Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58058) sven08


sven08
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni...remélem tudtok.
32GB kártyafüggetlen készülékkel rendelkezem (D802). Egyszer már - a mikrofon miatt - járt szervízben innen tudom, h abszolult koreai példány. ROOT-olva van, semmi baj nem volt vele, már nem az első ROM-ot pakoltam rá, viszont a legutóbbi alkalommal csúnyán melléfogtam. Történt, sz szépen megvolt a FULL wipe - vagyis cache, dalvik cache, system, data - majd elindítottam az új ROM telepítését ott viszont nagyon rossz model/verzió számot választottam ki, valószínűleg (K320s ha jól emlékszem), viszont ettől függetlenül lefutott a telepítés, majd a reboot nyomására semmi....LG logo (nem az animált, nem a betöltős hanem a sima) majd utána fekete háttér és egyetlen sor "[840] fastboot mode started". És ennyi. Próbáltam úgy, h miközben a géphez csatlakoztatom, a hangerő fel gombot nyomva a Download mode-ba jussak, de csak annyi van, h egy nagyon rövid időre felvillan az "5 kék pöttyös" download mode, majd vissza ide, annyi kiegészítéssel, hogy:
[2120] Fastboot mode started
[2210] - reset -
[2220] - portchange -
[2310] Fastboot: processing commands
Vagyis se download mode, nemhogy Recovery. XDA forumon utánaolvastam kicsit, több esetleges módszert is vázoltak, egyik esetben az .img file-kat kellene a megfelelő particiókra visszamásolni, egy másik esetben .kdz file újrarakását vázolták, de bár mindegyiknél az volt írva, h No download mode, vhogy mégis sikerült azt elérni, és onnan már viszonylag "könnyen" ment a dolog - csak azt a kis lépést nem vázolták, h odáig hogy vertek életet a telóba.

A kérdésem, tudtok benne segíteni? Igen, voltam szervizben, pont ugyan addig jutottak, mint én magamtól is jött a panelcsere ötlete 47ezerért, amit ha lehet így első körben jó lenne megúszni. Főleg, mert egyenlőre nincs veszíteni valóm.

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.