Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz MasterMark #205252 üzenetére
Miért ne kapnám meg
Ha van Gold Live szolgáltatásom és aktiválok rá/mellé egy gamepass-t akkor UGP lesz.[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Hónap végén
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gebriel
veterán
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #205259 üzenetére
JC4 mekkora buko volt Istenem. Es mar veszik is ki a GP-bol.
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #205259 üzenetére
basszus ebből 3 cím le is van töltve.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
NoOne1976
őstag
válasz MasterMark #205257 üzenetére
De lesz belőle ultimate. Game pass for pc is aktiválható. A 3 hónaposat 2 hónap ugp-re konvertálja át.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #205268 üzenetére
Ez sima Snake Pass vagy Snake Pass Ultimate?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
válasz parandroid #205268 üzenetére
batman, snake és a tomb...
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #205269 üzenetére
Szerintem Snake Pass for PC.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
Csutulu és Battlefront tölthető, vehető!
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Most vittem végig a Sam's story-t, a metro exodus kiegészítőjét.
Játszik itt valaki más is vele?
Nekem olyan szaggatásokat produkált, hogy nem akartam hinni a szememnek.
A vége felé volt egy rész, ahol vagy 5 fps volt a képfrissítés, de újraindítás után sem lehetett több húsznál.
Kíváncsiságból kicsit nyomtam még utána az alapjátékot, azzal nem volt semmi gond,és még a textúrákat is szebbnek láttam. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz HartgeH3-2.8 #205235 üzenetére
Új gépről, vagy mobilról/tabletről próbáltál bejelentkezni esetleg ez előtt?
Live-Die-Respawn
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
Prowler
senior tag
válasz csuvicsuva #205272 üzenetére
Battlefrontot vittem is, nagyon köszönöm!
Veremivadék Undorkutya
-
Def26
félisten
válasz parandroid #205275 üzenetére
gyerek bohóckodik vele.
Amúgy Ti mennyi idősen adtatok kontrollert a gyerek kezébe?
-
AMD Power
titán
Mar zsakoltam is oket!
-
pzstm
titán
köszi szépen, be is húztam őket.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
válasz Def26 #205278 üzenetére
7, de azt is csak azért, mert a nővére kapott telefont és valami neki is jár.
Életkori korlátozással, hétközben 1 óra, hétvégén napi 3.
De alapvetően a 10-12 évet céloznám be vele.Az is igaz, hogy én már 6 évesen a gép előtt ültem, de azért a C64 még nem volt képes elvenni az ember életét.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Prowler
senior tag
Sziasztok, Cdkeys-en vásárolt kódok globálisan is működnek ugye?
Két amerikai barátomnak szeretném megvenni a SW Battlefront 2-őt ily módon.
Veremivadék Undorkutya
-
válasz Def26 #205278 üzenetére
4 évesen, de csak 6 éves körül lehettek, amikor már játszottak is vele. Én játszottam valami autós játékkal, vagy legos játékkal, ők meg csak nyomkodták a gombokat. De az osztálytársaik is 6-7 évesen kezdték. (már ahol van konzol ugye, mert itt sincs mindenkinek.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #205292 üzenetére
Én épp ezért nem játszok amikor otthon/ébren vannak. Ne lássák hogy én tolom...
-
Peat76
őstag
Nálunk a nagyobb 8 lesz, amikor megengedem neki hétvégén játszik 1-1 órát a Forza Horizon 4-el! Emlékeim szerint én 14 évesen kezdtem..😃
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Wesder
félisten
Én 4-5 évesen kezdtem még NES meg C64-gyel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Újabb noob kérdéssel fordulnék hozzátok, aki unja ezeket légyszíves görgessen tovább.
Szóval amit vettem a minap és első xbox konzolom (One S), van a kontrollerben 2 db Varta tölthető akku. Ha jól értettem az összefoglalót, akkor ezt nem tudom úgy tölteni, mint pl. A PS-nél, hogy USB kábelen rádugom a boxra és feltölti, hanem mindenképp egy külön AA-s akkutöltő kell?
Illetve másik kérdés, hogy nézegettem a használt játékokat, de egy GTA V is 5k körül van pl. És megnéztem ezt a Game Passt, találtam olyan hirdetést itt a HA-n, ahol 5k-ért adják a 3 havit, ebben benne van a GTA és még sok játék, amivel szívesen játszanék, de alapból drága lenne, pl. Forza Horizon 4, stb.
Érdemes ilyen helyekről venni vagy van benne valamilyen átverés?És ezzel kapcsolatban még egy kérdés. Ha elkezdem a karriert a GTA-ban a gamepass alatt, majd a lejárta után inkább lemezesen veszem meg a játékot, akkor a mentett játékok megmaradnak vagy újra kell kezdjem az egészet?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest