Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
Remélem egyik vezetőnk se talál ide, mert akkor seggbe rúgnak
Segítek szívesen, ha tudok, mert nagyon zavar, hogy sokszor brutál pénzekért gyenge minőséget adnak a gyártók, amit sokszor javítani sem akarnak, főleg a magyar importőrök ... félreértés ne essék, ez mindegyik gyártóra érvényes. Gyakornokként az Opelnél dolgoztam, aztán 3 évet a Mercinél Kecskeméten, most már 11 éve az Audinál Győrben, mindegyiknek voltak olyan konstrukciói és húzásai ami nagyon szánalmas. Na ezek zavarnak, ezért, ha tudok vagy infóm van valamiről inkább segítek, mert nem szeretem ha át akarnak verni.
Azt hozzá kell tennem, hogy csak ezen a fórumon szoktam infókat megosztani, mert a FB csoportokban is próbálkoztam jó szándékkal, de ugye a 10 millió autószerelő országa vagyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest