Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Van valakinek már infója MM-től, megjöttek-e a megrendelt CP2077 csomagos SX-ek?
-
batmanism2x
tag
válasz prokxy #31968 üzenetére
Sziasztok, nálatok nem akad a Netflix XBOX-on? Nekem One X-en is szaggatott, meg most SX-en is, láttam külföldi fórumon, hogy másnál is megesik. Az Apple Tv-n hibátlan az app, meg a régi Samsung blu rayen is. Az az érdekes, hogy YouTube-bal, Prime-mal semmi vész XBOX-on, csak a Netflix szaggat.
-
batmanism2x
tag
válasz prokxy #31971 üzenetére
Amúgy tudom, min mész keresztül, nálam 3 gyerkőc camppel, az SX főleg a velocity-ssd-quick resume miatt volt stratégiai fontosságú, One X-en néha mire betöltött a Far Cry 5,már mehettem is valamelyik utódomhoz a napi 2500adik kérést teljesíteni este 10kor. Ettől függetlenül elég frankó dolog a nagy család, csak néha nap végére beesik az fps:)
-
batmanism2x
tag
Wolfenstein Old Bloodnál másnál is problémás az élsimítás? Nem vagyok annyira full grafika párti, de pl. Old Bloodnál egyenesen zavaró, ahogy megyek fel az elején a felvonóval, és egyszette "vibrál" egy csomó él
-
batmanism2x
tag
válasz Bad Pritt #31979 üzenetére
Köszi szépen, kicsit aggódtam, hogy valami gond nálam van, de akkor ez így világos. FC4-nél pl. semmi ilyen nem volt, de az mondjuk más foci, mert Dunia motor. Amúgy Old Blood is elmegy, de a kabinos premier plán elég gáz volt rögtön kezdésnek. Remélem New Ordernél ez már nem lép fel, mert az elnagyolt textúrák elmennek, de ezek a vibrálós élsimítások kicsit kizökkentenek.
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Használ valaki Microsoft Photos appot Onedrive-val Series X-en? Nekem valamiért csak pár mappában jelenít meg fényképeket, de a mappák többsége olyan, mintha üres lenne. Látja a mappákat, de a fényképeket benne nem. Minden sima jpeg, valamennyi más eszközömmel (pl. teló) működik, csak SX-en nem. Nekem ez elég problémás, mert innen nézném a családi albumokat, emiatt fizettem elő a prémium officera is. Előre is köszönöm a segítséget!
-
batmanism2x
tag
-
batmanism2x
tag
válasz Sefneni #33026 üzenetére
Elég sokat néztem utána, az "utángyártott" kábelekkel alapvetően nem működött, a gyári Rocksmith Real Tone kábelből viszont a régebbi is jó, szokott Amazon Warehouse Dealsben csomagolássérülten olcsóbban lenni. Én hosszú évekig fontolgattam, hogy végre megtanuljak gitározni, ami esetemben annyiban is nehezebb, hogy balkezes vagyok (mondjuk Hendrix is az volt), de Rocksmithben még ez is állítható. Az a legjobb, hogy van egy csomó tutorial benne az alapfogásokra, a konkrét begyakorolt számokat memorizálás után meg már "offline" is pengetheted. Persze előbb-utóbb kelleni fog pár rendes gitáróra is, de a Rocksmith kezdő löketnek kiváló. Én egy Harley Benton ST20-al nyomom, úgyhogy nem nagy befektetés. Röviden én is csak azt tudom mondani, mint amit nekem mondtak ugyanerre az igencsak jóarc rockercsaj eladók egy Bp. hangszerboltban: hajrá!
-
batmanism2x
tag
Sziasztok, Squadrons-t próbálta valaki Series X-en? Megéri megvenni?
-
batmanism2x
tag
Köszi az infókat!
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Ez a Gold előfizetésre Ultimate konverziós mutatvány akkor is működik, ha korábban már ellőttem a 300ft-os new user Ultimate kedvezményt? Pl. ha veszek 3 db 1 éves Gold előfizetést, ezeket aktiválom, majd veszek egy GP Ultimate előfizetést egy hónapra 4190 ft-ért, akkor átalakul az egész pakk 3 év GP Ultimate-re, vagy azért ennyire nem közhasznú az MS?
[ Szerkesztve ]
-
batmanism2x
tag
válasz Norb79 #34084 üzenetére
Köszi szépen, ez korrekt dolog. Elég sok játékot megvettem a mostani portfólióból, de hosszú távon valószínűleg spórolok, ha az MS házi nextgen title-öket megvétel helyett inkább "netflixezem", azok úgysem kopnak ki, minden más meg cím ráadás. Gondolom a jövendő Forza-k, Halo Infinite, stb. mind rögtön bekerülnek Ultimate-be
-
batmanism2x
tag
Köszi mindenkinek! Én eléggé ritkán játszom, 4200-t nem érne meg havonta a csomag, de ezzel a konverzióval és az egyre komolyabb mennyiségű komstans bent maradó címekkel most már komolyan megfontolandó nekem is
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Hardverapro-n többen hirdetnek éves Gold előfizetést. Szerintetek ezek hivatalos viszonteladók, vagy inkább ilyen g2a-s / szürkébb zónás történetekről van szó? Plusz én 2020 tavaszán 3 hónapig voltam GPU-s 300ft-os MS promóban új userként, és most megint van ilyen 300ft-os akció az újaknak, viszont érdekes módon nekem is 300ért kínálja az XBOX, pedig nem új vagyok. Ez vmi store hiba lehet? Korábbi ilyen promóknál rendesen kijött, hogy nekem 4190 a téma, mert már nem vagyok új.
-
batmanism2x
tag
-
batmanism2x
tag
válasz tisztelturam #34319 üzenetére
Köszi szépen!
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Használ valaki Turtle Beach Stealth 600 Gen1-et Series X-szel? Elméletileg kompatibilis. Pár teszt pár tulajdonságban jobbra hozza, mint a Gen2 verziót. Ajánlanátok? Tudom, hogy Arctis 9x a király (meg Astro A50), de azokat elég drágán adják
-
batmanism2x
tag
Kedves MrPeekaboo és kory24, köszi szépen az infókat!
-
batmanism2x
tag
válasz F.B.I. #34861 üzenetére
Ez magánvélemény, de kicsit túl van dimenzionálva a felbontás. Nem a felbontástól jó igazán a kép. A kontraszt, a mozgásmegjelenítés és a színhelyesség sokkal többet nyom a latba. Nézz meg egy régi Panasonic vagy Pioneer FHD plazmát egy szipi-szupi 4k led lcd mellett, és érezni fogod a különbséget (nem a 4k javára). Az oled is főleg azért jó, mert sikerrel hoz egy csomó régi "plazmás" pozitívumot. Sajnos plazma tv-t már nem kapni, úgyhogy ha tvtvakarsz, inkább gyűjts és vegyél egy oledet. Bár nekem az ilyen 65-77 inches csodák is kicsik, Forzázz egyszer egy Benq W1090 projival egyszer mondjuk egy Screenline Radiance vásznon (ez egy szürke vászon spec irányított fényvisszaverő felülettel, amivel fehér falú nappaliban is lehet tisztességeset vetíteni) 100 inchen, és meglátod mi az igazi hibázás:). Amúgy ha van szabad falterületed a nappaliban, egy Screenline Radiance vászon fix változatban egy Benq W1090-el együtt nem akkora veszedelem. És hiába lesz csak FHD, eszedbe sem jut onnantól semmilyen tv, akár 4k, akár nem.
-
batmanism2x
tag
Ezt még érdemes hozzáolvasni:
https://www.hazi-mozi.hu/kepmeret-es-kepfelbontas/ -
batmanism2x
tag
válasz ggbuffon1897 #36616 üzenetére
Én TurtleBeach Stealth 600X-ben gondolkoztam, sok jót olvastam róla, de végül Steelseries Arctis 9X lett (Warehouse Dealsben elég frankó áron találtam, pár napig néztem rendszeresen, amúgy többször is volt 160eur körül, ami magyar áfásítva, szállítással 66e körül ért ide; azt viszont nézni kell, milyen kehét írnak hozzá, de nekem eddig minden megállt max csomagolás sérültségben). 9X jól szól, azért nem egy high end vezetékes füles, inkább olyan analitikus, száraz hangja van, gondolom pont ez a lényeg egy gamer fülesnél. Jobban hallani a bad guy lépteit a Rainbow-ban.
-
batmanism2x
tag
válasz Norb79 #36653 üzenetére
Igazából csak viccnek szántam, még csak nem is cinizmusnak, de ha megbántottam valakit, big sorry, én civilben egy troll korszak előtti őskövület vagyok, és gyárilag távol áll tőlem mások lelkitiprása. Nyilván itt jön be az internet hátránya, személyes jelenlér hiányában sértőnek tűnhet olyan hozzászólás is, amin egy sör mellett csak nettó röhögtünk volna. Csak hát most az ilyen szociális interakciók kontraindikáltak. Mondjuk a lefekvés előtti órákban a kék fény bevitele is az egyébként tényleg súlyos idegrendszeri következményei miatt, night mode ide vagy oda. Ugyanakkor nyilván nem az egészségünk javítása érdekében választottuk ezt a hobbit:). Az én sorsom legalábbis megpecsételődött, amikor a 90-es évek elején megpillantottam a Mortal játékgépet a Fórum Bevásárlóközpont egy szélfútta árkádjában.
-
batmanism2x
tag
Én az olyan programozókban kételkednék, akik kételkednek az optimalizációban:). Nyilván nekik is megy ez, sőt, az viszont fájdalmas lehet, hogy munkaórában - így költségekben - rosszabbra jönnek ki. Kommunikálni viszont nyilván nehezebb azt, hogy ennyi pénzbe annyi munkaidő fér bele, hogy egy platformon jól fut a rendszer
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #36747 üzenetére
-
batmanism2x
tag
Sziasztok! Metro 1-2be vagy Bioshock Collectionbe érdemes belekezdeni így 2021ben? Nosztalgia faktor nem lesz, ezekkel korábban nem játszottam, úgyhogy nettó mai játékélményre lennék kíváncsi. Pl. Battlefield Bad Company 2-t is csak most próbáltam először, az pl. jobban bejött, mint Battlefield 1, de nyilván nem minden öregszik szépen
-
batmanism2x
tag
Köszi szépen az infókat, szerintem belevágok ezekbe! Mire lemegy az első 2 Metro, talán lesz nextgen Exodus is, Bioshockból meg ha jól értem, a Big Daddy-s 2 kihagyható
-
batmanism2x
tag
válasz Kowi84 #37973 üzenetére
Ugyanebben a cipőben voltam pár hónapja. Kölyökkoromban pc-n játszogattam (jó, először C64en, de az eléggé fps-light platform), kb. Far Cry első része volt az utolsó játék, amivel nyomtam, aztán "kis" kihagyás után 2020. tavaszán kezdtem el megint játszani, ezúttal már XBOX-on. Meg is vettem Far Cry 4 és 5-öt, aztán kb. megbántam az egészet, mert úgy gondoltam, ez így megszokhatatlan. Aztán olvastam, hogy a játékok sensitivity beállításait jócskán lejjebb véve sokkal irányíthatóbb a téma, plusz célzó stickre tettem hosszú thumbgripet (nekem KontrolFreek van, de léteznek jóval olcsóbb megoldások is, nem tudom, minőségben mekkora visszalépéssel; a grippel érzésre jobban uralható a stick, fps-ben nekem bejön ez a plusz), és most már nincsenek kontrolleres irányításból fakadó problémáim. Pedig csak heti egyszer tudok játszani kb. 2-3 órát. Amúgy ugyanez volt a feeling a legelső Doom után az első olyan fps-sel (talán a Quake volt), ahol már nem csak a billentyűzetet kellett használni, hanem az egeret is, mert megjelent a vertikum, mint plusz dimenzió. Először akkor is azt hittem, sosem szokom meg az egeret. Most a kontrollernél gondoltam ugyanezt, de ahogy annak idején az egeret is megszoktam, most már a kontrollerről lenne nehéz visszaváltani egérre (vagy éppen ős-Doom keyboard-only stílusra). Röviden hamarabb megszokod, mint gondolnád, főleg fenti könnyítésekkel.
-
batmanism2x
tag
X360 XCOM Enemy Within se rossz 2600-ért
-
batmanism2x
tag
válasz vendingo #38737 üzenetére
Sziasztok! Kontroller eldobásra nem tartalmazott semmit az új update ugye? Nekem most már igen sűrűn elofordul, hogy bekapcsolom SX-et, a kontroller meg csak villog, nem találják egymást. Nem csak az új kontroller, az Elite v1-em sem kapcsolódik ilyenkor, sőt, a múltkor az Arctis 9x füles sem csatlakozott (mondjuk mivel mindannyian ugyanúgy kommunikálnak, ez logikus is). Csak a restart segít ilyen esetekben. Játék közben még nem volt lecsatlakozás. Tapasztalt valaki ilyet?
-
batmanism2x
tag
válasz 30z.Samu #39066 üzenetére
Én most kezdtem el Metro 2033 Reduxot, nem mai játék, de egyrészt vadállat jó, másrészt már ez is olyan kategória vizálisan, hogy nagyon jobb nem kell. Biztos frankó lesz a patchelt Exodus, de szerintem jó pár éve elértünk arra a szintre, ahol már nem a grafika a döntő.
-
batmanism2x
tag
válasz Steve1207 #39379 üzenetére
Sziasztok! Akkor jól értem, hogy az fps boost toggle csak tavasszal jön rendszerfrissítéssel, de pl. FC4 már most is 60 fps-sel hasít. Kipróbáltam utóbbit, szép folyamatos, de nem vettem észre különbséget a múltkori létállapotához képest, és nem is ír ki semmit. Persze leheg, hogy én vagyok 30 fps vs 60 fps érzéketlen
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #39401 üzenetére
Na igen, az "Akkor jól értem..." mondatom végére kérdőjelet akartam tenni.
-
batmanism2x
tag
Sziasztok, valaki próbálta már fps boost FC4-et? Nekem továbbra is lassúnak tűnik, nem saccolnám többre 30fps-nél
-
batmanism2x
tag
Nekem érzésre tényleg nem tűnik gyorsabbnak az fc4, de lehet már öregszem, kopnak az emlékek
-
batmanism2x
tag
Mindenesetre FH4-nél sokkal jobban érzem a 60fps-t a One X qualitys 30-a után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest