Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Igen, a kontroller így jelzi ha merülőben van az elem, jópofa megoldás mert aki épp nem figyeli hogy tölteni/cserélni kell annak is feltűnik legalább
(#5433) kovsol elvileg az egész motort újrairták jóformán az alapoktól next genre, még engem is elgondolkodtat pedig nem vagyok nagy koraras de az a megvalósítás !
-
DonDennis
senior tag
IGN szerint mint fizikában mint grafikában az egyik olyan játék a nem sok közül az induló nevekből, ami megéri az "true next gen" elnevezést, de ezt PS4 fórumban már írtam.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Madwe
nagyúr
Mennyit bír 1 szusszal kb, nem figyelted? vagy nagyon függ attól hogy mit teszel bele?
DS4 7 óráját gondolom körberöhögi
Mondjuk nekem elég ha 3-4 órát bír, sajnos, mert annál többet kb soha nem tudok szabadidőmből ilyenre fordítani, hétköznap még kevesebbet, de emlékszem még azokra a régi szép időkre amikor a 7 órás akkutöltés is gondot okozhatott volna 1-2 hosszabb szessön alatt, uh gondolom sokaknak ez fontos lehet[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Nincs senkinek Zavvi kódja?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Mindenki játszik?
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #5460 üzenetére
Passszzz.
Nekem az 576 mondta, ha gond van oda vigyem be...
Más elképzelésem nincs.
Asszony TV-zik!Akarok venni + Controllert meg Charge kit-et találtam 22500 ért, de jó lenne egy zavvi kód !
-
gianni85
veterán
válasz Zjunior #5461 üzenetére
Na ezt magyaráztam én is egy másik topic-ban, hogy a boltnak kötelessége intézni a garanciát, ha számlával eladta neked és hivatalosan nincs még viszonteladó az országban. Jól le is lettem hurrogva, hogy ez nem így van. Na itthon lehet én is csak az 576-tól vennék és sunyi konzolboltok kilőve.
-
Zjunior
veterán
Zavvin 39,99£ a Ryse of Rome ès Forza 5.
-
Zjunior
veterán
-
Elderath
őstag
Akkor, ha jól értettem topikból egy UK accal pl lehet magyar bankkártyával simán vásárolni új boxnál a UK storeból?
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
drkbl
őstag
Ars’ resident racer takes a second look at Forza Motorsport 5
Does Microsoft's latest console racer need an early pitstop for repairs?A felhőből lehúzott festéssel
-
Def26
félisten
Tegnap elég jó áron sikerült cod ghost -ot vennem. Hát single része szerintem eszméletlen jó lett. Iszonyat hangulatos, pedig én mindig is battlefiled -et szerettem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madwe
nagyúr
Amazonon nézzetek rá bf4re 360ra, és onnan lehet jobban kijöttök egy upgrade-el! Tegnap ps3ra 25 usd volt egy ideig a digital, sikerült is megvennem, így a végén összesen 35usdért enyém lett ps4re, hasonló trükk xnél is működik, csak nem tudom most épp mennyi amazonon
Szerk: most nézem ez cod ghost, gondolom ott is lehet upgrade-elni, de lehet az nem jóáras... mindenesetre ha usa accon toljátok, érdemes nézni amazont is, pláne ha van hozzá upgrade prev gentől és az esetleg még olcsóbban jön ki!
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Gariztatás hogy megy egyébként? Bolt intézi? Csak mert találtam egy boltot ahol lenne gép, de oda van írva alulra, hogy MS intézi garit, keresd fel weboldalt vagy hívd fel őket bla bla, de én úgy tudom idehaza ez a gari nem lesz, amíg nincs hivatalosan gép nem? Úgy nézem csak simán át akarja a bolt hárítani a garit így viszont nem mernék kockáztatni.
-
Elderath
őstag
dvdgalaxis. Ezt írják, de nekem is gyanús volt...
"Az XBOX ONE gépcsomaghoz HIVATALOS MICROSOFT GARANCIA jár, ami a központi szervizben érvényesíthető. A javíttatáshoz regisztrálás szükséges, mely online vagy telefonon keresztül kezdeményezhető. A Microsoft minden XBOX ONE konzolhoz garanciát ad. Ha szeretnél többet tudni erről, hívd a Microsoft zöld számát (Vezetékes telefonról díjtalan): 06 80 / 01 85 90, vagy keresd fel a hivatalos online szervizközpontot."
-
MunezXBK
nagyúr
Most beszéltem 576-tal, az itteniben is van pár darab One. Kintről hoztak néhányat, előrendelőknek. Persze nem mindenki vette át, 1 most is van. Majdnem elindultam érte, de 180k.
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #5486 üzenetére
1.5 hónap Live-ot, esetleg.
-
boost
addikt
A lelkedet
-
MunezXBK
nagyúr
De a Forza-t is kinek? Aki mostanában vesz, mindenki megkapja hozzá, nem?
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #5482 üzenetére
Psn-en van egy olyan rész hogy ps3-ps4 upgrade s ha megvan az accodon a digitális prev gén ott ad upgrade lehetőséget 10usdert, dobozosban meg benne van a kód! Liveon nem tudom hol van, de lennie kell valahol! X360 nem kell hozza, az egész intézheto gép nélkül, online felületen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest