Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
pelenka35
őstag
-
Jovanny2
őstag
válasz MrPeekaboo #62752 üzenetére
Szerintem indukciós elven működik, ezért ilyen nagy a felület, az akku meg gondolom az új generációs többrétegű rácsszerkezet, ami nem sorban tölt, hanem párhuzamosan, azért lesz olyan rohadt gyors. Simán elképzelhető, hogy ilyen kicsiben megvalósítják, bár én már inkább telefonba várnám, vagy autókba...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bogyi007
veterán
Hétfőn délután négykor vitte el Ups futár a kontimat tegnap reggel Frankfurtban volt most meg az alábbi üzenetet kaptam:
Tisztelt Krisztin Zoltan!
Ügyfélszolgálati hivatkozási szám: XXXXXXXXXX
Tájékoztatjuk, hogy a Xbox csere kiegészítő elhagyta a szervizközpontunkat. Figyelmébe ajánljuk, hogy a szállítási idő országonként változik és 28 napig is eltarthat. Ha ez idő alatt nem kapta kézhez a kiegészítőt, kérjük, keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat.Szerintem itt csere lesz (megint).
Jövő héten szerintem itt is lesz. :-)
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
adrian94
őstag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok.
Karácsonyra kaptam egy Xbox Onet.
Álkérdésem az lenne hogy Fifa 16 ban online játéknál a lángolás kiküszöbölésére van valamilyen módszer? -
Lefty
addikt
Gondolkodom a Fifa16-on, de kicsit felek, hogy kb. ugyanaz, mint a 15. Akinek megvan tudna mondani par szot, hogy ugy mire szamitson az ember?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
lmno
őstag
Fallout 4-el játszik valaki? Érdemes megvenni, kijavították már többé-kevésbé a hibákat? Vagy még mindig 20-on valahány fps-el döcög?
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #62760 üzenetére
Én bíztam benne hogy ma lesz ilyen levelünk, sőt én egy picit a tegnap délutánban is reménykedtem...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sh4rk
aktív tag
Sziasztok,
lehet hülye kérdés, de hogyan lehet a már letöltött demokat törölni?
Úgy értem az elérhető játékok listájából.
Előre is köszi... -
-
Nordorn
tag
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves játékostársamnak!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
axlfsi
veterán
Sracok!
EA Access-szel jaro jatekokat nem tudom weben letolteni, csak XO-on, az alkalmazasbol, jol ertem? A kolkok eppen jatszanak a konzolon es gondoltam, a hatterben letoltom a NFS-et es a BF4-et, de mintha ez igy, weben nem menne...(vettem egy ev elofizut par perce...)
((csak a "Példány vásárlása" kattintható, de ott megvásárolható és nem az EA Access-szel járó megoldással))
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
krx21
nagyúr
BÉKÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
-
Crazyman33
senior tag
Srácok!
Nagyon köszönjük az egész éves támogatását azoknak, akik itt a fórumon a Forzával kapcsolatban ajánlották a Forza Racing Hungary csapatot 2015-ben is!
A csapat és jómagam nevében boldog és játékos órákban gazdag új évet kívánunk mindenkinek!
És persze jó tapadást és rövid féktávokat 2016-ban is! hehe
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
axlfsi
veterán
Koszi! Egyebkent jofele, erdemes leszedni? Tudom, szubjektiv, de en azert kivancsi lennek ra, hogy ki, mit mond rola...
((eddig sosem ereztem hianyat egy szelesebb savszelessegnek, de az elmult ket napban egyre inkabb... Hiaba, az a 16Mbit/s eleg karcsu, ha parosaval szedem a 30GB-os jatekokat ))
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
kiskeke94
tag
Szeretnek majd Cdkeys-rol rendelni a kozeljovoben. Lenne par kerdesem vele kapcsolatban mint pl.
Ok csak a kodot kuldik el uzenetben? Rendelt mar onnan valaki? Aza a verzio teljesen ugyanaz amit pl magyar store-bol letoltenek? Ha esetleg lenne itt olyan szemely aki mar rendelt onnan lebonyolitana az en vasarlasomat es en meg a teljes osszeget atutalom neki.kiskeke94 felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi HardverApró fórumon.
-
parandroid
félisten
Ha boxon FPS-szűz vagyok (PC-n annak idején elég sokat CS:S-oztam, no meg az obligát lanpartyk boldog lánykoromban...), akkor egy GoW Judgement jó kezdés lehet, hogy egyáltalán ráérezzek a kategóriára, meg hogy menni fog-e ez nekem? Vagy valamelyik korábbi verzió jobb (GoW2, 3)? Az az 1500 HUF, amibe golddal kerülnek nem vág földhöz, és inkább ezen próbálnám ki, hogy milyen lövöldözni, mint egy full áras SW Battlefrontson...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #62798 üzenetére
Én Halo MCC-vel kezdtem, ott is Halo 4-gyel.. 360-on próbálkoztam a GoW-val, végülis jó volt, de más volt a Halo, Nekem..
Próbának jó, de szerintem kicsit más lesz a "belső" nézet.
Véleményem szubjektív...
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz parandroid #62798 üzenetére
Én vettem egy éves EA access-t, és ingyen kipróbálhattam az SW-t (10óra játékidő), de van mellette Battlefield 4 (teljes), Plants vs Zombies (nekem ez jött be legjobban) és még sokminden... 6000Ft-ot nekem jobban megért.
Kieg: A mai napi akció nekem még a december 31-i. Mi lesz ma? Tudja valaki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest