Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz func93 #66850 üzenetére
Hát attól függ mi an melette raiden. Legalábbis paladin és főleg disc pap mellett érezhetően kevesebbet lehet teljesíteni, bár igaz ez nem csak a dudura érvényes.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #66848 üzenetére
Mikor volt open béta WoW-ból? Én nem látok egyet sem, épp a MoP béta után mondták, hogy onnantól kevesebb tesztelőt fognak meghívni.
Dinasti: Noxxicnak nem szabad hinni, kicsit is komolyabb emberek minimum gúnyos félmosollyal reagálnak, ha szóba kerül.
-
laceszgamer
addikt
válasz k.kristof #66852 üzenetére
Ja hát ezt az opent ugy értettem, hogy bárki mehetett rá, aki bejutott, nem csak a nagyon szük kör.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #66855 üzenetére
De az nem open, ha csak az jut be, akit meghívtak, vagy kapott kulcsot nyereményjátékon.
-
OgreImre
senior tag
válasz k.kristof #66852 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a WoW európai indulásánál 2005 február elején volt 2 hét open béta. Arra már nem emlékszem, hogy ez tényleg open volt-e, vagy nagy tömegű jelentkezéses/meghívásos alapon ment.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
lakisoft
veterán
Nálatok is gond van a logolással és a karakter választással? Nagyon lassúvá vált a patch óta.
- Árad -
-
Telda
addikt
Hali!
Állítottak valamit a populáció kijelzésen?
Ragnaros, Outland, TN medium
Arathor, Hellfire low -
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz feri1014 #66864 üzenetére
Pár évig még bírni fogja de azért erőteljesen érezni hogy már erőteljesen megindult a lejtőn jó ideje.
-
feri1014
senior tag
válasz laceszgamer #66865 üzenetére
Egyetértek, pár kieg még van benne azért, de ha a Legion nem lesz jó, azt meg fogják érezni.
-
laceszgamer
addikt
válasz feri1014 #66866 üzenetére
Most sacc 4-5 millió játékosa lehet. Legion kijövetelekor talán megint felugrik 6-7 körülre. Aztán már kiegtől függ mi lesz, de ha nem azt hozza amit kéne akkor nem fog újra csak 4-5 millióra csökkenni, inkább alá.
-
Dinasti
senior tag
Ezt a noblegarden eventet kiskarival meglehet csinálni? 50es karim a legnagyobb. És menyi idő kell neki kb?
-
thomeef
őstag
válasz laceszgamer #66865 üzenetére
Amíg milliók játszanak vele addig a játékosok semmit nem fognak érzékelni abból hogy csökken a poluláció. Ha 100.000 lenne az össz játékos akkor sem éreznénk semmit belőle, kevesebb battlegroup lenne és kész. Szal az a pár kieg az kitarthat még 20 évig is akár. Kár ezen pörögni.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz laceszgamer #66872 üzenetére
Azon csak azt veszed észre, hogy mennyi a (connected) realm(ek) populációja. Arathor(+Hellfire) fővárosai jelenleg népesebbek, mint Cataclysm közepén voltak, amikor jóval több előfizető volt.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Dinasti
senior tag
Ha törlök mondjuk 3-4 kisebb karit 20-30 közöttieket akkor azzal a visszaállítási lehetőséggel bármikor és bármenyi karit visszaállíthatok?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Dinasti #66874 üzenetére
Havonta csak egyet állíthatsz vissza, illetve:
Legalább lvl10-eseknek kell lennie
10-29 lvl között csak 90 napon belül állíthatóak vissza
30-49 lvl között 120
50 fölött bármikor.De lvl30 az kb. 4-5 óra alatt meg van ha már jobban ismered a játékot
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
func93
senior tag
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Dinasti
senior tag
válasz Lirion #66878 üzenetére
Combat-Sub felállásban húzom. igy jónak tűnik.
Más: Azt mi okozhathatja (gondolom add-on) hogy nem látom a partytagok "fejét" bal oldalt. Töröltem már minden addont ujraraktam de semmi. Tehát ha partyba vagyok csak a healbotnál látom hogy hányan vagyunk 1 csoportba. Valami beállítási gond lehet? -
hunvarlan
aktív tag
Sziasztok videókari vásárlás előtt volnék és nem mindegy hogy 60k hufot költök vagy csak 50k hufot szóval a kérdésem az lenne hogy 2gb vramos videókártyát vegyek vagy kellene a 4gb vramos ahoz hogy akadásmentesen fusson a wow köszi előre is a válaszokat.
-
laceszgamer
addikt
válasz hunvarlan #66882 üzenetére
Nem a vram itt a döntő, WoW elvileg NV-t jobban szereti, bár igazából én AMD-vel sem tapasztalok semmi gondot.
Amúgy egy GTX950-960 vagy Radeon 370-380 körüli kártya több mint elegednő ebben az árban.
-
kenwood
veterán
Alapvetoen a wownak boven eleg a ket giga,de az ujabb jatekok mar kihasznaljak a negyet is.
Viszont 50 korul max gtx950 szintu kartyat kapsz,aminel a gpu olyan gyenge,hogy mas jatekokban sem tudsz olyan beallitasokat valasztani,ami igenyli a 4 gigat.Roviden :
Ha nem tudod megemelni GTX960 4GB szintre a a koltsegvetest,es nem tervezel mas/ujabb jatekokkal jatszani,akkor eleg a 2 giga.
Ha fontos a jo ar/ertek arany,akkor ez ala ne add :
[link]
.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
k.kristof
őstag
Milyen processzorod van, és mennyi RAM-od? Az is fontos, mert lehet, hogy a CPU nem fogja tudni kihajtani a VGA-t, ezért jó tudni azt is.
Egyébként ahogy fentebb írták, GTX950/GTX960. Én nemrég vettem új gépet, a felettem linkelt Gigabyte GTX960-nal, felhúztam Ultrára a grafikát, és 75 alá nem megy az FPS a nagy, nyílt tereken. Raiden megvan általában a 100 is, a zárt környezet miatt.
-
thomeef
őstag
válasz laceszgamer #66884 üzenetére
WoW-ra nem veszünk AMD kártyát, mivel ugyanazon áron 1,5x több az fps Nvidia-val. És AMD-n néha brutál leesik az fps (10-20-ra) még 100k-s kártyán is.
(#66885) kenwood 950/960 között 5-10% különbség van, ha már hosszútávra ajánlasz akkor 970, az már legalább kihasználja a 4gb-ot. De wow-ra egy 750ti is tökéletes, használtan 30k alatt van már...
(#66883) hunvarlan 950gtx-ed vedd, legjobb ár/érték arány most, ez az egyik legerősebb, és már 50k alatt van. De mint fentebb írtam 750ti is gyönyörűen viszi FHD-n a wowot, nem kell ultrára húzni mindent, fölösleges, a wowot nem a gyönyörű grafika miatt játszuk.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
thomeef
őstag
válasz k.kristof #66891 üzenetére
Pedig az élsimítás sokkal többet hoz látványban mint sok fsp evő látvány beállítás amiből semmit nem érzékelsz kb. Egyébként én 950gtx-el minden ultrán, max élsimítással tolom, és ashranon 40v40-nél sem esik 60 alá az fps...Nem hiszem hogy lenne nagyobb erőforrásigény a játékban mint az ashran.
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz k.kristof #66893 üzenetére
Ami nem ad szinte semmit látványban, de sok fps-t eszik: shadow quality, sunshafts, SSAO, depth effecta, lightning quailty, outline mode. Ezeket nyugodtan húzd le. View distance sem muszáj ultrán, 1-2őt visszavehetsz nyugodtan, environment, ground clutter szintén mehet lejebb, liquidből is. Textura fül mehet minden max, élsimítás CMAA 8x asszem, vertical sync off (ez fontos). Nagyjából enny. Jah és a másik beállítás fülön az ingame max fps-t húzd maxba.
Így ki tudod maxolni az fps-t, és mellette abszolút szép marad a game. 950GTX-el a legtöbb helyen 150-200fps így. Arénán, bg-n még több.
Jah hát laptop után elég brutál tud lenni a különbség, én is 2-3 éve váltottam vissza laposról pc-re
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
-
nonsen5e
addikt
válasz func93 #66895 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz rá, de azért a 280X továbbra sem egy gyenge kártya.
Esetleg érdemes lehet már várni pár hónapot a P betűs architektúrákra ha nem sürgős a váltás.A hatalmas FPS-ek titkát az évek folyamán sem értettem meg, hogy nekem miért van raideken kevés, amikor haverok 5-6 különböző gépén is méricskéltem, aztán hiába volt csúcs (NV+Intel) gép, ott sem ment az FPS 60-on hatalmas csatákban, meg 200-on a világban. Lehet aztán csak én vagyok elátkozva. Ezek után már több mint valószínű.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
kenwood
veterán
válasz nonsen5e #66896 üzenetére
raidhez i5/i7 cpu kell.
pajtinak a hd7950 egy fx8150 procival neha beesett 25-re raiden,i7 2600 procival mar sose megy 60 ala (v sync).
a v.syncet kikapcsolni oriasi baromsag,mert melegebb a kartya,tobbet fogyaszt,hangosabb a venti,es kulonbseget nem latsz.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
thomeef
őstag
válasz kenwood #66897 üzenetére
A vsync egy halott technológia, magaddal cseszel ki, te tudod, de azért hülyeséget ne írj. Még hogy különbséget nem látsz...
(#66895) func93 Én az ősszel 270x-et cseréltem 950gtx-re WoW miatt. Közel 1,5x-es fps lett az eredmény ugyanazért az árért. 960gtx már nagyon szép eredményeket hozhat nálad, egy 970 meg aztán pláne.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz kenwood #66897 üzenetére
Panda alatt nézegettem utoljára i7-tel (4770K), és 25 fős raiden, de méginkább a panda fővárosban (gondolom most Ashranban is hasonló lenne) gyönyörűen leugrott 30 felé az fps.
Egymás után néztük 280X és gtx970-nel is."pajtinak a hd7950 egy fx8150 procival neha beesett 25-re raiden,i7 2600 procival mar sose megy 60 ala (v sync)."
Milyen felbontáson, milyen beállítások mellett? Nekem az aláírásomban lévő konfigon minden maxon, 8xMSAA, egyedül a Supersampling off), és simán droppol 30-40 közé 25-ös vagy nagyobb raiden.Kihagytam most 2-3 hónapot, lehet újra összelopok egy kupac hardvert, befizetek egy hónapot és nyomok egy megatesztet.
thomeef: Mi előnyöm van abból, hogy a gépem 190 fps-t számol, amikor csak 60-at tud megjeleníteni a tesco gazdaságos monitorom, azon kívül, hogy hangosabb és melegebb lesz a gép?
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest