Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52726) Crendless


Crendless
csendes tag

Sziasztok!
Felinstalláltam egy 32 bites Windows 7-et (eredeti home premium). A windows update tökéletesen működik feltelepíti a service pack 1-et, utána pedig frissíti magát a winupdatet, majd újraindítja azt. Onnantól kezdve hogy a winupdate újraindul a cpu elkezd 100%-on dolgozni és megeszi a ram felét.. ez az svchost műve, megnéztem. Ha a szolgáltatások között kikapcsolom a windows updatet, a terhelés hirtelen megszűnik.
De frissíteni még mindig nem tudom, ha frissíteni akarom, egyből elkezd 100%-on pörögni a cpu, de az eredmény 3 óra után is egy nagy büdös semmi, nem jut eredményre.
Csak keresi és keresi... órákon át, miközben az svchost öli a processzort.
Próbálkoztam cache törléssel, Fix it-el, SoftwareDistributon -> .old átírással, windows update troubleshooter-el (ami érzékel egy hibát (nincs hibakód) de nem tudja javítani)
Eddig semmi sem segített. Újrainstalláltam (másik eredeti cd-ről, amin a service pack 1 alapból rajta volt, végeredmény ugyanaz). Most ismét újrainstalláltam immáron harmadszorra, eredménytelenül.

Egyszerűen nem fér a fejembe: két különböző telepítő cd, (telepítés előtti formázás minden esetben megvolt), és az eredmény ugyanaz.

Volt már hasonló jellegű hiba valakinél? Mi lehet a megoldás?

Előre is köszönöm a segítséget.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.