Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121751) Tothgera30 válasza flash- (#121749) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Reaction Pro (LTD), Big Nine 800 és 900 (ha tudsz szerezni), Radon ZR Team, Focus Black Forest, stb.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#121752) Hasaggymeg válasza flash- (#121749) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Majdnem mindegyik nagyobb gyártónak van hasonló kaliberű bringája.A teljesség igénye nélkül pl.Merida Big Nine széria,CTM Rascal sorozat,Kelly's Gate sorozat,Scott Scale-ek,Trek X-Caliberek (Procaliber már drága),Ghost Kato vagy Tacana család,Superior Modo XP,Kross Level,Speci Rockhopper vagy a drágább Chisel stb-stb.Mivel kjúbos vagyok,még mindig versenyképes ár-érték aránnyal bír,és a márka kínál egy elég széles választékot is,nyilván ott keresgélnék elsőnek,de pl. egy Merida,vagy egy CTM Rascal is pont olyan jó lenne. (Tényleg csak véletlenül Manitou-s mind a kettő,észre sem vettem. :DDD ...ráállt a szemem a fordított teleszkóp-összekötő hídra. :U )

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#121753) Toobee válasza Toobee (#121578) üzenetére


Toobee
veterán

Na, el is hoztam. Megjött a dropper kompatibilis nyeregtáska (150-et nem hiszem, hogy ki kell mozogni vele, vagy letépi a gumi :DDD ), meg a tépőzár. Csak a kíváncsiság kedvéért vettem egy Aldi-s csomagot is, hát ez inkább hajaz a kínai gagyira, amit eltéptem. A kocsiban hasznát fogom venni, de a bringára a Birzman csúszásgátlós, szélesebb megoldása elég jónak tűnik. Oda a pici háromszögbe vadászok még valami belsőt, de a Tubolito-n kívül nem tudom mi férne be oda. Az első háromszögben pedig egy esőkabát van, az nem bringás cucc, de ez szerintem látszik is a méretein. Ha tudnék szerezni valami picike kabátot, akkor egy aláöltöző vagy tartalék mez elférne még oda. Azt hiszem a táskamentesítés jól alakul. Olcsó/ár-érték arányban kiváló esőkabát tippeket szívesen fogadok. Nem szoktam esőben menni, de azért jó ha van egy kabát az embernél. Az új Speci gumikra is kíváncsi leszek, az első nekem még a gyári, jó öreg is már, a hátsóm meg a legolcsóbb tubeless-es Nobby.

https://barbieripnk.hu/

(#121754) jjeahh válasza Toobee (#121753) üzenetére


jjeahh
nagyúr

A kormánytáskánál azért így jobban néz ki :DDD . Még egy fekete vagy vöröss kulacsot pattintanék rá az áttetsző helyett.

Más: Én meg a tegnap akkora marha voltam, hogy a RS telópumpát regisztrálás előtt raktam a kosárba, a többi cuccot meg regisztrálás után és amikor kifizettem mindent, természetesen nem vettem észre, hogy a pumpa már nincs ott és nem vettem meg. Aztán este 11 körül félálomban villant be hirtelen az agyamba, hogy hoppá, a telópumpa lemaradt és mivel egy rakás m*rhaságot összevásároltam, a Rock Shox pumpájára nem maradt elég pénz a paypal-emen :DDD . Reggel 7-kor az volt az első dolgom, hogy feltúrtam a netet, valami olcsó alternatívát hátha kapok és találtam is, viszont valami olyan márka, amiről sosem hallottam, remélem jó lesz az is... :))

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121755) Toobee válasza jjeahh (#121754) üzenetére


Toobee
veterán

Fekete CB Stamp 2-t néztem most ki rá, de komolyan gondolkodom rajta, hogy a kedvedért pirosat rendelek :DDD

https://barbieripnk.hu/

(#121756) Hasaggymeg válasza Toobee (#121753) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Annyira zavaró valami lapos,kerékpáros hátizsák? Mondjuk tény,hogy aláizzadsz,mert a lélegző hátizsákot még nem találták fel,de hűvösbe,mikor kell a + ruha,szerintem elmegy egy kisebb hátizsák.Amúgy így már nem rossz,mert másképp szerintem te lettél volna az első kormánytáskás endurós errefelé. :DDD

(#121755) Toobee...biztos nem rontana rajta,jjeahh-nak fotós szeme van,megfontolandó.Amúgy nyeregpálcádon is van egy kis diszkrét piros.

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#121757) jjeahh válasza Hasaggymeg (#121756) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Az a kormánytáska mizéria egy életre ráragadt Toobee-ra :DDD . Kb., mint a haveromra a kitámasztó, amióta megvette a montijára, azóta mindenkinek van valami megjegyzése hozzá :D . Ha már rajta van én kipróbálnám, hogy amolyan kézifékként lehet-e használni, pl. amikor 60-al lejtőzöl és lenyitod, hogy besegítsen a lassításba :DDD .

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121758) Toobee válasza Hasaggymeg (#121756) üzenetére


Toobee
veterán

Valamiben legyek már első is. Hosszabb, egész napos túrákra tervezem bevetni. Abból is jó lenne szerezni egy kisebbet, amiben mondjuk elfér a kaja + némi ruha.

https://barbieripnk.hu/

(#121759) ZolkoW válasza Toobee (#121753) üzenetére


ZolkoW
őstag

nekem Decás van esőkabátból is, az árára már nem emlékszem, de nem lehetett drága, és arra jó, hogy ott legyen picire összehajtogatva. 1-2 alkalommal használtam csak. Mindössze azt bántam meg, hogy nem a láthatóságit vettem, hanem feketét :/

Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

(#121760) bringasisti válasza Hasaggymeg (#121756) üzenetére


bringasisti
őstag

Amikor eltört a gerincem nyári melegben volt rajtam hátizsák. Szerintem azért nincs most nekem kerekesszékes megoldás.

BENEFON DELTA--------N8

(#121761) Toobee válasza jjeahh (#121757) üzenetére


Toobee
veterán

Azt hiszem szoktad te is írni, hogy övtáskával jársz. Tényleg "frenetikusan" felszabadító érzés hátizsák nélkül tekerni, így tudnak megfelelően működni a technikai ruhák is. Nyáron pont nem érdekelt, hogy mennyire izzadtam alá, de ezekben az időkben, meg majd a hidegebb napokon oda kell figyelni nagyon, hogy mit visel az ember. Ja és nem mellesleg egykerekezni is sokkal könnyebb hátizsák nélkül :DDD

https://barbieripnk.hu/

(#121762) Because válasza Toobee (#121753) üzenetére


Because
őstag

még mindig iszonyat jól néz ki ez a gép :K

(#121763) jjeahh válasza Toobee (#121761) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ja, egyetértek, én is utálom a hátizsákot és próbálom nélkülözni. Viszont én pont fordítva vagyok vele, 15 fok alatt nem zavar és amúgyis vinnem kell ilyenkor magammal valami vastagabb ruházatot is, de nyáron, kánikulában... na olyankor gyűlölök mindent ami izzaszt, mert alapból rengeteget izzadok a meleg miatt, egy hátizsák meg még tovább rontja az amúgyis siralmas helyzetet :D . Nem tom ti hogy vagytok vele, de én nyáron, amikor sokat izzadok, sokkal hamarabb kifulladok, a legutóbbi Szellő túrán is meglepődtünk, hogy pár 20-21%-os gyökeres-köves emelkedőn, ahol eddig a vége fele már le kellett szállni, most hűvösebb időben simán kihajtottuk a montikat :)

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121764) StLui válasza bringasisti (#121760) üzenetére


StLui
veterán

nem is tudom hol hallottam, olvastam, hogy jobb eredményeket produkált a vizestasakos hátizsák, mint a gerincvédők

Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

(#121765) Hasaggymeg válasza jjeahh (#121763) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

A túlmelegedés az egyik tényező ami miatt elérheted teljesítőképességed határát.Na ettől most már tavaszig nem kell tartani. ;)

(#121760) bringasisti...ha éppen a hátadra esel,pláne valami köves talajon,bizony lehet,hogy egy pár ruhával,vagy éppen vízzel töltött hátizsák lesz a megmentőd...bár szerintem a legtöbb gerincsérült nem is a hátára esik. :(

[ Szerkesztve ]

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#121766) trialboj válasza jjeahh (#121763) üzenetére


trialboj
őstag

A tested sokkal jobban szereti a hűvös időt 12-18 fokot, ahol nem kell jelentős energiát fordítson a hűtésre (izzadás), nyáron pl kora reggel, kell csapatni (értsd KOM-ért menni), mert délután már biztos hogy nem fog úgy menni, és sokkal jobban is fáradsz, főleg 40+ os aszfalton 12vel tekerve felfele 20+ percen keresztül, azt hittem lefordulok a nyeregből.

Ugyan ez van az étkezéssel is, ha kajálás után nem tartassz legaláb 30 perc de inkább 1 órás pihenőt, hanem egyből nekimész a legközelebbi dombnak, furcsának tűnhet hogy nincs erőd, alig megy 10kmph val az a mászás ami máskor 14el is vállalható, persze ez függ attól is mennyit és mit ettél.

Én szeretem a hátizsákot, nem mondom hogy nem sokkal jobb érzés nélküle tekerni, de mikor ott vannak a kis kulcsaim, extra kulacs + kaja, ilyen időben pedig még pár réteg ruha, sokkal nyugodtabb vagyok, hogy bármi történik lesz rá megoldás, nem kell stresszelni, hogy vajon hogy jutok haza sötétedés előtt v hol a francban lesz esélyem vizet venni(ezt inkább nyáron).
A bringára soha nem raknék táskát, mondjuk a lentebb linkelt képen (Toobee) a váz közé csavart kabát nagy ötlet, mintha annak lett volna kitalálva :D Hosszú távon lehet ledörzsöli a festéket, erre érdemes figyelni, rakj oda átlátszó fóliát.

Továbbra is ragasztóba mártanám annak a kezét aki full fekete bringákat tervez, ez a gép nagyon jól néz ki de, sokkal tetszetősebb, és egyedibb lenne bármilyen másodlagos színnel, csak pár alkatrészen. Pl a felnik lehetnének fehér feliratúak, az nagyon jól mutat, pedálon a szegecsek, pirosak, nyereg bilincs piros, küllők feje piros, szelep sakpa ha már van és a hajtókar csavarja illetve az első tányérnál is lehet színezni a csavarokat.
Feketével talán a piros a legjobb kombó, többnyire azért mert abból szinte mindenhol van alkatrész, aztán a fehér.
Am miért nincs a vázon márka? Ez akkora cég, hogy nekik nem lényeg hogy reklámozzák magukat? talán canyonra tippelnék, de csak azért mert ott tudom hogy van olyan fekete festés, amire fényes canyon feliratot raknak, ami kb észrevehetetlen.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#121767) 6030D válasza Hasaggymeg (#121765) üzenetére


6030D
Ármester

Én nem vetkőzök út közben, úgyhogy ilyenkor szinte mindig elérem a túlmelegedést. :) Igaz,ha nem reggel indulnék, akkor kiküszöbölhető lenne.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#121768) robaGB10


robaGB10
tag

Sziasztok!

Az első váltót próbáltam beállítani, mert a láncterelő kicsit súrolta a láncot a nagy lánckeréken. "Sikeresen" túlváltott. Hogy kell szakszerűen visszatenni a láncot, vmi videót tudnátok nekem linkelni?

(#121769) ivana válasza robaGB10 (#121768) üzenetére


ivana
Ármester

Megfogod azt visszateszed :)

(#121770) Toobee válasza trialboj (#121766) üzenetére


Toobee
veterán

Matt laminálóval be van húzva a váz, elég szarul néz ki közelről, de legalább én csináltam. Van rajta márka, a kulacstartónál végig nagyban: Specialized.

[ Szerkesztve ]

https://barbieripnk.hu/

(#121771) Hasaggymeg válasza 6030D (#121767) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Túlmelegedés alatt azt értem mikor már hiába is izzadsz,úgy érzed azonnal felfő az agyad,még libabőrös is leszel a meleg ellenére.Én legalábbis ilyent érzek nagy ritkán,mikor agyonhajtom magam a hőségben felfele,menetszél nélkül...aztán lehet mivel te edzzel versenyre rendszeresen érzed. :F

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#121772) bringasisti válasza Hasaggymeg (#121765) üzenetére


bringasisti
őstag

Én áldom az eszem hogy volt rajtam, meg kalap természetesen

BENEFON DELTA--------N8

(#121773) flash- válasza Hasaggymeg (#121752) üzenetére


flash-
veterán

Köszönöm mindenkinek a valaszokat, még odebb van a bringa vasarlas de mar most nezegetem:)
Reaction pro volt par hete 270korul..
Sajna most nem sikerult megvenni de jovore ha ujra lesz tuti elgondolkodom rajta..
Ezzel kapcs. van vkinek tapasztalata?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#121774) robaGB10 válasza ivana (#121769) üzenetére


robaGB10
tag

Tudom láma kérdés volt, de tovabbra sem értem hogy a hajtókaron átbujtatva hogy kéne addig elhúznom hogy a nagy lánckerékre rá tudjam tenni, kb 10 centi hiányzik "csak"

(#121775) 6030D válasza Hasaggymeg (#121771) üzenetére


6030D
Ármester

Nem, ez nekem tipikusan az, amikor mászás van, és emelkedik a pulzus, akkor lesz meleg az öltözék. Nyáron ezen azért át lehet lépni, mert alapból egy vékony réteg van, ami elvezeti a vizet, jobban párologtat a bőr, többet iszom közben (ilyenkor nem megy), meg azért erdőben nem a tűző napon mászik gyök kettővel az ember. Mezőn más.
De az ősz mindenkinél probléma, a hétvégén is mindenki nyávogott, hogy itt az őszi forma (fáradtság?), a futós topikban is mindenkinek 10-zel magasabb a pulzusa. :)

Ja, a nyári libabőrös hidegrángás az szerintem inkább van a túlzott naptól, mint a melegtől. Az szokott nekem is lenni.

robaGB10: a hátsó váltót told előre (lefelé+előre), akkor meglesz az a +10 cm.

[ Szerkesztve ]

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#121776) bringasisti válasza robaGB10 (#121774) üzenetére


bringasisti
őstag

Hát ha leugrott csak vissza tud menni?! :)

BENEFON DELTA--------N8

(#121777) Hasaggymeg válasza robaGB10 (#121774) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Tedd hátul valami apróra,legyen láncod.Meglehet kissé rövidre szabták.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#121778) bringasisti válasza robaGB10 (#121774) üzenetére


bringasisti
őstag

A hajtókar mikor a láncot átbújtatod hátrafelé áll vagy előre?

BENEFON DELTA--------N8

(#121779) robaGB10 válasza 6030D (#121775) üzenetére


robaGB10
tag

Köszönöm, sikerült :)

(#121780) zoli03 válasza Toobee (#121761) üzenetére


zoli03
őstag

Pedig hátizsákok között is óriási a különbség. Nekem Osprey Snycro van (itt egy fémkeret eltartja a hátadtól a táskát, csak egy háló fekszik fel a hátadra), a korábbiaknál fényévekkel jobb, egy sima hátizsákkal össze sem lehet hasonlítani. Persze ezzel sem olyan, mint hátizsák nélkül, de ezt már simán elviselem.

[ Szerkesztve ]

(#121781) Toobee válasza zoli03 (#121780) üzenetére


Toobee
veterán

Nekem ez a Dekás cuccom van, ez egy kutyaszar ebből a szempontból. Garantált az izzadás benne.

https://barbieripnk.hu/

(#121782) zoli03 válasza Toobee (#121781) üzenetére


zoli03
őstag

Hát ha ilyenem lenne, én is kerülném a hátizsák használatot.

(#121783) Jester01


Jester01
veterán

:O

Az a piros belülről egy folt. Lehet, hogy bírta volna még de sötétben nem olyan jó gumit cserélni úgyhogy átmenetileg visszaraktam egy régi külsőt. Az új majd csak jövő héten ér ide persze.

Szerencse, hogy már 8000km van a gumiban mert ilyesmi bármikor történhet és lényegesen idegesebb lettem volna ha még új.

Jester

(#121784) jjeahh válasza Hasaggymeg (#121765) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Sajnos a hosszú normális tekerésektől sem kell tartsak, mert egyik haverom sem szeret télen gurulni, egyedül meg nem merek terepen messze menni, ahogy dzsungelesebb helyekre sem :(

trialboj: Ízlés kérdése is a szín, én kimondottan szeretem ha nincs semmi csicsa rajta és egyszínű az egész. Amúgy egy mai Speci össztelóst nem nehéz felismerni márkajelzés nélkül sem :D .

zoli03: Valami ilyesmit én is vennék majd, csak ivózsák nélkül, arra nincs szükségem.

Jester01: Nemrég pont így jártam, csak szinte új gumival :D

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121785) zoli03 válasza jjeahh (#121784) üzenetére


zoli03
őstag

Tudtommal nincs hozzá ivózsák (külön lehet venni), de az biztos, hogy van olyan verzió, amihez nincs, mert az enyémhez se adtak.

[ Szerkesztve ]

(#121786) Runner_fxr válasza jjeahh (#121763) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Nekem van 2db Ergon hátizsákom. Ezekkel elég jól elvagyok, egyáltalán nem rossz, bár nyilván jobb nélküle, de simán megszokható. Én inkább ezt választom mint a bringa "felmálházását".
A probléma inkább a gagyibb hátizsákokkal van.
Nekem ezek vannak:
BE2 Enduro a kisebb túrákhoz.
BA3 a nagyobb túrákhoz.
[kép]

[ Szerkesztve ]

(#121787) Hasaggymeg válasza Toobee (#121781) üzenetére


Hasaggymeg
Topikgazda

Nem annyival jobb egy másik,mint amennyivel drágább,vagyis mindegyik alatt megizzad a hátad.Szerintem inkább a kényelem a fontos,ne érézd,hogy gátol a mozgásban,légzésben,és ne mozogjon hátadon.

"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

(#121788) 6030D válasza Runner_fxr (#121786) üzenetére


6030D
Ármester

Van ott egy fotós, aki mindenkiről lő képet? :D

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#121789) Runner_fxr válasza 6030D (#121788) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Ja olyan mint dobogókő felé a kanyarfotós a motorosoknak. :D

Együtt voltunk bringázni, és egy haverom készítette a képeket.

(#121790) jjeahh válasza Runner_fxr (#121786) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Ezek sem tűnnek rossznak, csak annyira elegem van már a mértéktelen izzadásból, hogy ezúttal tuti valami hálóst veszek majd. amúgy a jelenlegi táskám sem épp gagyi, csak nem sportoláshoz találták ki, ezért izzaszt. A belső szivacsozásról simán lemondanék, úgyis tervben van, hogy veszek egy kisebb fényképezőgépet is (rx100, gm5 stb) és azt simán felpattinthatom majd a hátizsák pánjára így, a capture clipemmel, mert a kis mérete miatt nem fog zavarni bringázás közben...

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121791) IMIIKE1998 válasza Toobee (#121781) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Nem értem ezt az izzadás dolgot... Télen megértem, de a melegben kit zavar? Úgy is izzadni fogsz, ha sportolsz. Én most is bemelegítőben plusz sima póló+pulcsiban nyomom, engem nem zavar, hogy beleizzadok, én amúgy is kb. másfél-2 órát szoktam bringázni intenzíven. Persze 3-4 órás túrán biztosan más a helyzet. De lehet csak én vagyok ilyen. SZVSZ! :))

[ Szerkesztve ]

(#121792) gabro0 válasza Jester01 (#121783) üzenetére


gabro0
őstag

Így kiszakadt vagy vágás volt?

(#121793) Toobee válasza IMIIKE1998 (#121791) üzenetére


Toobee
veterán

Gondolom olvastad azt is, amit picit előtte írtam: "Nyáron pont nem érdekelt, hogy mennyire izzadtam alá, de ezekben az időkben, meg majd a hidegebb napokon oda kell figyelni nagyon, hogy mit visel az ember."

https://barbieripnk.hu/

(#121794) jjeahh válasza IMIIKE1998 (#121791) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Nem mindegy, hogy viszonylag keveset izzadsz és kb. azonnal elpárolog, meg frankón szellőzik a ruházatod, vagy végig tocsog a hátadon a leveses póló és ömlik a víz rólad. Persze ez is igény kérdése is, nem mindenkit zavar az izzasztó hátizsák, no meg nem egyformán tekerünk... Én a legjobban azt utálom, hogy a hátizsák és sok izzadás miatt sokkal hamarabb kimerülök, így a hosszabb túrák végén már a halálomon vagyok, néha alig érek haza :DDD . Mondjuk az is igaz, hogy én különösen izzadós vagyok.

[ Szerkesztve ]

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121795) Csokicsibesz


Csokicsibesz
tag

Nincs valakinek esetleg pár jó útvonala (gpx formátumban) a Budai hegyekben?
Vagy van esetleg valamilyen honlap, a merretekerjek-en kívül ahova fel vannak töltve útvonalak.
Kicsit ráuntam a szokásos HHH köreimre amíg ilyen szép idő van kipróbálnék még 1-2 újat.

(#121796) IMIIKE1998 válasza Toobee (#121793) üzenetére


IMIIKE1998
őstag

Bocsi, nem voltam elég figyelmes. :R

(#121797) 6030D válasza Csokicsibesz (#121795) üzenetére


6030D
Ármester

Ezért jó a Strava :)

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

(#121798) Csokicsibesz válasza 6030D (#121797) üzenetére


Csokicsibesz
tag

Van, de lényegében csak arra használom, hogy tárolja a tekeréseket.

(#121799) jjeahh válasza 6030D (#121797) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Amúgy bármelyik "pack"-ra fizetsz elő, le lehet tölteni a gpx-eket másoktól? Mert nekem ez nem tiszta. Ha jól értem havi 2$ mindegyik, az nem vészes.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#121800) 6030D válasza Csokicsibesz (#121798) üzenetére


6030D
Ármester

Keress rá szegmensre a térképes nézeten, ami szimpatikus, ott nézd meg a toplistát, és az időkre kattintva eléred az emberkének a tekerését, amin ment. Ha tetszik, lemented.
Vagy Strava heatmap alapján, vagy a keresőjével is tudsz csinálni, ahol látod, mik a legtöbbet használt útvonalak, és ahol nem jártál, arra csinálsz magadnak egy túrát.

jjeahh: a böngésződhöz hozzáadsz egy ilyet, és öröm bódottá.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.