- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
trémobil #251 üzenetére
PD 3.0 kell hozzá. De amúgy próbáld meg megfordítani a telefonba bemenő végét. Nálam rendszeresen eljátssza, hogy bedugom, csak 21-ig négy fel, megfordítom máris elmegy 45-ig.
Amúgy nekem ilyen töltőm van, ezt tudom ajánlani. Két nap alatt megjött. -
trémobil
tag
Üdv mindenkinek!
Mit rontok el a beállításokban? 45w-os samsung töltővel csak 5.5w a töltés... Vagy milyen adapterrel hajlandó normálisan tölteni a 3a pro? Nagyon tetszik a telefon, de ez a töltési sebesség... -
Arvist
tag
Samsung órával használja-e valaki esetleg a sima 3a-t ? Ha igen, mi a tapasztalat, működik rendesen ?
-
dropi
senior tag
Nah, újabb siker:
43-ig tolta ennyivel, utána 33.
Ez a töltő. -
vence
aktív tag
A Motorola TurboPower 68W tud
11 V / 6,2 A -t is.
USB-PD 3.0 / PPS / QC GaNDe, hogy a fenti adat a PPS-re is vonatkozik-e nem tudom ...
Ez csak USB-C-s egy kimenetes töltő.
A VOOC pedig A-ról indul, ha jól tudom.
Szóval, akinek van tesztelhetné.De van 50 W-os kombi (kétféle USB- kimenetes)
TurboPower töltő is.
Ezek külön is kaphatók.Az Amazon site-okon mindenféle jobbnevű töltő is van és ezeket rendszeresen akciózzák.
És általában sok vélemény, leírás is van ...
mihez jók, mihez kevésbé. -
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #236 üzenetére
Teeeee Barbi-t kapsz
-
-
-
citizen05
tag
Szia!
Köszönöm az alapos vélemény közlését.
Írtad,hogy volt HM 6 pro- d is azzal összehasonlítva is ezek szerint elégedett vagy a telefon kameráival.
Szeretném megkérdezni,hogy gyárilag tesznek e rá védőfóliát?
Illetve befogad e a telefon két fizikai sim kártyát?
Válaszodat előre is köszönöm! -
dropi
senior tag
Na, péntek óta nekem is megvan a 3a Pro, igaz én nem bántam azt a 10-es pluszt es elmentem érte a BestByte raktárba, mert féltem tőle, hogy nem fog bejönni és akkor van 14 napom, hogy visszaküldjem. első nap volt is egy kis para, mert hiába akartam rávenni a sajat telekomos esim és a céges one-os fizikai sim együtt dolgozására, nem tudtam, hiába cserélgettem bárhogy, úgy tűnt, hogy nem tud egyszerre egy esimet es egy fizikait kezelni, írtam a supportnak. hogy jól látom-e, de mire válaszoltak volna (amúgy egy napon belül vissza is írtak) kiderült, hogy user error volt, mert a 2-es sim helyen próbálkoztam, de először az egyesbe kell tenni, nem mindegy
A kamerától is féltem, mindig is jó kamerás telóim voltak (Huawei P30 Pro, Pixel 7 Pro valamint most egy hónapig Honor Magic 6 pro), de egy fél hét alatt maximálisan meg vagyok elégedve vele, nem találtam gyenge pontot, mint a Honoron, aminek a teléje olyan vízfesték szerű elmosódásokat produkált, hogy nem tudtam megszokni. Szal a kamera is sokkal jobb a vártnál számomra. Amúgy alap dolgokra használom, sosem játszom vele, napi rohangálós meg este tiktokozós és sok meccsnézős. Eddig erre tökéletesen megfelel.
Én tokot biztos nen teszek rá, annyira jól néz ki, meg mondjuk a tok sztem minden telefont elront
Jaa töltés, van egy ilyen töltőm, ami elvileg 65 wattosm de a kijelzős kabel csak 29 wattot mutat maxon, szal majd még nézelődök egy jobb töltőre. Amúgy egy dolog, ami nekem hiányzik, az a vezeték nélküli töltés, mivel a cégben is mindig ott voltak az eddigi telóim meg otthon is nap közben.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok. -
válasz
Luck Dragon #228 üzenetére
Közbeszólt az allergia...
-
-
válasz
citizen05 #221 üzenetére
A Pro-t most nyúztam meg, mármint a 3a Pro-t.
Elég kiegyensúlyozott cucc lett, pedig a 3a,-t jobbnak találtam ár-ertekben. De így is jól jött ki.
Attól függ milyen rendszerre vágysz.
A Nothing az teljesen letisztult, sallangmentes.
Pár tesztkép, nem vagyok profi fotós, de egy kattintással értékelhető a produktum auto módban.
-
citizen05
tag
Azt olvastam,hogy kamerában nem annyira jók.
Több tesztelő is véleményezte, hogy ha fontos a jó kép akkor nem ez lesz a befutó. Bár ez akkor hangzott el amikor még megjelent újként. Lehet,hogy azóta történt pozitív változás. Nekem azért lenne fontos a jó minőség, mert sokszor megnézzük a tv .- n az elkészült képeket .S gondolom,hogy olyan nagyban jobban előjönnek a hibák. Ezért esett ki nálam s ismeretségi körömben
senkinek nincsen ilyen telefonja.
De azért köszönöm a tippet! -
válasz
citizen05 #221 üzenetére
Ha számít a rádió erősítő minősége, hogy jobb legyen a wifi vagy 4G és az 5G, akkor egyértelmű a Nothing Phone 3A Pro.
Az öcsém 3 napja vette, és ő is arról számolt be, hogy ahol eddig nem volt térerő (WC), ott most vígan megy.
Ha a nagyobb teljesítmény számok érdekelnek, akkor keress magukat. -
citizen05
tag
Sziasztok !
Lassan csere érett lesz az s21 fe.-m.
Gondolkozom a 3a pro-n illetve a honor 200 pro.-n.
Szerintetek egy átlagos felhasználás mellett /üzemidő és jó fotós képesség lenne fontos a számomra/ melyik lenne a jobb választás?
Illetve kb.150-230.e. sávban ajánlanátok esetleg más androidos telefont ?
Válaszokat előre is köszönöm! -
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #218 üzenetére
Már adnának érte repülőt,BMX-et meg ki tudja még miket
a személyes kedvencem amikor azt írja a tag,hogy ad érte 130 ezret
válaszoltam neki hogy mekkora biznisz öcsém
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #218 üzenetére
Privi
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #216 üzenetére
Ne is mond,nem merem kinyitni a szekrényt
ha tudnád milyen üziket kapok a hídetésre.......kitépnéd a hajad
-
-
kbyte1024
veterán
Nagy a csend.......irjatok már valamit
-
HardRic
addikt
Megjött ez a Xundd márkájú Alis tok. Nagyon tetszik, sokkal kevésbé csúszós mint a gyári, cserébe kicsit megváltoztatja a telefon külalakját a feket szélekkel és a sarokvédőkkel. Egynek mindenképp ajánlom
-
HardRic
addikt
Na beadtam a derekam és megvettem a gyári tokot. Van már Alzában tegnap óta. Elég menő, kívancsi vagyok mennyi idő múlva sárgul be ha egyáltalán fog. Holnap érkezik még egy elvileg jó fajta Aliról aminek fekete a kerete és átlátszó a hátlapja, majd beszámolok róla, hogy milyen.
-
válasz
EngineerBoy #208 üzenetére
Tegnap csak kipróbáltam, nagyon gyors és a kamera is remek.
De ma remélem több időm lesz vele.
-
EngineerBoy
tag
Hogy szuperál a pro eddig, persze aki már használja?
-
-
Jött nekem is az értesítés, hamarosan tudom tesztelni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bemutatkozott a Nothing két új modellje. Korlátozott számban ugyan, de az előrendelés mellé ajándék 45 wattos töltő jár.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest