Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz roberto211 #19746 üzenetére
A komfort és a praktikum.
De a következő autómba biztos, hogy erős moci lesz.
Talán majd egy turbós Vitara.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
roberto211
őstag
válasz negroo #19742 üzenetére
Ja. De nem is egy kategória a két kocsi ...
Tehát eleve sz@r az összehasonlítás.
Tigi: Jóval kisebb kasztni és több le mint a te octid.. Splash az persze h fürge . Pláne ha vvt. Nem rossz kis kocsi. Nem tudom milyen lelek vitt ra h egy szivobenzin octit vettél
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Tigi
őstag
Sziasztok
A 2001-es Swift-ünknek szét van kopva az ablaktörlő mechanikája és ezért törléskor nem mindig ott vannak a végállásai ahol lennie kellene, pl. tegnap a nulláson töröltem egyet és a visszapillantó mellé beesett a bal oldali lapát és meg is akadt a mechanika.
Mit lehet ezzel kezdeni mert a múltkor néztem és hát elég nehezen hozzáférhető a dolog.Más:
Most voltam megtankolni Fater Splash-ét és hazafelé megelőzött egy Insignia és egy Leon, mondom nemár, odaléptem neki és hát majdnem letoltam az útról a Leon-t.
Még sosem hajtottam meg az öreg kocsiját, az enyém meg eleve lomha és nem kicsit meglepődtem, hogy mit megy ez a kis csúnyaság.[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Kornel
veterán
elso fogyasztas.
hosszabb otodikkel szerintem 6,5-be beférnék[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Legyen akkor aug 16 du 3 ora budaors tesco parkolo, ha ott nem is maradhatunk, mogotte van placc, ami nem maganterulet.
Eddigi resztvevok:
Roberto
Krisztian
Motion blur
A tesz
En -
Van egy 2006-os SX4-em. Már évek óta csinálja, hogy indulás után, elkezd valami visítani a motortérben. Ilyenkor mintha az erő is egy picit elhagyná. 1-2 nagyobb gázfröcs után abbahagyja (vagy nem). teljesen véletlenszerüen jön elő. Van hogy hónapokig nem sivít, van, hogy egy hét alatt töb alkalommal is előjön.
Ékszíj nem kopott, feszes. Nem lehet hogy a kuplungban, vagy valahol máshol nyikorog valami műanyag tömítés(csapágy?)
Pont ma mesélte kollega, hogy neki is hasonló gondja van, de neki új fajta Swift-je van. Egész héten csinálta minden reggel a "hisztit", csak ma nem mikor az autószerelő indította.Ez valami típushiba, vagy mi lehet?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Kornel
veterán
Na sracok.
Augusztus 16 vasarnap budaorson valamelyik parkolo, ahol nincs orzes?
Aki jonne valaszban irja meg, akinek nem jo sz idopont, es jonne az is. -
batai15
félisten
válasz roberto211 #19722 üzenetére
Pontosan. Dízel sx 4 több teszt is kiemeli hogy a váltó ennél joval többet birna meg a futó mű is.
Aszem 6.ba tán 3500 forog .a kis suzukim 5.be 2500at 100-nál -
gerii
addikt
válasz roberto211 #19719 üzenetére
Közben megnéztem egy gyorsulási videót, ott 4-ben van 4500-nél, 0,2-es áttételkülönbséggel számolva 3600-nál lehet 5-ben. Szóval a tesztíró egy láma, utálom az ilyet.
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #19721 üzenetére
Jó de a tiednel ez sztem normális meg érthető mivel sport.
Nem foroghat 2500at. Rövid váltó ,pörgős motor,ott ez a lényeg sztem. Meg igazából gondolom 4000 fölött teszi rendesen a dolgát.
Új sportra tettek az sx4 dízel valtojat. Gondolom ilyen szempontból 1-2 fokkal jobb. Hogy nem pörög annyit
[ Szerkesztve ]
-
t1
veterán
válasz roberto211 #19719 üzenetére
Szerintem is baromi hosszú váltója van, 90-nél forgott 2100 körül, nekem a Mazda 90-nél 2750 140-nél 4500.
-
roberto211
őstag
Baromság szerintem.
En swiftem forog kb ennyit pedig ez literes.
Mikor tesztvezettem akkor 100-120 között 5.-be kb 2-3000 között forgott.
De tény h egy vitara nem arra való mint egy sss,nem is várható el tőle.
t1: En speciel ezért válogatom meg milyen teszteket olvasok. Egyik agyonfikáz egy autót másik túldícsér. Nem annyira hitelesek mint régebben. Tehát nem is szoktam adni nagyon a tesztekre.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Nekem messze van, de majd egyszer
Most olvastam, a Vitara 140-nél 4500-at forog
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #19712 üzenetére
Vasarnap valamelyik nem orzott multi parkoloja?
Mod: oke, de ha nem egesz nap nyomod, akkor igazodhatunk ahhoz is.
Ki kell akkor nezni egy vasarnapot, aztan tobbit meglatjuk[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #19710 üzenetére
Budaorsot beszeltunk, valamelyik hetvegen.
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #19704 üzenetére
"Minitalit lassan lehetne csinálni "
Amúgy jaja. . Ha halljatok messzibol a tiltást meg néha a durrogast az en leszek.
Nem. Amúgy viccen kívül mikor számít a benzin pld szállitás közben akkor k*rva jó fogyasztást tudok mostanában produkálni. Ha nem számít akkor van csak ereszd el a hajam.
Most szerezni akarok óra helyére olyat ami írja digitálisan a fogyit. Hátha találok.
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #19700 üzenetére
Látok sok szutyok autót de szerintem jelenleg egyre kevesebb aki még fekete műszakin átmegy mivel kamerázzák a vizsgaműhelyeket.
Ha gond van a kocsiddal könnyen utánanéznek a vizsgahelynek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz roberto211 #19699 üzenetére
Én eddig a motorról beszéltem. ha kezelve van elnyűhetetlenek.
A kopóalkatrészek mennek mindíg tönkre de ez minden autóra igaz.
Azonban egy régebbi suzukinak a javítása jóesetben csak a töredéke a komolyabb autónak.Nekem pár évente csapágycsere volt már dobszerelés fékbetétek de ezeket ne vedd a meghibásodások közé.
Ahogy én megfigyeltem a legtöbb baja francia autókkal van meg az újabb fajta elektronikás autókkal.
Sokkal több hiba előjön egy jobb márkájú agyon elektronikázott kocsinál.Astráknál azt is vedd figyelembe hogy abból kevesebbet adtak el mint a Suzukikból.
Plussz azokat sokkal többet használtak szerintem tuningra sokat törnek is.
Nem attól hal ki egy autó az utakról mert már nem divat használni hiszen tele van golfokkal a hazai utak.
Hanem a kasztnik szétrohadnak a motorokat kinyírják a fiatalok törnek össze is autók.
Stb érdekes ezekről beszélni.
Egy biztos ma Magyarországon túl magas az autók átlagéletkora.
Magyarul egyre kevesebben vesznek új autót.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Kornel
veterán
Jut eszembe ma a lovak koze csaptam.
Azert egy turbo meg elferne az m16a-ra. -
Mercutio_
félisten
válasz roberto211 #19699 üzenetére
Ahogy te vezetsz az újabb swiftekkel is mindig lesz valami
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP