Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Triathlete

    senior tag

    Számomra a cél a játékban valahol a fő karakterrel könnyedén elérhető felszerelés megszerzése, (jelen esetben ilvl930-940 között) nagyon magas szinten valószínűleg nem is tudnám művelni a dolgot, és nem is akarom magam fülessel a fejemen, késő esti raidelésen látni.

    A kiskarakterezés, a más stílusok megismerése, és fejlődés sokkal több örömet, élményt ad számomra. Viszont nemrég ez úgy nézett ki –legalábbis nálam- hogy LFD, addig álltam valamelyik aukciós házban, pár perc és jött a behívó. –Igen DPS-sel is. Most viszont értelme lett, a questeknek, hogy Silvermoon melletti kezdőterületet ott kellett hagyni fél óra játék után mert már lvl12 voltam, majd Ghostlanden is kb. 20perc után mert megvolt a 15-ös szint és lehetett menni instázni. Most ezeket a roppant bonyolult, szövevényes (irónia) küldiket végig lehet vinni. Nekem ez tetszik. Az már kevésbé, hogy tegnap instában egy mobért 180 körüli XP-t kaptam, míg Durotar mellett küldizés közben 380-390 járt. Persze instában elvileg 5-en ütjük, öt felé kéne osztani, így e tekintetben nem is annyira rossz, de ugye minden csak hiedelem, megszokás kérdése. A jót könnyű volt.
    Elsőre furcsa volt nekem is a felállás, hogy dungeonben úgy cserélődtek a tagok, hogy követni is nehéz volt, de aztán szépen helyreállt a „rend”. A hosszabb harcok alatt jobban megismerhetem a karakter képességeit, mivel nem három percenként jönnek a szintek, amikor is nem volt idő azt a spellt sem kipróbálni, amit most kaptam, mert már volt mellette megint kettő, de ugye nyomni kell az LFD-t mert hát legyünk mihamarább 110-esek. Én a problémát inkább ebben látom, ami sajnos általános lett a világban, hogy nekem minden jár és el akarom fogyasztani a világot, minél hamarabb legyek maxos, minél több karival.

    Szóval tegnap az a másfél óra amit a 42-es SUB-Rugóval töltöttem tartalmasabb volt mint előzőleg a main MM-Huntert feltornázni, 0-ról 80-90-re. Nekem tetszik, hogy kicsit lassítva lett a dolog, persze ez csak egy vélemény a sok közül, de ha valaki nagyon siet megvan a lehetőség boostot venni.

    #78389 +1

    KovacsK85 / Kovács Krisztián

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés