Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hi all!
Egy kis előtörténet...
Idáig vacilláltam, hogy G2, vagy Note 3, a samu-t kézbe fogva nekem már tényleg tepsi kategória volt.
Tegnap elmentem este, hogy megveszem az lg-t az egyik tesco telenor üzletben, mert az 8-ig nyitva van és egy köpésre van tőlem, de kint volt a rögtön jövök tábla már 17:30-kor, hogy 18-kor nyit. Jó, addig bemegyek az áruházba vásárolni. Kijöttem, 6:10-kor, még mindig lehúzva a rács, sehol senki. Kapjátok be, ha nem kell több, mint 100 rongy egy élőfizetőtől (gondoltam magamban), majd megveszem az árkádban a belvárosban.Közben tankoltam, fizetésnél a kút rendszere lefagyott, de úgy, hogy 20 percig semmit nem lehetett csinálni, ott álltunk, mint a f..ok! Végre kitudtam fizetni, az árkád felé vezető úton a rendőr lemeszelt és gondolta mindent jól leellenőriz nálam, persze minden ok volt, de megint 20 perc ment a levesbe. Végre beérek az árkádba a város másik végéről, de ekkor már 7:20 óra volt, de előtte pénzt kellett még levennem, mert a tankolás miatt nem volt meg a teljes összeg, erre a kibeb...ott, Diebold automata, vagy 3 percnyi "kártya olvasás" után elnyelte a kártyámat. nem érdekelt, hogy ki hallotta, de ekkor nagy káromkodások közepette vörös fejjel k anyáztam a bankot is (unicredit), bár gondolom nem ők tehetnek róla, hanem az automata szoftvere öntudatra ébredt és úgy gondolta, jól megszívat. Ok, még mindig van félórám, az öcsém itt lakik a közelben, kérek tőle pénzt és mégis megveszem!
Mintha valami visszatartó erő, most is közbe avatkozott volna, mert a sorompó fizetésnél egy -pont- előttem levő "nagyon" okos nő nem rendezhette a parkolási díjat, csak ott állt és többszöri próbálás után is mindig kiköpte az automata a jegyét, aztán végül csak megnyomta a gombot, hogy végre beszélhessen valakivel, hogy ő milyen "ártatlan" elszenvedője ennek az egésznek. (gratulálok B+, most már vérvörös a fejem a pipától) persze mögöttem, vagy négy autó próbál visszatolatni, mellettem lévő sorban meg egy rakás autó vár, hogy kijuthasson.
Végül vettem egy nagy levegőt 7.46-kor, mikor végre kijutottam és lemondtam az egészről.
Majd holnap bemegyek a bankba egy szép "kérem vissza a kártyám" körítéssel és nyugodtan megveszem a készüléket.Ma reggelre meg minimum 15 ezret esett az ára a telenornál!
Mennyi bosszantó dolog kellett ahhoz, hogy "ilyen jól" alakuljon az egész, ugye, véletlen egybeesések sorozata, vagy tényleg "valami" nem akarta, hogy nekem ez tegnap összejöjjön,? De így már nem is bánom!Megrendeltem az előbb online az ajándék flip tokkal, egy tapodtad sem emelem többet a seggem emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tetszik, de én feketében rendeltem meg, mivel fekete a készülék.
Egyébként ez a G2-es egy nagyon sérülékeny fos házba van belepasszírozva. A flip tokból naponta veszem ki is rakom vissza, attól függ, hol vagyok, de már az oldalán ott van a hajszálkarc, ami megfelelő fényben már egész jól látszik. (hurrá) Pedig óvatosan teszem be és fordítva. Én k sokat telefonálok, nem buzerálom a telefont folyton, bőven jó nekem a gyári rendszer, viszont ide-oda megyek, és ha a városba vagyok, akkor bent van a flip tokban, belső helységben egyből kiveszem, mert idegesít, de ez eddig tartott.Nem értem, hogy egy "flagship" telefont, miért kell ilyen trágya házba rakni és rögtön azon gondolkodni, hogy milyen védő tokban legyen, mert jobban csúszik néha a kezemben, mint egy nedves p..na.
Ha már flip, akkor nyugodtan megoldhatták volna, hogy a keret és a hátlap egy szép matt felület, mint pl a 4X HD-én. Azon nem is látszott semmi, mégis elegánsabbnak hatott. Nem, fényes, csúszós "izébe" kell tenni, hogy minél többször leejtsd.Ezért úgy döntöttem, többet nem rakom abba szar tokba, csak ha nagyon muszáj, ameddig meg nem jön ez a tok, tehát köszi az infót. Ebben egész jól néz ki, és gondolom rendesen véd is.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #08010496 #23845 üzenetére
Akinek nagyon jó hallása meghallja ezeket a dolgokat, ez nem vicc, ehhez jó fül kell. Nálam (teljes csöndben, lezárt állapotban), fülemhez emelve, komolyan, mintha egy apró óra kattogna, de csak azért tettem meg, mert kíváncsi voltam arra, amit írtál. Bekapcsolva ez megszűnik, és rögtön hallani, hogy a háttérben dolgozik a (gondolom a meghajtó), mert hasonló ilyet hallottam a laptopom is, amíg nem vettem hozzá egy profi hangkártyát, addig minden ilyen hülye zajt, persze minőségi hifi rendszeren hallgatva mindig előjött.
Furcsa dolgok ezek, de telefonálás alatt nekem teljesen tiszta, így meg nem fogom hallgatni a telefont
A zenék is elviselhető minőségben szólnak, mármint egy telefonhoz képest. Jobban szól, mint az iphone telefonom, pedig azt hittem azt nem tudják felülmúlni. Szóval egy telefonhoz képest tényleg jól szól, de nálam ez csak elviselhető kategória, nem ezen fogok minőségben zenét hallgatni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz szabo.norbi #24108 üzenetére
Ezeket a sorokat még olvasni is rossz! Egyszerűen hihetetlen, amit itt többen is írtok a frissítésről.
Az LG dobálja ki a szuper telefonokat sorban, tehát a hardver részleg nagyon a toppon, a szoftvereseknél meg agyvelő gyulladásos barmok ülnek, vagy direkt az a dolguk, hogy elcsesszék a rendszert?Egyáltalán, hogy lehetséges az ilyen? Vezetőként, gondolkodás nélkül rúgnám ki ezt a bandát, akinek egy kis köze is volt ehhez a moslékhoz, főleg úgy, hogy megint az utolsók között van, akik kidobták a frissítést.
Egyáltalán mi a f@szomat csinálnak ott rendszer frissítés címén? Szánalmas, hülye banda! Remélem, minél előbb korrigálják a hibát, és a telefonhoz méltó rendszert csinálnak a KK-ból! Addig én fel nem rakom, míg nem olvasok pozitív hozzászólásokat. Szerencsére a 10E-vel semmi gondom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gusthy #24120 üzenetére
Szia!
Elismerem és vissza is vonom! Pedig nem jellemző rám, hogy amíg ki nem próbáltam valamit, arról elótte véleményt alkossak, mert "az meg amaz" azt mondta, Most mégis beleestem ebbe a hibába!. Én voltam a marha és megkövetem az LG-t is.
Telenoros 4-4-2 20B egyszerűen k jó. Akksi szinte nem is merül. Semmilyen, ismétlem semmilyen zúgás, ciripelés, kattogás etc nincs, szebben szól, természetesebb a zene. (wav) Sokkal gyorsabb és simább az egész. Hívás minősége is tisztább, semmi zaj. 1.7GB volt, amit letöltött a tools egyébként...
Nem is értem a negatív kritikákat, hogy ott mi lehet a gubanc? Szóval nálam mindenben javulás van!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor ezek szerint, olvasva a hozzászólásokat pro és kontra KK -és a saját véleményem is ez- a hivatalos gyári Telenoros 20B frissítéssel szinte semmi gond nincs. Még azt sem vettem észre update és FR után, hogy a GPS végig be volt kapcsolva, ami mostantól HELY lett, és nem is vettem volna észre még egy darabig, ha nem keresem a GPS bekapcsoló gombot a lenyíló menüben.
Csak ismételni tudnám magam, mindenben jobb, (jóval)gyorsabb, simább, semmilyen ciripelő, sistergő etc hang nincs. Kamerát még nem teszteltem hangilag, de majd, ha lesz időm megteszem. Zene szebben szól, mint 4.2.2 alatt. Több műfajon is teszteltem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz apaszka #24415 üzenetére
Épp az előbb beszéltem egy ismerőssel telefonon, neki és a feleségének is G2 van. A srácnak független 32GB, a párjának telenoros 16GB, mind a kettőre feltették a frissítést. A srác teljesen azokat a hibákat mondja, mint amiket itt írnak a többiek, a felesége készülékén meg azt mondta, hogy egyszerűen minden flottul és hibamentesen megy.
Tehát ez készülékfüggő, ez már biztos! Akinek telenoros a telefonja van, az élvezheti egyelőre a KK-t minden szempontból. (mármint, hogy abban nincs semmi hiba, csak előrelépés).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gusthy #24418 üzenetére
Csak valami ilyesmire tudok most már gondolni, hiszen az itteni Telenorosok is mind dicsérik. Mint írtam, én is elhamarkodottan írtam baromságokat, mert nem próbáltam ki, csak abból indultam ki, hogy aki nem telenoros, annál gondok vannak.
Nem olyan rég kint a németeknél vettem egy Shure SE535.ös fülest, nagyon kényelmes és "amazing" szép natur hangja van, hátha valamivel ,akkor ezzel a legapróbb kis neszt is meghallanám, ha lenne, de teljes csönd. Nem tudom milyen a gyári füles, mert én ezeket még kibontani sem szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Danny365 #24471 üzenetére
Én, mindig büszke voltam, vagyok a hallásomra, de nincsen semmilyen zaj, zörej, bakelitra emlékeztető hang,, vagy hangocska, pattogás etc..se semmi. Tehát ne legyél "100-zas" ebben. Azóta direkt három komolyabb fülessel is teszteltem, több műfajjal és minőséggel is, de ez olyan csöndben van, mint egy néma!
Ha lenne, megmondanám a véleményem egyből, de nincs semmi!
Telenor függő, 16GB, 20E készülék...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Jacksonrodeo #24565 üzenetére
20B, elírtam sorry...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Steelheart2 #24950 üzenetére
Helyesen:
A Telenor függő készülékeken kívül, szinte mindenikek gondja van vele. Ezeken a telefonokon (telenor) mindenben jobb a KK, mint a JB.
-------
xedamen:
Az LG-nél is biztos létezik egy külön gárda, aki azon töri a fejét, hogyan lehet még több pénzt egy adott készülékből, jelen esetben a G2-ből kicsikarni. Ezt egy rohadtul csúszós ház kiötlésével valósították meg.
Itt is egyre többet olvasni, hogy leejtették a telefonjukat, mehet a kijelző csere 35 ezerért. De a netet olvasva nagyon sok fórumon olvasom, hogy kicsúszott a kezükből és leejtették. Csak egy számot mondok, ez lehet akár jóval több is, vagy kevesebb, amit kétlek. Napi 200+ kijelző csere világszerte, ami csak emelkedik, mert egyre több az eladott készülék.És persze ez főleg a csúszós készülékház miatt történik. Én is már legalább 10-szer kiejtettem emiatt a kezemből, de az fekve történt az ágyban, tehát vagy rám esett, vagy a párnára, tehát ott semmi baja nem lett. Eddig megúsztam, hogy a földre esett volna, de már majdnem sikerült az is, még idejében elkaptam. Persze lehet, hogy nálad nem emiatt volt, de akkor is a 4X HD matt és persze minőségibb hatást keltő házával ilyen sosem történt, még csak fel sem merült bennem az érzés, hogy kicsúszhat a kezemből. Nagyon ajánlatos tehát beszerezni rá, egy minőségi csúszás mentes tokot![ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Utálom az a kib@szott skype-ot, de csak emiatt most kíváncsi voltam rá. Pár napja írtam, hogy egyik ismerősömnek van egy független 32GB telefonja, amire "felmókólt" egy KK-t, a feleségének pedig egy telenor függő 16GB-s hivatalos KK-val.. Szóval, rávettem őket erre a "tesztre". Tehát nekem is, 16GB telenor függő hivatalos KK.
Az eredmények...
---Én hívom a srácot, a hang nálam tiszta, ő alig hall, mert kattog, zúg minden baja van..elmondása szerint.
---Ő hív engem, állítólag most egy kicsit javult nála a helyzet, de még mindig idegesítően sistereg neki.
---Hívom a feleségét. mind a kettőnknél hibamentes a hang.
----Ő hív engem, hibamentes szintén.
---Beszélnek egymással oda-vissza, a scrácnál ua. az a hiba. Sistereg, zúg, kattog a baloldali füles.A kép mindenkinél jó volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem szoktam (már) játszani, de ez eléggé odabaxarintós demó...
Ha volt már, akkor sorry. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen!
Tehát telenor üzletben vásárolt 16GB, függő készülékekről van szó, melyekre hivatalosan is kijött a KK:
Én, LGMobile Support Tool-lal frissítettem, ami 1.7GB volt.Teljesen hibamentes, sokkal gyorsabb, hibával nem találkoztam, akku fogyasztás még jobb, automata fényerő minden normálisan működik és szebben szól, mint a JB alatt.
Tehát, ha ez egy telenor topik lenne ilyen készülékekkel, akkor hibát sem lehetne olvasni szinte.
Halvány fogalmam sincs, miben különbözik egy telenoros készülék a többitől. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na, kíváncsi voltam erre az LG fülesre, ezért kibontottam. Én, tényleg rosszul vagyok, ha valami nem elfogadhatóan szól, sosem bontottam ki még gyári fülest. Shure SE535-ös fülest használok, ami elég jó minőség és elfogadhatóan tud szólni vele, még egy (jobb) mobil telefon is, de a minőségi hang még itt is nagyon erős túlzás, kb mint az iphone 5, LG valamivel naturalistább, és ez tetszik, de az...
LG gyári füles...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Grecky #25465 üzenetére
-van
-van KK is.
-javult
-10.6GBA hangminősége még az elfogadható szinten van, de én már leírtam, hogy nálam a minőség szó elég magasan van. Tehát ezt azt jelenti, hogy talán az egyik legjobb most hangban a piacon. Az iphone5 telefonomnál jobban szól, pedig azt hittem, hogy az nem lehetséges...
Hiába nyomsz rá túl sok kakaót, a basszus "kiesik" a képből és torz lesz az egész, pont annyira van jól belőve, hogy nem csessze szét a füled, ha ennél erősebben akarsz zenét hallgatni vegyél egy jó hifi-t.
Mondjuk hamar kilehet fektetni a hangzást egy erőteljes simmons drum "kalapálásával" , mármint ha jól felnyomod a kakaót neki
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az 5s-nél természetesebb az LG hangzása, nem annyira színezett alapból és én csak emiatt mondom jobbnak, de én úgysem ezeken hallgatok zenéket.
Ahhoz különben is csönd kell és egyedüllét elsősorban.
Aztán pedig nem árt egy audiophile hangzású rendszer, nos, ezen készülékeknél pedig még a hifi hangzás is erőteljes kamu f@szság! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
SzVSz aki KK-nál nem hallja a sistergést, az vagy nem akarja meghallani, vagy el kellene mennie hallásvizsgálatra.
Hagyjad már ezt a f@szságot!
Hallgass meg egy függő telenoros készüléket, amin hivatalos KK van, mielőtt bárki hallását kritizálnád! Még a gyári, hányinger, hulladék, ocsmány fülesen sincs semmilyen zaj forrás, de három komolyabb fülessel is teszteltem és egyiknél sem jelentkezett a hiba! Még az iPhone 5s telefonomhoz vettem egy Shure SE535 fülest, ami nem éppen átlagkategória és semmilyen sistergést, kattogást, bakelit lemezekre emlékeztető pattogás, semmit nem hallani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Teszteld ezzel a fülesed, ha van kedved... Ismerősömnek küldtem napokban ezt a kis "dobolást", és az ő független 32gb telefonján szinte nem is lehetett meghallgatni, ahogy egyre feljebb nyomta a hangerőt, mert úgy pattogott a hang, mint egy pingponglabda, ugyanez a felesége telenoros 16gb telefonján KK alatt hibamentes volt.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A pics@ba már!
Több száz komment csak arról szól, hogy megy sírás és nyavalygás olyan szintem, mint amit egy ovis elkényeztetett gyerköc sem produkál már. Akinek nem jó a KK, tegye vissza a JB-t, és ostromolja az LG-t, hogy milyen kib@szott hülyék a programozáshoz, vagy vigye "szarvízbe", vagy adja el, de csak azok, akik sem előtte, sem utána semmilyen mókólást nem csináltak a telefonjukkkal, még egy sima root sem volt rajta, mert nem lehet tudni, hogy az éppen mit csesz el a rendszerben. A legtöbb ilyen hiba, tuti, hogy user error, hiába csinálsz előtte meg utána 675 elcseszett HR-t, vagy FR-t.
Napi 200+ hsz, vagy több van itt, ebből a 90% erről szól, és ha valaki netán egy normális kérdést tesz fel, szinte nincs is rá reakció, mert csak ezeket lehet olvasni folyton és a kérdező kommentje hamar eltűnik a süllyesztőben, ha esetleg meg van rá válasz, akkor is a legtöbbször az, hogy ott van kereső, olvass vissza.
Most én is azt mondom minden nyavalygónak, hogy mielőtt beírja, hogy a KK szar, meg sistereg, előtte üsse be a keresőbe a kulcsszavakat és olvasson el róla mindent és mérlegeljen, hogy vajon nála mi lehet a gond.Cöhhh
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez mind ok, nem is erre értettem.
De akkor feltételezem, azt is olvastad, hogy én lg mobile support tool-lal frissítettem hivatalos telenor KK frissítés, függő telefonra.
És az égvilágon semmilyen gondom nincs, Nincs sistergés, komoly minőségű fülesekkel teszteltem,
A diktafon felvétele teljesen megfelelő és a kamera hangja is nagyon tiszta és gyors, de az az egész rendszerre érvényes, hogy sokkal gyorsabb és smooth az egész. Az akku kezelése meg még jobb, mint JB alatt és BT bug sincs, . GPS elképesztő gyorsan talál legalább 8 holdat mindig, és simán tartja. Kb ugyanezeket írta a többi telenoros "kolléga" is.Ez is legyen végre egy kiindulási pont, és nem érdekelnek az olyan megnyilvánulások sem, hogy biztos nem hallja, vagy nem akarja hallani. Én mindig büszke voltam a hallásomra és zenészként és egyben hangmérnökként olyan ketyerék állnak a rendelkezésemre a stúdióban, amivel bármilyen kis neszt meghallanék, de nincs ilyen, ha lenne már rég leírtam volna a véleményemet, efelől senkinek ne legyen kétsége.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Meg ez a frissítési méret különbség sem világos egyelőre a számomra.
Több embernek 500-600MB körüli, a telenor telefonokra meg 1.7GB "anyag" jött!Mindegy, nálam egyelőre teljesen jól szuperál minden.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Még annyit az előző gondolatokhoz, hogy...
Nem azokhoz tartozom, akik inkább védik azt a tárgyat, amit birtokolnak és inkább elnézik a hibájukat. Az iphone 5 telefonomnak is több szarsága van, ezt anno le is írtam és több ember be is volt sértődve, hogy jajj szegény apple telefont így lehúzni. Lesz@rom ezek a hibái és kész.
Engem egyelőre az LG-ben egy dolog zavar, de már azt is leírtam. A rohadtul csúszós, fényes ház, ami ráadásul nem is szép. Az LG 4X HD matt fekete, bőrre emlékeztető kinézete simán kenterbe veri minőségi érzetben és ott meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg kicsúszhatna a kezemből.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kekkola #27003 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nagyon ronda, de a 4X HD mellett elbújhat, de ez csak saját vélemény, ettől függetlenül tényleg szuper telefon minden téren. Nekem is nemsokára megjön az a BUMPER tok, mert a gyári flip ugyan jó, igaz az is fényes hátul, de legalább nem csúszkál, de utálom nyitogatni.
Mármint ez: [link]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gusthy #27007 üzenetére
Nem tudom, én rögtön az LMST kaptam le és azzal csináltam meg az update-t, régebben volt fent másik telefonnál a PC Suite, de az lassabb is, meg néha nagyon eltud "gondolkodni". az LMST meg kapásból kapcsolódik, rögtön ellenőrzi a szoftvert és mindjárt fel is ajánlja a frissítést. Egy katt és negyedóra alatt végzett,maximum sebességen lerántotta az 1.7GB anyagot feltelepítette és már kész is volt. Mondom ez kb talán negyedóra lehetett, max 20 perc...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Mr.Silkó #27012 üzenetére
Jah, kb 50 dolcsi körül ér ide szállítással, de még mindig ez, minthogy leejtsem és 35 ezerért vihetem kijelzőt cseréltetni, eddig kétszer ejtettem le, vagyis csúszott ki a kezemből, de az egyiknél időben elkaptam, a másiknál nem sikerült csak annyira érintettem meg, hogy "pályát" változtatott és a puha fotelben landolt, tehát azt is megúsztam, ekkor döntöttem úgy, hogy inkább egy minőségibb tokot veszek rá.
Mondjuk ágyban már sokszor kiejtettem a kezemből, de ott is puhára esett.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Disla87 #27024 üzenetére
Én, fóliát nem szoktam rárakni, egy GG üvegnek az átlagos karcokat simán kell tudni "kezelnie". Ha meg az üvegre esik, mondjuk betonra, ahol még ráadásul érdes is a felület, én kötve hiszem, hogy akármilyen parasztvakítós edzett üvegnek kikiáltott fólia baromság megvédené a telefont. Amíg nem látok róla (amatőr) tesztet, számomra ez csak felesleges pénzkidobásnak tűnik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Disla87 #27030 üzenetére
Tokból ki-be húzogatás miatt? Akkor az egy selejt üveg volt.
Anno SAMU OMNIA 7 telefont vettem meg 2010-ben, szinte a megjelenés napján, potom 150 ezer volt.
Az már más kérdés, hogy a winfos és a samu beleszarása miatt a 3-dik évében a telefont 20 ezerért tudtam eladni. Na, viszont az minőség volt, fém mindenütt. Leejtettem többször is, betonon is csúszott, az nem hogy nem tört be, de még hajszálkarc sem volt rajta. Egy pici sérülés volt az oldalán, de csak akkor láttad volna, ha rámutattam, hogy ott van.Na, az igazi GG üveg volt és remélem, hogy ebben az LG-ben még jobb van.Elmentem egyszer dokihoz, ahol a vizsgálat miatt fel kellett feküdnöm az ágyra, felléptem a lépcsőn és az ing zsebemből kiesett, ahogy hajoltam, kb jó 1.5 méterről a csempézett földre, darabokra esett szét, hátlap, akksi, még a sim is kiesett belőle, csúszott az üvegen vagy 2 métert a doki asztala alá, ők szedték össze az asszisztensével és annak a telefonnak semmi baja nem lett, de még csak sérülést sem láttam rajta, mikor utána összeraktam. Emiatt, ha ilyen üveg van benne, márpedig ilyennek kellene, akkor egy pofáraesést ki kell, hogy bírjon, karcok nélkül. Ha az élére esik, akkor reccs, ezzel tisztában vagyok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz resch13 #27044 üzenetére
Nálam az is működik rendesen, de egy idő után, amikor esteledik és még nem volna ajánlatos, legalábbis én úgy érzem, akkor túlságosan leveszi a fényerőt, mondjuk én használnám 20%-kon, a teló meg leveszi 7 körülire, amit én már túl sötétnek érzek. De olyat nem csinál, hogy fel és le tologatja a fényt. Éjjel, ha felébredek és villog a led, pl email miatt, akkor meg a 0 százalék is kiégeti a szemem , amíg meg nem szokom. De ez már az én bajom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest