- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
rob210 #14509 üzenetére
Volt a fejemben, mert utánanézegettem a neten, hogy hogyan is néz ki egy ilyen szonda és mi lenne ha megtakarítanák, de közvetlen azután akadt össze a motor és megfogadtam, hogy többet hozzá vissza nem viszem az biztos.
Mondjuk visszamentem utána hogy akkor rendezzük a dolgot, mert az az ő sara, de ebben nem volt partner, így félek is visszavinni (kicsit összekaptunk, mi van ha nagyon elcsesz rajta valamit és nem csak véletlenül), meg őt is féltem, mert ha nem tudom fékezni magam, akkor agyonverem.
A börtön meg a feljelentés viszont nem hiányzik.
ez itt a probléma sajnosezért is olvasgatok, nézelődök, hátha van esetleg egy olyan hozzáértő aki segítene ebben (mármint az ellenállások kioperálásában), természetesen nem csillagászati összegekért. Szerintem nem nagy munka, de én meg hozzáfogni nem merek.
Plussz még a hibát is ki kéne olvasni belőle - no nekem ez végképp nem megy - se noti, se kábel, se program
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest