Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #205555 üzenetére
hogy sírhatod vissza, barcásként?? én úgy rühheltem őket
Rivaldo-ék állandóan szoptak velük a bajnokságban. emlékszem a 3-3as meccsükre, ha nincs a brazil, azt is bukják. de mindig megmentette van gaal-ékat
de attól még útáltam a valenciát (a spanyol bajnokságon belül) de barcásként mi mást is tehettem volna -
DeathAdder
veterán
szerintem ez hosszabb távon még rosszabb lesz, a bajnokságot kéne átreformálni, termékben gondolkodni, 20 csapatnak közösen tulajdonolni a ligát, és azt értékesíteni. nem a lobbistáknak, hanem mindenkinek ugyanolyan beleszólása kéne legyen, az legalábbis látszik hogy működik
de szerintem már annak is késő, mert most ha jobban elkezdenék visszaosztani a pénzeket akkor hirtelen a madrid is ilyen 7. erő lenne európában, és nem tudnák megtartani a legjobb játékosait sem, nem hogy a legnagyobb marquee igazolásokat elvinni, ugyanakkor ha ezt minél tovább húzzák ez annál fájdalmasabb lesz, nem hiába akarják annyira a szuperligát, már most az van hogy a túlárazott PL igazolások biztosítják, hogy ne menjen csődbe a fél spanyol liga
de szerintem a szuplerliga sem segítene, mert semennyi pénz nem volna elég, hiszen ez a működés magában hordozza az eladósodást. amúgy én is sajnálom, halvány emlékek, de nagyon bírtam azt az Valenciát amiről írsz tele volt poszterekkel a szobám
-
cyberkind
félisten
Ha azt nézzük, a tavalyi bajnokságig lehetett beszélni a 4 erős csapatról, ebből a 4-ből 1 lecserélődött, de a másik se nagyon acélos. (Girona és Tico)
Igen, a Valencia egy nagyon jó csapat volt relatív sokáig, aztán elvittek onnan is mindenkit, ők meg nem tudták kihasználni a kapott pénzt értelmesen, kár az egészért, és ahogy haladunk előre, nem hiszem, hogy jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest