Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#189581) kuntics válasza xy.zsolt (#189539) üzenetére


kuntics
aktív tag

Biciklihez adták,azért ez van. Megvan a koskormány is,csak ahhoz meg fékkarok nincsenek. Már csak az fvk rövidítésre kell rájönnöm :)

peterkeT a csepel alu vázas,karbon villás,csak váltót nem lehet beleszerelni. Ha lehetne,akkor nem kerdezősködnék,az maradna. A karbon villa miert olyan fontos előre? De egyebként nekem is valami hasonló lenne az ideális.

Hínár929 köszi a hasznos infókat,nem is gondoltam volna,hogy fekkarok között is ennyi különbség van. Stucni már meg van fordítva,max hosszabb kellene bele. Sárvédő nélkül megvagyok,eddig is úgy közlekedtem. Szintkülönbség nem nagyon van (Győr) csak állandó szembeszél :)

Lassan körvonalazódik a megoldás,szerintem egyelőre marad a genesis. Kap egy merev villát előre, új külső,belső,meg talán pár apróság. Azzal melóbajárás meg a rövidebb túrák kipipálva,hosszabb távokat úgyis csak jövőre tervezek. Akkor meg jövök újra :)

Külsőből mi az ajánlott mostanában? 100% aszfalt, defektvédelem mindenképpen kellene. Jelenleg 42*622 van,városba szerintem jobb lenne eggyel szűkebb is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.