Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18501) Mercutio_ válasza roberto211 (#18499) üzenetére


Mercutio_
félisten

Valahonnan innen indult az egész. Nyomni a gázt a legkönnyebb, az minden hülyegyereknek megy, mint azt a baleseti hírek mutatják :DDD
Kérdés mindig az, hogy az illető mennyire van tisztában a saját és autója képességeivel... pl. tudja-e,hogy mennyivel több mozgási energiát kell "kezelni" ha nem 100-zal, hanem 150-nel megy egy autó...

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#18502) dudika10 válasza roberto211 (#18499) üzenetére


dudika10
veterán

" ... csak sokan itt 5csillagos teszteket várnak ,meg 16x légzsákot , 100merevitessel egy 400ezres autótól."

Nem, senki nem várta ezt a régi swifttől. Csak tisztában kéne lenni vele, hogy bizony ha 100-nál bármi történik, nem szállsz ki belőle, míg egy modern autóból igen.

"Ha mar valaki 100folott karambolozik itt mar csak az égiek tehetnek vmit h kiszáll e egy keztoressel v jönnek érte."

Nem értem mit nem értesz. Ha valaki 100 felett karambolozik egy régi swifttel, akkor csak az égiek tudnak segíteni. De ha ugyan ezt egy modern autóval teszi, akkor a német/japán/... mérnökök már megtették, amit tudtak, és ez bizony azt eredményezi, hogy egy modern (értsd jól megtervezett, biztonságos) autóból ki fogsz szállni. 100 felett is van különbség a swift és egy magasabb kategóriás, újabb autó közt.

Hiába nyugtatod azzal, hogy nyugodtan száguldozhatsz a swifttel, mert pont annyi esélyed van meghalni vele, mint bármi mással, ez egyszerűen nem lesz igaz, akkor se, ha sokszor leírod.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#18503) roberto211 válasza Mercutio_ (#18501) üzenetére


roberto211
őstag

Jojo persze. Igazad van. Beszélgettünk tudod , erre fel valaki nem is tudom ki felhozta megint a törést....

Ha csak nyomnam a gazt mint a hülyegyerek akkor mar nem itt írogatnek hanem valamelyik hullaházban lennek es nem miattam de ne zavarjon. Hanem olyasmi miatt mint te aki feltartja az egész sort es a mögötte levő kénytelen belemenni veszélyes manoverekbe.

Eddig 3x akartak szarrá törni. Egyszer leakart szorítani egy 3,5t, ha nem védtem volna ki osszeroppantott volna. Egyszer besatufekeztek előttem. Egyszer meg halál nyugodtan csak kijöttek elem kb 5el miközben 60korul jöttem(uram bocsáss 10 el megleptem a sebességhatart)

Na igy nyomom a gazt mint a hülyegyerek. Mind a háromszor rajtam múlt h vagy tk vagy valamit csinálok.

Tehat ennyit az általánosításodról. Ezt mind azok mondjak akik szedulnek 100 felett.

Vagy van egy jo ötletem. Állítsd meg vagy villogd le az összes 140nél gyorsabban közlekedő kisebb autókat es egyesével mond el nekik ezt.

Mert neked csupán annyi jött le az egészből ,hogy mióta megvan nekem 2x vagy 3x kipróbáltam mi a vége de emlékezetem szerint oda írtam h 130at nem szoktam túllépni pályán. Mintha mas nem próbálta volna ki lényegtelen milyen autoval. Vagy mintha mas nem ment volna 130nal többet pályán egyszer sem.

Hagyjuk mar az allszenteskedest

Dudika: Abszolút nem nyugtatom magam ezzel ,tisztában vagyok milyen a régi swiftnek a törése. Neked meg ezt nem kell leírni sokszor. Karamboloztal mar 100 fölött amúgy h ilyen jól tudod vagy mi ?

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18504) pjen válasza Mercutio_ (#18501) üzenetére


pjen
félisten

Egyszer motoron kéne kipróbálnod a különbséget.

(#18505) roberto211 válasza pjen (#18504) üzenetére


roberto211
őstag

Hagyjad hiába magyarázod. ....

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18506) Mercutio_ válasza roberto211 (#18503) üzenetére


Mercutio_
félisten

"Hanem olyasmi miatt mint te aki feltartja az egész sort es a mögötte levő kénytelen belemenni veszélyes manoverekbe."
Qrvára nem ismersz, lövésed nincs ki vagyok, mivel járok, szóval azt ne feszegessük, hogy ki általánosít :R

Témát meg lezárhatjuk, úgy látom vagy nem ment át az üzenet, vagy elbeszélünk egymás mellett, de teljesen felesleges a klaviatúrát és az időt további hsz-ekre pazarolni.

pjen: Motor kösz, de nem, a térdízületem már 20-as éveimben szétmentek a küzdősport miatt, másrészt abban az országban ahol sz*rok az utak és a közlekedési kultúra + a motorosok legalább 10%-ának nincs jogsija nem szeretnék még meghalni :N

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#18507) roberto211 válasza Mercutio_ (#18506) üzenetére


roberto211
őstag

Igy van. Te sem ismersz igy te se általánosíts.

Részemről vége.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18508) Mercutio_ válasza roberto211 (#18507) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem rólad beszéltem, csak a te hsz-edre reagálva írtam le általánosságban a véleményem arról/következményeit, ha valaki nem a tudása és/vagy az autója állapotának megfelelően választja meg a sebességet.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#18509) pjen válasza Mercutio_ (#18506) üzenetére


pjen
félisten

Nem is ajánlottam,hogy motorozz.A motor számomra egy életforma volt nem közlekedési eszköz,sajnos az én térdem sem birta.Azért Tudod ha állandóan attól félsz,hogy elesel le kell ülni.Nekem volt kolléganőm aki azért ment kiRomániába,hogy kipróbálja mennyit megy az új suzuki.Ott ha elkapják max szegényebb lesz egy marék lej el.

[ Szerkesztve ]

(#18510) Mercutio_ válasza pjen (#18509) üzenetére


Mercutio_
félisten

Te valamit nagyon a saját szűrődön keresztül látsz....ha az lennék akinek gondolsz egy miatán törném a fejem? :U

Kolléganőd kimehetett volna a ringre is, ott még a rendőrtől se kell félni.

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#18511) pjen válasza Mercutio_ (#18510) üzenetére


pjen
félisten

Ez így van,szerintem mindenki mindent a saját szûrôjén keresztúl lát.A miatás példádat abszolút nem értem.Ha a ringre megy kipróbálni annyi erôvel elolvashatja a leirásban is hogy mennyit megy,de azthiszem most mi is elbeszélünk egymás mellett,azt hiszem én nem tudom leirni azt amit mondani szeretnék.

(#18512) Mercutio_ válasza pjen (#18511) üzenetére


Mercutio_
félisten

"Tudod ha állandóan attól félsz,hogy elesel le kell ülni."
Erre a mondatodra reagálva írtam a miatát...de már tényleg sok az off, szóval részemről OFF

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#18514) CoolMan


CoolMan
MODERÁTOR

Tényleg sokk' az off!

(#18515) Hego válasza dudika10 (#18489) üzenetére


Hego
tag

Még a B corsából is sokkal több esélyed van élve kiszállni mint egy régi swiftből.

http://www.euroncap.com/en/results/opel/vauxhall/corsa/15467

A B corsa 2 csillagos a suzuki baleno meg 1,5.. még jó, h a régi swift nem volt törésteszten, mert kapott volna vagy 3 feketepontot :)

i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti

(#18516) dioka7


dioka7
senior tag

Nem akarok belekotnyeleskedni, de:
1) a 2000 utáni swiftekbe pont ugyanazt a merevítést rakták bele, mint az astrákba
2) én már álltam fejre 80-al, swifttel (3 ajtóssal) a saját balf@szságom miatt, 9 évvel ezelőtt (fél éves jogsival). Pedig betartottam a 90-et, sőt, még lassabban is mentem, de ahogy fentebb írták volt egy nálam is lassabb, kb 60-65el sz@rakodó barom, akit kikerültem, lekapott a kerék a javítás alatt álló útpadkára, és bumm megvolt a tk. 3at pördültünk, össz. 3an voltunk. Senkinek nem lett semmi baja, pedig 1 be sem volt kötve közülünk.
3) Ekkor megtanultam, hogy nem az út széle felé kell közelíteni, hanem a vonalhoz, de ezt kb egy életre...
4) Én is fenntartom, hogy az a veszélyesebb aki 60-70-el kínlódik az utakon, ahelyett, hogy haladna, mert az sok embert fog sok-sok előzési vagy fékezési helyzetbe "kényszeríteni" (ha nem akarsz te is 60-al cammogni), és ugye az mindig egy plusz veszélyhelyzetet jelent, ha a szembe sávba át kell térned valamilyen okból. Mindegy mi legyen az...
5) Én még csak egyetlen seggem alatt lévő autónak próbáltam ki a végét, és az is céges volt, mert jobban fo.ok a vaskos csekkektől, mint amekkora a kíváncsiságom, de nem azért mert lassan közlekedem, és nem is azért mert félnék a kocsival gyorsabban menni
6) Én azt az elvet vallom, hogy a mai autókkal (értsd a mai utakon, a mai biztonsági technikákkal) egy sima országúton bátran lehet menni 110-120 közt, de autópályán sem megyek soha semmilyen körülmények közt 140-nél többet. Még előzésnél sem!
7) Semmire nem tartom azokat a BMW-s-Audi-s-Lexus-os-stb birkákat, aki letolnak az útról, mert ők "hej, de gyorsak" és a kanyarba meg nem győzöm a féket taposni, mert ott elfogy a bátorság...Ahelyett, hogy nem menne csak 110-120 közt, de kanyarba is (nyilván nem hajtűben), és akkor egyenletesen haladna a forgalom,
-> ergo kevesebb előzgetés, kevesebb baleset lenne...

(#18517) roberto211 válasza dioka7 (#18516) üzenetére


roberto211
őstag

De a B corsaval meg fel sem borultal volna mert visszahuzott volna egy ellensúlyozó elektronika annyira biztonságos. ;]
Egyesek szerint :DDD

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18518) Doze válasza roberto211 (#18517) üzenetére


Doze
aktív tag

Karbon monoblokk :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18519) dioka7 válasza roberto211 (#18517) üzenetére


dioka7
senior tag

Jaaaaaaaa :DDD :C

(#18520) Thome


Thome
addikt

Sziasztok,

Autóvásárlás előtt állok, viszpnt nem tudom mire kell figyelni egy bizonyos típusnál (más autó szóba se jöhet, nem véletlen írtam ide, nem pedig a milyen autót vegyek topikba :DDD ).

Amiket nézegettem, azok a 2005-ös Swiftek, maximum 1,3m amit rááldoznék. Benzinest keresek, 1.3-asat.
Létezik, hogy maximum ezen az áron Glx cd ac vagy GS felszereltséggel kifogjak maximum 70-80 ezret futott darabokat, vagy ne ámítsam magam, és azok visszaállított órák?

Láttam 1-2 nagyon szépet, sőt, azok 2007-2008asok voltak, és túl gyanus, hogy ha lentebb megyek az árral egy kicsit (1m), ott már szinte lehetetlen kifogni jó állapotú, viszonylag keveset futott gc ac-t is?

Végignéztem hasznaltauto.hu-t, jofogas, rengeteg duzuki autoház oldalát, de kb csak a használtautón volt értelmes találat, ott is csak a drágábbak között.

Bocs hogy ez ide jött, de mégiscsak itt vannak a suzukisok! :)

[ Szerkesztve ]

(#18521) roberto211 válasza Thome (#18520) üzenetére


roberto211
őstag

Hali. Legjobb választás :D

De kérdésedre válaszolva , igen abszolút lehetséges ,hogy találj ennyiért egy fullos glx/gs t viszont ezt a 70-80e futást felejtsd el mert nincs vagy ha van akk nagyon ritka 8-10eves autonal ,masik meg nem km t veszünk hanem állapotot :) Anyám swiftjebe (2006,1.5 vvt) van 125ezer korul. Sokaltam de beláttam h ez közelit a realitáshoz, meg vezetve van szépen szervizkonyve hibatlan igy megvettük.

Sok mindenre nem kell nagyon figyelni ,nem szokott velük baj lenni. Némelyik szériánál volt jellemző a váltó hiba. Azt,hogy pontosan mi azt a többiek megmondják. De ha eddig nem jött ki es van szervizkönyv (hiteles) akkor nem valószínű h elofog mar.

1,3ert mar 2006 körülit is találsz.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18522) Tigi válasza Thome (#18520) üzenetére


Tigi
őstag

Hali

Ment egy pü. :)

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#18523) dudika10 válasza Hego (#18515) üzenetére


dudika10
veterán

Ezt már múltkor leírtam. Láttam már pár corsat összetörve, a tapasztalataim alapján én nem fogadnék nagyobb összegben rá, mint a swiftre.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#18524) Hego válasza dudika10 (#18523) üzenetére


Hego
tag

Én meg inkább hiszek az euroncapnak, amit el is néztem multkor, mert a 2000-től gyártott B corsa már 3 csillagot kapott. A C corsa(2002-től) meg 4 csillag :O

Régi swifttel járok(2001-es évjárat 2 lufival), úgyhogy ne kövezz meg, de azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen biztonságos az az autó amiben ülök. Ezért is fogom max. 1-2 éven belül eladni, és venni egy biztonságosabb autót.. (nem corsát, de még csak nem is opelt. és még csak nem is németet :P)

i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti

(#18525) Kornel válasza Hego (#18524) üzenetére


Kornel
veterán

Jo latni, hogy nem mindenki hord szemellenzot :)

(#18526) dudika10 válasza Hego (#18524) üzenetére


dudika10
veterán

Az ncap tesztekről is leírtam múltkor a véleményem. Nézz "igazi tesztet", amire nem tervezik az autót.
A gyári fogyasztási adatokat is elhiszed? Pedig azok is mérési eredmények.

Na de nem akarok leírni mindent, amit már (nem)egyszer leírtam.

Csak hogy el tudj helyezni engem is:
Az esetek nagy részében vagy egy régi swiftet, vagy egy (5 csillagos teszttel rendelkező) új zafirát hajtok. Nem, nem félek jobban a swiftben, és jobban is szeretem, sokkal "közvetlenebb".

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#18527) Hego válasza dudika10 (#18526) üzenetére


Hego
tag

A fogyasztási adatokat is egy előre meghatározott ciklus szerint mérik, mint ahogyan a törésteszteket is ugyanazzal a módszerrel végzik el.
Hülye lenne a gyártó ha nem az előre meghatározott fogyasztási ciklusra optimalizálná az autót..

De mivel kb. minden gyártó arra optimalizál és bevet minden trükköt, így mégiscsak össze lehet hasonlítani két autó fogyasztását a katalógus alapján. A valóságban persze nem annyi lesz, de nem fog nagyon eltérni.(szívó benzinmotorról beszélek, hogy ebbe ne köss bele)

Nos ugyanez a helyzet a törésteszttel is.. Nem biztos, hogy tökéletesen vannak kiosztva a csillagok, de egy 5 csillagos autó biztos, hogy sokkal biztonságosabb mint egy 2-3 csillagos.
Vagy egy 3-4 csillagos autó biztos sokkal biztonságosabb, mint a 1,5 csillagos Baleno..

i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti

(#18528) Doze válasza Hego (#18527) üzenetére


Doze
aktív tag

Háááát a fogyasztási értékeket nem keverném ide. Mert az kb nettó baromság, főleg a német gyártók által megadott adatok, konkrétan a NEDC. Nincs közük a valósághoz, soha nem is volt :N

(#18529) negroo válasza dudika10 (#18502) üzenetére


negroo
aktív tag

Eleve út viszonyoknak megfelelően kell vezetni és hiába mész ötvennel akkor is beléd csapódhat 150el és te halsz bele, de én idáig megusztam polskim, sok lada szamara most szuzim van. És annyi a titka, hogy résen kell lenni és nem lesz baj. Így mindegy, hogy nem biztonságos, mert inkább haljak meg, mint fogyatékosan éljem túl.

(#18530) negroo válasza dioka7 (#18516) üzenetére


negroo
aktív tag

Ne haragudj, de a saját hülyeségedet ne a cammógóra fogd légyszi.:( Ilyet még bíróságon se írd le.:(

(#18531) tboy93 válasza negroo (#18529) üzenetére


tboy93
nagyúr

Most erre mondjam azt, hogy mindket szulom ugy szenvedett balesetet, hogy allo helyzetben belejuk jottek hatulrol? Fater megallt a zebranal, hatulrol kis dobozos seggbetolta, f astra kombi, kb 40-50km/h becsapodas, faternak nem lett baja es a kocsit is relativ konnyen helyre tudtuk allitani. Anya all a piros lampanal, mogotte all egy dobozos auto, amogott meg jon egy barom, 50-60-al fekezes nelkul beleszalad, ratolja anyamra a dobozost 1.0 5 ajtos swift hatulja mint a papir osszecsuklik, anyam ulese kiszakad a helyerol, radio kirepul(!). Olyan nyaki gerincservet kapott, hogy egy eletre viselni fogja a kovetkezmenyeit, nem birja felemelni normalisan a karjat, nem forog rendesen a nyaka (a biztosito 1 azaz 1 év utan tobbszoros herce-hurca utan kiszurta a szemunket 70.000 Ft-al a szemelyi serules miatt...), a dobozos amibe beleszaladt az idiota annak elfolyt a hutovize + megrepedt a lokose, ennyi. Hatul horog volt, ott nem lett baja. Na ilyenkor mondom en, hogy lehetsz Te barmilyen korultekinto, vezethetsz az utviszonyoknak megfeleloen, de ha utoler a baj, akkor inkabb ulok egy normalis, biztonsagos, korszeru autoban, mint egy regi 90-2000-es evekbeliben.

Jah, most jut eszembe, ugy latszik ez nalunk csaladi vonas, apum unokahuga is kb. 2 hete szenvedett balesetet, fiat seicento, piros lampanal seggbekaptak szintugy 50-60 korul. A legzsak eltorte a karjat, auto -> roncstelep.

(#18532) negroo válasza tboy93 (#18531) üzenetére


negroo
aktív tag

Kedves tboy úr. Ajánlom youtubot. Ott leírták is, hogy a jelenlegi jog rendszerünk kalap szart sem ér. Ha bele pusztul balesetben valaki sem biztosító nem fog rendesen érdemben fizetni, például apám halálá ért 250.000ft alianz ami 1.000.000ft ra volt biztosítva. Ez nem a biztosító hibája, hanem a jog rendszerünk engedi meg. Míg amerikában csúnyán nézzel mássra 1-2 millka dolcsi üti Itthon addig örülj, hogy kapsz valamit és igazad van. Sajnálom anyukádat, mert nekem is egy villamos vezető törte el édes anyám kulcs csontját, de nem tett feljelentést. Szóval sok a barom az útakon amit én is át éltem ezzeket hidd el csak én meg úsztam mindegyiket a vono horoggal.:) Busszal meg nincs választás, ha baj van fék nélkül belé. Kivételek vannak, de azt úgy sem lehet kivédeni.

(#18533) Kornel


Kornel
veterán

Kemeny dolgok vannak am.

(#18534) roberto211


roberto211
őstag

Most kaptam árajánlatot a vitara gl+ra difertől. Metálfényezéssel,cserekampányos kedvezménnyel , márkakereskedői kedvezmennyel,stb 4,15m Ft. Szerintem 4 ert simán elhozhato lenne ha eloveszed ott helyben.

Megígérte h küld majd árajánlatot tesztvezetes utan aztán mostanra sikerült. Sztem nem rossz ajánlat.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18535) dedike válasza roberto211 (#18534) üzenetére


dedike
addikt

Ne legyél biztos abban, hogy a kp akkora vonzerő. A kereskedőnek mindegy kitől/honnan van a pénz, neki a bank 4 milliója ugyanannyit ér, mint a tied, sőt a banktól a jutalék (nem feltétlenül kp.) miatt jobb.

Jó szerencsét!

(#18536) roberto211 válasza dedike (#18535) üzenetére


roberto211
őstag

Hat a csaj nekem azt mondta,hogy természetesen erről az árakról még lehet tárgyalni. Nem hiszem h azon a 150ezren szorakoznanak.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18537) tboy93 válasza dedike (#18535) üzenetére


tboy93
nagyúr

Jaja, a kereskedo a hitel utan szep kis jutalekot kap :) Regebbi mielott borult a bili, a kereskedok beszeltek ra az embereket a devizara, lehetoleg nulla beugroval, tobbet kaszaltak a banki jutalekkal mint az auton levo arresen.

(#18538) Pikkolo^^


Pikkolo^^
addikt

S-Cross-ban tudja valaki hogyan lehet átállítani az automatikus ablaktörlő működését? A leírásban 3 mód szerepel, az automatikus a fél automatikus és a kézi. Nekem az utóbbi van beállítva és a leírás nem árulja el hogyan lehet átállítani, szervizben sem tudták megmondani mit kell csinálni.

(#18539) dnelb


dnelb
veterán

Dízeles swifteket mennyire lopják ? Van erre valami statisztika valahol ?

(#18540) Doze válasza dnelb (#18539) üzenetére


Doze
aktív tag

Nem nagyon, mert nem sok van :D... amibe nem kell alkatrész, azt minek vigyék?

(#18541) Doze válasza Pikkolo^^ (#18538) üzenetére


Doze
aktív tag

glx vagy glx panorama van? (mert csak azokban van automata ablaktörlő)

Abban gondolom van esőszenzor. Ha esik az eső akkor bekapcsol.

egyébként meg van

Elöl: 2 fokozat (lassú, gyors) + állítható szakaszos törlés + mosás A kézi az mikor felfelé "pöckölöd" a kart és egyet töröl.

A szakaszos törlésnél van egy tekerenytű a karon, és azzal lehet a szakaszosság gyakoriságát állítani.

(#18542) Pikkolo^^ válasza Doze (#18541) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Glx. Amit mondasz az a kézi állítás, így működött a Swiftbe, de most nem így kellene, leírás szerint sem. A tekerőt középsőre állítom (auto), majd egyet lepöckölöm és ha esőt érzékel akkor beindul. Nálam mindig megy,10 mp-ként töröl egyet.

(#18543) Kornel válasza roberto211 (#18536) üzenetére


Kornel
veterán

4M nem is rossz.
Szerintem en is alkudozok egyet, aztan meglatjuk mi lesz.
Intezek egy tesztvezetest is.

(#18544) Pikkolo^^ válasza Kornel (#18543) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Kibírod fél évig az autó utáni sóvárgást? Szerintem a mostani S-Cross akció jobb.

(#18545) Kornel válasza Pikkolo^^ (#18544) üzenetére


Kornel
veterán

Tudok helyet, ahol van 1 honapi atvetellel is vitara :)
Milyen az scross akcio?

(#18546) Pikkolo^^ válasza Kornel (#18545) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

GL+ navival, téli kerékkel 4.1m, Suzuki Ház hírlevél, honlapjukon is van.

(#18547) roberto211 válasza Kornel (#18543) üzenetére


roberto211
őstag

Jaja. Asszem v a Suzuki oldalon vagy a vitara.hu oldalon lehet regelni tesztre ,aztán hívnak s mehetsz.
Utána meg küldenek árajánlatot aztán lehet alkudozni.

Ha 4m ert veszel akk sztem vitara jobb választás s crossnal legalábbis sztem.

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#18548) Doze válasza Kornel (#18545) üzenetére


Doze
aktív tag

1 hónapra tuti nincs :D, most fut fel a gyártás, de már kb 3 hónapra előre eladták az összeset :DDD

Valamelyik eladási listát néztem, és a listán is "fiktív" eladott autók voltak, tehát megrendelt

(#18549) Reaper


Reaper
őstag

Úgy néz ki itt mindenkinek tetszik az új Vitara. Voltam megnézni egyet, kívülről szerintem is jól néz ki, pláne hogy én az alapmodellt láttam, és azon normál fekete hűtőrács van, nekem a műkróm az elég bazári, de ezt azért meg lehet oldani. Beülve már más volt a helyzet, nekem őszintén elég nagy csalódás volt. Szép minden, távolról, de a műanyagok, hát, tudom én hogy ennyiért mit várok, de akkor is. A középkonzolon az óra helye nekem a fillérb*szás kategória. Most komolyan nem tudták megoldani, hogy legalább rendelhető extra legyen az óra, és ne azt a vakdugót nézegesd, ez nagyon bosszantott. A legdurvább mégis az volt, amikor beültem hátulra. Az ajtó panel 1 szép nagy fröccsöntött, feketére fújt joghurtos pohár műanyag. Kérdezem a kereskedőt, hogy ez így néz ki a magasabb felszereltségben is? Azt mondta igen. Azóta mondjuk néztem teszteket, ahol a fullos volt nagyító alatt, ott azért szebb, tehát a kereskedő nem volt vele tisztában, de ez a slaggal mosható belső nagyon nagy csalódás volt. Csak elég volt visszaülni a Swiftembe, és legalább van rajta kárpit, a műanyagok közt is van puha, stb.
Persze be kell vallanom, hogy régen néztem új autót szalonban, a kereskedő szerint, most minden újdonság ilyen anyagokkal dolgozik, ami nem prémium, de ez annyira csalódás volt, hogy a tesztkör már nem is érdekelt. Hiába a szuper műszaki tartalom, de nem tudom elfogadni, hogy egy 6milliós autóban (engem a GLX 4wd benzines érdekelt) ilyen anyagokat használjanak.
Nem flémelni akarok, nem is trollkodni, egyszerűen ez kikívánkozott belőlem, és azért nagyon várom majd amikor valaki innen vesz egyet, és megosztja az élményeket.

[ Szerkesztve ]

(#18550) roberto211 válasza Reaper (#18549) üzenetére


roberto211
őstag

Hat ízlések es pofonok. Engem pld nem zavart. Amúgy ha megnézed rengeteg gyártó használ ilyen műanyagot. Néhol maximum rapattintanak egy -egy "anyagot " aztán annyi.

Pld most itt ulok egy Ford asszem fiesfa mellett nezem a belsejét es itt is ez a "recés műanyag " van .

Es nem olyan régi.

Olyan szempontból szerintem sokkal jobb h kevésbe sérülékenyebb.

[ Szerkesztve ]

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.