Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
#10927360 #113150 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy "Days Played" számot 24 órával kell felszorozni? Nem azon napok számát mutatja, amikor elindítottad a játékot?
Ha tényleg 24 órával kell szorozni, és Te 11 ezer órát toltál bele, akkor látszik, hogy nincs időd játszani, hehe
Így számolva 35.400 órám van a Forza sorozatban. HAHAHAHA
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Mathiask #113455 üzenetére
Én nem látok akkora problémát a ranglista elérésében. Hogy pár klikkel több?
Freeplayben a pályaválasztásnál megnézheted még verseny előtt, vagy versenytől teljesen függetlenül.Semmit nem kell állítani, elindítani, Egyedül az, hogy adott autót, amivel amúgy is versenyezni fogsz, azt előtte kell kiválasztani. (ahogy a FM6-ban az autót is kiválasztottad)
A pályaválasztásnál ugyanúgy nyomsz egy X-et és látod a ranglistát. A szűrőt ugyanúgy itt is tudod használni, mint az FM6-ban. Vagy nálad másképpen van?Tény az FM6-ban, ez átláthatóbb volt, de egy hét és simán rááll az ember keze. Ennél nagyobb problémának látom, hogy nem lehet betölteni a ranglistáról szellemautót. De lehet csak én nem találtam.
Az sok versenyzőnknek (nekem is) nagyon jó motiváció volt. Mindig volt kit üldözni és ezzel még jobb időt kicsikarni magadból.Amit a múlti részéről írsz az valóban gáz, ha ekkora probléma. Viszont azzal nem is foglalkoztam, soha nem érintett mi mivel fog versenyezni nyilt lobbiban, vagy rivális versenyben, mert csak az FRH szervezett versenyeire jártam/járok.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gijon #113217 üzenetére
A rivalisnál elérhető osztályok valóban megszűntek. Ebben a részben a homológ szabályokra fektették a hangsúlyt.
Ha homológ szabályoknak megfelelő autóval mész Free Play módban (pl. C500), akkor a ranglistán is csak C-s autók lesznek.
Ha túl léped a megadott homológ határt ennél modellnél, és azzal versenyzel, akkor azzal az autóval elért idődet egy vegyes ranglistába dobja be. De nem tűnik el a homológ autóval elért időd sem, csak nem látszik.
Ha autót cserélsz és visszamész a homolog szabályoknak megfelelővel, újra az az idő játszik.Két ranglista van. Szerintem nem rossz ez.
Homológ szabályoknak megfelelő tunigot pedig rárakathatsz a játékkal vagy választod a manual homológot és a határig Te pakolod bele az alkatrészt.
A moddal kapcsolatos ötlet, pedig abból indult, hogy az FM6-nál ha modot használtál alapból "piszkos" (felkiáltójeles) lett a köröd. Ezért gondoltam azt, hogy itt is ráraksz valami XP növelőt és egyből piszkos lesz az időd. A piszkos idő pedig nem írja felül a tisztát. De sajnos nem működik, FM7-ben mod használatával is tiszta marad a kör.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Gijon #113186 üzenetére
Ezt nem értem, vagyis értem és tisztában vagyok vele, csak hogyan kapcsolódik a témához?
Az FRH-nál is volt régebben handicapes verseny, és olyankor érdemes azzal a lobbibeállítással gyakorolni különben meglepetés éri az embert a futamon.
Sőt a jégrallyt, kifejezetten csak handicap beállítással csináltuk mindig is.
Tuningtól független a dolog.Amúgy meg modot kell használni gyakorláskor, ami az autó tulajdonságait nem befolyásolja, és máris felkiáltó jeles a köröd. Vagy nem?
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Stevenstyle #113138 üzenetére
Való igaz, hogy nem tudsz egyedül lobbit nyitni, viszont a Free Play megkapta az összes beállítást, amit eddig a lobbiban állíthattál. Ott tudsz gyakorolni online versenyre, vagy akár a lobbibeállításokat belőni/kipróbálni egy - egy futam előtt.
Handicap autókkal is tudsz gyakorolni egyedül, tesztelni, hiszen ott állíthatod azt is. -
Crazyman33
senior tag
válasz
negyven2 #112317 üzenetére
Nekem is ugyanaz a gondom, mint Hacsa0415-nek.
Vásároltam, majd másnap már nem engedi. Van pénz a számlán, a számlázási cím ugyanaz. de nem is változtattam rajta.
de ha azt mondod, csak a második vásárlásnál kell egyeznie, akkor sem lenne gond ezzel a feltétellel, mert regisztráció óta ugyanaz. -
Crazyman33
senior tag
Srácok!
Nagyon köszönjük az egész éves támogatását azoknak, akik itt a fórumon a Forzával kapcsolatban ajánlották a Forza Racing Hungary csapatot 2015-ben is!
A csapat és jómagam nevében boldog és játékos órákban gazdag új évet kívánunk mindenkinek!
És persze jó tapadást és rövid féktávokat 2016-ban is! hehe
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
hadogabi1 #48851 üzenetére
Itt pontosan láthatod, melyik verza mit tartalmaz. Összeszedtük egy cikkben:
Forza 6 Digitális verzák -
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #44791 üzenetére
"Remélem visszafogadtok még!" haha
Nem, mert semmi nem változik, ha nem jössz egy ideig versenyezni. Az eredményeid is megmaradnak a ranglistán:
FRH leaderboardFm5-ben már csak pár Quick Race, és egy bajnokság lesz (FM6 nyereménnyel). Már mindenki vágja a centit és várja a megjelenést. Sosem lesz szeptember 10.
Várunk az FM6-ban is!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #44783 üzenetére
-
Crazyman33
senior tag
válasz
aram01 #43519 üzenetére
Nem elég csak felpakolgatni a tuning alkatrészeket, nem árt egy setup is az autóra ha élen akarsz lenni.
Nézz fel a Forza Racing Hungary oldalára, ott is találsz Forzásokat. -
Crazyman33
senior tag
válasz
cyberkind #36835 üzenetére
Így van, a 6 lesz a tuti.
Valóban nem kell fizikában újat hoznia. Viszont jópár funkciót kivettek, amit nagyon sok csapat hasznára volt és a versenyek szempontjából sem volt elhanyagolható.
Minden részt a multi vitt a hátán, (bár most egy fokkal jobb volt a karrier) és erre pont a közösségi funkciókat hagyták ki belőle, és nem azért mert félig volt kész. Ha akarták volna agyon foltozzák ápdéttel, de nem tették.A hibáktól függetlenül mindent kihozunk belőle, amit csak lehet, de ideje már hogy jöjjön a 6. rész.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
MunezXBK #36739 üzenetére
Két éve kiadott játékhoz hasonlítod azt a "sohamegnemjelenő" játékot? hehe
Amúgy mindenképpen jót tenne a Forzának, ha jobb lenne a Project Cars. Akkor legalább lenne konkurencia és a Forza6-nak már nagyot kellene ütnie.
Viszont nálunk van egy srác, aki folyamatosan teszteli, beszámol a frissítésekről a fórumon, és nem nagyon vigyorog, Durva bugok vannak benne még mindig, és az a PC-s változat. Elképzelhető hogy a konzol változatban tökéletes lesz ha egyszer megjelenik.
Tőlünk is sokan várják és reméljük a legjobbakat.
-
Crazyman33
senior tag
Xbox ONE-nál csak akkor ha van Gold.Minimum egy havi Gold tagság kell a letöltéshez.
"Do you lose the games when your Gold subscription lapses?
Yes (for Xbox One) and no (for Xbox 360). On Xbox One, you lose access to Games with Gold games until you subscribe, at which point you regain access to all previously titles you "purchased" for $0.00. On Xbox 360, every game you add to your download list from Games with Gold is a permanent fixture there."BÚÉK mindenkinek!
-
Crazyman33
senior tag
Aki tolja a Forza 5 játékot! Gyertek, van még pár hely a rajtrácson! Mindenkit örömmel várunk, nem csak profik indulnak. Szerintem én sem hagyom sokat ülni a srácokat a boxban, hehe
Szabadedzések, időmérők, majd egy 44 körös futam Spa-ban.
Nyeremények, izgalmas futamok és fair play küzdelmek! http://bit.ly/Open_Wheel_Race_Weekend -
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #29682 üzenetére
Az komoly...egyszerre adtam fel 15 embernek és abból kb. 5 kapta meg, pffff. Na majd hétfőn.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #29596 üzenetére
Milyen küldeményre gondolok?
Hát valami VIP meghívóféleségre Forza Racing Hungary "Év versenyére"
Vagy nem ért oda? -
Crazyman33
senior tag
válasz
A.tessz #29658 üzenetére
Ja Tirexi is csinált róla...Az egész konzolos "szimes" réteg rajta röhögött. Próbáltad már? Vagy valamilyen kormányos múltad van? Ha van már múltad akkor sírni fogsz az élménytől, ha kipróbálod.Ha neked az az élmény kell amiket a videón látsz akkor hajrá! Vedd meg!
Csak egy picit kell elgondolkozni. Ha annyira jó, akkor miért nem terjed el a konzolos gémerek között? Biztos nem hallottunk róla...
Sosem fogja egy átalakító sem visszaadni azt az élményt, amit egy arra a platformra fejlesztett kormány. Egy előnye lesz a dolognak. Ha legközelebb megint előkerül a téma, akkor Te beírhatod a fórumra hogy nekem van és működik...Én lebeszélnélek róla. -
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #29536 üzenetére
Na szuper, használd egészséggel. Más küldemény nem volt? hehe
Amúgy olvastad Gala által írt TURTLE BEACH 500X tesztet?
-
Crazyman33
senior tag
Hol vetted Saturn?
Szintén egy éve hoztunk pár darabot Bécsből.Csináltam egy kis videót is róla...csak emléknek. Xbox ONE túra
-
Crazyman33
senior tag
válasz
godzsy2 #19762 üzenetére
Összeszokott csapat több éve toljuk együtt. Ilyenkor mindenki alapból lekapcsol mindent, még aki Wifizik az is kábelen keresztül csatlakozik, vagy routert kiiktatja, stb. Nem vérre megy, de komoly versenyek mennek, és amennyire lehet próbáljuk kizárni a hiba lehetőséget.
Tehát ezt kipipálhatjuk. Nem ez a hiba forrása.
-
Crazyman33
senior tag
Tegnap pl. az előttem lévő szélárnyékában értem be a célba és a végeredménynél engem írt előre, aki előttem volt azt meg utánam... WTF?
Már próbálgattuk, hátha a több fajta lokalizáció a hibás. De tegnap direkt mindenki "Hungary"-ra állította. Nem értek hozzá, bocs ha alapból hülyeség, de kínunkban már mindenre gondolunk és próbálunk megoldást találni. Karrierben semmi gond, de multi kínlódás.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
MunezXBK #19717 üzenetére
Megnyugtatlak, mi már a hajunkat tépjük...
Október 5 óta egy, de komolyan, egy normális versenyünk sem volt Forzában online.Előtte hiba nélkül multiztunk. Most nincs egy értelmes futamunk. nem egy emberes a probléma tízen embernél jelentkezik.
lagolások,
festéseket nem tölti be,
néha nem tudok embert behívni, mert nincs barátlista
ha betölti invitek nem érkeznek meg
egyes versenyzők nem látják egymást a pályán, konkrétan nála nem is szerepel a rajtrácson, és mindig másnál jön ez elő.
az autó fűstől mint atom, alig megy, közben a telemetria azt írja 0% a sérülés
van hogy akit én hallok gamechat-ben azt más nem.
verseny közben a játék hirtelen belassul (mindenkinél egyszerre) majd hirtelen mintha nitrót nyomnál kilő. Ez különösen féktávon vagy kanyarban nagyon "mókás".állandó lobbivezetőként szerencse, hogy nyugodt természetű vagyok, de így is kapkodom a fejem hogy úrrá legyek az állandó káoszon...
Szinte mindenki csak a Forza 5 miatt váltott..erre...
-
Crazyman33
senior tag
Akit érdekel a Forza 5 azoknak mondom.
Hétfőn indult 4 hetes Köridő Bajnokságunk, ahol egy éves Goldot lehet nyerni. Sorsolás lesz, nem a dobogós viszi. Adott autó-pálya kombóval kell elérned a legjobb idődet egy hét alatt.
Vasárnap pedig online Golf Bajnokság indul, ami kéthetente kerül megrendezésre, szintén nyereménnyel.
-
Crazyman33
senior tag
Vagy a felvevővel veszed fel, majd az UPLOAD app-al felnyomod OneDrive-ra. Ha onnan lemented, szerkesztheted, fűzheted, bármit csinálhatsz vele. Az simán mehet fb-re.
Vagy használod a Twtch-et és a profilodnál bepipálod, hogy mentse a YouTube fiókodba. Azt megint kinyomhatod fb-re ha lementette.
-
Crazyman33
senior tag
Ezek úgymond rendkívüli Acsik.
Ezeket úgy éred el e legegyszerűbben ha bemész az Achievement alkalmazásba a Boxon. Ott egyből mutatja az aktuális rendkívüli acsikat a Forzához. (Érdemes figyelgetni, de üzenet is jön róla azt hiszem)
Ott rányomsz és máris a versenyhez dob.Persze nem most, majd ha megint működik a szerverük...
Ezek általában ilyen hosszútávúak és valós versenyekhez kötődnek. Júliusban volt 2.4 órás Nür futam.
A vége előtt 45 perccel második lettem. Aztán 40. percnél betört a szélvédő, rohadjon meg, de még jó, hogy csak annyit kellett úgy vezetnem. Kemény 2,4 óra volt a pokolban... 506 km sikerült letolni.
Ezek az igazi futamok. -
Crazyman33
senior tag
válasz
ForRedGlory #17002 üzenetére
Ezt is cáfolnom kell...
Miután fotóztál és elmentetted, felkínálja hogy megoszthatod a többiekkel ha felrakod a "kirakatba".
Rakd fel, majd menj az fm.netre és jelentkezz be, ott lesz a kép a profilod alatt a Galériádban. -
Crazyman33
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #16067 üzenetére
Én Eneloop akkuval használom régóta semmi baja kontrollernek..
(#16071) MunezXBK
Én 8 ezerért vettem 8 db 1900mAh Eneloop. Saját töltő nem kell, ha nem akarsz gyors töltőt.
A sima töltőjük olyan mint a többi, csak el kell adni azt is valahogy.Az én szemszögemből nem érte meg, a Te 6ezres cuccod. hehe
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Krisz0630 #16003 üzenetére
ott az aláírásomban a weblap címe.
Nevezel valamelyik versenyre, ha aktív tagja leszel a csapatnak később virtuális tagkártyát kapsz, majd utána saját rajtszámot választhatsz.
Jövő héten induló 4 hetes Köridő bajnokságon ráadásul egy éves Goldot lehet majd nyerni.
És nálunk sosem az első viszi a nyereményt, hanem sorsolás van, hogy mindenkinek esélye legyen. -
Crazyman33
senior tag
válasz
samugalaxys #15613 üzenetére
Nézd az aláírásom. Vannak páran akikkel gurulhatsz, akár szervezett versenyeken is.
Ja és nem kell megijedni. Mindenki talál ellenfelet! Kezdők is nyugodtan jöhetnek!
-
Crazyman33
senior tag
Én gondoltam, hogy nem mostani vélemény, mert látom a változást. Csak Te nem írtad oda, pedig azoknak szólt a kommented akik nem játszanak vele.
Dehogy vettem személyes sértésnek.
(#15093) dunc
Lobby rendszer
Ugyanolyan jól kezelhető (viszont menteni nem lehet). Ahhoz hogy tuningot vegyél már nem kell kilépni a lobbiból, közvetlenül is eléred. Az autókölcsönzést is.Aukciósház nincs.
Tuning-festés adok-veszek van, de nem pénzért megy, és kicsit más a rendszere az egésznek.
Ajándékozás viszont nincs. -
Crazyman33
senior tag
Hogy jobb az FM4, mint az FM5, azt max tavaly novemberben olvashattad...azóta nem kevés frissítés jött. Ha jól emlékszem már 40 Giga felett van a játék, persze ebben benne vannak az autók is. Akik most veszik, azok felkészülhetnek egy kiadós update letöltésére.
Sok mindenben jobb, mint a 4. Nálunk aki váltott az mind dicséri, és csapattalálkozón kipróbálták az Fm4-es tagok, nagyon bejött nekik is. Márpedig kis hazánk legnagyobb Forza közösségében vannak HC fanok.
Tény, hogy kevesebb autó és pálya van, ezt senki nem vitatja. Ja, és a fejkövetés még mindig kaki. De ezer más dolog kárpótolja a virtuális benzingőz szerelmeseit. Jobb fizika, jobb gumikopás, jobb tuning, van szélvédő, üvegek törnek, szebb cockpit nézet, pályák élethűbbek, stb. még sorolhatnám mennyi hasznos újítás van. A grafikáról nem is beszélve.
Amelyik HC Forza fan szerette a 4. részt, az az FM5-t imádni fogja.
(#15086) Landon
Nálunk senki nem panaszkodott hibára. -
Crazyman33
senior tag
válasz
Krisz0630 #14202 üzenetére
Itt van mi volt abban a frissítésben. [http://bit.ly/Augusztusi_Update_és_autók]
-
Crazyman33
senior tag
Ennyire kevesen váltottak még. Sokan a hivatalos megjelenést várják, míg mások meg az anyagi vonzata miatt nem tudnak váltani. Nem kevés, főleg ha valaki kormánnyal tolja.
Múlt héten volt két napos találkozónk, ahova vittem mindent hogy megismerjék az új részt és az új kormányt a Forza4-es tagok is. Hiba nem volt, mindenkinek nagyon tetszett. Tehát várjuk az itthoni megjelenést.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
XFishboneHUN #13099 üzenetére
Az ellenfeleket mi is várjuk már nagyon, mert most csak 7-9 nevező van az online futamainkon.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Studiossrác #13029 üzenetére
"Ezen kívül ami még érdekelne: milyen játékokat kaptatok eddig a gold tagságotok mellé?"
Itt láthatod: [link]
-
Crazyman33
senior tag
Létezik olyan játék, ahol van magyar nyelv, ám ez nem jelenik meg választható opcióként. Ezeknél a beállított régió alapján automatikusan azon a nyelven fut a játék.
Ezeknél soha nem fogod előhozni, csak ha Hungary lesz beállítva. Szerintem SütiGTi erre gondolt.Az a baj, hogy ezeket külön sehogy nem jelölik a játékoknál. Jó lesz már ha hivatalosan itthon is megjelenik, ilyennel sem kell görcsölni...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Silent77 #11323 üzenetére
Igen, régen úgy volt. Nekem is be kellett vinnem a UPS-hez, pedig nem is itthon gariztattam. Viszont vissza már házhoz jön.
Ha csere készüléket kérsz, na azt kihozzák rögtön ha akarod, csak ahhoz meg le kell rakni majdnem a teljes árát megint.
Bulika!
Hazánkból az első naptól kezdve be lehet regisztrálni, az sosem volt helyhez kötve. -
-
Crazyman33
senior tag
Nem, Bécsből ment a csehekhez, és oda is érkezett minden.
Ez kérdeztem akkor itt a fórumon, hogy vajon innen is feladhattam volna? Senki nem tudott rá válaszolni.
Az kinti ügyfélszolgálatos rákérdezett, hogyan lehetséges hogy magyarországi címre lett begariztatva online. Karácsonyi ajándék, a számla bécsi, ment a válasz és intézték.Def26!
Így van, rokon.
-
Crazyman33
senior tag
Kivittem Ausztriába, mert a bolt beígérte vásárláskor, hogy intézi a garit, aztán elhajtottak hogy ezt felejtsem gyorsan el. Persze én is csak szóban kaptam erre ígéretet, papírom nem volt róla. A kinti törvényeket nem ismerem.
Így Ausztriából ment a csehekhez a gép ingyen, a táp pénzért UPS-el.
Aztán a gép Bécsbe jött vissza a csehektől. Az új táp meg Frankfurtból jött Bécsbe légipostával.A gépet nem javították, de rendesek voltak, mert új burkolatot kaptam, mivel eléggé karcos volt már.
Meg egy havi Gold fájdalomdíjként. Másfél hét alatt megfordult a cucc. -
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #9705 üzenetére
Ne a régi gépekben gondolkozz. Speciel a 360-S esetében már egy év a gari pár éve... ahogy a ONE esetében is.
A ONE esetében is viszi hozza a futár (nekem is vitte-hozta), ebben sincs különbség.Guglizd be ezt, érdemes elolvasni egy-két dolgot: szürke importból behozott termékek garanciája
Én sem vagyok jogász, nekem csak tapasztalatom van, és az sem a jófajtából...
Az ingyenes futár dolog sem úgy van, ahogy sokan elképzelik, de erre csak akkor döbbensz rá amikor gariztatni kell... aki nem gariztatta még az meg csak annyit tud, hogy de jó, ingyenes. Nagy lótúrót, ott is van apróbetűsrész.. -
Crazyman33
senior tag
válasz
bulikavagyok #9702 üzenetére
Érdekes amit írsz. Akkor miért megy itt a para?
Vajon miért nem a paragrafusok által leírt módon van ez már több éve, a 360 esetében sem? Semmi köze nem volt ott sem a boltnak az egészhez. Ezt szépen az ember képébe is dörgölték, hogy tök mindegy mit mond a bolt, az MS diktál.
Van pár sor a 360 garancia feltételeiben:
GYÁRTÓI GARANCIA.
TERÜLETEK: Ez a garancia a következő országokban érvényes: Egyesült Királyság, Írország, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Németország, Ausztria, Svájc, Belgium, Hollandia, Svédország, Norvégia, Dánia, Finnország, Portugália, Magyarország és Görögország.
(http://support.xbox.com/hu-HU/xbox-360/repair/xbox-360-warranty)Ugyanez van a ONE esetében is, csak ugye más ország... Hiába hiszed el nehezen hogy nem tudod érvényesíteni, ha ez van leírva feketén-fehéren, hogy a gyártói garancia mely országokban érvényes.
Ezek szerint a magyar törvények kötelezik a boltokat, hogy az MS korlátozott gyártói garanciája ellenére biztosítsák a bolti garanciát.
Köszönöm neked, szerintem sokunk nevében. Akkor ezt a hsz-t lehet linkelni a kérdezőknek. Én is tudomásul vettem. -
Crazyman33
senior tag
válasz
VirsLee #9696 üzenetére
Ez nem egészen így van...
Az MS nem úgy ad garanciát egy gépre, hogy "itteni" meg "nem itteni" példány. Szép is volna.
Minden eladott termékére garanciát biztosít. Csak jelen esetben van olyan ország ahol érvényesíteni tudod és van ahol nem.Ennyi a történet.
A boltok nem kötelesek vállalni a gariztatást. Aki az ellenkezőjét állítja, attól szívesen várom a megfelelő paragrafust. (gyártói garanciás termék és szürke import a kulcsszó)
Én is nagyon örülök annak amit pzstm írt és ez tényleg korrekt dolog. Bár igazából akkor gratulálnék nekik ha valaki tapasztalatból írná ezt le, és nem úgy hogy ezt mondták. Az 576 tényleg más tészta mivel hivatalos viszonteladójuk (bár nem értem miért pont ők, mikor a pl. Konzolvilág tuti nagyobb forgalmat generál az MS-nek.)
Ne felejtsétek el hogy ezekre gyártói garancia van amit az MS vállal, nem összekeverendő a bolti garanciával! és akkor még ehhez jön hogy szürke import!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés