Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
-
Endr00
aktív tag
Hali!
KK alatt vajon miért nem jelzi, ha LTE kapcsolatban vagyok? Ha átváltok 3G-re, akkor azt mutatja az állapotsávban. Valakinek hasonló?
Más: az mi, hogy egy felső kategóriás telón is laggol a Facebook...
Samsung Galaxy S23
-
zack
nagyúr
-
apaszka
veterán
Az itthoni eredeti lemezeimet flac formátumba konvertálom, és úgy hallgatom. . Mp3 nincs,kivéve barátom DJ Blero zenéi.
Ő mp3 ba küldi.Aztán Deezer-t hallgatok. Persze nem szól olyan jól mint a saját zenéim.
Vagy AKG-vagy sheni fülessel hallgatom.
Igaz vettem a múltkor két sony fülest a csúcs mobilukét.
Szerintem nem rossz, bár nem is csúcs, vagy még a közelébe sincs.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zack
nagyúr
válasz apaszka #25362 üzenetére
"Vagy AKG-vagy sheni fülessel hallgatom"
Ez olyan mintha azt mondanád "van egy Nissan-om"... De GTR vagy Micra? Mert nagyon nem mindegy.
AKG-ből Sony-ból is van gány, és van profi cucc.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Endr00 #25355 üzenetére
Szarul van megírva az alkalmazás ezért ne a G2-t hibáztassuk.
Apaszka: én is hasonló cipőben járok a G Paddal. Hifi hangzás meg minden, oszt' olyan dobozhangja van mint ha egy fiókból szolna. Gyönyörű kijelző. Ez? Bár a kijelző nekem tetszik hogy melegebb színekkel operál de lehetne őket ezért is támadni. .( A dobozhang a fontos a kijelző nekem tetszik.)
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #25368 üzenetére
Ez a PAD kijelző cserés. Ezt nevezik sárgulásnak. LG IPS problem. Feltéve ha kijön.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
waltz
csendes tag
Az összefoglalóban lévő KDZ-vel sem tudok tovább menni 49%-nél...valaki bármi ötlet?
-
veterán
válasz f(x)=exp(x) #25372 üzenetére
nálam van pár LG ips kijelző (2 tv, 1 monitor, LG G2) egyik se sárgás...
-
zack
nagyúr
Persze hogy nem. Mert az LG a legjobb IPS-ben (a SHARP mellett). Lehet vannak széria problémák, és a Samsung által fizetett firkászok, és tesztelők ezt meglovagolják, de még én sem láttam ilyen LG IPS-t ami a videóban van.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
waltz
csendes tag
-
Lino
csendes tag
hejj
[ Szerkesztve ]
-
waltz
csendes tag
Sajnos továbbra sincs előrelépés...amit próbáltam:
-a már megfelelő kdz használata az összefoglalóból
-adminként futtatni a scriptet, már nem ír hibát de beáll
-Droidmester féle verzió is beáll
-win 7 alatt is.
Amit észleltem és talán gond lehet: (?) A Small server amit megnyit "HTTP in:0 out:0 Time:0"-ből többet is ír...a host file átíródik menet közben -
zack
nagyúr
A legtöbb probléma ott van, hogy baromi nehéz úgy segíteni bárkinek is, hogy az alapvető hozzáértés sincs meg, mert a távsegítséggel segítünk című fejezet, alapvető hozzáértés nélkül hajítófát sem ér.
-
pestibenji
senior tag
A mai nap folyamán kipróbáltam a CloudyPro2-t és az alap LG G Pro 2 Port romot is:
A G Pro V2-ről váltottam előszörör az 1.1-es CloudyPro-ra, az fent volt kb 2 órát, laggos volt bizonyos animációknál, kipróbáltam az Artot is, volt 1-2 apróbb bug, az aksi is gyorsan merült.
Ezután felkerült a V4-es G Pro 2 rom is, hát ez hibátlan Art-ot nem használok vele, mert azt olvastam a fórumban, hogy melegszik a telefon tőle, de nem is kell, mert teljesen akadásmentes. Ha csak nem lesz valami nagy dobás ez sokáig fent marad most
-
Damage401
senior tag
Amúgy azt vettem észre. A 4.2.2 droidnal hogy a mobilhálózat nrm valami jol van megírva, mert itthon van XPERIA L keszulek es ugyanazon hálózaton mint a G2 folyamatosan van jel nelkuli ido. 4.4.2 meg nincs ilyrn probléma
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Danny365
őstag
Nekem egyszer mikor download mode-ban azt irta ki, hogy egy F320s-em van D802 helyett, akkor én is szembesültem ezzel a 49%-nál leállós dologgal.
Én úgy oldottam meg, hogy "3GQCT" helyett "CDMA"-t választottam, majd a "CSE web upgrade test"-re kattintottam a "Normal web upgrade test" helyett. Igy meglepően gyorsan feltette, utána meg simán ment normál mód is a kdz telepités. -
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Sajnos leesett a G2 betonra a hétvégén, és szépen be is tört a kijelző Mennyibe kerül a csere vajon? Az számít, hogy csak az érintőpanel tört be?
A másik, ami lehet hogy hülyeség. Egyszer már írtam , hogy van valami porszerűség a kijelzőm alatt, ami miatt elvileg cserélniük kellett volna a kijelzőt, de még nem vittem el azóta.Szerintetek van arra reális esély, hogy összetört állapotban is elismerik, hogy ez gyári hiba, és kapok ingyen kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest