Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#249247) lsebestyen


lsebestyen
addikt

Na akkor Hammerhead Karoo 2 navi vélemény:
Én most voltam hat napot bringázni Ausztriában, előre megcsináltam az útvonalakat, azokat beimportáltam a Hammerhead webes felületén. Importálás lépései: strava útvonalam URL kódját vágólapra tettem, majd bemásoltam a hammerhead oldalán és ennyi, rém egyszerű. Készülék bekapcsol, WiFi legyen, máris szinkronizálta, mehet a navigálás.

Nekem hat nap és 750km alatt, totál ismeretlen helyen nulla problémám volt a navigálással. Sőt, sokszor volt olyan szitu, hogy a Strava az országútra tette a nyomvonalat, de én inkább a bringautakon mentem. Ilyenkor a térképen látszik a nyomvonal sárgával, illetve a környező bringautakat megszínezi, így kilométerekre előre is láthattam, hogy nagyjából jó felé fogok menni és nem visz el más irányba a bringaút. Ilyenkor persze rendületlenül tervezgette újra az útvonalat az eszköz, hogy visszategyen az eredetire, amit amúgy nagyon gyorsan ki tudott kalkulálni mindig. Utcanév szinten navigál természetesen.

Volt olyan is, hogy a vége felé inkább másmerre vettem az irányt, aztán amikor már kb 10km-re voltam a céltól, csak ráböktem az opcióra, hogy navigáljon vissza a kezdőpontra, pikkpakk meg is volt a terve.

Kijelző amúgy tök jól olvasható, leginkább 50% fényerőn használtam, de napsütésben is olvasható volt. Érintésre is pazar, esőben sem hülyült meg, de amúgy van rajta 4db gomb, azokkal is jól lehet használni. Eleinte inkább gombokkal váltottam az oldalak között, aztán két nap után váltottam érintőre.

Szóval nekem nagyon bejött, örülök, hogy végül ezt vettem.
Aki wattmérővel tolja és érdekli az edzésmunka elemzése az vegyen Garmint, mert abban a K2 nem az igazi, de ez a része nekem nem volt fontos.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.