Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24001) Gloob válasza ktomcat (#23999) üzenetére


Gloob
addikt

Olyan Gapps csomagot tegyél fel, ami tartalmazza a Google assistant. Tegnap linkelte Crok a csomagok közti különbséget. Keress vissza a hsz.-ei között.

Samsung Galaxy A52S

(#24002) ktomcat válasza Gloob (#24001) üzenetére


ktomcat
senior tag

Olyan csomagot tettem fel, illetve semmit nem csináltam másképp mint előtte amikor működött, de egy factory reset megoldotta a problémám, szerintem ott volt a bukó hogy az elején a nyelvválasztásnál UK helyett USre mentem, és utána hiába állítgattam a nyelveket. Bár az összefüggést még mindig nem értem hogy ez miért blokkolja, ha mindkét nyelvhez megvolt a nyelvi csomag vagy csak az adotthoz ami mindenhol be volt állítva

Redmi Note 11 Pro eladó

(#24003) catalano


catalano
tag

Sziasztok!
Segítségeteket kérem! Összefoglalót elolvastam... Rendeltem az egyik üvegfóliát az ali-ról, amit itt ajánlottak. Szépen meg is jött a 2db... csak a méret nem jó. Kb. 2-3mm -rel kisebb minden oldalról.
Tudna valaki ajánlani tuti jót az ali-ról?
Köszönöm a segítségét előre is!

Értem én a viccet, csak nem szeretem...

(#24004) Melafoto válasza catalano (#24003) üzenetére


Melafoto
senior tag

A lekerekítés miatt kisebb.

-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3

(#24005) ht42 válasza catalano (#24003) üzenetére


ht42
senior tag

Az valszeg a jó üveg, ami nem megy a kijelző üvegének ívelt része fölé, így aztán rendesen feltapad. Ha ez neked nem megfelelő, akkor marad a full cover üveg, az is szar, csak a szélén ragad, középen levegő marad alatta, oszt jön a vékonyréteg-interferencia...

(#24006) Chaser válasza catalano (#24003) üzenetére


Chaser
titán

ha rám hallgatsz nem bonyolítod túl, fólia nélkül használom, hajszálkarc sincs rajta, lakásfelújításnál is segédkezik, volt már gipszes is ( : előző note1-emen se volt semmi, karc mentesen ment nyugdíjba, 3 év után kicsit ráültem autóban és megrepedt belülről, fólia se védte volna meg:)

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#24007) catalano válasza Chaser (#24006) üzenetére


catalano
tag

Köszönöm! Akkor nem szerencsétlenkedem... Marad fólia nélkül! :R

Értem én a viccet, csak nem szeretem...

(#24008) [lAyCsI] válasza catalano (#24007) üzenetére


[lAyCsI]
addikt

Ez egész tűrhető
alul a gomboknál nem 100%-os, de legalább nincs szivárványos paca :P
nekem pár hete kivédett egy sarokra érkezőset...

-= No way back from Here =-

(#24009) helixP válasza catalano (#24007) üzenetére


helixP
nagyúr

Csak hogy hald a másik felet: Szerintem meg nem szabad fólia nélkül használni. A legkeményebb üveg is megkarcolódik a kvarc kristályok tól, ami a homokban, porban van. Üveg 1 USD, kijelző jóval drágább.

(#24010) guftabi96 válasza helixP (#24009) üzenetére


guftabi96
addikt

+1
Én is tennék rá. Fillérekért lehet venni ezeket a képernyővédő cuccokat (kijelzőt meg ugye jóval drágábban). Persze, a 2,5d miatt nincs optimális megoldás, de ezzel együtt kell élni.

#KeepFightingMichael

(#24011) Chaser válasza helixP (#24009) üzenetére


Chaser
titán

note1 szintén xiaomit védtem mint a hímestojást, amíg nem érkezett meg rá az üvegfólia, addig a gyári volt rajta, valami kis zokni szerűségben tartottam, megjött az üveg fólia, 2-3 hét után talán épp asztalon volt, üvegfólia fogta magát és berobbant ( : onnantól nem raktam rá semmit, egy félkemény tok volt rajta, kijelző egyéb védelem nélkül, ahogy fentebb mondtam 3 év után karc mentesen halálozott el
mostani note4 kicsivel több mint fél éve van még, pont behuppant egy felúíjításba, port is kapja rendesen, sokszor c semperagacsos kesztyűben fogom meg, karc mentes, nem hiszem h ennyi mázlim lenne ( :
esésnél meg fóliával is tud úgy esni h teljesen mind1, note1 elég sokat repült fólia nélkül, nem az okozta a vesztét...ez is esett már ( : de mindenki maga tudja mivel szenved, ráadásul még csilli fólia is sokat tud tompítani a színeken

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#24012) Imi1981 válasza helixP (#24009) üzenetére


Imi1981
veterán

Te elég tapasztalt vagy üvegfólia témában ezért téged kérdezlek . Van olyan full cover üvegfólia amiben nem látszanak ezek a pöttyök [kép] ? Ez amúgy a nem full cover üvegfólián nincs és sima fólián sem csak full cover-en. Eddig a legdrábbon (amit itt ajánlott valaki) látszott a legjobban. Amúgy miért kell ez rá?

[ Szerkesztve ]

(#24013) helixP válasza Chaser (#24011) üzenetére


helixP
nagyúr

Örülök, a szerencsédnek, tényleg! Soha ne legyen vele gondod! :R
Ha tudod garantálni, hogy semmi nem karcolja meg, akkor majd nem teszek rá. Hittem már el ezt a maszlagot Galaxy S5, S3 esetében, és zsebben, öltönyzsebben hordva karcos lett, pedig az Gorillaglass csillió volt. Épp ezért amíg lesz keményebb anyag a természetben, mint a telefon kijelzője, én azért teszek rá. :) Van rá egy fölös dollárom.

Imi1981:Én innen rendeltem. Ami most jött, azon nincs pötty, és olajfolt sincs középen. Hozzá kell tenni, hogy változó a minősége, mert az előző olajfoltos volt, de ezt leszámítva tökéletes, de a most érkezett fólia pöttyök, és olajfolt nélküli, de elég rossz a ragasztócsík az oldalán. De mivel cirka 200 Ft, ezért próbálkozom :)

[ Szerkesztve ]

(#24014) Chaser válasza helixP (#24013) üzenetére


Chaser
titán

vagy én vagyok nagyon mákos, vagy te peches, hát öltöny rajtam ritkán van, farmer, melegítő sűrűbben, általában farzsebben hordom a telefont, babusgatni nőket kell, nem egy sz@ros telefont...:)
anno 1500-2000ft körül volt az üvegfólia, no azóta nem költök ilyesmire, nekem bevált, ahogy leejtéssel sem volt még baj, garantálom neked, h az enyém karc mentes lesz, h te mit bénázol az a te bajod :p

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#24015) helixP válasza Chaser (#24014) üzenetére


helixP
nagyúr

Szerintem rendes stílusban szóltam hozzád, semmi szükség, hogy itt bénázz engem (nem érdekel, hogy smile van a végén) ennyi erővel a topic, sőt az emberiség nagy részét ugyan úgy lebénázhatod, mert az emberek karcolják, törik a telefonjukat.
1 dollár a fólia ára. Az, hogy Téged lerántottak a tízszeresével, a mobilboltban az a te bajod kettőspontpé.

(#24016) SyMbioTe válasza helixP (#24013) üzenetére

Ennek alul látszanak a gombok, ha felteszem igaz?
Mosatni ilyen, csak azt sikerült repeszteni, és csak olyan van itthon, amin alul nincsenek meg a kivágások. :D

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#24017) helixP válasza SyMbioTe (#24016) üzenetére


helixP
nagyúr

Aha, vannak kivágások. Kicsit rá kell játszani, de utána tökéletes. :K

(#24018) TRob1 válasza helixP (#24017) üzenetére


TRob1
veterán

"Kicsit rá kell játszani" - És ezt hogy szoktad "pontosítani"? Melyik módszerrel teszed fel?

¤ R'n'R ¤

(#24019) Chaser válasza helixP (#24015) üzenetére


Chaser
titán

ebay v ali volt, és annak annyi volt az ára, minőségi volt, amíg be nem robbant ( : h mért az jó kérdés, de azóta legalább nem bohóckodom fóliával
nos, vagy én csinálok valamit nagyon jól, vagy azok nagyon rosszul akiknél ezeknek a telefonoknak karcolódik az üvegje, ha felújítás közben nem sikerül megkarcolni, nálad meg öltönyben is, a hiba nem nálam van sztem, szmájli' nélkül
engem az nem érdekel h téged mi nem érdekel ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#24020) kelly416 válasza Chaser (#24019) üzenetére


kelly416
veterán

Na jó, fejezzétek be légyszíves, mielőtt még jobban elmérgesedik a helyzet. Ennyi személyeskedés is pont elég volt.
Mindenki elmondta a véleményét, tapasztalatát, és mindenki más eldönti, mit fogad meg belőle.

(#24021) Imi1981 válasza helixP (#24013) üzenetére


Imi1981
veterán

Kösz elmentettem könyvjelzőként. Most várok egyet aliról ha az is pöttyös lesz akkor megrendelem amit linkeltél. :R

Miuihu-n (vagy gyári miuin) ha kikapcsoljátok a miui optimalizációt akkor nem merül nektek jobban a teló? Nekem kicsit jobban merül de mondjuk jobb a memóriakezelés. Zavart, hogy jobban merült így visszakapcsoltam.

(#24022) helixP válasza TRob1 (#24018) üzenetére


helixP
nagyúr

Röviden és velősen: így.

Full covernél nyilván nálunk nehezebb ráigazítani úgy, hogy fent is a 2 kivágás (proxymity és kamera) passzoljon, meg lent is a 3 gomb világítása kitöltse a kivágásokat.

(#24023) Toth_Jani válasza helixP (#24022) üzenetére


Toth_Jani
őstag

Nocsak, eddig nem tudtam miért adják azokat a kis ragasztós csíkokat, így azért tényleg egyszerűbb a pozíciót megtartani. :R

(#24024) mrszitya


mrszitya
senior tag

Az üveg/fólia és tok témához:

Lehet érvelni amellett, hogy nincs szükség rá, de sajnos az én személyes tapasztalataim és a minap a neten közzétett szervizes statisztika (link) is azt mutatja, hogy érdemes használni (legalább egy tokot és/vagy fóliát).

A közelmúltban két közvetlen ismerősöm is egymás után rövid időn belül törte be (védtelen) kijelzőjét, egyikük aztán a cserepanelt is bezúzta rövid időn belül, másik esetében pedig a szerviz végzett ótvar munkát (vagy a panel volt pocsék, már nem rémlik jól).
Jómagam előző - tokkal + üveggel vagy fóliával védett - Xiaomi telómat legalább 15x ejtettem, ebből egy alkalommal az edzett üveg bánta a dolgot. A Note 4 is megkapta már magáét, 2-3 esésnél tartok vele így negyedéves korában. Mindkettő készülék sértetlen maradt.

Csúnyít a tok és a 2,5D-s üvegen a védőfólia, de a javítás költsége egy esetleges törés esetén kijózanító tud lenni, főleg úgy a cserepanel minősége vagy tartóssága elmarad sok esetben a gyáritól.

[ Szerkesztve ]

(#24025) rin33


rin33
senior tag

Ennek lehet valami köze a SoT-hoz? Most nekem 5-6h pedig a cpu governor rendben van, deepsleep ok. Legújabb cr. (Bocs ha túl sokat emlegetem az üzemidőt) :)

[ Szerkesztve ]

(#24026) aRm1n


aRm1n
aktív tag

Itt vagyok már egy ideje, és még mindig nem értem, miért érzi bárki szükségét, hogy elvi kérdést csináljon dolgokból. Semmi nem kötelező, tartsuk tiszteletben egymás véleményét. Mindannyiunk érdekében, mert ez egy jó fórum értelmes emberekkel. Volt, aki nem tudta megtalálni a megfelelő hangnemet, de vannak topikgazdáink...
[ON]

Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official

(#24027) MrChef válasza Imi1981 (#24012) üzenetére


MrChef
aktív tag

Szia! Az én telómon kb 1 hónapja van full cover védő. Valószínűleg nem edzett üveg, hanem vmiféle műanyag, de elég jól bevált, mint az előző full cover. Néha megjelenik alatta levegő, aztán eltűnik. Viszont szép a széle és jó a felületének a tapintása. Innen rendeltem. Ezen is vannak kis pontok.

(#24028) guftabi96


guftabi96
addikt

Oreo romot használók!
Meg tudnátok nekem nézni, hogy ha kikapcsoljátok a wifit/mobilnetet és újraindítjátok a telefont, akkor mi történik a dátummal? (Marad a helyes dátum/idő vagy megváltozik?)

[ Szerkesztve ]

#KeepFightingMichael

(#24029) Taktoj


Taktoj
aktív tag

Kb fél eve van ilyen telóm, már az elején is voltak kifogásaim, de annyira hyppolja mki maradt. Ma a fiam ovijaba kellene fenykepeznem, de ez botranyosan minosegen aluli kepeket csinal, fokuszolni nem tud erzekenysege 0 , 6 eves teloval 150 kepet ellovok mig ezzel 1 t. Lehet van jo telefonja a markanak, de az nem ez. Uff ezt most kiadtam

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.

(#24030) sandró60 válasza Taktoj (#24029) üzenetére


sandró60
addikt

Én az elkövetkező ídőre(arhiv)fényképeket Nikon-nal készítek.A telefont telefonálásra-netezésre max "szelfi"-re használom.Ez az én véleményem :R

[ Szerkesztve ]

(#24031) Theory66 válasza Taktoj (#24029) üzenetére


Theory66
aktív tag

Jó ár, teljesítmény, támogatás, nagyon jó üzem idő mellé még legyen jó a kamera is? Nem vársz túl sokat el ettől a telótól? :D

(#24032) kanyi51 válasza Taktoj (#24029) üzenetére


kanyi51
senior tag

Talán vegyél Samsung Galaxi S 9+ -t. Az jó képeket produkál. Azért nem kell szidnod ezt a telot, sokunknak tökéletesen megfelel, a hiányosságaival együtt.

(#24033) kmarci25 válasza Taktoj (#24029) üzenetére


kmarci25
veterán

Hát, akkor a 6 éves telót kell használni az ovis fényképezésre. :P

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#24034) MrChef válasza kanyi51 (#24032) üzenetére


MrChef
aktív tag

Hja, annak az árából 4 db Redmi Note 4x-et lehet venni. :D
Aztán izgulhatsz, hogy a hosszú évekre (hahaha...) tervezett, jó esetben nem felrobbanó csodatelódra a Samsung időnként dobjon frissítést.

(#24035) fudi2002 válasza kmarci25 (#24033) üzenetére


fudi2002
veterán

Lehet én vagyok falusi, de a túrónak megy oda egy ilyen rendezvényre céleszköz nélkül ha a cél a téma megörökítése? Már fixált látószög miatt halott a dolog, pláne hogy nagylátó. Ha ilyen helyre megyek, akkor 1 váz, két zoom, vagy két dslr és két látószögben fix obik, nomeg vaku. Nem led villanófütty... Majd igyekszem felvenni a trend vonalat, hátha egyszer összejön... :)

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

(#24036) Imi1981


Imi1981
veterán

Nem kell egyből támadni mert leírta a véleményét. Az tény hogy a kemerája gyengébb fényviszonyok között (vaku nélkül főleg ) gyenge, napsütésben szerintem egész jó ! De ez mindenhol le van írva és szerintem akinek fontos a kamera az utánna olvas vásárlás előtt.Ha ezt nem tette meg akkor már csak mergelődni lehet vagy eladni és venni egy jobb kamerás mobilt. Amúgy ebben az ársávban nincs jó kamerás mobil szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#24037) ktomcat


ktomcat
senior tag

Sziasztok,

Lassan egy hete nyitva a bootloaderem a másfél hetes telefonomnál, gondoltam írok egy összegzést hogy nálam mivel döcög a "kicsike" (még bootloop szüzek vagyunk :DDD ):
AEX 7.1 piskor féle
Nano gapps
Magisk

És hát hiányoltam a slow motion-t a kamerából, itt nem kaptam rá választ de találtam egy működő miui camera portot

Kérdésem a kernelek iránt lenne, van e értelme próbálkozni vagy feltenni pluszba kernelt, vagy elég amivel jön a rom?

Redmi Note 11 Pro eladó

(#24038) Toth_Jani


Toth_Jani
őstag

Én fényképezésre direkt vettem egy Sony zsebpiszkot ami kisebb mint a mobil igaz vastagabb.
Ebben 20 Mpx-es érzékelő, stabilizátor és spéci fotós áramkőr van, de ugyanazon körülmények között nem csinál semmivel sem különb képet, sőt néha túlagyalja magát automata beállításon.
Ami a kisgép előnye hogy nagy optikai Zoom van rajta, de jobb minőségű képek készítése csak állványról lehetséges, ami a telefonnak is biztosan előnyére válna.

(#24039) Theory66 válasza Imi1981 (#24036) üzenetére


Theory66
aktív tag

Nem támadásnak szántam, de egy köztudottan gyenge kamerával rendelkező telefonnal nem megyek semmit fényképezni, mert tudom hogy idegeskedés lesz belőle, normális kép nem. Ezen felül abban megegyezhetünk hogy a rossz kamera miatt nem rossz a telefon, és nem hiába van a "hájp" amit a fórumtárs felhozott. Költöztető autóval sem megyünk autóversenyre, mert az egyik költöztetésre van kitalálva, a másik versenyzésre, az egy dolog hogy mindkettőnek van négy kereke meg elvisz A-ból B-be, attól még más a funkció :R

Bocsi csak már sok a "lehetőleg ingyen legyen, vagy még fizessenek érte hogy használom, de tudjon mindent" igényű kérés a topikokban amiket olvasok és most legalább kiírom magamból xD

[ Szerkesztve ]

(#24040) Imi1981 válasza Theory66 (#24039) üzenetére


Imi1981
veterán

Nem pont neked írtam hanem úgy mindenkinek. Nekem is note 4-em van és ha rosszat írnak a kamerájáról nem érzek kesztetést, hogy megcáfoljam vagy támadjam mert tudom, hogy igaza van. Ez a mobil csak kültérben jó fényben csinál elfogadható elég jó képeket. Viszont ebben az árban szerintem nincs jó kamerás mobil (legalábbis én még nem láttam). Én vásárlás előtt ezt tudtam de engem nem érdekel annyira a kamera és másban(pl. sebesség, üzemidő) meg nagyon jó kis teló . A lényeg hogy vásárlás előtt tájékozódjunk a telóról és akkor nem ér meglepetés.

(#24041) mrszitya


mrszitya
senior tag

Személy szerint egyáltalán nem nyűgöz le a legújabb Samsung csúcsmodell fotós képessége (sem) ... a gyári szoftverrel és automatán.

Kameraszenzor képességeinek teljes körű kihasználásához tessék aktiválni az API2-t és használni a Snap Camera HDR-t, illetve a Google Camera valamely változatát. Persze ehhez buhera és utána kellő "játszási idő" szükséges a megfelelő automata beállítások kitapasztalásához (van hozzá útmutató a logouton), illetve az egygombos GCam-nél a megfelelő verzió megtalálásához, de utána beltérben is drasztikusan lehet javítani az elkészült jó fotók arányán. (Ez nálam a 10%-ból úgy 80% saját automata beállításokkal Snap Cameraval).

~200k-s telefon vagy DSLR sem garancia - tanulás és türelem nélkül, hogy mindig megfelelő lesz a végeredmény.

[ Szerkesztve ]

(#24042) Theory66 válasza Imi1981 (#24040) üzenetére


Theory66
aktív tag

Gondoltam hogy általánosságban érted, én sem azt mondom hogy jó a kamera, mert nem az :D Én pl. csak arra használom ha gyorsan le kéne valamit írni valahonnan inkább lefényképezem, de eszembe nem jutna még a próbálkozás sem hogy a kisfiamat fotózzam vele (Arra ott az asszony A1-e ;] ) Viszont ő ezt írta: "Lehet van jo telefonja a markanak, de az nem ez. " , ez pedig marhaság. A többiben meg úgyis egyet értünk, szóval befejezem az offolást :D

(#24043) literati válasza mrszitya (#24041) üzenetére


literati
tag

Egyetértek, a Google kamerával nagyságrendekkel jobb fotó készül. Beltérben is teljesen vállalható.

(#24044) [lAyCsI] válasza guftabi96 (#24028) üzenetére


[lAyCsI]
addikt

nálam marad a helyes (AEX)
ellenben híváskor nem akar rezegni :DDD

-= No way back from Here =-

(#24045) SyMbioTe válasza guftabi96 (#24028) üzenetére

03.14 8.1-es RR romon próbáltam.
Újralőttem, pár pillanatra kiírta, hogy szeptember valahányadika és hajnali 3 óra, de hamar helyrejött magától.

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

(#24046) vamisten


vamisten
csendes tag

Sziasztok!

Ma hozta a futár a telót, így feleségem 4X-e mellett én is Xiaomi tulaj lettem :K

Egy dolog nem megy csak, a Sygic navi nem ismeri fel a térképeket. Pedig letölti, mert egyre hízik a mérete az alkalmazásnak. (Prémium aktivált az app). Adtam mindenfajta engedélyt, de itt elfogyott a tudásom...

Valaki nem találkozott hasonló problémával?

(#24047) Taktoj


Taktoj
aktív tag

Úgyérzem, hogy csökkentek az igényeink az évek folyamán a telótudás szintjén. Mki az ár ertek re hivatkozik, hm hát korábban vett teló sem mondható csúcshardvernek s mégis. Pl 30 40 füllel böngészek , néha sok a note 4 nek , viszonylag gyorsan helyrefrissít de azert a coolpad nek még ennyi sem kell. Igen o az a sokéves manapság már gyenge aksis amivel gyorsan lehet sorozatot lőni.

Gondolok arra hogy a root ezen is dobhatna, nade ezt már nem fogom megtudni.

Nem megyek 300 ezres használt canon al oviba, mert nem földöntúli elváras hogy a telefon már erre is jó, szvsz. Jahh s nincs, de kérhetnék de szerintem nem tudnám használni, mert csak kisfogyaszto vagyok

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.

(#24048) Taktoj


Taktoj
aktív tag

Nem tudtam mar szerkeszteni. Sry. Mrszitya, kösz a tippeket utánaolvasok.

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.

(#24049) kukinyo válasza SyMbioTe (#24045) üzenetére


kukinyo
addikt

Ebbe le van már fordítva magyarra a "Configurations" menü?
Nézd meg nekem légy szíves.

[ Szerkesztve ]

(#24050) guftabi96 válasza [lAyCsI] (#24044) üzenetére


guftabi96
addikt

+ (#24045) SyMbioTe
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ez nem minden romot érint. Valaki írta egy romnál XDA-n, hogy ha nem csatlakozik a netre a telefon és újraindítja, akkor rossz lesz a dátum és ez szerinte több oreo romot is érint. A crDroidot biztosan, mert nekem az van, és nekem se jó a dátum ilyen esetben.

#KeepFightingMichael

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.