Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz MasterMark #150401 üzenetére
nem ismertem ezt a konzolos töltést,így nem volt világos,csak az tűnt fel,hogy hamar merül.
-
jeni
félisten
válasz MasterMark #150403 üzenetére
mondjam azt a 2 órát?
-
törölt tag
Aki torrex pro-t használ , írna egy privit? Nem értek 1-2 dolgot! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz MasterMark #150408 üzenetére
utólag gondoltam rá mert 4 órát írtak erről.
biztosan nem volt töltőn annyi ideig,pedig fehéren jelzett a LED utána -
Gebriel
veterán
Sziasztok,
X-en milyen headset van ami a Sony Playstation Wireless Stereo Headset 2.0 megfelelője?
Ha nincs ilyen, mit tudtok ajánlani ami tud Virtual Surround Sound 7.1-t?
Koszi[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok. Egy oraja vett storeos jatekot vissza lehet teritettni, mint pl steamen? Koszi.
-
Wesder
félisten
válasz rumos XIII #150411 üzenetére
Attól függ mire vetted? Ha kàrtya vagy egyenleg, akkor igen, ha Telenor egyenleg, akkor sajnos nem. Ha nincs a rendelési előzmnyeknél refound, akkor írj a supportnak chat-en.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rumos XIII #150413 üzenetére
Úgy érti, hogy mivel fizetted. Van egy szabályzat, ami alapján térítenek vissza: [link]
De sok esetben a vásárlási előzményeknél nem jelenik meg a "Visszatérítés" opció - ilyenkor ha írsz angol chat supportnak és kérsz visszatérítést, akkor egyéni elbírálás alapján megadják neked.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
jeni
félisten
Hello!
Nem tudom melyikben olvastam ,hogy az One S és a X tudja a Kodi kezelését.
Tudtok erről valamit? -
rumos XIII
aktív tag
válasz l.skywalker #150414 üzenetére
Nagyon koszonom. Most vettem hasznaltan egy one s-t, pubg-hoz nagy remenyeket fuztem, de hatalmas csalodas.
-
MasterMark
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz rumos XIII #150418 üzenetére
Az még hivatalosan is Early Access-ben van, szóval vannak hibái
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zzola
titán
A PuBG-ből miért van 2 a letöltési menüben? Eddig egy volt...
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Hírek 2018.07.30- a Bethesda elkötelezett a single player játékok fejlesztésében, mint a Starfield vagy a The Elder Scrolls 6 [link]
- az EA a sikeres játékaihoz a Fortnite-hoz hasonlóan cross-play-t szeretnének [link]
- Resident Evil 2 Remake gameplay [videó] [link]
- Blockchain-t fog használni az új Xbox Scarlet Cloud nextgen console? [link]
- Hamarosan minden jelentkező kap meghívót Halo: The Master Chief Collection tesztprogramjába [link]
- egy viszonylag hosszú, viszont annál érdekesebb írásban vezeti végig a GameInformer, hogy az Xbox milyen nagyszerűen építette fel újra a kapcsolatot a közöséggel [link]
- a Vigor fejlesztői pozitívan csalódtak az Xbox One X erejében, a játék X enhanced címen fog megjelenni [link]
- Jump Force - Supercut [trailer]
- a második részben talán épp sikerül megugrani ezt a szintet, de az első Destiny népszerűsége még mindig töretlennek látszik, olyannyira, hogy a Bungie nemrég kiadott egy könyvet a Destiny Grimoire címmel [link]
- a SkyBox Labs korábbi másik Halo játék után a készülő Halo Infinite játék fejlesztésében is részt vesz [link]
- az év vége felé várhatóan megkapja a Star Trek Online játék a Discovery kiegészítőt [link] [trailer]
- Cyberpunk 2077 karaktertípusok és fejlődés [link]
- Battlefield V: tanultak a Star Wars Battlefront 2 hibájából, hosszútávú szolgáltatással számolnak [link]
- kiadta az első negyedéves (apr-jun) pénzügyi eredményeit az EA [link]
- Naruto to Boruto: Shinobi Striker Combat Battle [trailer]
- két új játékmóddal bővül a Vampyr még ezen a nyáron [link]
- Alpha és Alpha Skip Ahead Insider tagok számár elérhető a Realm Royale Beta [link] (nekem mondjuk nem jelenik meg)
- az EA nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer (tekintve a Fortnite sikereit( egy önálló, ingyenes (F2P) battle royale játékot adjon ki [link]
- PUBG fejlesztő: Bármibe tudunk battle royale-t építeni [link]
- a szeptember 4-ei megjelenés előtt még lesz egy reveal stream a Destiny 2 Forsaken kiegészítőjéhez, amelyben az új fegyverrendszer hatásait fogják bemutatni a PvP-ben [link]
- egy rövid trailerben láthatóak a készülő Shadow of the Tomb Raider játék mozgási technikái [link]
- az Amazonon megjelent a PDP legújabb chat headset terméke. 14,99$ [link]
- a Bethesda tisztázza a Fallout 76 bétája körül kialakult félreértéseket [link]
- több mint 80 órányi tartalom lesz a Kingdom Hearts 3-ban [link], de van olyan 8 Disney licensz, ami nem jelenhet meg a játékban [link]
- visszatért a Guided Missile a Fortnite-ba. [link]
- női karaktert is lehet az NBA Live 19-ben választani és testreszabni [link]
- Multiplayer mód érkezik a Battlestart Galactica Deadlock játékhoz [link]Xbox Insider
Alpha & Alpha Skip Ahead 1810 - 7/29/18 [link]
Delta & Omega Ring 1806 - 7/29/18 [link][ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty Black Ops 4 betat kiprobalja itt valaki Xboxon rajtam kivul?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #150426 üzenetére
Kod kell, en Redditen szereztem ingyen, de 1-2 euroert biztos lehet venni ebayen.
Maga a beta zart lesz, hivatalosan csak elorendelessel lehet bejutni.
Live-Die-Respawn
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #150421 üzenetére
Amúgy látszólag ráfeküdtek a boxos verzióra, mert folyamatosan jönnek a javítsok és az updatek.
Szerintem mostmár S-en is megoldották a legtöbb kritikus hibát.
X-en meg már a jobb textúrákon dolgoznak.Zzola: a Pts a public test server.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Remélem a maradék 4 hónap is jó lesz MS-nàl GWG tekintetében.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
El Gringo
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy mi a f.szért nem működik a W10-re való streamelés?
Hálózatminőségi probléma merül fel 2 másodpercen belül.Reseteltem a konzolt, akkor jó volt, de minden restart után nem fogom resetelni.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
rumos XIII
aktív tag
válasz MasterMark #150419 üzenetére
Bugos, ronda, mikro laggos. Gépen játszottam vele, azt mertem gondolni, hogy talán még jobb is lesz, mert ott lowon ment csak. Tévedtem.
Szóval ha jól értem, írnom kell egy levelet a supportnak, hogy refundolni szeretném, indokolni is kell? Ha igen, milyen mélységekig kell elmenni? El is utasíthatják, szóval egyáltalán nem biztos, hogy elfogadják?
Köszönöm! -
El Gringo
senior tag
válasz oriic #150433 üzenetére
kábellel, persze.
ipv4+dmz: ezt csinálta akkor is.
most ipv6-tal megy, most ez van, ezzel is ezt csinálja. Teszt hibátlan. Konzolreset után érdekes módon működött, míg újra nem indítottamXbox és Xbox béta app-pal is béna.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
Solten
őstag
Valamint 14 nap gold ha meg mukodik (orizgetem mar egy ideje - aktiv elofizetessel nem mukodik): [link]
Saor Alba
-
F_Peter
őstag
válasz rumos XIII #150434 üzenetére
Fura, mert kb. két hete történt patch óta mi nagyon ritkán láttunk bugot.
Pedig direkt ezek figyelés miatt játszottam S-en is. (X-en Patch előtt is rendben volt).Nem tudom hogy Early esetén is van e visszatérítés, de egy próbát megér.
-
mike1334
veterán
válasz rumos XIII #150436 üzenetére
Early access játéknál főszabály szerint nincs refund, de neten olvasni olyan sztorikat, hogy supporttal történt csevegés után visszavették.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
rdt89
addikt
Kaptam az xbox-tól egy kódót 75 platinum gift-ről, mivel nem használok ilyet, így felajánlanám a közösségnek.
V39TP-7YR9K-XWDPH-9XC6C-WJ7QZ
-
v-man
őstag
hali,
a 3 havi akciós game passt ajándékba véve nem lehet megvenni az akciós áron vagy én vagyok béna? kösziXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Adott egy xbox one S amivel a következő a problèmám. Van live gold szolgáltatásom ès game pass is. Tegnap mèg minden okès volt, ma meg már szinte bárhová lèpek a boxon belül ez a felirat fogad:
Please give it another try. If this happen again, let us know ny entering 0x80070bfa at xbox.com/errorhelp so we can investigate. You may find help your task here on Xbox. From Home, press the menu button on your controller, then choose help.
A live megy, mert fifával kipróbáltam. Viszont játèkot nem tudok letölteni, na meg kb semmit sem csinálni. Esetleg valakinek 5let? Válaszokat köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest