Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
F_Peter
őstag
válasz Beniii06 #180700 üzenetére
Az más volt mint most. Az Fpp EU-ban szerintem le is volt tiltva, legalábbis soloban. Azóta ezen változtattak egyszer, de játékos most sincs elég Fpp-be, mindenki Tpp-ben tolja.
Most viszont Tpp-ben bármelyik módban előfordul, nálam kb. 10-ből egyszer.Maxxy10: annyit ír, de nem teljesen valós, mert anno a home gépemen is számolta, ha be voltam jelentkezve, akkor is ha nem az én accom játszott. 1300 körül lehet a valós. ☺️
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #180698 üzenetére
Addigra csak megcsinálják, már most kész zendülés van...
-
szimszonos
őstag
válasz Maxxy10 #180702 üzenetére
Azt hozzátenném még ha nem is teljesen idevaló,hogy a jatékban eltöltött órákkal fentartásaim vannak.Egy példa 72 óránal jartam az Assassin Black Flagben minden küldetés,fő és mellék,gyűjtögetnivalók 100-200db kb megvolt,200 hajó lezúzva,4 legendáshajó is köztük,tehát szinte minden.Gondoltam hajókázok,halászok egy kicsit,2-3 órat jatszottam vele.Nagy meglepetésemre utana megnéztem,és már 133 órát mutatott a játékidő.Ez lehetetlen mert kb 3 hetet játszottam vele napi 3 órát kb atlagban.70 óra volt a reális maximum amiből 133 óra lett 3 óra jaték után mikor másnap megnéztem.Tehát nem mindig tattom megbízhatónak ezeket az adatokat.Telefonon az Achievements appot meg az Xbox appot használom,mindkettőn megtudom nézni a játékokban eltöltött időt.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz szimszonos #180707 üzenetére
Ubisoft appban nekem kb. pontos mind.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Ernesto78
aktív tag
Szeretnék venni egy Kinectet az xbox one x mellé és most megtudnám venni az adaptert 7eFt-ért ami 2.0-ás. Ehhez az adapterhez csak xbox one kinectet lehet használni és az is 2.0-ás kell hogy legyen vagy lehet régebbi is, esetleg 360-as kinect is? köszi
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz F_Peter #180714 üzenetére
Nesze neked random event, ami nem is random.
2. végigjàtszàsom. Gyanakodtam is rà. Mondjuk inkàbb ilyen "spoiler" mint a màsik topikban a szerencsecsomag leírja mi a vége a jàtéknak és nem képes hasznàlni spoiler tag-et.
Az első résszel nem jàtszottam így szàmomra igen is nagy spoiler volt.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz Wesder #180715 üzenetére
Van könyv is hozzá, ha a 2.végigjátszásod akkor neked nem sok spoileres lesz benne. 370 oldal leírás a játékról, mindenről de szószerint mindenről. Én megvettem eredetibe valódi könyvbe de a legnagyobb magyar torrent oldalon is fent van digitálisan.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wesder
félisten
válasz Madoc #180718 üzenetére
Nem szeretek könyvet olvasni, de ràkeresek. Gondolom angol. Remélem talàlok rendes könyvet, mert PDF-ben nem lenne jó olvasni. Köszönöm a tippet.
30€ a Collector's Book. Nem is rossz az àra.F_Peter
Igazad van, legközelebb ezeket is spoiler alà rejtem.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #180721 üzenetére
Tudom, de a Collector book nagyon szép, kár hogy én a segítségek egy jó részét inkább netről szedtem le, mert a térképek egy része nagyon kicsi, illetve van azért sokminden amit nem ír le (valamint van pár darab hibás segítség is, de azok szerencsére olyanok, hogy ha aszerint csinálod akkor túl is teljesíted a követelményt (itt a Gold medál vadászatra kell érteni).
A Collector book annyiban több, hogy kemény borítós, jobb minőségű a papír, és van benne egy karakter art rész is
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #180723 üzenetére
Nem tudom, hogy bele lehet nagyítani. Ismerőseim közül mindenki a könyvet vette meg. Talán ez ügyében még kellene olyant kérdezni aki a digitálist vette meg.
De ez már messze off topic ide.
Amúgy te is a 1000G-t vetted célba?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #180669 üzenetére
Ha lenne ilyen lila X-ből is, lehet lecserélném a Scorpiot.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
negyven2
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
iOS13 már fogja támogatni az Xbox kontrollert. xCloud.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Előrendelhető a The Surge 2
Ár: 17.990.- HUF
Megjelenés: 2019.09.23.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #180727 üzenetére
meg az iPadOS és tvOS is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
useless
aktív tag
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale + Publisher Sale
Ez a hét sem túl erős..
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
Wesder
félisten
Mindenki vàrja itt az új box bejelentést, aztàn mekkora pofàraesés lenne ha nem jelentik be.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Bird
addikt
válasz l.skywalker #180740 üzenetére
Applikációra és nem játéka gondolt a kolléga szvsz.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Chaser
legenda
válasz NoOne1976 #180736 üzenetére
már látom ( : elvileg ezek megkapják a discountot
"Great savings on hundreds of titles. Get amazing deals on hundreds of games including those blockbusters you’ve been meaning to pick up like Mortal Kombat 11, Sekiro: Shadows Die Twice, Forza Horizon 4, World War Z, Tom Clancy’s The Division 2, Sea of Thieves, NBA 2K19, Anthem, and Call of Duty: Black Ops 4 Spectre Rising Edition. Full games are starting as low as $19.99, making it easy to add to your collection."
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
válasz Wesder #180733 üzenetére
Szerintem nem fogják, én arra tippelek.
Nagyon drukkolok az Xboxnak, hogy jól sikerüljön a következő genje, ha már ebben elhasalt komolyan, jobbat tenne a verseny is a piacnak, meg minden játékosnak.
Jó és új IP-k kellenének, nem a régi, lerágott csontokat fejni, és továbbvinni a remek hardvert, amit az X1X-szel csináltak!
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz frankdelgado #180746 üzenetére
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz frankdelgado #180746 üzenetére
Tényleg hatalmasat bukott az ms a tavalyi évben a 29,7 milliárd dolláros összbevételt nézve:
Az Xbox nagyot teljesített, a játékos bevétel 45 százalékkal, 2,7 milliárdra nőtt. Igaz, a Microsoft is elismeri, hogy ebben inkább az van, hogy a tavalyi negyedév (amelyhez a mostanit hasonlítjuk) kimondottan gyenge volt, később pedig hatalmasat húzott az Xbox One X, ennek lendülete érezhető most is, a hardveres bevétel (a tulajdonképpeni konzol) duplázott forgalmat generált. A játékoknál már korántsem ekkora a lendület, de ott is volt 36 százalékos növekedés.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Ő a piaci részesedésre gondolt szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest