszis. Úgyhogy megkövetek mindenkit, aki mást mondott, és visszaszívom amit írtam róla.
-
nagyúr
Buffon tényleg az egyik top kapus világszinten én nagyon bírom őt. Még van is egy kamu Buffon mezem otthon.
Bár csak ilyen kapusok lennének a Barcában akikről most beszélgetünk...Més que un club!
-
IreN!CuS
őstag
Hopp 1 hajrá Betis
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
pohár
félisten
na eeeeeez egy szép gól volt
hadd élvezze kicsit a Betis is a meccset, mert ezek után sok köszönet nem lesz benneGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Integra
titán
gyerünk betis!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fatal`
titán
Hajrá Betis!
-
DopeBob
addikt
Hmm, lejárt Ibra eltiltása, nyert a PSG. 2 gól, 2 gólpassz. Nem semmi formában van
MZ/X
-
IreN!CuS
őstag
Ez miért szöglet? És majdnem 1:1
Sima sárga elmaradt
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Ps Vita
őstag
Kis érdekesség(mondjuk azt hiszem ez a hétvége előtt volt)
-
szab.tam
nagyúr
les:
"sasszeme van a játékvezetőnek" - vagy inkább mázlija a partjelzőnek, hogy eltalálta...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
baluka26
nagyúr
válasz Motion_Blur #3196 üzenetére
Nem is reális, hogy gólt lőjjön a Madrid.
-
7600 GS
addikt
Mivel ekkor találkoztak és mindketten klasszis teljesítményt hoztak, ezért valamilyen szinten igen, de igazából már azelőtt sem volt (számomra) túl sok kérdés. Az az éve egyébként is nagyon jó volt Casillasnak, és azóta ugye zsinórban 4-szer lett a világ legjobb kapusa, beérve ezzel Buffon-t. (Egyébként sokak szerintem azért nem kedvelik Casillas-t mert spanyol, de ez itt már kicsit eltér a témától).
baluka: Nem mondanám. Olyan nagyon rosszul nem játszik a csapat, volt ennél már sokkal rosszabb is. Csak kicsit több fantázia kéne előre.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #3199 üzenetére
Jajj mindjárt gondoltam, hogy írsz valami ilyesmit.
2008-ban és 2012-ben EB-t, 2010-ben VB-t nyert. Kettő tornán rengeteg dolga volt. A klubban meg egyedüli gyengébb szezonja a 2009/2010-es volt, mert akkor még nem teljesen heverte ki az előző szezon sikertelenségét.
Málaga meg csúnyan elintézte a Valenciat. Így tovább Pellegrini!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest