Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58051) Matada2.3 válasza w333 (#58050) üzenetére


Matada2.3
veterán

:Y Android OFFtopikban meg leszel verve ;]

Finn the human

(#58052) kasata91


kasata91
tag

Egy kis hiba a mátrixban.
Sehol semmi értesítés, de lolli villog elöl hátul. Vagy karácsonyfának képzeli magát vagy nem tudom mi lehet. Futó alkalmazásokat kitöröltem, RAMot gyorsítottam, üzenetküldő appokat átböngésztem sehol egy nem elolvasott üzenet. De még mindig tart

Trust me I'm an engineer

(#58053) Quqesz válasza VOLTCRAFT(1) (#58027) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Oké az lg dumájának nem dölsz be,de másnak igen? Most akkor mindenki isteníti a samu chipet mert fú de gyors,aztán lehet majd kiderül,hogy meg van buherálva a tesztek kedvéért,mint az s4/s5 esetében. De azt elhiszed...az lg új kijelzője kamu,de a samu ezer éve fejlesztett beégős túlszaturált amoledje az igen...és mert a haverod szívott ezért xar az lg....érdekes nekem egy év alatt semmi bajom nem volt vele. És honnan veszed,hogy a samu pl hibamentes lesz? Még az évi két készüléket gyártó alma is hibázik.....múltkor voltam a best byte üzketben és mindta az eladó,hogy ők is csodálkoznak mert egyre több samut hoznak vissza hibával....vagy a htc m9 ami 3 generáció óta ugyan úgy néz ki, horpad meg sorjás...meg most mivel túl meleg volt nem a hiűtésen gondolkodtak/fejlesztettek,hanem simán levetté a proci sebességét a snapi400 szintjére majdnem(2,4-->1,6Mhz)...na mind1,mindenki azt vesz/abban hisz amiben akar. Én nem azt mondom hibátlan az lg,de nem rosszabb mint a többi olcsóbban.

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#58054) Quqesz válasza batai15 (#58023) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Még senki sem mondta hivatalosan,hogy 810 lesz benne......

gubola
Újraindítás után is?

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#58055) alex devil


alex devil
senior tag

Gyerekek, Nekeda tokot mivel tisztítjátok? Az enyém egy hét alatt retkes lett, de olyan szinten...

S23

(#58056) stefi68


stefi68
addikt

A feloldási mintával védett zártképernyőn (Lollipop) a kameraikon elhúzására elinduló fényképező alkalmazást hogy lehet megváltoztatni, hogy pl. az xCam induljon el?

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#58057) hard74 válasza stefi68 (#58056) üzenetére


hard74
senior tag

Beállítások-képernyő zárolása-parancsikonok, ráböksz a kamera ikonra, és berakod az xcamot, mentés.
Storno a feloldási mintát kihagytam.

[ Szerkesztve ]

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#58058) sven08


sven08
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni...remélem tudtok.
32GB kártyafüggetlen készülékkel rendelkezem (D802). Egyszer már - a mikrofon miatt - járt szervízben innen tudom, h abszolult koreai példány. ROOT-olva van, semmi baj nem volt vele, már nem az első ROM-ot pakoltam rá, viszont a legutóbbi alkalommal csúnyán melléfogtam. Történt, sz szépen megvolt a FULL wipe - vagyis cache, dalvik cache, system, data - majd elindítottam az új ROM telepítését ott viszont nagyon rossz model/verzió számot választottam ki, valószínűleg (K320s ha jól emlékszem), viszont ettől függetlenül lefutott a telepítés, majd a reboot nyomására semmi....LG logo (nem az animált, nem a betöltős hanem a sima) majd utána fekete háttér és egyetlen sor "[840] fastboot mode started". És ennyi. Próbáltam úgy, h miközben a géphez csatlakoztatom, a hangerő fel gombot nyomva a Download mode-ba jussak, de csak annyi van, h egy nagyon rövid időre felvillan az "5 kék pöttyös" download mode, majd vissza ide, annyi kiegészítéssel, hogy:
[2120] Fastboot mode started
[2210] - reset -
[2220] - portchange -
[2310] Fastboot: processing commands
Vagyis se download mode, nemhogy Recovery. XDA forumon utánaolvastam kicsit, több esetleges módszert is vázoltak, egyik esetben az .img file-kat kellene a megfelelő particiókra visszamásolni, egy másik esetben .kdz file újrarakását vázolták, de bár mindegyiknél az volt írva, h No download mode, vhogy mégis sikerült azt elérni, és onnan már viszonylag "könnyen" ment a dolog - csak azt a kis lépést nem vázolták, h odáig hogy vertek életet a telóba.

