Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm, akkor marad! Tegnap óta valami rejtélyesen megevett három gigát az ssd-ből, aztán keresem, hogy mi lehet az.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
Sziasztok! Röviddel ezelőtt a képernyőn megjelent a kék-halál, de nem úgy ahogy megszoktuk, mert ezzel egyidőben a kép felső felében, két újnyi "bolhás" csík húzódott el és valamiféle írás volt kivehető, vagyis sejthető. Majd helyre állt és az alábbi rendszerüzenet jelent meg. Rákattantam a helyreállításra. Csinált valamit amit szerintem maga a rendszer sem tud, hogy mit. Egyelőre, csend van. Mire számíthatok?
-
Rakodó
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a cidaemn nevü fájlt hol állíthatom le vagy törölhetem?
Állandóan elindítja magát és ilyenkor rettenetesen lelassul a gép.
Az avast is folyton figyelmeztet hogy megint aktív. -
quailstorm
nagyúr
válasz Rakodó #44603 üzenetére
Windows search indexerként találsz rá.
(#44602) pillowhead: nekünk a minidump kell, nem egy kép arról hogy van minidump. Ha genyó akarok lenni, csak annyit ér a hozzászólásod, hogy rossz a gép csináljatok neki valamit.
Eseménynapló hiba fül alatt is nézelődhetsz.
(#44604) baboss: szedj ki mindent ami nem kötelező a rendszerfelálláshoz.
-
Rakodó
csendes tag
válasz quailstorm #44605 üzenetére
Megtaláltam a windows searchet és le is tiltottam. Egy ideig (1-2 óra?) ugy tünt mintha megoldódott volna a probléma de az avast megint bejelezte hogy elindult. Megpróbálok egy masszív virusirtást hátha valami direkt kapcsolja be idönként.
-
parkasz
senior tag
sziasztok!
az alábbi bajom van. adott egy asus alaplap, benne egy 8600gt.
ssd-re tenném fel épp a win7 et,de telepítés közben mikor újraindul bsod és 0x00000116 hibaüzenet fogad.
Ez ugye bár vga driver hiba. Ami orvosolható lenne elvileg csökkentett módban, de itt jön a szívás. miután nincs teljes win7 a gépen a csökkentett módnál kiírja, hogy így nem leher folytatni a telepítést és újraindul.
Na itt a kör be is zárult
Mi a tücsköt tudok csinálni? Légyszi segítsetek! -
félisten
-
parkasz
senior tag
válasz szabonagyur #44608 üzenetére
nem az enyém, hál istennek. csak szopok vele.
megpróbálom az egészet újra az alaplapi csodával, hátha -
félisten
-
parkasz
senior tag
válasz szabonagyur #44610 üzenetére
egy próbát megér, maid kiderül. a Intel® GMA 3000 csak nem hal be
egyébként a vga-t leszámítva tippem sincs mi lehet a baja[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
válasz quailstorm #44612 üzenetére
tudom-. de már nem is fogom összehasonlítani.az volt a ludas. integrálttal simán települt.
így a tarcsi 3650 megy bele. öcsém anyósának bőven elég lesz -
parkasz
senior tag
válasz quailstorm #44614 üzenetére
még nem késő. csak megvárom míg mindent feltesz az updater.
amúgy hihetetlen kókány a hűtője tuti Mekk mester csinálta.
a bordán egy amd am2 gyári hűtő ventije csücsült amit az alaplapon a ház venti csatlakozójára dugott be a lölköm. gondolom ez csak gyorsította a kártya útját az örök szilícium mezőkre -
félisten
-
parkasz
senior tag
válasz szabonagyur #44616 üzenetére
igen, én is azt hiszem
-
válasz Bjørgersson #44601 üzenetére
Az Office ebbe a mappába csinál a telepítőről egy másolatot, hogy későbbi szervízcsomagoknál, frissítéseknél meg eltávolításnál ne kérje a lemezt mint korábban.
Ha másol mindig elérhető a telepítő, akkor nyugodtan törölheted, vagy át is helyezhető az SSD-ről [link]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
olivera88
veterán
Ez milyen hibakód tudja valaki? Összeomlik a játék. [link]Hiba – modul verziója: 8.15.10.2869 Ez pont Intel Graphics Media Accelerator drivere.
Betöltődik gond nélkül, de a kamionom nem látszik csak egy sötét kamion alak van és ha be akarom tölteni a mentésemet összeomlik.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
quailstorm
nagyúr
válasz olivera88 #44620 üzenetére
user error Intel GMA used
az dísznek van, vész esetén mutatja a biost, de nagyon nem játékra, és rohadtul nem 2006-7 utánira
GMAX4500-ad van, mint nekem, nem támogatott, bugos régi buta szar
Asphalt 8 alatt is úgy glitchel hogy öröm nézni [link]innen tudsz szerezni moddolt driver ha mazochista vagy
quebec kódnevű a GPU, azokat nézzed csak -
olivera88
veterán
válasz quailstorm #44621 üzenetére
Evvel sokra mentem. Nem volt még sose baj ETS 2 vel 2 év alatt. Itt babráltam nemrég. [link] Alapból nem egyedin van úgy tudom, én meg át tettem arra. Érkezőben van már egy normális VGA, egy GTX 650.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Bjørgersson
félisten
válasz kraftxld #44619 üzenetére
Köszönöm neked is!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
válasz quailstorm #44621 üzenetére
Radeon 4670-el ilyen az út San Diego update óta.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy egy Win 7 ultimate 64 bites verziója mekkora HDD-n érzi jól magát? Nemsokára felújítom a régi családi gépet, mindent cserélek, és a régit kicsit felújítom (4 Gb RAM, 2 magos proci, stb) Van egy 40 Gb-os IDE HDD-n, amin most XP van, de sajnos már erősen BAD sectoros, kb. 50% kondició, 30 napig megy még. Most keresek a régi géphez olcsón IDE-s vagy Sata (bár ez jobb lenne) HDD-t, de nem nagyon találok 60-80-osat, főleg Sata-at. Tudom a 64 bitesnek kell minimum 20 Gb szabad hely, de menne rá egy pár böngésző (Firefox, Chrome), meg Office, más nem nagyon, esetleg pár videó még, csak sima netezős , videónézős gép lesz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
CJ4567
nagyúr
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok.
Az alábbi hibával találkoztam win7 telepítésekor.A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni, vagy egy meglévőt keresni.
HP mini 110-3880eh
pendriveról telepíteném mivel nincs benne optikai meghajtó.BIOS-ba belépve semmit se lehet szinte állítgatni csak a boot options.
tud erre valaki vmi megoldást?
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
válasz TechRobot #44642 üzenetére
SRY szerk idő lejárt.. ez oldotta meg a hibát:
Néhány esetben az is megoldja a hibát, ha a telepítés során a Nyelvválasztás után a Telepítés gombra kattintás előtt eltávolítod az USB-meghajtót, majd egy pár másodpercet követően visszahelyezed és folytatod a telepítést.
Dikk egy százas...
-
Dr. Romano
veterán
A valuta átváltó gadget kb. 10 napja nem frissül egyik gépemen sem. Nálatok működik rendesen?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Unteroff
aktív tag
válasz szabonagyur #44639 üzenetére
Am, és meg van még?
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
félisten
válasz Unteroff #44648 üzenetére
Nope, de nzéd meg a hardveraprót.. tele van HDD-vel.Desktop HDD 3,5"
-
Unteroff
aktív tag
válasz szabonagyur #44649 üzenetére
Nézegetem, nézegetem, igazából jó lenne IDE-s is, csak féltem, hogy az egy IDE csatlakozó a deszkán nem lesz elég, vagy a kábel nem elég hosszú, hogy az DVD írót is összekösse vele, de csak jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest