Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55865) mumtaz válasza brd (#55864) üzenetére


mumtaz
senior tag

Az utóbbit még lehet, hogy megpróbálom. Bár AutoHotkey-el ment a dolog, a leg nagyobb poén az az volt, hogy valamiért nem vette le a némítást, míg egyszer rá nem kattintottam, amivel ugye ugyanott voltam, ahol a part szakad.

Tehát AutoHotkey-el megcsináltam a scriptet. át is konvertáltam egy EXE-nek. Ezt beállítottam a billentyűzetem egyik gombjára. Elindítottam a játékot, hogy a process megjelenjen és a keverőben is megjelenjen a hangerő csúszkája a játékhoz. Hogy nyomkodtam a billentyűzeten az adott gombot, szépen kivette a némítást. Jöhetett a második menet, mivel eddig is, ha már a játék menüje futott,. akkor ki lehetett venni a némítást, de utána jött menüből egy küldetés indítása, ami már ugye használja a wrappert. Elindítva a küldetést ugye megint lenémított. Nyomkodom a gombot és semmi. Taszkot váltok az asztalra, nézem a keverőt és le van némítva. Nyomkodom a beállított gombot és semmi nem történik, nem veszi ki a némítást. Rákattintok egérrel, akkor persze igen és onnantól már megy az adott gombbal is, csak ez így semmit nem ér, mivel pont azt kéne elkerülni, hogy a játékból taszkot kelljen váltani az asztalra, mert utána már nem lehet visszalépni a játékba.
Szóval egyelőre itt tartok most. :(

Az egyébként tényleg így van, hogy semmit nem lehet megadni, ha csak egy EXE, vagy CMD, vagy BAT van beírva, azt lefuttatja, de, ha van mögötte bármi kapcsoló, vagy bármi, akkor már nem.

[ Szerkesztve ]

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.