Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#266581) zsocy


zsocy
őstag

Hétvégén volt innen valaki Zalakaroson rajtam kívül?
A közepes távot nyomtam le, egész jó is lett volna ha nincs végig viharos szél és szakadó eső. Én még ilyen pocsék időben nem tekertem soha. Annyira esett hogy egy még képet sem csináltam, még a befutó után sem, mert féltem hogy elázik a telóm, ami egy zacskóban volt elzárva a kabát alatt. A mezőny közepén értem be, ami nekem megfelel.
Amúgy tök jó kör lett volna, jó kis dombokkal a szokásos rossz minőségű, de gyönyörű Zalai utakon, egy komolyabb mászással a végén (Cézár). Oda is sikerült leszállás nélkül felmennem, amire kicsit talán büszke is vagyok :)
Strava szerint még gyorsultam is néhány szakaszon, bár a 2021-es verseny nem ugyanott ment mint idén.
Menet közben meglepett hogy mennyire nem fog a fék ilyen időjárásban. A lejtőkön nagyon óvatosan kellett lejönni, ez a sima 105-ös felnifék éppen hogy le tudott lassítani így is, pedig úgy húztam hogy már görcsölt a tenyerem. A montin full alap mt200-van, de azt bármikor blokkolom is ha kell, ebbe meg csak kapaszkodtam. Lehet ezen valamivel javítani? Szárazon fog ez is, de esőben totál hulla. Van jobb utángyártott fékpofa mint a gyári Shimano? Vagy ha nincs, abból melyik a legjobb?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.