Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajoswiking
újonc
2025/05/01-el megint emelik ez előfizetési díjakat, ebben az évbe másodszor!
-
ElektronetZ
tag
válasz
Istvanka33 #650 üzenetére
Kedves István!
Ezen az oldalon tudja ellenőrizni, hogy a lakóhelyén milyen szolgáltatások érhetőek el. A település kiválasztása után látszik hogy milyen techológiával és milyen csomagokra lehet szerződni.
Vannak olyan települések, ahol bizonyos területeken, utcákban már elérhetők a koaxos hálózat mellett az optikai szolgáltatások is, mert folyamatosan bővítjük a hálózatokat. Sajnos a fenti oldalon erre nem lehet ilyen részletességgel keresni.
Amennyiben ír egy emailt az info@ent.hu címünkre, vagy felhívja a telefonos ügyfélszolgálatunkat, úgy az utca és a házszám megadásával a kollégák tudnak majd pontosabb tájékoztatást adni.
-
Istvanka33
újonc
Azt honnan lehet tudni, hogy egy adott városban, azon belül melyik utcákban érhető el optikai szolgáltatás? Semmi bajom a koax technológiával, de ha azon már úgy se lesz sebességemelés, és az optikai csomagok jobb árban is vannak. Köszönöm!
-
norrberth
addikt
válasz
lajoswiking #647 üzenetére
Mennyit emeltek?
-
lajoswiking
újonc
Magyarország jobban teljesít!
Szépen mennek föl az árak! -
ElektronetZ
tag
válasz
Istvanka33 #645 üzenetére
Valóban egy mpeg4-es átállás van előkészítve. Emiatt a régi mpeg2-es csatornákból SD + HD verzió, és mpeg4 HD is szerepelhet egyidőben a csatornakiosztásban. A következő hetekben ezeket rendezni fogjuk.
Addig is köszönjük a türelmet!
-
Istvanka33
újonc
Üdv!
Az mitől van, hogy a mátészalkai fejállomáson a digitális kábel tv-n megháromszorozódtak a csatornák? Azt mondták az ügyfélszolgálati irodában, hogy éppen zajlik egy mpeg2-ről mpeg4-re történő átállás, valamint amelyik csatornából van SD és HD verzió abból csak a HD marad meg. Köszönöm szépen! -
jbl
senior tag
Érdeklődnék, hogy Direct One csatornakiosztásban mikor lesz elérhető?
Euronews hungary
Eurosport 1
Eurosport 2 -
ElektronetZ
tag
válasz
magellan2600 #641 üzenetére
Kedves Magellan!
A SZIP pályázat keretében épült optikai hálózat Mátészalka bizonyos részein, amelyen már üzemelő végpontok is vannak. Továbbiak építését is tervezzük, viszont ennek a költségei 100 millió Ft-os nagyságrendűek, így az ütemezéséről nem tudunk pontosabbat.
Kérjük, hogy érdeklődjön valamelyik ügyfélszolgálati irodánkon telefonon, vagy emailben. A kollégáink tudják majd bővebben tájékoztatni, hogy elérhető-e az optikai szolgálatás az Ön lakcímén.
-
magellan2600
tag
Üdv!
Mátészalkán optikai hálózat kiépítését nem is tervezik? -
skroy
senior tag
válasz
ElektronetZ #638 üzenetére
Minden koaxos területen elérhetők lesznek az új, nagyobb csomagok? Mikor várható kb.?
-
ElektronetZ
tag
Ahogy korábban is írtuk, a meglévő csomagokhoz nem fogunk hozzányúlni paraméterek tekintetében.
Tervezünk nagyobb csomagokat, de nem a meglévők átalakításával, hanem újak bevezetésével. Jelenleg is dolgozunk a technikai feltételek megteremtésén. -
skroy
senior tag
válasz
Istvanka33 #636 üzenetére
Na, ez egy nagyon jó hír, már ha igaz. Reméljük nem tévedtek az irodában.
-
Istvanka33
újonc
Üdv!
A mátészalkai ügyfélszolgálati irodában mondták, hogy koax hálózaton is lesz sebesség emelés. Lehet tudni pontos dátumot, vagy igaz-e a hír egyáltalán? Köszönöm szépen! -
Abstract.
újonc
Üdv,
Ismét kérdezem, Vállajon mikor számíthatunk tv szolgáltatásra? -
Gabesz87
veterán
Kár. Köszi a gyors választ. Még egy kérdés. Mostanság nem volt valami gond a kapcsolattal? Mi tegnap jöttünk haza a szuleimhez, és mondták hogy pár napja el- elmegy néha a net. Asus router van itthon, azt hittem előbb, hogy a pár napja a globálisan Asus routereket érintő probléma áll fenn, úgyhogy frissítettem is a routert, majd volt router, modem restart. De utána még mindig tapasztaltam a hibát. Windows néha nem jelez semmit, látszólag van kapcsolat, csak a böngésző írja hogy először jelentkezzek be a router setupjaban. Valamilyen Thomson modem van, láttam hogy olykor az összes LED villog rajta futofenyszeruen. Szerintem ufsz lesz belőle. Remélem modem/szolgáltató oldalon van a hiba.
-
Gabesz87
veterán
válasz
ElektronetZ #629 üzenetére
Üdv.
Lehet tudni hogy Vásárosnaményban (konkrétan Rákóczi Ferenc út) mikor lesz elérhető az optikai hálózat? Ha tervben van egyáltalán. -
Abstract.
újonc
Üdv
Van valami változás Vállajon a tv szolgáltatással kapcsolatban?
Köszönöm -
norrberth
addikt
válasz
ElektronetZ #625 üzenetére
Ha van tv és internet is.
Alapcsomag kábel tv
És internet 100Kettőnek a havidíja mennyi együttesen?
-
norrberth
addikt
válasz
ElektronetZ #625 üzenetére
-
ElektronetZ
tag
válasz
norrberth #624 üzenetére
Kedves Norbert!
Ahogy korábban írtuk, a DOCSIS hálózaton nem lesz sebesség emelés, és idén nagyobb csomagok sem várhatóak.
Mátészalkán belül több területen is van kiépített optikai hálózatunk. A telefonos ügyfélszolgálat tud pontosabb felvilágosítást adni erről, a cím ismeretében. -
norrberth
addikt
Sziasztok
Mátészalkán várható internet sebesség emelés?
100/10 elég kevéske 2023 ban
Főleg 5400Ft ért.Illetve Optika lesz a közel jövőben?
-
ElektronetZ
tag
-
skroy
senior tag
Koax 100-as net módosítása 150-re eszközcserével is jár? Jelenleg egy Thomson thg571 modem van. Vagy csak egy újraindítás kell majd?
Egyelőre csak gondolkodom rajta, de az árkülönbség miatt nem tudom, hogy érdemes-e. Az új árakon majd 3000 Ft-al több. (100-as:5380 Ft, 150-es:8240 Ft) Kicsit soknak érzem.
Sajnos Jándon optikáról semmi hír nincs, más szolgáltató sincs, de a mostani net már sokszor elhasal, amikor 3 Xbox, 1 PC, 5 mobil, TV lóg a hálózaton. -
tihi85
csendes tag
válasz
ElektronetZ #620 üzenetére
Értem én nem egy gigás feltöltési sebeségre gondoltam csak 30 mega azt el bírja a hálozat szerintem Mondjam az hobbim a torrentezés
szolgáltatás minőségével nagyon meg vagyok elégedve amúgy tényleg ha valami hiba van nem kell sokat várni 1-2 óra és javítják
csak gondoltam meg lehetne ezt oldani valahogy nem egy nagy összegért 2007 óta Elektronetes vagyok. Röviden arra gondoltam egyedi szerződéssel meg lehetne oldani , ne kelljen 10 évet várni mig lesz ekkora feltöltési sebesség valamilyen lakossági csomagban
arra azért kiváncsi lennék hogy 100/100 sebességet tudna ez a hálózat amúgy Paposon lakom. mondjuk ha lehetséges is lenne hogy semmit nem kellene kiépíteni úgy sokba kerülne ? Köszöm válaszát előre is!! -
ElektronetZ
tag
Nagyobb feltöltési sebességet, vagy a lakossági csomagoktól eltérő paramétereket egyedi szerződések esetében tudunk vállalni és kiépíteni. Ezek kizárólag közületi, kormányzati, és hasonló, jellegükből adódóan hosszabb távú szerződéseknél fordulnak elő. Lakossági ügyfelek jellemzően nem vállalják ezeknek a költségeit. A kiépítést minden esetben egyedileg vizsgáljuk meg, és létesítjük az igényeknek megfelelően. A legtöbb esetben szimmetrikus optikai megoldásokról van szó. Mivel ezek kiépítése drága, így csak komoly szándék esetén szokták ezt a megoldást választani.
A SZIP pályázatot csak azokra a területekre írták ki, amelyeken még nem volt legalább 30 Mbps elérhető sebességű szolgáltatás. Így Mátészalka belterületén ennek keretében nem lehetett új hálózatot építeni. Ezt saját erőből fogjuk csinálni, de ez nem egy pár hónapos projekt lesz, és nem is minden részen.
-
tihi85
csendes tag
Ezzel én is egyet értek nekem elég lenne nagyobb feltöltési sebesség irtam is mailt de az volt rá válasz fizessek elő nagyobb csomagra annak is kevés a feltöltési sebesség sajnos pedig olvastam itt van rá lehetőség vagy ez már nem aktuális gondolom
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Istvanka33 #616 üzenetére
Beszéltem velük telefonon is néhány napja, azt az információt kaptam, hogy Mátészalkán nem érhető el optikai hálózat, csak azokon a településeken, ahol új építésű a hálózat. Ami kissé szomorú, elvégre csak egy nagy városról beszélünk, feltételezem sok előfizetővel, másrészről megértem, hogy hatalmas beruházás lenne a koax hálózat lecserélése optikára. Azonban, mint felhasználót elszomorít, hogy többet kell fizessek, kisebb sávszélességért, mint a környező falvak lakói.
-
Istvanka33
újonc
Tisztelt Elektronet!
Az előző hozzászóló kérdésére bátorkodom én is megkérdezni, hogy jelenleg Mátészalkán elérhető-e az optikai hálózatuk, gondolok itt a belváros és környékére.
Köszönöm szépen!
-
Sukta 95
aktív tag
Tisztelt Elektronet!
Érdeklődni szeretnék, hogy Mátészalka, Északi lakótelepen elérhetőek a Fibernet csomagok? KB. 3 éve fizettem elő a 150Mbit-es csomagjukra, de most vettem észre, hogy számos helyen elérhető már ennél jobb sebességgel és árral rendelkező optikai csomag is.
Köszönöm a választ! -
ElektronetZ
tag
válasz
Abstract. #612 üzenetére
Kedves Abstract!
Sajnos még mindig nincs konkrét információnk. Az összes optikával épített településünkön, köztük Vállajon is várunk az indításra. Műszakilag részünkről minden készen van, már nagyon régóta. Amennyiben az iTV részéről megkapjuk a lehetőséget, azonnal indítjuk a szolgáltatást.
-
Abstract.
újonc
Jó estét!
Van valami infó arról, hogy Vállajon mikor lesz elérhető a kábel TV ?
Köszönöm. -
skroy
senior tag
válasz
ElektronetZ #609 üzenetére
Rendben, köszönöm a gyors választ.
-
skroy
senior tag
válasz
ElektronetZ #607 üzenetére
Hétvégén van rá esély, hogy lesz belőle valami?
-
skroy
senior tag
Thomson THG571 modem áramtalanítás után nem akar működni. Csak az első fény ég zölden rajta, a DS, US, Online csak halvány kék. Várom már egy ideje, hogy végre beinduljon, de nem akarja az igazságot. Mit lehet tenni?
-
skroy
senior tag
Bekerült a Spíler 1-2 is a kínálatba. A teljes magyar sportkínálat elérhető már. Szép.
-
ElektronetZ
tag
válasz
Fücsök007 #603 üzenetére
Elnézést, hibás információ, hogy szeptember 1-től TV-t is tudunk szolgáltatni. Emiatt nem módosult még a honlapon semmi. Szeptember 1-től az iTV-s csatornakiosztás fog módosulni.
A csomagkedvezmények és bekötési díjak tekintetében az ügyfélszolgálat tud pontos felvilágosítást adni.
-
Fücsök007
őstag
válasz
ElektronetZ #602 üzenetére
Értem. Csak szólok, hogy sokan még nem értesültek a változásról, emiatt jó lenne ha a honlapon is hamarosan feltűnne az összes fontos adat, továbbá a kedvezmények mértéke 2-es vagy 3-as csomagnál, másrészt digitális formában a megrendelő lap. Azt hallottam, hogy 3000Ft a bekötési díj ha van már Elektronetes internet bekötve. Ha nincs semmi szolgáltatás akkor mennyi a bekötési díj?
-
ElektronetZ
tag
-
Fücsök007
őstag
válasz
ElektronetZ #600 üzenetére
Üdv!
Nálunk Gávavencsellőn jövő héttől már elkezdik szerelni a kábelTV részt aki kérte. Jelenleg csak telefenon lehet kérni a szolgáltatást. A honlap mikor fog frissülni? Mi várható az új településeken 3-as csomag megléte esetén a kedvezményt illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Autós kamerák
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest