Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
Először láttam utcán redmi note 4-et, az enyémen kívül. szegeden egy csajnál volt.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
zzz03
őstag
válasz holozis_HUN #14002 üzenetére
zalaba eleg sokat latok nap mint nap a kezekbe
-
Termi92
tag
Na, ez az első telefonom amivel úgy megvoltam elégedve, hogy került a családba még egy, egy 4/64-es (a 3/32-es tovább vándorolt egy másik családtagra). Sajnos ez is Samsung sensoros lett, de legalább FPC az ujjlenyomat olvasó. Valaki kérdezte valamikor mennyi a szabad ram a telefonnak bekapcsolás után. A 3gb-osnak 1,2-1,5 első bekapcsolás után, a 4gb-osnak 2-2.1 szabad.
-
crok
Topikgazda
Kérdés:
- használ-e most valaki Redmi Note 4 SD-t Magisk 14-el és
- Android Mic Fix modullal és
- AEX ROM-on?Mert a hivatalos repoban levő mod-al nekem rossz a híváshang és a kihangosítás is - így írtam rá egy modult.. Csak érdeklődnék hogy vajon AEX sajátosság vagy egyéni.. mert akkor erre is írnék az AEX-nek egy bugreportot.
-
pulutodurumo
őstag
válasz holozis_HUN #14002 üzenetére
Szegeden (legalább) egy fiúnak is van.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
fudi2002
veterán
válasz micafighter #14001 üzenetére
Nem, ez még csak init.d scripttel. Arról külön beszámolok majd.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Termi92
tag
válasz holozis_HUN #14008 üzenetére
A béta állapotú Oreo romokban a Goodix gyártású ujjlenyomat olvasók nem működnek (és ahogy olvasom nem is fognak még egy jó ideig), csak az FPC-k, amúgy semmi más.
-
Thrawn
félisten
MIUI-gate...
Kamera-gate...
WiFi-gate...
Mi jön még?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kelly416
veterán
válasz Tutu7030 #14012 üzenetére
Én is vettem már hármat, és ha nem lenne meg a Moto X4 "tartalékba", akkor Faternak is ezt vennék nov30-ra, de így marad Neki a Moto. Úgyis szereti a Moto-kat.
De azt nem vállalom, hogy a xiaomi cuccokat össze számoljam. Min. 3 roidmi 3s, 2 mágneses tartó, külső akku, fülesek.... -
Thrawn
félisten
válasz holozis_HUN #14015 üzenetére
AIDA64?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz holozis_HUN #14017 üzenetére
Eszközök -> legörgetve kicsit Ujjlenyomat olvasó?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rickeffe
aktív tag
No offense, tudom nem annyira mainstream mint a "hány napig bírja egy feltöltéssel" meg a heti romcsere, de van esetleg valakinek tapasztalata [ezzel] kapcsolatban?
Rickeffe
-
Zotyatv
tag
Sziasztok! Az a gondom, hogy levél írásakor "várólistára" kerül amikor elküldöm. Ez mobilnetnél van. Hol lehet ezt kikapcsolni? Köszönöm!!
-
Graphics
Jómunkásember
Nem jellemző , hogy sokat variálni szoktam a rommal, az RN3-asnal inkább.
Szóval adott egy 4/64, full gyári Global Stable.
Eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg lehetne-e az üzemidőn javítani.
Mit javasoltok?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MrChef
aktív tag
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] Sziasztok,
Megjött az eBay-ről rendelt minőségi átlátszó tok és a Cafele edzett üveg.
A tok olyasmi, mint a Pzoz, talán annak egy verziója, a széleken nem annyira szögletes.
Az üveg nagyon jó minőségű. A hozzá adott javító lötty jól működik, bár nem tudom, milyen anyag lehet, ezért inkább nem engedtem elfolyni máshová. Nekem a jobb felső sarokban nem sikerült egészen a művelet.[ Szerkesztve ]
-
Fejlesztő13
tag
Korábbi telefonon Google fiókba automatikusan mentett WiFi hálózatokat hogyan lehet előhozni, hogy a MIUI használja ezeket? A Mi fiókba menti szépen a hálózatokat és elő is hívja újratelepítés esetén, de én a Googlebe korábban mentetteket is szeretném használni.
-
MrChef
aktív tag
válasz aytukabozs #14033 üzenetére
Ha profin oldanám meg, akkor repülőmakettek üvegének ragasztására való spéci folyadékot használnék. Volt nekem olyan régebben. Nem hagy foltot, nem marja meg a műanyagot.
-
Rickeffe
aktív tag
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Nincs ma frissítés?
B.Cs.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Garancia szempontjából hol érdemes venni a telefont? Eustock vagy firstphone? -
juve600
nagyúr
válasz bollokcs80 #14038 üzenetére
de van
-
regener
veterán
válasz bollokcs80 #14038 üzenetére
Global deven nem talált frissítést még, pedig asszem ma kéne jönnie.
-
pluhm
aktív tag
válasz Turbobacsi #14045 üzenetére
Én sem tettem meg, mert nem tapasztaltam problémát. De egyébként ajánlott....
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Az összes note 4 usb csatlakozója szűkebb a megszokottnál?
Félek, hogy hamar tönkremegy, annyira meg kell nyomni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
micafighter
nagyúr
válasz razorka777 #14049 üzenetére
Én vettem hozzá egy mágneses töltőt, igy probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest