Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#284698) chubby2o6 válasza Tikakukac (#284692) üzenetére


chubby2o6
senior tag

Nálam 7-9-10, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
A Riverside-okat kihagynám. Nem rosszak a Dekás bringák, de nem az értékállóságukról híresek, ez egy későbbi eladásnál visszaköszönhet.
Az 5-ös sem lenne rossz, de a listádban az a legdrágább. Van rajta minden, talán olyan is, aminek ki kell fizetned az árát, de nem fogod kihasználni. Neked kell tudni, hogy szükséged van-e pálcás sárvédőkre, csomagtartóra. Ez inkább egy "mindenhová bringával megyek" stílusú bringa, te meg inkább sportolni szeretnél vele, arra - már csak a súlyából adódóan is - nem ez lenne a legjobb választás.
A 9-es a másik kettőhöz képest alacsonyabb felszereltségű, plusz kap tőlem egy hatalmas mínuszt a fékváltókarok miatt. Ha - az egyébként nem túl acélos - féket később cserélnéd, cserélheted a váltókart is emiatt. A hajtómű sem integrált, a teló is elég alsópolcosnak tűnik, így már csak a meglehetősen szubjektív "egész pofás" szól mellette :D .
Így maradt a két Cube ( 7, 10 ). Mindkettő 58-as, rá kellene ülnöd legalább az egyikre, hogy biztos lehess a méretben. Írta az eladó, hogy 191 cm-el használta, szóval akár jó is lehet. A 7-es pesti, ez előny lehet, már ha te is pesti vagy. Viszont a teló ezen is Suntour, a kerékszett is jobb a másikon, szóval részemről még mindig a 10-es tűnik a legjobb választásnak. Ezért írtam este, hogy a helyedben ezt azonnal megvenném.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.