Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#242044) 6030D válasza Hasaggymeg (#242037) üzenetére


6030D
Ármester

Csak a pontosítás miatt, Sram Guide M R. Ami "hátrány" ennél a féknél, az a DOT-os olaj (veszélyes, mint a Soros), és a dupla dugattyú. Azok egy idő után szeretnek nem egyformán mozogni, és akkor néha cicereg a fék, meg ha állok, és előre-hártra mozog 1-2 centit a kerék, akkor vonyít. Együtt lehet vele élni. Más bajom nincs vele, megállított akkor is, amikor 87 kg voltam, a bringa meg 12 körül. Pedig szerintem nem megyek lefelé lassan és szeretem a rövidebb féktávokat.
Mindig mosolygok, amikor írod, hogy milyen jó, jól beállítva, megfelelő betét+tárcsával... aztán én az elmúlt 8 évben, amióta tárcsás fékem van, talán ha 5x áttöröltem a tárcsákat féktisztítóval. :B Meg biztos égett meg betét, meg szennyeződött ezzel, azzal. Aztán mégis működik. :R (ettől függetlenül értem én, hogy az a jó, ha tiszta, és ápolt, és úgy van kitalálva, és biztos még ennél is jobb lenne)

Btw egy Magura MT8-at nagyon kipróbálnék... szerintem marha jól néz ki, könnyű, nem is írják rossznak, a nyűgöket meg már megszoktam a Sramnál. :)

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.