Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz zsolt19900 #136813 üzenetére
Na összefoglalom!
Próbáltam egy 1.4 TFSI-t, elégnek éreztem.
Próbáltam egy 2.0 TFSI-t, elájultam. - Ennyi volt a pozitívuma, rohadt drága volt és törött(volt egyszer), dohányzó, szervizkönyvről nem is hallott a gazda.
Próbáltam az 1.6-ot, érzésre mikor kipörgettem, nem éreztem azt, hogy az 1.4 TFSI 600 ezerrel többet érne. 1-2 másodpercel hamarabb volt százon, pont. Pláne, hogy rohadt a sárvédője és semmi nem volt benne a klímán kívül és még csak téli gumit sem kaptam volna hozzá.Ennek fényében döntöttem az 1.6-os mellett. De részletesebben is belemegyek ha gondolod, eléggé át volt ez rágva itt is, hát még fejben. Ja és az idő. Sajnos az nem volt, mármint olyan értelemben nem volt, hogy egy jobb példányra még spóroljak több mint fél misit. 1-2 hónapom volt, de fél misi gyűjtésére nekem az nem volt elég. Tömören ennyi. Ja és csak 5 ajtós jöhetett szóba. Hála Istennek azért köze nincs az 1.4 Golf 5-nek az 1.6 A3-hoz. Ugyan az a súly , gyakorlatilag ugyan az a kocsi. 75 és 102 ló között van azért különbség
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest