Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24079) priti válasza Sub-ZeRo (#24078) üzenetére


priti
addikt

De. Ezért kellene aktiválni. Aktiválva volt, csak ő indőnként újra próbálkozik (hogy mér' azt ne kérdezd) és mivel itthonról nem kapott választ a KMS szervertől a tartomány miatt ezért elkezdte számolni a napokat én meg leszedtem róla a wep-et, hogy ne számolja. Gondoltam a notimat be tudom vinni időnként, szóval van itthon naprakész rendszer is és ez így jó is volt idáig. Azért az sp1 nem tegnap jött ki, szóval nem egy napig volt így jó nekem. Eddig nem volt azzal bajom, hogy az asztalim nem naprakész, gondoltam tojni rá. Most viszont olyasmit kéne csinálnom, amihez a notim vajnyi kevés, hiába aktivált de az asztalin meg nem oké és azért nem oké mert kéne hozzá az sp1 -mint azt olvastam- és ez az aktiválósdi nekem 8 rongy úgy ha beviszem, mert kb. 2500 a benzin, meg 500/óra a parkolás és ezt bazira nem akarózik kifizetni csak emiatt. Úgy amúgy nem lenne ezzel semmi gondom, ha nem lennék csóró magyar.
Most elmentem az egészet egy független képbe, aztán megpróbálkozom mással, amit nem akarok itt ecsetelni, mert tudom, hogy micsánrúgnak érte. . Jó esetben lesz egy vírusos rendszerem a végén sp1-el, meg egy vírusmentes mentésem sp1 nélkül. Ha összejön, akkor a vírusost átklónozom valami 80GB-os HDD-re amit tudok hozni bentről és arról fogok bootolni amikor ez kell, csak az a vészjós sejtésem van, hogy ezek az aktiválós törések sorra meg fognak bukni sp1 telepítésekor, így a víruson kívül mást nem fogok feltelepíteni velük, ergó jobban járok, ha telepítek egy élből tört win7-et a jogtiszta helyett egy kis vinyóra amibe már integrálva van ez a szar service pack, de olyan jó amúgy ezzel szopakodni jogtiszta telepítőlemez birtokában. Isteni finom.

Hardverlesen

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.