Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4064) Wade0303


Wade0303
aktív tag

Na, hát nekem nem volt szerencsém az Allees TMobilenál. 1 órát ültem majd végre sorra kerültem és közöltem a recsegést, kértem hogy cseréljék erre a csávó a legunottab, legflegmább stílusban közölte hogy nem tudják cserélni, hanem adjak vissza mindent és töltsek ki egy nyilatkozatot, majd akkor visszaküldik a webshopba és rendelnek újat (még ez se tiszta hogy legalább rendelnek -e vagy minden nekem kell újra).
Kérdeztem hogy akkor van-e bármilyen mód rá hogy megnézzem az új készüléket és azonnal cseréltessem ha az rossz erre csak hebegett-habogott hogy "az ügyintézőnél az átvételkor lehet". Ebben is az a jó hogy múlthéten az egyetemen ültem mikor felhívott a futár, hogy nem viheti ki üzletbe csak személyesen adhatja át, annak ellenére hogy üzleti átvételre rendeltem.
Ha megint kapok egy hibásat és megint megváratnak akkor kicsapom a balhét. Apám 30 éve dolgozik náluk távközlési mérnökként, az egész család t-s mióta az eszemet tudom és akkor itt b@szakodnak egy cserével, mikor 140 ezret kifizettem nekik...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.