- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
zsolt19900 #136813 üzenetére
Na összefoglalom!
Próbáltam egy 1.4 TFSI-t, elégnek éreztem.
Próbáltam egy 2.0 TFSI-t, elájultam. - Ennyi volt a pozitívuma, rohadt drága volt és törött(volt egyszer), dohányzó, szervizkönyvről nem is hallott a gazda.
Próbáltam az 1.6-ot, érzésre mikor kipörgettem, nem éreztem azt, hogy az 1.4 TFSI 600 ezerrel többet érne. 1-2 másodpercel hamarabb volt százon, pont. Pláne, hogy rohadt a sárvédője és semmi nem volt benne a klímán kívül és még csak téli gumit sem kaptam volna hozzá.Ennek fényében döntöttem az 1.6-os mellett. De részletesebben is belemegyek ha gondolod, eléggé át volt ez rágva itt is, hát még fejben.
Ja és az idő. Sajnos az nem volt, mármint olyan értelemben nem volt, hogy egy jobb példányra még spóroljak több mint fél misit. 1-2 hónapom volt, de fél misi gyűjtésére nekem az nem volt elég. Tömören ennyi. Ja és csak 5 ajtós jöhetett szóba. Hála Istennek azért köze nincs az 1.4 Golf 5-nek az 1.6 A3-hoz. Ugyan az a súly , gyakorlatilag ugyan az a kocsi. 75 és 102 ló között van azért különbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest