Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz hobizoli #111699 üzenetére
Nem én "hamisítom" ezeket az adatokat szóval egy másik helyről némi infó? [link]
A televíziós szolgáltatói piacon Magyarországon ma három nagy szereplő van jelen, akik lefedik a 3,4 milliós előfizetői piac 85 százalékát, de egyelőre se a Telekomnak, se a UPC-nek, se - az Invitelt tavaly felvásároló, piacvezető - Digi Magyarországnak nincs érvényes szerződése a TV2-vel a Spíler 2-re. (A legjelentősebb, a vezetékes szolgáltatások piacán a DIGI részesedése 30,1 százalék, a Telekom 26,1 százalékkal, a UPC követett 25,4 százalékkal áll.)
Amúgy ezen adatok alapján az 1,1m előfizető hihetőnek hangzik.
"Sajnos" a Spíler2 nem állt pénteken túl rózsásan
RTL sem érint engem személy szerint, havonta talán 1 filmet, ha nézek rajta, TV2 hasonló kabát. M1, M2, M5 szintén zenész, M3-on azért néha szoktam nézni régi filmeket "sorozatokat" pl. Derrick, de nekem a fő téma a sport, minden egyéb csak akkor, ha nincs épp engem érdeklő sport adás egyik csatornán sem
De félre ne érts, nem pártoskodom egyik szolgáltató mellett sem ellen. Nálam van jelenleg MindigTv, UPC és tányéros Digi előfizu is. Örülnék, ha egyre lenne koncentrálva a sport csomag, de akkor bilibe lógna a kezem, szóval 2 előfizut mindenképp meg kell tartsak, várom melyik lesz az a kettő
read-only mode on the forum
-
hobizoli
nagyúr
válasz AtHoS #111698 üzenetére
aha, de
"azt irjak"
egy szaros fidesztv az is, ergo hazudikkb mint amikor a tv2 eloadja a sikeres musorairol a sajat mennyzetleszakito dumait , aztán nezettseg meg sehol, az elso 10 legnezettebb musorbol 7-8 meg vhogy mégis az RTL-n van, meg az ossznezettseguk is eleve a fele az RTL-enek
kb mint amikor indult az M4Sport es maris 2.9millios nezettseg volt
azt is ugy sikerult, hogy osszeadtak(!) a 10 musoruk szamait
nem ennyi volt egy idoben egyszerreorulhetnek annak az 1.1M harmadanak-negyedenek is
több drón kell ;P
-
AtHoS
nagyúr
válasz hobizoli #111696 üzenetére
Azt írják 1,1m előfizető. Nem nézegetem a statisztikákat, hogy ez mekkora arányt képvisel viszont pl. a spíler2 mennyi helyen fogható vagy a nem is létező spíler3, amire szerették volna rakni?
Jelenleg nagyobb lefedettsége van a Digisport-nak, aztán később ez hogyan is fog alakulni, meglátjuk....
read-only mode on the forum
-
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #111695 üzenetére
Valaki leírná, hogy mi a francnak kell ennyire húzni a licitálást meg az egyéb dolgokat? Összeülnek 2-3 fordulóra úgy hogy a fogyasztókkal se b*sszanak ki és kalap kabát.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz DeathAdder #111693 üzenetére
Szánalmas.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #111693 üzenetére
maga a digi is.. hivatalosan elbúcsúztak a serieA nézőitől, megköszönve a sok boldog együtt töltött éveket..
aztán mégis -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #111689 üzenetére
ennyi..
digin tökéletes helye van a seriaA-nakannyiban lehetett volna esetleg érdekes, ha mégis a majom spilerre kerül az olasz is, akkor a diginek tényleg be kellett volna valahogy vennie őket a kinálatába, mert az már úgy tul sok lett volna.. és akkor végül is, mi digisek is megkaptunk volna mindent. igy viszont nem biztos, hogy fogunk látni besztliget meg spanyol bajnokit..
és ez annyira nem jó
és olyan gyermeki lelkesedéssel imádja az olasz focit, ami minden bajnokságnak jót tesz
hát akkor ezt a rajongást cseszheti most már, maradnia kellett volna..[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #111686 üzenetére
Műsorvezető és BL kommentátor lesz.
Szvsz. Magyarország top3 legjobb kommentátora, és olyan gyermeki lelkesedéssel imádja az olasz focit, ami minden bajnokságnak jót tesz.
Sajna nagyon megszívta miután ezek a rohadékok hivatalosan is bejelentették hogy övék lesz ősztől a szérie a, aztán mégsem (amit kommunikációban tegnapig, vagy azóta sem írtak felül)
Azon felül hogy vállalhatatlan amit csinálnak, teljes mértékben magasról leszarják a nézőket is.[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #111688 üzenetére
Ja, Monoki is rendben van. Tulajdonképp nekem a digis csapat adja a legjobban: szakértők, kommentátorok és a közvetítések minősége(néha a hang csúszik a képhez képest, ennyi a negatívum nálam). Talán kicsit Egri Viktor lóg ki, de ő is csak akkor, ha Juve meccset közvetít
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
A BL negyeddöntő előtt 4 nappal kiszivárgott egy felvétel, ahol Pep diskurál az Everton öltözőjében a sziti pool összecsapásról [link]
-
törölt tag
Ez hihetetlen. [link]
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #111678 üzenetére
Hmm...
Mi 11.9M€-val költöttünk idén többet mint az eladásokból befolyt pénz.
Plusz ott van a Qatar, a Nike és a BL pénz.
Ezek szerint lehet jobban zsebbe lehetett volna nyúlni? Vagy kell a tartalék ha télen kell igazolni valakit?
Esetleg megy a stadion alapba? Jó lenne belelátni...dracox: Azt beszélik egyezkedés van...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
BenHans
addikt
Bréking! Forza DigiSport! ♥
DagadtATM merda![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #111673 üzenetére
Bordeaux Karma
---- ----
Az Internél megvan a terv, hogy miből fizetik ki 2019 nyarán a Keita - Politano - Vrsaljko trió kölcsön utáni opciós vásárlási árát (Σ 71.5M€)? Vagy ennyire előre nem gondolkodnak?
Rafinha és Cancelo 35 + 35 lett volna idén...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
itouchfan
senior tag
Na, DVSC-MTK 3:3, bárki bármit mond, ez magyar szinten kiemelkedő, de egyébként is élvezetes meccs volt.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Ringman
nagyúr
válasz omfgk #111672 üzenetére
[link] - persze vagy van valóságalapja, vagy nincs.
---
Az edző felhívta hiányzó játékosát a meccs előtt, így tudta meg, hogy eladták [link]érdemes végignézni a sajtótájékoztatót.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
akaido
addikt
U20-as női Foci VB Japán -Németország 3:1
Már a Férfi VB-n is szimpatikusak voltak a Japók. Sajnáltam, hogy kiestek.
A női focijuk meg évek óta jó, és íme az utánpótlás is remekel.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Ringman
nagyúr
8-kor zárt a serie a átigazolási szezonja is - pontosabban más bajnokságokba el lehet passzolni játékosokat.
szerk:
nincs már messi a válogatottban ígykapott icardi meghívót a 2 barátságos meccsre, lautar úgyszintén.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
L_YKing
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
Ilyet sem láttam még, Cikos és a gyűrű Sagája
... és végül 2 cserelehetőséggel kezdi a loki a mérkőzést. Nem mindennapi jelentsorokat tekinthettek meg az emberek a nagyerdőben.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #111661 üzenetére
iptv?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz BenHans #111588 üzenetére
A "D" jelű négyes azért erős halálcsoport lenne. Ott a denevérek sem leírandóak.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
válasz drachoHUN #111662 üzenetére
Sajnálom, az utolsó olyan saját nevelésű játékos a Juventusnál, aki szép karriert futott be a csapatnál. Kár, hogy az elmúlt 3 évben nem tudta újra felépíteni magát, mert egy jó és egészséges Marchisio simán beférne a középpályára. Örülök, hogy sok éven át erősítette a csapatot és remélem tud még valahol játszani és nem Kínába megy bohóckodni, bár pénz keresése szempontjából az sem lenne rossz.
Resistencia eterna
-
drachoHUN
senior tag
Marchisio elhagyta a Juventust. Szerződést bontottak a felek. Egy újabb szomorú hír az idei mercatón. Lesz még?
Forza JUVE!!!