A kérdésem, tudtok benne segíteni? Igen, voltam szervizben, pont ugyan addig jutottak, mint én magamtól is jött a panelcsere ötlete 47ezerért, amit ha lehet így első körben jó lenne megúszni. Főleg, mert egyenlőre nincs veszíteni valóm.

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!

(#58059) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

A Telefon es a Névjegyek app kozott mint különbség? :)

[ Szerkesztve ]

(#58060) Danny365 válasza sven08 (#58058) üzenetére


Danny365
őstag

Nem tudom, milyen ROM-ot tettél fel, de fastboot parancsokkal tudsz flashelni mindenféle .img fájlt, amit te is írtál. Úgyhogy azt csináljad szerintem.

(#58061) stefi68 válasza hard74 (#58057) üzenetére


stefi68
addikt

Na ja, a normál parancsikonokat én is tudom, de ezt nem. :F

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#58062) sven08 válasza Danny365 (#58060) üzenetére


sven08
csendes tag

ROOT után CloudyG3 volt, több verziója, hogy a G2 is a G3 kinézetét kapja meg. Majd ugyan ebből a Cloudy Stock, ami kinézetre mintha a gyári lenne, de mégse. mert multiwindow stb. azért benne van. Majd amit most tettem volna, az ugyancsak CloudyG2 3.0 verzió. Ez a Lollipopos átírata az eredeti frissítésének. Na ebben nem volt az a model szám, ami kellett volna - nem is értem miért nyomta mégis rá.

Nem teljesen értem mire gondolsz, vagy hogy érted, h fastboot parancsokkal tudok flashelni. Hol vagy hogyan?

(#58063) enthony01 válasza sven08 (#58058) üzenetére


enthony01
csendes tag

Az első összefoglalós hozzászólásba van egy leírás arról - Ha teljesen letégláznánk a telefont című fejezet, igaz az a d802 sekre van, ha jól látom. De nálam az működött igaz egy-két verziószámmal kisebb ubuntu linux-al (talán 12.1) tudtam 100%osan megcsinálni a telót. De 1-2-3 óra és rá lehet jönni melyik linux-al kezdje az ember ☺
Ezért ne kelljen már szervízbe vinni ☺

[ Szerkesztve ]

(#58064) sven08 válasza enthony01 (#58063) üzenetére


sven08
csendes tag

köszi az infót, ilyenről nem tudtam, h van, de most belenéztem.
Persze, nem is akarnám, de most úgy voltam vele, h jobban ne csesszem már el. Bár az is igaz, h ennel jobban hova lehetne...talán.

Eddig annyit sikerült elérnem, h a factory hard resetet sikerült behoznom. Nem tudom, ez mekkora lépés, de én jelen pillanatban még ennek is örülök.

[ Szerkesztve ]

(#58065) Quqesz válasza vadászcsiga (#58059) üzenetére


Quqesz
nagyúr

A Telefon(kagyló ikon) a tárcsázó ami csak a tárcsázóba vitt a kk-ig,viszont loli alatt már megjegyzi miből lépsz ki,tehát ha pl a hívásnaplóból,akkor oda lép vissza. A névjegyzék az a névjegyzék továbbra is....

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#58066) Danny365 válasza sven08 (#58062) üzenetére


Danny365
őstag

Fúú az a baj, hogy az LG féle 5.0.x-hoz én még nem nyúltam és ha jól emlékszem azzal több mindent is telepítettél (kernel, bootloader, mittudomén), így sajna meg nem mondom neked, hogy pontosan miket kéne visszaflashelned.

Fastboot-tal viszont úgy tudsz flashelni dolgokat, hogy rádugod PC-re, miután kiírta a telefon a fastboot mode started feliratot, aztán parancssorból lehet nyomatni a "fastboot erase boot", "fastboot flash boot boot.img" stb stb parancsokat (ezzel a példával pl. a kernelt cserélnéd). Persze kell hozzá a fastboot cuccos (olyan, mint az adb), talán az összefoglalóban is be van linkelve.

Amit tudnál csinálni, hogy kdz-ből kicsomagolod az .img fájlokat, aztán egyenként visszaállítod őket.

De mint írtam, nem tudom, az 5.0 miket rak fel, meg mit hogy kavar meg, úgyhogy pontosan nem tudom leírni, hogyan is kéne csinálnod.

Esetleg PC-n nyisd meg a ROM zipjét, és nézd meg milyen .img fájlok vannak benne, aztán mondjuk egy KitKat kdz-ből szedd ki azokat és flasheld fastboottal.

(#58067) vadászcsiga válasza Quqesz (#58065) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Es tényleg. Köszi

(#58068) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Ismét kipróbálnék valami kínai vackot.
Van itt olyan akinek volt már Vibe X2-ese ? 2300mAh nekem nagyon kevésnek tűnik, bár a kínai proci nem eszik "állítólag" sokat..
Véleményeteket várnám ! :R

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#58069) batai15 válasza eladogeppc (#58068) üzenetére


batai15
félisten

Hamar meg untad g2 megint..

(#58070) sven08 válasza Danny365 (#58066) üzenetére


sven08
csendes tag

Köszi a válaszod!

Vagyis akkor ha jólértem, akkor Te is azt mondod, h a linuxos, .img újrapakolásra szavazol.
Megnyitottam a zip-et, a varinats-közül megnéztem az amit volt szerencsém kiválasztani, miket írt ás, és azokat, amik mondjuk a leírásban is szerepelnek. illetve ezen mappán kívül van még 2 .img file, boot.img és recovery.img amit ezek szerint ugyancsak érinthetett.

Annyi kérdésem van még, h valaki meg tudja mondani, h a 32GB-hez honnan, vagy melyik lenne a jó? Mert itt mindegyik a 16Gb verzió.

Amit el tudtam érni az az, h a Factory data reset menüt/módod elő tudtam varázsolni, hála az összefoglalóban a "ha nem tudjuk a download módot behozni" topicnak. Ebben azt írják, h miután ez megvan, csatlakoztassuk a PC-hez, és a KDZ file-al elvégezzük a frissítést - amit gondolom a Flash Toolal lehet kivitelezni.

Az összefoglalóban a KDZ. 4.4 file esetében a H- végű van megadva (d80220H), viszont IMEI alapján nekem a C végűt dobta fel és azt töltöttem le. Elvileg akkor inkább az IMEI szerintire hagyatkozzak, vagy a H végű a tuti?

Mi van ha a Factory resetnél kiválasztom az igent, hogy törlöm az összes USER data-t és visszaállítom a default settings-t?

[ Szerkesztve ]

(#58071) eladogeppc válasza batai15 (#58069) üzenetére


eladogeppc
veterán

Nem, csak nézegettem már rég a Vibe-ot. Az akku aggaszt kicsit. Lehet mégis maradok :D
:R

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#58072) Danny365 válasza sven08 (#58070) üzenetére


Danny365
őstag

Ha a fastboot működik, nem kell a Linux-szal szórakozni.

Elvileg ha ezeket a parancsokat beírnád:
fastboot erase system
fastboot erase aboot
fastboot flash aboot aboot.img
fastboot erase laf
fastboot flash laf laf.img
fastboot erase modem
fastboot flash modem modem.img
fastboot erase rpm
fastboot flash rpm rpm.img
fastboot erase tz
fastboot flash tz tz.img
fastboot erase boot
fastboot flash boot boot.img
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery.img

akkor visszaállnál KitKat-re úgy, hogy rendszered nem lenne fent, de Download Mode-nak mennie kéne, illetve ha a gyári recovery img helyett mondjuk egy TWRP-t flashelnél, akkor talán abba is be tudnál lépni és akkor nem kéne kdz-vel szórakozni.

De persze nekem még nem kellett ilyet csinálnom, úgyhogy a felelősséget nem vállalom.

Az egy jó kérdés, hogy mi történik, mikor a Factory Resetnél igent nyomsz, mivel ahogy látom recovery-t is flasheltél, ami gondolom a koreai változathoz jó, így van egy tippem, hogy leginkább semmi nem fog történni. De ezt tényleg passzolom.

[ Szerkesztve ]

(#58073) batai15 válasza eladogeppc (#58071) üzenetére


batai15
félisten

Honor 6?volt már? Xiaomi? Meizu volt aszem.

(#58074) eladogeppc válasza batai15 (#58073) üzenetére


eladogeppc
veterán

Meizu volt, kicsit idegesített, hogy semmi ROM. Ez is rossz a Vibe X2-ben.
A Meizu M1 Note nem volt rossz. De nekem a kamera nagyon fontos, sötétben laggolt, mint kecskebéka parázson. :R

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#58075) batai15 válasza eladogeppc (#58074) üzenetére


batai15
félisten

Valami htc, vagy valami más akkor?

(#58076) sven08 válasza Danny365 (#58072) üzenetére


sven08
csendes tag

Hát valóban nem történt semmi a Factory resettel.

Tényleg ne haragudj, nem akarok értetlennek tűnni, csak most alaposan - legalább most - utána akarok járni a dolognak. Bocs még 1x. És ezer köszönet az eddigi útmutatásért is!

Vagyis cmd-vel pc-n ezeket bepötyögve, elvileg legalább a Download mode-ba sikerülne majd eljutnom, ahol a KDZ újra rakásával orvosolható a probléma.

Csak az a baj, h amíg a 16gb-hoz az összes img file megvan, a 32gb-hoz nem találom. A linken ami az Összefoglalóban is van, és XDA-n is ott az egyetlen 32gb verzióra vonatkozó mappában semmi nincs - vagyis 403-forbidden...stb. kilép az oldalról. Máshol meg egyszerűen nem találom meg hiába keresem.

Már a KDZ file-t is leszedtem IMEI alapján, mert abból meg a D80220C kell ehhez. Ha az img meglennének, már próbálnám is. Vagy szedjek le egy 16gb -ra valót, h legalább a Download mode-ig el tudjak jutni? Bár ez sztem nem járható út.

[ Szerkesztve ]

(#58077) extasymajom válasza batai15 (#58073) üzenetére


extasymajom
tag

Hat sracok nem akarok belemenni egy melyik jobb telefon vitaba mert minden gyartonak van szar szeriaja es a flagshipbol is ki lehet fogni vackokat de ezek alapjan ne alltalanositsunk. Az en szemelyes velemenyem sajat tapasztalat alapjan a legjobb telefont osszehoznam lg g2 alapbol plusz sony z1 kamera es ip67 vedelem plusz sd hely es fem haz. Ha ez meglenne talan meg is tartanam legalabb 2 evig :))

Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik

(#58078) batai15 válasza extasymajom (#58077) üzenetére


batai15
félisten

Nálam most a g2, htc m8 m 9 és i6 a best

(#58079) extasymajom válasza batai15 (#58078) üzenetére


extasymajom
tag

Az i6 bol mit vennel ki ami tetszik?

Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik

(#58080) Quqesz válasza eladogeppc (#58074) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Lenovo Vibe Z2 pro?Huawei Mate 7? Vagy azok már nagyok neked? UMI Zero? Iocean X8? Jiayu S3?

Na majd mesélj ;)

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#58081) eladogeppc válasza Quqesz (#58080) üzenetére


eladogeppc
veterán

Most nem akarok költeni, és a Vibe X2 meglenne ha minden igaz. :R

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#58082) Danny365 válasza sven08 (#58076) üzenetére


Danny365
őstag

No,

1. Először szedd le ezt a kis progit és telepítsd fel (mondjuk az 1.2-es verziót). Ez kell, hogy tudd használni a fastboot parancsokat.
2. Amit letöltöttél IMEI alapján .kdz-t, annak jónak kell lennie. Ehhez kell neked egy kdz extractor, amit itt találsz.
3. A linkelt cuccal ki tudod csomagolni a kdz-t, így megkapva az .img fájlokat. Pontosabban .bin kiterjesztésűek lesznek, nyugodtan írd át őket .img-re, illetve törölheted a fájlnévből a számokat - tehát a legegyszerűbb, ha a művelet végén úgy fognak kinézni a fájljaid, hogy modem.img, boot.img, stb.
4. Ezeket az img fájlokat másold bele a fastbootos mappába (Minimal ADB and Fastboot)
6. Most kapcsold be a telefont és dugd rá a PC-re. Elvileg telepít majd fastboot drivereket, illetve kéne neki.
7. Majd indítsd el ezt a "Minimal ADB and Fastboot" programot (lényegében ez csak nyit egy parancssort a mappában)
8. Aztán most jöhetnek azok a parancsok, amiket a korábbi hozzászólásban írtam, szépen beírod őket egymás után. Fontos, hogy a reboot parancsot csak a legvégén add meg neki, miután készen vagy, mert ha a boot partíciókat már rendbe hoztad, utána nem tudsz fastboot módba lépni többet!
Ha gondolod, a system-et ne töröld (az első parancs), de igazából mindegy, mert úgyse fog bebootolni, ha meghagyod se.
9. A reboot után valószínűleg vagy bootloop lesz, vagy megáll az LG logónál, mivel a systemet is törölted. Ilyenkor tartsd nyomva hosszan a bekapcsoló gombot ahhoz, hogy rendesen kikapcsold (akkor kapcsol ki, ha másodjára is eltűnik a képernyő)
10. Most meg ha minden jó, jöhet a download mode, amit ugye már tudod, hogy lehet behozni; és felteheted a Flashtoollal a kdz-t, amit leszedtél.

Én így csinálnám. Ha másnak van jobb ötlete, akkor leírhatja.

(#58083) laca71 válasza Danny365 (#58082) üzenetére


laca71
aktív tag

Ez a leírás tökéletes, az én telefonom is így lett helyrehozva a fastboot módbol...

