Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93104) Runner_fxr válasza Hasaggymeg (#93068) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Nem a bringa volt a fő szempont, barátnő választásnál. :) De azért nyilván nem hátrány ha szeret bringázni.

trialboj: Attól is függ, hogy milyen outit próbáltál? Gondolok itt a felszereltségre és a geometriára. Én is próbálgattam párszor. Volt egy két teszt outi a boltba, ezek mondjuk inkább verseny geometriásak voltak, tehát nem a kényelmesebb fajta, 105-ös szettel, aluvázzal. Annak ellenére, hogy csak egy középkategóriás gép volt, érezhetően sokkal gyorsabb volt mint bármilyen monti. Én is inkább 30-35 körüli tempót mentem vele, de azt sokkal tovább mint montival lehetséges lett volna. Illetve volt pár km, amikor becsatlakoztam pár gyorsabban haladó outis mögé, balatonkörön, 40 feletti tempót mentünk, az átlag bringásokat nagyon durván nyomtuk le. Ennél gyorsabban még a villanyos montival sem szoktam menni sík úton, nem hogy hagyományos hajtásúval. :D
Egyébként én is nagyon elfáradtam, a sokkal sportosabb testtartás, és az, hogy nyomod neki mint az állat, hamar megteszi a hatását. 100km után úgy éreztem, hogy a combom mindjárt széthasad. Hozzá kell ehhez is szokni. Nem rossz dolog az outi se, de nekem inkább marad a monti. :)

A koskormány és a betonra fújt virslik miatt, nekem is nagyon kellett figyelnem. Nem estem el vele, de lényegesen nagyobb koncentrációt igényel mint pl egy montival aszfalton (vagy akár terepen) gyorsan tekerni, de nyilván ez is megszokás kérdése.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.