Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Páffffff... hát én nem győzök kamillázni
Az előtte lévő támadás-sorozat megérne egy Benny Hill-es zenei aláfestést. Huhh, ezt megérdemeltük
-
Z'Z"
őstag
válasz LyonnaisFan1 #112697 üzenetére
Aztaq
-
törölt tag
Na jó, ez nem volt csúnya.
-
LyonnaisFan1
őstag
Micsoda tüzijáték után újra vezetünk, kleinslenheisler nagyon beverte
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
nincs közönség, egyből jobban megy
és gól is
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
adise
őstag
upsz
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Asensio beindult
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ringman
nagyúr
az nb1-es játékosok jó részének azért a zárt kapus meccs nem nagy változás a bajnoksághoz képest, párszáz ember ide vagy oda nem annyira számít
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #112690 üzenetére
Azért csak látott valamit ez a Léékensz, bár egy nagy kókler volt összességében
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #112689 üzenetére
Jót is röhögtem Hajdúbén, öt perce ment a meccs, mikor azt mondta, Leekens kb. legelső gondolata az volt, nem normális az, hogy egy félpályás labdavesztés ellenünk kvázi komoly gólhelyzetet jelent(het).
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #112688 üzenetére
A csodás védekezési képességekre, meg a félpályás labdavesztésekre, amik az ellenfélnek könnyen gólszerzési lehetőséget tudnak teremteni. Pölö első meccs, amikor Kiskokó hibázott a középpályán, és a finnek értékesítették is a helyzetet.
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #112684 üzenetére
Melyik magyar betegségre gondolsz a sok közül? Pl. erre?
Mondjuk jó félméteres les volt...
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép gólt lőttek a mieink de megint kb 2 percig tudták az előnyt tartani...
Més que un club!
-
Cartevo
őstag
X
-
LyonnaisFan1
őstag
Ilyen gólt nagyon ritkán szerzünk, ez szép volt. Már csak a magyar betegséget kéne nem produkálni, és nyerhetünk.
… közben 1:1, a Roma játékosa egalizált egy fejessel.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Hát ez mi volt?
Én ilyen gólt még nem láttam. Ez basszus esküszöm, gyönyörű volt!
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz DeathAdder #112680 üzenetére
Homályos emlékeim szerint annak idején a magyar szurkolótábor a románokat "büdös" -nek nyilvánította abban a speciális esetben, amennyiben azok nem ugrálnak. És a románok nem ugráltak...
Vezetünk...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Peterhappy
őstag
Nem volt les!!!!
Kassai te állat!!!Valami fura perverziótól vezérelve inkább a magyar meccset nézem. Optimista vagyok - reméljük nem lóg bilibe a kezem.
@DeathAdder: "a büntetést még a románok elleni, 2015-ös Európa-bajnoki selejtezőn történtek miatt kapta az UEFA-tól az MLSZ."
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Na, lássuk csodálatos válogatottunk újabb vereségét!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz DeathAdder #112665 üzenetére
Kérdés, hogy kik fognak benne majd játszani? A Mezőkövesd?
-
Tibiajax
nagyúr
heti találós kérdés következik:
melyik meccset fogja figyelemmel kisérni ma este Tibi? A spanyol-horvátot, vagy esetleg a magyar-görög-öt?a helyes megfejtők között egy bayern münchen-mez kerül kisorsolásra.
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #112667 üzenetére
Várható volt. Legalábbis amikor a Roma kereste új kapusát nagyon ragaszkodtak hozzá.
Volt egy megbeszélés a sráccal, aki el is fogadta volna az ajánlatot amivel fix első számú lehet és BL-ben indul.
A PSG nem akarta elengedni, pláne nem piaci érték körül. (Így maradt Olsen, aki a 'poolnál is B terv volt. Nem is rossz, de még jobb lesz ha teljesen beilleszkedik, mert látszik hogy nincs egyben a közeggel.)
Mondtam is magamban, hogy persze, hogy nem, nekik nem biztos hogy ölbe pottyan egy Courtois apróért, és akkor marad egy Buffon, aki egy évnél tovább nem megoldás és 3 meccses BL eltiltása van. Ráadásul szerintem Gigit nem is azért vették, hanem a nevéért plusz tökéletes második ember, ha be kell szállni rutinból simán lehoz még meccseket. Aztán ha véletlen besikerülne egy BL az neki is megnyugvást jelentene.
Most már legyen majd egy PSG - Juve...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
A PSG edzője, Thomas Tuchel kijelentette, hogy Alphonse Areola lesz az első számú kapusa a következő idényben.
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #112665 üzenetére
európa lig se érdekel senkit, nna majd ez..
-
DeathAdder
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #112662 üzenetére
köszi, h helyettem is válaszoltál
venember kicsit nehezen lát túl a kispadoneegészen véletlenül pont egy juvés ember volt neki az utolsó jó edző
-
Cartevo
őstag
Van pár érdekes csoport 2 kör után:
Grúzia 6, Andorra 2, Latvia 1, Kazak 1
Kosovo 4, Feröer 3, Azer 2, Malta 1
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #112661 üzenetére
nincsenek már egyéniségek az olaszoknál...a zsenialitás kikopott
Resistencia eterna
-
máyköl
veterán
Le vannak focizva megint az olaszok.
-
salesman
őstag
válasz Peterhappy #112657 üzenetére
R.I.P.
Legyen Neki könnyű a Föld, egy ilyen szép sportolói életmű után!Türűűűdrááá!
-
Peterhappy
őstag
Talán már olvastátok, de álljon itt is, hogy elhunyt minden idök egyik legcsodálatosabb magyar kapusa, Géczi Pista, a Fradi egykori legendája.
Három nemzetközi kupadöntön védett, köztük a VVK-döntön is, amely a magyar klubfutball ~120 évének egyik, ha nem a legnagyobb sikere.
-
Z'Z"
őstag
Nézi valaki az orosz-cseh barátságos meccset 5-1
Nem gondoltam volna, hogy a VB után is megtartják a formájukat.@DeathAdder: Még fiatal, remélhetőleg kinövi, ha nem, akkor sajnos egy átlagos játékos lesz belőle is.
Mindenesetre benne megvan az, hogy odaérjen a csúcsra a legendák közé. -
DeathAdder
veterán
Az Mbappe is egyre gerinctelenebb fasz kezd lenni, mintha csak most kezdené elhinni magáról, hogy mennyire jó is valójában.
Amúgy adom, annak a kettőnek saját gravitációs mezeje van (bár cé szerintem már tavaly is szar volt önmagához képest), Neymar is ilyen kicsit, de szvsz. Salah, Kane, Hazard sosem lesznek ilyen kaliberek.
-
Peterhappy
őstag
Teljesen egyetértek.
Messi és CR egy szinttel mindenki felett játszik.
És külön szép a történetben, hogy míg az egyikük irgalmatlan mennyiségű munkával és elszántsággal lett az, aki, addig a másik egy olyan istenáldotta tehetség, amelyből csak nagy ritkán születik egy (és még ritkább, hogy egy ilyen tálentum végigjárja a neki kijelölt utat).
Érdekes az is, mennyire más a jellemük, más a habitusuk. Az azonban bizonyos, lehet őket szeretni, lehet utálni, szerencsések lehetünk, hogy láthatjuk őket játszani.Nemrég azt írtam, hogy Mbappé-ról fognak szólni a '20-as évek. Továbbra is hiszem, hogy így lesz.
Neymar-ban van meg az, ami anno Messi-ben.,De ha egy ilyen tehetségnek sokat jelent ugyan a foci, de nem mindent, addig soha nem fogja befutni azt a pályát, míg az argentin.
Remélem soha nem sikerül Péreznek elvinnie Mbappe-t.
-
Z'Z"
őstag
válasz grabber #112650 üzenetére
Azért a számok magukért beszélnek.
Persze, hogy vannak tőle jobbak, hiszen minden játékos felett egyszer eljár az idő, de még mindig ott van a csúcson Messivel együtt. És Messinek is vannak gyenge pillanatai és ez egyáltalán nem sztárallűr.
Én egyébként, akiben nagy jövőt látok, az Mbappe, benne lehet annyi, hogy megdöntse CR rekordjait vagy még többet.
Salah, Kane, Neymar, meg még lehetne folytatni a listát, akik benne vannak a Top játékosok között, de messze nem olyanok mint a fent említett kettő.
Aztán ezzel lehet vitatkozni, de én így látom. -
salesman
őstag
2much
[link]Türűűűdrááá!
-
addikt
válasz DopeBob #112648 üzenetére
Csak a kifogások. Egy aranylabdásnak ez nem akadály
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz vele. Nem tartottam annyira jó focistának mostanában,mert a széleken nem megy már el. 100-as ziccerek hagy ki,máskor meg lehetetlen helyzetből is betalál. Jó focista,de szerintem vannak nála jobbak és még sincsenek sztárolva. Most a Juvéban azt láttam,többet cselez egyedül és megpróbál elmenni több ember mellett.
Z'Z": Szerintem máskor sem jobb. Ügyesen a reklámértéke miatt többre értékelik,mint amit tud. Ezt ügyesen csinálja. Most produkálni is kell magát,mert mindenki őt lesi. Hajt is,de mi lesz ha nem jön a gól?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Z'Z"
őstag
Jé!
-
Z'Z"
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #16514048 #112637 üzenetére
B....d m....g.... most jöttem rá, hogy miért sz*r a magyar foci!
Ezek úgy értelmezik, hogy
Tanulunk a hibákból, elfelejtjük [amit tanultunk], és utána jön a következő mérkőzés... belefutunk ugyanazokba a hibákba, tanulunk belőle, majd azonnal el is felejtjük, amit tanultunk, és jön....A másik meg a vereség eredményt felejti el, és 99%-ban abban a hiszemben élnek, hogy eddig csak döntetlent és győzelmet játszottak. A vereséget mindig elfelejtik...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #112611 üzenetére
Na, megtaláltam!
2:49:38-tól: [link]"A profi, az ilyen... Tanulunk a hibákból, elfelejtjük, és utána jön a következő mérkőzés."
Nem is értem hogy nem lett ebből még szállóige, egyik legjobb duma eddig.
(#112636) L_YKing:
Igen, ez lett volna a poén, de úgy látom még dolgozni kellett volna rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #112632 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #112626 üzenetére
Csak 20 percet láttam belőle (1. félidő második fele kb), de az jó volt nagyon, akkor az angolokat éreztem jobbnak egy picit, De Gea-nak volt is akkor egy bazi nagy védése. A magyar meccset végigszenvedtem, egyszerűen össze se hasonlítható az a sebesség, ahogy művelik a spanyolok vagy az angolok ezt a sportágat, pörögtek, gyorsan járt a labda, persze hibáztak is, de ez az ekkora tempóból és letámadásokból adódik.
Resistencia eterna
-
Z'Z"
őstag
Azért előtte letekerted az ablakot?
-
Tibiajax
nagyúr
basszus, az este óta egy szó jár a fejemben: pukki
de még vezetés közben is. megyek, egyszer csak bevillan, hogy pukki -
Richard!
addikt
Szóval akkor tegnap is szarok voltak? Nem szárnyaltak a lopott mezben??
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
jó volt az esti spanyol-angol. tökélesen megmutatta, milyen az, amikor az egyik csapat jobban tud focizni, mint a másik. nem taktika, nem szaros alibifoci, nem sárbatiprós harcok a labdákért.. szimpla meccs, ahol két nagycsapat megpróbál gólt rúgni a másiknak. és a labdajáték technikájában még mindig látható, kik a talán legjobbak a világon
hányszor volt, hogy hátulról az oldalvonal mellett kellett kihozni a labdát a spanyoloknak és Carvajal - hol Thiago-val, hol Busquetsel vagy épp valaki mással - mindig megoldotta. pedig rárontottak az angolok, bárki más simán taccsra rúgta volna, vagy odaadta volna az ellenfélnek, vagy hazaadta volna a a kapusnak.. mert ott van jó helyen, biztonságban! mint a jó kis gagyi magyarok, úgy kell. mert nekik is úgy tantották! az a biztos! a biztonságfutball!
Carvajalnak vagy nem tanitották fene egye meg úgy, vagy csak nem fogad szót a mai napig az a hálátlan bitang, csak meg merte mindig csinálni a szemtelenje, a Wembley-ben, hogy hát mégsem adja haza, mégsem próbálja meg kirúgni meg belebikázni az angol-ba, hanem egy csellel valahogy mindig visszafordult az ellenfél kapuja felé, hogy tudjon egy kényszertőt játszani és kihozni. nem eladni, nem haza adni, nem kirúúúgni...lepasszolni, a társnak... igaz, krva anyád lovrencsics, te is igy csinálod?
és a jó angolok nem is tudtak mit kezdeni ezzel. hiába most tényleg jók, erősek, de az volt a pályán, amit a spanyolok akartak, végig. -
paatrick
őstag
Egyébként ennél a stadion biznisznél jobbat jelenleg ki se lehet találni. Nem véletlen hogy már másod meg még lentebbi csapatoknak is építeni akarnak.
1. Először elrakják a pénzt az építésért, nyilván jópofa haszonkulccsal+ látszólag az építőipar is pörög
2. Üzemeltetést megint jó kis haszonkulccsal lehet átadni valami haveri cégnek, büféket szintén
3. a MÁV stb állami cégek, szervezetek beöntik támogatásként a milliókat, haveri cégek leírják az adójukból sporttámogatásként
4. lényegtelen hány néző megy ki amíg nem piaci alapon működnek
5. bárkit aki közel van a tűzhöz be lehet szervezni valami mondvacsinált munkakörre, pár hete talán az Újpestről linkelt valaki, hogy milyen stáb "dolgozik" ott.Szóval tökéletes pénzújraelosztási rendszer épült ki.