-
bagyulajuve
addikt
bekaphassa a kis hörcsög és bandája, megoldódott a problémó
Resistencia eterna
-
addikt
KDB :
Manchester City can confirm Kevin De Bruyne has suffered a lateral collateral ligament (LCL) lesion in his right knee.
No surgery is required, and the midfielder is expected to be out for around three months.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
bence188
tag
Sziasztok! Bocsi az értetlenkedésért, de a reddit-en hogy és hol lehet streameket nézni? Ezt a linket találtam:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ - de itt csak postok vannak. Segítségeteket előre is köszönöm! Remélem mihamarabb lehet minden szolgáltatónál spílereket nézni, mert így ez eddig egy vicc ami itt folyik Magyarországon.Üdv.: Bence
-
Ringman
nagyúr
fél-off (vagy teljesen)
piqué épp szétveri a davis-kupát [link][ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz DeathAdder #111649 üzenetére
"Zenit (orosz)–Dinamo Minszk (fehérorosz) 8–1 – hosszabbítás után
Továbbjutott: a Zenit, 8–5-ös összesítéssel. "Ez micsoda meccs lehetett! Ket gol emberhatranyban, ot gol a hosszabbitasban, ott is hatranyba kerult a Zenit, ujfent ket golt kellett talalniuk (negy lett, maradhat?)
Ilyet se latni minden
napszezonban. -
DeathAdder
veterán
A Zenit emberhátrányban ledolgozta a múlt heti 4-0-ás vereségét
-
addikt
Sampdoria and Genoa have cancelled their Serie A matches this weekend following the Morandi bridge collapse
Lehet ,hogy az egész első forduló csúsztatva lesz.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #111644 üzenetére
A "..." közé ékelődött L betű félreérthető, az nem direkt volt
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
máyköl
veterán
válasz LendvaiFeri1 #111643 üzenetére
Marcelo nem tud védekezni. Nem emiatt tartjuk klasszisnak.
-
ZavaBalazs
őstag
én csak 2 real meccset láttam a szezonban, de az egyiken Marcelo kb a felezővonalnál kocogott, amikor az oldaláról gólt lőtt Kimmich. ha rendszeresen így fennragad, akkor nem értem, hogy lehet a védekezésével elégedettnek lenni.l..
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
válasz LendvaiFeri1 #111640 üzenetére
Mintha elbeszélnénk egymás mellett.
Marcelo védekezése okot ad neked bármiféle elégedettségre?
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Televízió: rutinos kommentátorok közvetítik a spanyol bajnokságot!
A Nemzeti Sport információi szerint Matuz Krisztián és Farkas Norbert lesz az augusztus 17-én rajtoló spanyol La Liga kommentátora a Spíler Tv-n.
-
addikt
válasz LendvaiFeri1 #111635 üzenetére
Inkább nézz vissza néhány fontosabb RM meccset.
LoL.
Láttam az összes fontos meccset. Sőt, inkább úgy mondanám ,hogy az összes meccset.
Max a spanyol kupa korai meccseit szoktam kihagyni.[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz DeathAdder #111636 üzenetére
A felek szerint az ideális eset az lenne, ha a Real Madrid vagy a Barcelona valamelyik bajnoki mérkőzését választanák, esetleg egy Clásico-t.
Szánalmas.
-
Monoton
tag
válasz DeathAdder #111636 üzenetére
Gondolom nem ilyen Levante - Sporting Gijon meccsek
-
DeathAdder
veterán
az volt már h a következő 15 évben usankában és kanadában is lesznek spanyol bajnoki meccsek?
semleges pálya rulez
-
Z'Z"
őstag
válasz máyköl #111624 üzenetére
Nem csak Navas miatt ment el a tegnapi meccs.
Amúgy én egy szóval se írtam, hogy kedvelem.
Nemrég írta itt valaki, talán Karius kapcsán, hogy a kapus poszt egy igencsak nehéz szerepkör a csapatban. (Nem így szó szerint, de valami hasonló.)
Szóval én még mindig azt gondolom, hogy nem ez volt az elsődleges vétel, persze azt is megértem, hogy most kellett Courtoisra lecsapni.Remélem jönnek még hasonló jó igazolások.
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #111614 üzenetére
Icardi pedig jönni is fog.
elnézve az idei erősítéseket egyre kevésbé valószínű. vagy nagyon le lesztek húzva
-
addikt
válasz gyuromoj #111629 üzenetére
Elvileg Coentrao lesz a cseréje... Amikor egészséges. Amikor nem akkor Nacho. Csak akkor meg Varane és Ramos mögött nem lesz csere (Vallejo egyelőre hol sérült, hol nem).
Szóval kellene egy balhátvéd, és egy középhátvéd is.
Na meg Ronaldo helyett valaki...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LendvaiFeri1 #111625 üzenetére
Jól tud védekezni, csak most valami hiba csúszott a gépezetbe.
Ezt akkor komolyan gondoltad? Elsőre viccnek hittem.
Marcelo nagyon rosszul védekezik.
Fontos helyzetekben ritkán tud szerelni.
Levegőben nagyon gyenge.Helyezkedésben a pocséknál is pocsékabb. Egyszerűen nem tud védekezésben helyezkedni.
Nettó emberhátrány védekezésnél.Hogy miért van még mindig a csapatban ennek ellenére? Támadásban jelenleg a legjobb balhátvéd a világon.
Ha egyáltalán nevezhető hátvédnek. Inkább bal oldali (szélső) középpályás.
[ Szerkesztve ]
-
jbalint18
tag
Végre megtört az átok és le tudtuk győzni a Real egy döntőben . A Real védelem nem volt a helyzet magaslatán ebből simán lehetett volna egy 5 ös vagy 6 os .Amit Ramos művelt a góljánál attól hányingerem van de Costa aprította rendesen .Ha összeáll a csapat és Grizi is végre mutat valamit nem csak sétál ebből Bl lehet főleg hogy a döntőt Madridban rendezik .( Egyet nem értek miért nem Gimenez kezdett Savic helyett a pali kész életveszély néha .)Azért grat a Realnak hogy eljutottak ideáig .
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #111615 üzenetére
+1
Sajnos sokaknál már csak annyi a lényeg, hogy dicsekedni tudjon a választott csapatával, hogy mit nyert miben rekorder stb. Pedig egy csapatba bele kell szeretni, játékosokkal, hagyományokkal és talán a várossal vagy országgal együtt. Annyira mindent a kupákra hegyeztek ki, hogy a köztudatban már nem is számít más, ez alapján ítélnek meg csapatot és játékost.
De be is fogom, és megtartom magamnak a szeretett csapatomat, a hangulatot a romanisták egészségtele életmódját, plusz emellett néha benyomom az olasz másod és harmadosztályt. Ez utóbbit néha megtehetné mindenki aki ésszel eljutott odáig, hogy nem csak a kupát látja a fociban, mert a foci igazi szépsége ott lehet 4000 és 40000 ember előtt is, sőt a 4000 ember sokszor többet kap puszta eredményorientált labdarúgásnál. Remélem ebből senkinek nem fog az lejönni, hogy én azt hiszem nem számít a győzelem...---- ----
Érdekes dolog Cristianora kihegyezni a tegnapi vereséget, pláne a kapusigazolásra.
Benzema nem megoldás, szerintem ezt mindenki tudja, de nem katasztrófa.
A Real aprópénzért igazolt top kapust, emellett Navas előbb lesz 32, mint a belga 27 éves. Bolondok lennének kihagyni.
Én inkább azt kérdezném meg, hogy hol volt Asensio támadásban. Ramos, Varane és Carvajal mit csináltak a 3. gólnál? Marcelo? A 4. gólnál Marcelo hiányzott, de létszámban megvoltak mégis 2 ember érkezett üresen a védelem bal oldalára, jó pár méterre a közelükben nem volt senki.
Arra viszont én is kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még érkező.[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
A tegnapi meccs után sem érted, miért volt szükség új kapusra? Szomorú...
Navast valami elképesztő rajongás veszi körül, aminek okát sosem ismertem. Erős átlagkapus, nem több. Volt párszor hogy 1-2 hónapig eszméletlen formát mutatott, de egészét tekintve sokszor csak a potyái jutnak inkább eszembe. Persze, marha kedvelhető karakter, emberként nekem is az egyik kedvencem a csapatból, de sajnos ez kevés. Courtious pedig a mai árakhoz képest pofátlanul olcsón jött, én értettem a transfer okát... Ja, és 31 éves.
Egyébként valahogy a Madrid szurkolók nem tudják túl könnyen befogadni az új kapusokat. Emlékszem Diego Lopez maga az ördög volt, majd mindenki fel volt háborodva mikor eladták Navas érkezése miatt, a Costa-Rica -t pedig mindenki a .. -ba kívánta. Nem aggódok, hamar közönségkedvenc lesz a belga is.
-
Z'Z"
őstag
válasz dracox #111618 üzenetére
+
@máyköl
Nem a játékosokkal van a baj, legtöbbjük már elég sokat letett az asztalra.
Véleményem szerint még van is bennük potenciál és remélem Icardi is beváltja a hozzá fűzött reményeket, már ha tényleg jön.
Én és szerintem sokunk nem érti, hogy miért a kapus poszt volt az elsődleges a megerősítés szempontjából?
Nem mondom, hogy ez egy rossz igazolás volt, de nem volt égető szükség rá. -
sh4d0w
félisten
válasz LendvaiFeri1 #111609 üzenetére
Igen, csak a meccseken nem megy neki ez a műfaj.
https://www.coreinfinity.tech
-
dracox
addikt
+1. Mert a Real Madrid nem nyert meg egy döntőt akkor már minden sz*r. Mehet a csapat fele az edző (akinek ez volt az első tétmeccse) es az elnok. Ellettunk kenyeztetve az utobbi időben es ez fáj a szurkolónak hogy most a Real húzta a rövidebbet. Idő kell ennek a csapatnak semmi más, mert amit az első félidőben produkáltak nekem abszolut tetszett. Az viszont igaz, hogy kell egy belső védő ill. egy csatár. Ez a Vallejo nagyon serulekeny helyette kellene valaki ill. egy Real Madrid szerintem nem engedheti meg magának, hogy egy Mayoral legyen a másik csatár BigBenz mellett.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Amikor Pep rájön, hogy elvesztette Kevint
-
DeathAdder
veterán
+1, ez annyira vicces
De a barszareál
szurkolókrajongók 85 százaléka márcsak ilyen, ezzel nincs mit tenni. Aranylázban égnek, trófeákat követelnek, bármi áron. Ők fogyasztani akarják a futballt, minden mást leszarnak... mindegy hogyan, mindegy milyen áron, mindegy milyen körülmények között, mindegy milyen feltételekkel, mindegy milyen pénzből, csak overkill legyen tele sztárokkal, ami csillapíthatja a trófeaéhínségüket.. Kb mintha elmenne színházba élményt fogyasztani, ahol elvárja hogy jól szórakoztassák.
Akinek nem inge...[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Bírom azokat a Madrid szurkolókat, akik 1 vereség után már mindennek elhordják a csapatot és a játékosokat. Nem Ronaldo sz@rta a spanyol viaszt. Ezek a játékosok már megmutatták, hogy tudnak futballozni, az edző pedig tökúj. Adjatok már kis időt, hogy összeálljon a csapat könyörgöm...
Ráadásul ha a korábbi híreknek hinni lehet, a Szuperkupa döntő után összeül a vezetőség, és megvitatják kell -e újabb érkező még. Azt gondolom, hogy fognak még igazolni, ha mi innen Budapestről is látjuk hogy kell Icardi, ők is tudják... Icardi pedig jönni is fog.
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #111609 üzenetére
+1 Marceloval semmi gond nincs.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
addikt
Lopetegui máris túlszárnyalta Zidane-t.
Real Madrid never conceded four goals in a game under Zinedine Zidane
-
addikt
Ez kabaré...
-
Cartevo
őstag
Lehetne ez már 2-6, mint Wimbledonban.
Komoly kihívás lesz odahaza a világot jelentő 4. hely megszerzése.
-
addikt
Igaza van Pereznek.
Nem kell ide új igazolás.Itt már csak az ima segíthet.
Casemiro nélkül gyakorlatilag megszűnt a középpályás védekezés...
Varane és Ramos nullák. Navas szintén.
Marcelo még mindig nem tud védekezni.
Lassan már Carvajal sem sajnos...[ Szerkesztve ]
-
addikt
A Real védelme ott folytatja ahol az előző szezonban abbahagyták.
Courtois látja ,hogy itt bizony, ilyen balfasz védősorral, lesz ám védeni valója.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
nabazeg
több drón kell ;P
-
Cartevo
őstag
⚽
Új hozzászólás Aktív témák