(#58084) gmatyi88


gmatyi88
tag

Sziasztok. T-függő a telefonom 220d szoft van rajta . Se a pc suit se ota nem jelez semmi frissítést. Van aki ugyan ebben a cipőben jár?? Offical 4.4.2

(#58085) DroiDMester válasza laca71 (#58083) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

Igen jó a leírás csak kb a 3/4.e felesleges!

Ahoz hogy legyen DownLoad mód elegendő 3.cucc felrakása!

1, laf.img
2, aboot.img
3, boot.img

Ha ezt a 3.cuccot felteszi utána már lesz download mód!

A 3.db img.t pedig megtalálja az általam készített stock v20g és v20h twrp.s zippembe is! Nem kell kdz.ből kiszedegetni, és jó 16,32.gigás telóra is!

(#58086) dodicsaba


dodicsaba
aktív tag

A lillipop az eus G2 re gyárilag kijött már?

BlackBerry Passport

(#58087) Ferenczi Áko válasza dodicsaba (#58086) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Nem.
De ha lenne benned annyi fáradtság, hogy megnézd, április elseje óta más téma nagyon nincs is mint az általad keresett "lillipop"

Samsung Galaxy S23 ultra - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#58088) firemanus82 válasza kasata91 (#58052) üzenetére


firemanus82
senior tag

Nálam is előfordult már. Restart mindent megold :D

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#58089) dodicsaba válasza Ferenczi Áko (#58087) üzenetére


dodicsaba
aktív tag

Időm nincs végig olvasni. Tegnap rendeltem egy G2 ma 9 re jön de rég volt már G2 nem tudtam hol tart a szoftvere. De azért köszi az infot és ha lesz időm végig olvasom a fórumot bár addigra már lehet meg sem lesz mivel pénteken veszem az Samsung S6 és teszem le a G2 őt.

BlackBerry Passport

(#58090) batai15 válasza dodicsaba (#58089) üzenetére


batai15
félisten

Akkor ezer volt értelme meg venni..

(#58091) neo_xperia válasza batai15 (#58090) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

:K :W

(#58092) laca71 válasza DroiDMester (#58085) üzenetére


laca71
aktív tag

Szia !

Akkor nállam lehetett valami más gond is, mert ha csak ezt a 3 fájlt másoltam fel akkor
csak bevillant a download mód és utánna megint fastbootba ment...
Ha mindet feltoltam akkor minden rendbejött...

(#58093) VOLTCRAFT(1) válasza dodicsaba (#58089) üzenetére


VOLTCRAFT(1)
tag

Látom a hülyeség megy ezerrel

VOLTCRAFT IPC-1L , SANYO ENELOOP AA,AAA

(#58094) DroiDMester válasza laca71 (#58092) üzenetére


DroiDMester
nagyúr

Lényegében maga a download mód a laf.img tehát csak ez is elég lenne, de ha fére lett flesselve az aboot.img akkor nem fog menni a download mód se!
A boot.img lényegében nem is kell, csak biztonság kedvéjért ítam! Esetleg még a recovery.img amit érdemes feltenni 4.iknek! :K

(#58095) Quqesz válasza dodicsaba (#58089) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Van loli,de nem minden országban és szolgáltatónál. Nézd majd meg az lg firmware oldalon ha meglesz a teló(ország kód a dobozon a szín felett).

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#58096) Gaabor80 válasza Laca0 (#58037) üzenetére


Gaabor80
aktív tag

Szerintem nem NFC-n tölt. Az indukciós tekercs az akksiban van, de az QI. :N

(#58097) Tsebacsi válasza dodicsaba (#58089) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Ezt nemértem tisztán, minek veszel G2-t, ha utána veszel S6-ot, és leteszed a G2-t? Akkor nem tök mind1, van-e rajta lollipop? Kereső meg smafu? :F :W

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#58098) w333 válasza Tsebacsi (#58097) üzenetére


w333
félisten

Igen ... ezt én sem értem :U

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#58099) Laca0 válasza sven08 (#58076) üzenetére


Laca0
addikt

Ha kell 32GB-os lolli KDZ, akkor feltolom valahová az enyémet, ha kicsit jobban leszek. Lementettem, mielőtt az LG frissítőt bezártam volna, így nem törölte le.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

(#58100) bigdee888 válasza Laca0 (#58099) üzenetére


bigdee888
tag

Sziasztok!
Csereltetett mar valaki akkumulatort az LG budapesti szervizeben?
Mennyibe kerul? Helyben kicserelik, meg lehet varni?
Elore is koszonom!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.