Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől ... ?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Motion_Blur #161928 üzenetére
Sedan, hátul nincs fejtér, nincs tolatóradar benne, nem érzem a seggét, elöl meg nekem kicsi, az a plüss kárpit sem segít a beszállásnál.
Egyszer hozzáértem a hátuljával egy olyan vastag törzsű fához, mint a csuklóm, apám meg jól lehordott a műanyag díszlécen keletkező beszakadt körömnyi prezúrért. Az, hogy ő ugyanott két tenyérnyi darabon verte le a vakolatot a garázsban, az persze rendjén van. Nem szeretem azt az autót, nem érzem benne jól magam. Volt olyan, hogy két olajcsere közt 1200 km-t ment az autó és ebben benne volt az is, hogy olajcserére elvitték.thefreeman: Jaja, én is a dízel Passatot igyekszem minden héten megjáratni kicsit. Most Diósdra megyünk vele enni egy hambit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Poco X6 Pro - ötös alá
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 0 KM-es!!! Xiaomi Electric Scooter Essential
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest