Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#209743) 6030D


6030D
Ármester

Picit reagálnék, de amúgy szerintem felesleges vitázni, megint az van, hogy valaki ezt ismeri, valaki azt, de általában mindenki a sajátját védi.
Polar M400-zal kezdtem, még megvan, futásra használom, illetve ha a bringás óra valamiért nincs. Teljesen jó, mindent mér, csak sajnos kerékpárosszenzorokat nem tud, ezért kellett mellé egy másik. A szinkronizálása nyűgös, BT-on megy, de be kell kapcsolni a mobilon a gps-t mert különben kéri. Simán tárhelyként a számítógép nem látja, így ha nem tud valamiért csatlakozni a saját apphoz, akkor nincs feltöltés.
Lett egy Bryton 330, imádtam, mindent kibír, elázott többször semmi baja nem lett. Fórumtárs átvette, használta még egy darabig. Wifit tudott, amikor látta az óra az itthoni wifi hálózatot (lépcsőházban), már szinkronizált is a telefonnal. Az appja nagyon gyenge, ami csak annak probléma, aki a mért adatokat aból akarja elemezni. Egyébként nincs vele gond. (Úervzeni nem próbáltam vele.)
Kellett pár szenzor, meg meg voltam indulva a térképes naviért, ezért lett helyette egy Polar V650 egy fórumtárstól. Imádtam, nagyon jó volt, bár montira szerintem nagy (kinek mi, kb 3,5"-os mobil méret). Sosem tudtam szinkronizálni a Huawei telefonnal, de PC-n keresztül fel tudtam tölteni a tekeréseket. Aztán egy idő után nem. Szintén nem látja tárhelyként a gép, ha a Flow nem szinkonizál, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Megvan, ha valaki érez vágyat, hogy szórakozzon vele, viheti egy jelképes összegért (akkor fizet, ha működik neki). Akitől vettem iPhone-t használt, nem volt gondja, a Huawei-jel a Garmin sem működött együtt, illetve az akkor még létező Polar szervizben rádugták, és szinkronizált vele. Lehet, hogy gépfüggő is.
Lett egy Garmin 130. Kicsi, van csiganyálas navi, de sose használom, mindig érzékel mindent (néha még sokat is: versenyrajtban ha bekapcsolom, az összes körülötte lévő szenzorral párosodna). Néha vannak hülyeségei, nem mindig csatlakozik egyből (már az új telefonnal), de a rögzítéssel nincs gond. Az akku két évet bírt, utána 1 óra világítás+a tél bedöglesztette. Raktak bele egy nagy akkut (17e Ft talán?), azóta boldogság van.

IgpSport: egyik ismerősnek van, küzdöttem eleget a mobilpárosítással, a BT-on lassan löki át a dolgokat. Most vett egy 4 éves Fenix 3-at, és boldog.

Ez van. Annyit nem érnek, amibe kerülnek, de nincs más ki kell fizetni. Új autó sincs 2 milláért, bringa sincs 100e-ért, telefon sincs 50e-ért. Csak kompromisszummal.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.