És pont a fenti részek miatt igazából a csapatok eredményessége is lényegtelen. Ez látszik az egész magyar focin.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
LyonnaisFan1
őstag
A Sky Sports információja szerint Shaw szerencsére már magánál van, telefonon pedig már beszélt is a családjával.
Forras: NSO szoveges tudositas 84. perces bejegyzese
-
Redneck
nagyúr
válasz DeathAdder #112621 üzenetére
Pont lemaradtam róla. Elég durva fejsérülés lehet ebből. Szurkolok neki, hogy ne legyen nagyobb baja!
Jó lenne már egy angol gól. Ha Rashford az előbb berúgja, mennyivel másabb lenne...
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #112620 üzenetére
Szurkolok neki, hogy ne legyen komoly baj, és hamar visszatérjen.
Szerk.: Na, jött a hír, legalább magánál van, és reagál.(#112621) DeathAdder:
Áááíííjjj, ezt nem kellett volna még 3-4-szer megnéznem.Méhes Gábor a számből vette ki a szót:
"Nem is értem, mi tartja a pályán Alli-t."
Hátezazbazzeg...Ejjj, Rashford, hova rúgtad ezt a labdát?!?
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #112620 üzenetére
kegyetlenül bebaszta a fejét, végig nem volt eszméleténél, szerintem "csak" agyrázkódás
-
LyonnaisFan1
őstag
Az mindenkeppen pozitivum lehet, hogy valahogy le tudtak vinni hordagyon. Bar ment a tanakodas az angolok reszerol, hogy hogyan vihetik le egyaltalan. Az biztos, hogy most jo kezek koze kerult.
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #112618 üzenetére
Hihetetlen, hogy micsoda balszerencsés szegény. 3 éve szintén rohadt jó formában volt, akkor egy favágó tahó miatt majdnem amputálni kellett a lábát. Most visszatért, élete formájában van, és jön ez a horror esés.
itouchfan: Ott van bal bekknek Bosnjak Predrag. A Haliban elég jól tolja.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
Csori angol gyerekre rajar a rud. Jobbulast Luke Shawnak, sulyosnak nez ki az eset.
-
DeathAdder
veterán
Hamár téma volt a Laliga közvetítés.. Akinek DiGi netje van az a román Digisport honlapján tudja nézni!!
Elvileg geoblokkolniuk kellene, de amíg a TV2 nem egyezik meg a magyar szolgáltatókkal (vagy nem jelenti fel a román Digit) addig ez egy egész kényelmes megoldásnak tűnik.Köszönöm, hogy elmondhattam
-
vans?
őstag
En inkabb ceges focin voltam, de ahogy latom, ismet jol tettem.
hábm bábm
-
LyonnaisFan1
őstag
Hogy igazi focit is lathassunk ma, arrol az angol es spanyol csapat gondoskodik. Eloben a sport1 csatornan.
-
Ringman
nagyúr
bármit is mondtok, az a baj hogy nincs elég pénz a magyar fociban
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
J.Hetfield
aktív tag
Ki fogunk esni a d ligába vagy hova Málta és San Marino mellé
-
Redneck
nagyúr
Az a baj hogy nincs frankó kabalánk.
Aszondja a Bozsik:
"pötyköltek egy kapufát is". Hát én meghalok komolyan.[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
Hány új "játékos" van a válogatottban, hogy nincsenek összeszokva?
Másik kérdésem, hogy ebben a Kalmárban mit látnak az edzők? -
adise
őstag
Kivancsi vagyok mit talal ki Rossi a tobbi meccsre. Szalai egyedul keves volt , illetve ez a beadogatos taktika sem ert semmit epkezlab beadasok nelkul. De tenyleg botrany volt kb az osszes kozepre iveles/szoglet
-
Redneck
nagyúr
válasz itouchfan #112600 üzenetére
Szerintem Leekensre gondolt csak rosszul fogalmazott.
Szerk:
Ez a "voltak pozitívumok", "voltak helyzeteink" a halálom.
Nekik is volt két kapufájuk. Ha azok bemennek 3-0. Akkor miről beszélgetnének a stúdióban ülők?
"Azért voltak pozitívumok" ?DS39:
Keményen tolják, az biztos. Bozsikot már rég be se kéne engedni a stúdióba...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Tanulunk a hibákból, elfelejtjük, és jöhet a következő mérkőzés."
-
[CS]Blade2
addikt
Nem tudom, hogy miért vagytok úgy oda, első meccsen idegenben jó a vereség is. Matematikai esélyünk még bőven van. A végén majd elverjük a görögöket 8-1-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest