Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34452) crok válasza ktomcat (#34451) üzenetére


crok
Topikgazda

Jaja, az említett topik konkrétan az Advanced LOS 16 by LilBlinx XDA thread-je (:

Amit írsz az vagy 3 különböző dolog.. valahol a "valamit valamiért" és a "háromból bármelyik kettőt" keveréke.

A lassulás.. ezzel se lesz kardinálisan jobb, ettől még a két dolog (WLAN & Bluetooth) még egy antennát használ és a köztük levő váltogatás miatt lassú (nyilván amíg az egyik aktív a másik nem tud forgalmazni). A Nearbyservices leállítása és tiltása annyit dob, hogy akiknél sok ismerős van a közelben (iskola, munkahely..) na ott nagyon nagyon sokat aktív a Bluetooth.

A GPS kikapcsolása: AOSP ROM-okban Pie óta ugye megváltozott a hely pontosság menü, pontosabban gyak. nincs. Vagy be van kapcsolva a helyzet vagy nem. Namost, LOS alapú ROM-okban (mint az RR is, nem?) a helybeállításokban van olyan hogy akkukímélő, ami ugyanúgy működik, mint előtte: csak WLAN + Bluetooth + cellainfo, de ha a WLAN és Bluetooth keresést letiltod akkor csak a cella marad. Neked szerintem pont ez kell, én is így használom amúgy az Adv. LOS16-ot.

De ha most beszereztél egy Bluetooth-os fejhallgatót akkor lehet most jól megszivattad magad, mert a WLAN + aktív Bluetooth audio stream az kellemetlenül fog megférni csak egymás mellett (írtam már erről XDA-n és a Logout-on is, ezt utána átvette LilBlinx is, utána ki is egészítettem.) arról nem is beszélve hogy bármi ami rádiótechnikát használ az sugároz, ami sugároz ahhoz erősítő kell, ahhoz pedig energia, ami az akkudból lesz kinyerve. Ezt el kell fogadni.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.